Peri
Bilgili
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Şu Andaki Fiyatı 599.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Hakkında yaklaşık 263 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Ürünün Detayları
_x000D_
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Ürününün Satıcısı, Mavi Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 ürününü 599.99 Tl'den Satılmaktadır.
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Kullanıcı Geri Dönüşleri
599.99 Tl ye satışta olan Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
263 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Rengi çok güzel. Kendi bedeninizi alın
İsim: İ** m**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Beden: Beden:36/32
Satıcı: Mavi
Yorum: pantolon rengi dokusu cok iyiydi. malesef kucuk geldi iade ettim ama bir beden buyugunu hemen siparis verdim. cok memnunum.178 boy 90 kilaya 33-30 biraz dar.
İsim: S** Y**
Tarih: 25 Ağustos 2021
Beden: Beden:34/32
Yorum: Eşime hediye aldım 80 kilo 32 beden tam oldu yeri güzel duruşu harika teşekkürler
İsim: d** g**
Tarih: 04 Nisan 2022
Beden: Beden:32/30
Yorum: eşime aldım çok beğendik yumuşak dokusu var tam beden alınabilir
İsim: F** y**
Tarih: 27 Mart 2023
Beden: Beden:32/32
Yorum: Kesinlikle kendi bedeninizi almalisiniz. Pacalari biraz bol 18 cmdi terziye verip 2 cm daralttim tam istedigim kalipta oldu. Bel kalca kismi mukemmel oturuyor. Harika bi rengi var hafif beje dönuk gri kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: k** o**
Tarih: 22 Haziran 2022
Yorum: Ürün göründüğü gibi sorunsuz geldi paketleme de gayet güzeldi tam beden
İsim: **** ****
Tarih: 19 Şubat 2023
Beden: Beden:33/30
Yorum: Eşim için aldım Çok güzel, tam beden aldım oldu
İsim: m** T**
Tarih: 05 Aralık 2023
Beden: Boy:180cm
Yorum: tam beden alın
İsim: İ** b**
Tarih: 30 Aralık 2022
Beden: Beden:33/34
Yorum: Rengi kötü bence
İsim: H** B**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:185cm
Yorum: Tam bedeninizi alın, eşime aldım acayip rahat ve şık
İsim: z** G**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Beden: Boy:166cm
Yorum: Cox güzel çox yakıştı
Yorum: Çok güzel tam kalıp
İsim: M** A** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: V** K**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: kaliteli şık bir ürün teşekkürler
İsim: İ** Ç**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzel efsane oldu
İsim: A** B**
Beden: Boy:156cm
Yorum: kumaşı güzel fakat kalıbı çok garip. iade edip bir beden büyük aldım fakat onda da bacak sıkıyor ama üst ön tarafı geniş, üst arkası dar. Ya da bana gelen mal kusurluydu. ayrıca üründe ufak bir kir mevcut. dış paketi mavinin iyi ama iç paketlemesi kötü yapılmış. kullanılmış ürünü poşete koymuşlar gibi.
İsim: E** K**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Ürünün kalitesi çook güzel kumaşı dokusu rengi efsane mavi kalitedi kendini belli ediyor yorumlara bakarak aldım yanıldım ürün dar kesim değil ona göre alın bedeninizin bir beden küçüğünü süpriş verebilirsiniz ürün rahat kesim silim fit kesim ile karıştırmayın tekrar bedenimi sipariş verdim bedenimi bulabilirsem bir tane daha alacağım o derece ürünDevamını Oku
İsim: Satı Y.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Boy:174cm
Yorum: ta. kalıp çok güzel indirimden aldım
İsim: m** t**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: her zaman oldugu gibi Mavi 1 numara. cuk diye oturur üzerine.
İsim: S** E**
Tarih: 02 Ekim 2023
Beden: Beden:30 - 32
Yorum: Ürünü bir beden büyük almanızı tavsiye ederim 30-32 aldım kısa ve dar oldu normal mavi bedeni değil renk ve duruş muhteşem
İsim: G** K**
Tarih: 14 Nisan 2022
Beden: Bilgi Yok
Yorum: Çok memnun kaldık. Çocuk ve erkek ürünlerinden.
İsim: N** U**
Tarih: 28 Şubat 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok memnun kaldı tavsiye ederim
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: Renk kalite gerçekten güzel ama biraz kalıp olarak dar bir beden büyük alıcaz
Tarih: 25 Ağustos 2022
Beden: Beden:32/34
Yorum: 32/32 giyiyorum. Tam bedenime oturdu. Renk olarak beyaza daha yakın bir gri. Beje çok yakın. Kumaş kalınlığı orta.
