İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Tavsiye Edilen Yer Neresi

Serpil

Bilgili
İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Şimdiki Fiyatı Ile 17990.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Hakkında yaklaşık 37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Ürün Detayları

Firmamız bireylerin sağlık ve gelişim ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için kendi özel tasarımıyla isveç tırmanma duvarları üretmektedir. >_x000D_
_x000D_
Fizik tedavi, fizyoterapi, neromuskuler tedavi ve kardiyovasküler sistem bozukluklarının tedavisinde faydaları bilinen isveç tırmanma duvarı oldukça işlevsel bir çözüm ve destek aracıdır. _x000D_
_x000D_
Aynı zamanda pandemi dönemiyle birlikte evde ve kapalı alanlarda geçirilen zamanın artmasıyla birlikte yine sağlıklı bir egzersiz ve gelişim aracı olarak işlev görmektedir. _x000D_
_x000D_
Firmamız piyasadaki örnekleri incelemiş ve hem işlevsellik hem de dayanıklılık bakımından kendi güncel tasarımının üretimine başlamıştır. _x000D_
_x000D_
Dayanıklı metal malzemeler kullanarak ürettiğimiz model 200 kg ağırlığı taşıyabilmekte ve hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından kullanılabilmektedir. _x000D_
_x000D_
Duvara sabitleme aparatlarından metal aksamına, yumuşak malzeme gerektiren bölümlerinden basamaklarına kadar tüm aşamalar firmamız tarafından yeniden yorumlanmış ve hem güvenlik hem dayanıklılık hem de işlevsellik bakımından ortaya özel bir ürün çıkarılmıştır. _x000D_
_x000D_
3 yaş ve üzeri herkesin kullanabildiği ürünümüz evlerde tüm aile fertlerinin, eğitim kuruluşlarında da tüm bireylerin faydalanabileceği özelliklere sahiptir. _x000D_
_x000D_
Ürünümüzde 40*40 2 mm ölçülerinde taşıyıcı kolonlar kullanılmıştır. _x000D_
_x000D_
2 yıl garantilidir. _x000D_
_x000D_
Kurumu kolaydır. _x000D_
_x000D_
Satış sonrası destek verilmektedir. _x000D_
_x000D_
Faydaları_x000D_
Spinal kaslara kadar birçok grubunun birlikte çalışmasını sağlar ama özellikle latissimus dorsi olarak bilinen kanat kasını aktive eder. _x000D_
_x000D_
Duruş ve postür bozuklukları olan, skolyoz, lordoz ve kifoz rahatsızlığı bulunan hastaların vücut ağırlıkları ile yukarıdan aşağıya asılmalarına olanak sağlar. _x000D_
_x000D_
Ürün Ölçüleri:_x000D_
Barfiks Alanı Derinliği:40 cm >Barfiks AlanıGenişliği: 100 cm >Dips Alanı Uzunluğu: 65 cm >Genişlik: 70 cm >Duvar ile Mesafesi: 15 cm >_x000D_
Bench Ölçüleri: 25 cm x 110 cm >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Ürününün Satıcısı, teknotrust İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti ürününü 17990.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Ürün Hakkındaki Yorumlar
17990.0 Tl ye satışta olan İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Ürün çok sağlam, ergonomik, mekik sehpası, barfiks ve diğer aparat çıkartılıp, kişinin boyuna uygun bara takılabiliyor, tamamen de ayrılabiliyor. Satıcı çok ilgili, mesajlara hızlı dönüşler yapıldı, hızlı ve sağlam kargo gönderildi. Çok teşekkür ederim.
İsim: B** H** Ş**
Tarih: 22 Mart 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Duruh Spor

Yorum: Cuma günü sipariş verdim, cumartesi elime geçti. Aynı gün kurulumunu çok kolay bir şekilde tamamladım. Gayet kaliteli ve çok kullanışlı bir ürün.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: Ürün çok sağlam ve kullanışlı biz çok beğendik çok sık bir spor odamız oldu teslimatı da hızlıydı teşekkürler
İsim: m** y**
Tarih: 22 Ekim 2022

Yorum: Merhabalar. Öncelikle kargo siparişimin üzerinden 24 saat geçmeden teslim edildiği için özellikle teşekkür etmek istiyorum. Ürünümü sorunsuz bir şekilde teslim aldım ve çok memnun kaldım. Teşekkürler :)
Tarih: 07 Ekim 2022

Yorum: Hizli kargo saglam paketlenmis sik duruyor ve saglam gorunuyor ellerinize saglik
İsim: A** S**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: Çok kaliteli güçlü malzeme yer kaplamıyor ve çok işlevsel çok ilgili satıcı teşekkür ederim
İsim: G** Ö**
Tarih: 09 Nisan 2022