İsim: C** K**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Rengi çok hoş tam beden alın
İsim: M** A**
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Yumuşacık ve çok kaliteli bir ürün
İsim: Y** E** A**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Çok kaliteli pantolon
İsim: h** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Haziran 2023
Yorum: 188 boy 76 kilo olan eşime 32/34 aldım tam bedenine göre oldu
İsim: P** Ç** Ş**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Çok diz yapıyor ve giydikçe genişliyor hiç sevmedim
İsim: E** K** B**
Beden: 04 Şubat 2024
Yorum: Rengi tam olarak gri değil daha çok koyu krem rengi olarak bakmalısınız. Ona göre almanızı tavsiye ederim.
İsim: U** Ç**
Tarih: 19 Ekim 2021
Satıcı: modakent
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Hangi mevsimlik
Cevap: Her mevsim giyilebilir. Teşekkürler
Soru: 170 boy 55 kg hangi beden önerirsiniz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Beden tablomuzu da platform üzerinden maalesef paylaşamamaktayız. Ürün sayfasında bulunan model ölçüleri ve beden tablosuna tıklayarak ortalama bilgi edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: 33 30 paça genişliği nedir acaba
Cevap: Dar paça efendim
Soru: Merhaba tam kendi bedenimizi mi almamız gerekiyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Beden tablomuzu da platform üzerinden maalesef paylaşamamaktayız. Ürün sayfasında bulunan model ölçüleri ve beden tablosuna tıklayarak ortalama bilgi edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Selamlar , görüntü krem gibi ama gri yazılmış. Tam renk nedir acaba
Cevap: Bej efendim.
Soru: gömleğin kodunu alabilir miyim
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla.
Soru: 1.77 boy 85 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Beden tablomuzuda maalesef platform üzerinden paylaşamamaktayız. Ürün sayfasında bulunan model ölçüleri be beden tablosuna tıklayarak ortalama bilgi edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: ceketi de satıyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün 0110078-71769'dur. Saygılarımızla.
Soru: Ürün skinny mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz Jake model ürün özellikleri; normal bel, skinny, dar paça’ dır. Saygılarımızla.
Soru: Selam 32/32 ölçü 1-ci 32 boyu gosteriyormu yoksa bel ölçüsünü?
Cevap: Bel Boy efendim
Soru: Merhaba kilom 81 boyum 1.81 hangi bedeni almalıyım?
Soru: Az önce bir erkek pantolonu aldım, mümkünse hediye paketi de gönderebilir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Trendyol üzerinden alınan ürünlere hediye paketi ve notu eklenememektedir. Saygılarımızla,
Soru: müşterilere dar paça yazmışsınız ama boru paça olarak gözüküyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz Jake model ürün özellikleri normal bel, skinny, dar paçadır. Saygılarımızla.
Soru: Weight 97kg. height 181 cm. waist 98cm . hip 114 cm . Which is my size?
Cevap: Dear valued customer, We thank you for your interest to Mavi. We are sorry to inform you that we are not able to comment on the sizes you need to select from here but you can refer to the size table on the product detail page as it will give you the most accurate information. The sizes of the product depends on its model therefore please kindly pay attention to fit of the product while you are selecting your size. Yours sincerely.
Soru: Ayni kalip baska renk varmi ama ayni olsun kalivu6
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla,
Soru: Bu pantolonla birlikte çorap sipariş etmiştim çorap gelmemiş çorabıda gönderirseniz sevinirim !
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sipariş soruları kısmından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla,
Soru: 175 boy 59kilo beden ne almalıyım
Soru: 185 boyundayım 103 kilodayum kaç beden almam lazım
Soru: Merhaba 1.83/70 hangi beden önerirsiniz?
Soru: merhabalar aynı kesim aynı kalim. olmak kaydi ile. diğer renkler varmidir. aynı kodundan takip edeyorum. farkli renk göremiyorum
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla.
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Ürüne Ait Fotoğraflar
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Şu Andaki Fiyatı 599.99 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Hakkında yaklaşık 263 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Ürünün Detayları
_x000D_
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Ürününün Satıcısı, Mavi Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 ürününü 599.99 Tl'den Satılmaktadır.
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Kullanıcı Geri Dönüşleri
599.99 Tl ye satışta olan Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
263 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Rengi çok güzel. Kendi bedeninizi alın
İsim: İ** m**
Tarih: 17 Ağustos 2022
Yorum: pantolon rengi dokusu cok iyiydi. malesef kucuk geldi iade ettim ama bir beden buyugunu hemen siparis verdim. cok memnunum.178 boy 90 kilaya 33-30 biraz dar.