Yorum: Ürün çok güzel, teşekkür ederim ,kargo hızlıydı.
Tarih: 14 Nisan 2022

Yorum: Çok kullanışlı çok memnun kaldım
İsim: Sertay C.
Tarih: 24 Aralık 2023

Yorum: Çok kaliteli ürün kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: Y** D**
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: şüphesiz satın alın çok sağlam ürün sipor yapmayı bilmiyosaniz pratik zekayla on beşe yakın hareket calisabiliyosunuz önce kargo yanlış geldi satıcı kendisi arayıp özel aracıyla gelip istedimi teslim etti işine sahip çıkan bı firma ilgilenmeleri çok iyi herkeze iygunler satıcıya teşekkürler
İsim: d** b**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: güzel ürün
İsim: Ş** Ç**
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: Merhabalar öncelikle ürün kargosu çok hızlı ve güvenli bir şekilde elime ulaştı paketleme gayet güzeldi satıcı gayet ilgili ve nazik evin garaj katına kurdum malzeme kalitesini çok beğendim montaj kolay ve alyan anahtarına kadar göndermişler 10/10 ürün
İsim: ENES F. A.
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: Ürün kaliteli ve sağlam. Satıcı ilgili. Satış sonrası destek için aradılar. Gönül rahatlığıyla satın alınabilir.
İsim: h** n** g** d**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: Merhaba! Duvarı aldım, çok beğendim!
İsim: Y** G**
Tarih: 23 Aralık 2022

Yorum: Çok iyi 👍
İsim: A** V**
Tarih: 23 Ekim 2023

Yorum: Ürün çok güzel. teşekkür ediyorum
İsim: F** B**
Tarih: 02 Temmuz 2022

Yorum: Ürün çok kaliteli ve sağlam. Evimizde kurulum için almıştık. Beklentilerimizin fazlasıyla üstünde. Üretici firma kurulum ile ilgili sorularınızı cevaplama hususunda ilgili ve alakalı.
İsim: E** T** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Ekim 2022

Yorum: ürün kurulumu için aramanız yeterli görüntülü üzerinden yardımcı oluyorlar Tavsiye ederim ömürluk
İsim: A** E**
Tarih: 25 Nisan 2024

Yorum: Böyle kaliteli işlevseL yerli ürünlerin artması dileğiyle çok teşekkürler ama lütfen fiyatları çok arttırmayalım
İsim: N** T**
Tarih: 20 Eylül 2023

Yorum: Gayet başarılı bir ürün, stabil sağlam
İsim: K** K**
Tarih: 29 Temmuz 2024

Yorum: urun malzemesi saglam kurulumu kolay perde duvara monteledim.
İsim: cagla s.
Tarih: 31 Mart 2023

Yorum: Güzel, işlevsel ve kaliteli ürün. Üreticinin satış sonrası arayıp sorması da ekstra değer kattı. Tek kurdum biraz zorlandım kurulum öncesi arayıp duvar-kolon hakkında bilgi almanızı öneririm.
İsim: M** Ç**
Tarih: 12 Aralık 2022

Yorum: The owner is very nice and the quality is good.
İsim: L** K**
Tarih: 27 Eylül 2022

Yorum: Ürün yapısal olarak yeterince sağlam, rahatlıkla egzersiz yapmak için kullanabilirsiniz. Diğer yorumlarda bahsi geçmemiş bazı detaylara değinmek istiyorum. 1- İstanbul içi müşterilerimize ücretsiz kurulum hizmeti eksik bir ifade, ben pendik ten aradım biz bahçelievlerdeyiz orası bize uzak gelemeyiz şeklinde bir cevap aldım(sabit telefonu aradım çüDevamını Oku
Tarih: 04 Eylül 2022

Yorum: Ürün açıklandığı gibi gayet iyi. Demir profiller çok sağlam. Teşekkür ederiz.
İsim: G** Ç**
Tarih: 14 Temmuz 2023

Yorum: Суперская шведская стенка! Легко собирается, все сделано качественно! Фирма заботится о качестве и сервисе. Harika ürün, çok kaliteli, kolay montaj. Bayıldım!
İsim: E** A**
Tarih: 10 Ağustos 2022

Yorum: Çok iyi sağlam kusursuz
İsim: P** Ç**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: Ürün çok fonksiyonlu ve ayrı ayrı alıp duvarda bir çok delik açmaktansa tek ünitede olması derli toplu durmasını sağlıyor. tek noksanlığı ürünü sağlam tutsun diye kirişe monte ettirdim üst tarafını, bu sefer alttaki montaj kısımları duvarla temas etmiyor temas ettirince eğimli duruyor. monte ettiğim duvar da yamuk olunca çok göze batmadı ama bu konDevamını Oku
İsim: Necla K.
Tarih: 11 Aralık 2022

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: здравствуйте, в Стамбуле есть ли доставка и установка? и есть ли в белом цвете
Cevap: Здравствуйте. Пятсот пять сто сесь сорок один семнадцать. Перезвоните мне

Soru: რამდენი კილოა პროდუქტი
Cevap: 40 kiloğram

Soru: Здравствуйте. Сколько стоит доставка и монтаж в Анталии?
Cevap: Добоый день. Пять ноль пять сто семь сорок один семнадцать. Перезвоните за подробной информацией.

Soru: Videodaki halter dahil mi? Teşekkürler.
Cevap: Merhabalar halter dahil değil

Soru: benim duvar 50cm geliyor, o duvara montaj olacak kısmı 50 cm olacak şekilde gelirmi?
Cevap: Merhabalar özel üretim yapabiliriz fakat 50 cm de kullanılışı lı olmayacaktır daha geniş bir alana montaj yapmanız tavsiye olunur

Soru: duvara montaj olacak yer kaç cm eninde? yani duvarın eni en az kaç cm olmalıdır
Cevap: Merhabalar duvara montaj yapılacak alan 70 cm eninde olmalı

Soru: merhaba ürüne forograflarda görülen cimnastik halkaları ve direnç bantları dahil mi yoksa kendimiz mi takıyoruz onları veyahut sizden temin etme imkanımız mevcutmudur?birde diz çevresi güçlendirme için bazı hareketler yapmak mumkunmudur?nordic curl ve ters nordic gibi ?
Cevap: Merhabalar aksesuarlar dahil değildir

Soru: Merhabalar, İstanbul Eyüp bölgesine montaj hizmeti veriyor musunuz? Ücretli mi? Şimdiden teşekkür ederim, iyi çalışmalar.
Cevap: Merhabalar kurulum icin kamerdan canli yardimci oluyoruz

Soru: Merhabalar Squat rack gibi kullanabileceğimiz ağırlık asabileceğimiz foksiyonları da bulunuyor mu ?
Cevap: Merhabalar evet

Soru: merhaba duvara monte etmeden miktanis tarzı yada vakumlu bi model varmi 8 yad etmek çocuğumun aşılması için istiyorum dada cok
Cevap: Merhabalar taşıyıcı kuvvetini zeminden almaktadır duvara sadece tutturmak gerekir

Soru: Ürünü satın aldım. Siyah olandan gönderim yapar mısınız?
Cevap: merhabalar tabikide

Soru: Bench dahil mi
Cevap: Merhabalar evet Bench sehpası dahil

Soru: ölçüleri nedir acaba?
Cevap: Merhabalar yukseklik 240 cm genislik 70 cm bench sehpasi minderi 110x25

Soru: merhaba ben kurumunu yapsam zor mu kolay mı
Cevap: Merhabalar butun montaj aparatlarini yolluyoruz kurulumda kameradan yardimci oluyoruz

Soru: ürünü kredi olarak alsam, bu para karttan otomatik olarak mı ödenecek, yoksa her ay göndereceğim?
Cevap: Kredi kartinizdan

Soru: Merhaba bende duvar merdiveni var merdivene takılan barfiks ve dips aletini ayrıca satıyormusunz?
Cevap: Merhabalar firmamiz ile iletisime gecerseniz yardimci olacagiz

Soru: merhaba kolay gelsin üründe sehpa dips ve barfiks demirinide gonderiosinuz degilmi
Cevap: Evet full set gonderiyoruz

Soru: merhaba yükseklik azaltabiliyor muyus. kuracağımız odanın yuksekligi kucuk. oluyorsa en kucuk hali kaç sm.
Cevap: Merhabalar urunumuzun yuksekliği 240 cm dir sabittir ozel olcun sparisleriniz icin firmamizla iletisime gecebilirsiniz

Soru: bench press yapmaya uygun mu ağırlığı bırakma yeri var mı fotolarda yukarda gözüküyor
Cevap: Merhabalar Bench sehpası çok kullanışlı 250 kg taşıma kapasitesi sahip barınızı asabilecegiz yer mevcut

Soru: merhabalar, dips çubuğu kaç kg taşıyabiliyor
Cevap: Merhabalar 150 kg

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

İsveç Duvarı - Swedish Wall Fitness - Fizik Tedavi - Pilates Aleti En Uygun Satış Linki