İsim: S** Y**
Tarih: 25 Ağustos 2021
Yorum: Eşime hediye aldım 80 kilo 32 beden tam oldu yeri güzel duruşu harika teşekkürler
İsim: d** g**
Tarih: 04 Nisan 2022
Beden: Beden:32/30
Yorum: eşime aldım çok beğendik yumuşak dokusu var tam beden alınabilir
İsim: F** y**
Tarih: 27 Mart 2023
Yorum: Kesinlikle kendi bedeninizi almalisiniz. Pacalari biraz bol 18 cmdi terziye verip 2 cm daralttim tam istedigim kalipta oldu. Bel kalca kismi mukemmel oturuyor. Harika bi rengi var hafif beje dönuk gri kendi bedeninizi alabilirsiniz

İsim: k** o**
Tarih: 22 Haziran 2022
Yorum: Ürün göründüğü gibi sorunsuz geldi paketleme de gayet güzeldi tam beden
Tarih: 19 Şubat 2023
Yorum: Eşim için aldım Çok güzel, tam beden aldım oldu
İsim: m** T**
Tarih: 05 Aralık 2023
Beden: Boy:180cm
Yorum: tam beden alın
İsim: İ** b**
Tarih: 30 Aralık 2022
Beden: Beden:33/34
Yorum: Rengi kötü bence
İsim: H** B**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Boy:185cm
Yorum: Tam bedeninizi alın, eşime aldım acayip rahat ve şık
İsim: z** G**
Beden: Boy:166cm
Yorum: Cox güzel çox yakıştı
Yorum: Çok güzel tam kalıp
İsim: M** A** k**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Beden: Boy:162cm
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: V** K**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: kaliteli şık bir ürün teşekkürler
İsim: İ** Ç**
Yorum: Çok güzel efsane oldu
İsim: A** B**
Beden: Boy:156cm
Yorum: kumaşı güzel fakat kalıbı çok garip. iade edip bir beden büyük aldım fakat onda da bacak sıkıyor ama üst ön tarafı geniş, üst arkası dar. Ya da bana gelen mal kusurluydu. ayrıca üründe ufak bir kir mevcut. dış paketi mavinin iyi ama iç paketlemesi kötü yapılmış. kullanılmış ürünü poşete koymuşlar gibi.
İsim: E** K**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Ürünün kalitesi çook güzel kumaşı dokusu rengi efsane mavi kalitedi kendini belli ediyor yorumlara bakarak aldım yanıldım ürün dar kesim değil ona göre alın bedeninizin bir beden küçüğünü süpriş verebilirsiniz ürün rahat kesim silim fit kesim ile karıştırmayın tekrar bedenimi sipariş verdim bedenimi bulabilirsem bir tane daha alacağım o derece ürünDevamını Oku
İsim: Satı Y.
Tarih: 12 Ağustos 2024
Beden: Boy:174cm
Yorum: ta. kalıp çok güzel indirimden aldım
İsim: m** t**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: her zaman oldugu gibi Mavi 1 numara. cuk diye oturur üzerine.
İsim: S** E**
Tarih: 02 Ekim 2023
Beden: Beden:30 - 32
Yorum: Ürünü bir beden büyük almanızı tavsiye ederim 30-32 aldım kısa ve dar oldu normal mavi bedeni değil renk ve duruş muhteşem
İsim: G** K**
Tarih: 14 Nisan 2022
Yorum: Çok memnun kaldık. Çocuk ve erkek ürünlerinden.
İsim: N** U**
Tarih: 28 Şubat 2022
Yorum: Erkek arkadaşıma aldım çok memnun kaldı tavsiye ederim
Tarih: 04 Mart 2022
Yorum: Renk kalite gerçekten güzel ama biraz kalıp olarak dar bir beden büyük alıcaz
Tarih: 25 Ağustos 2022
Yorum: 32/32 giyiyorum. Tam bedenime oturdu. Renk olarak beyaza daha yakın bir gri. Beje çok yakın. Kumaş kalınlığı orta.
İsim: C** K**
Tarih: 06 Nisan 2023
Yorum: Rengi çok hoş tam beden alın
İsim: M** A**
Tarih: 23 Nisan 2024
Beden: Boy:160cm
Yorum: Yumuşacık ve çok kaliteli bir ürün
İsim: Y** E** A**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Çok kaliteli pantolon
İsim: h** a**
Beden: 09 Haziran 2023
Yorum: 188 boy 76 kilo olan eşime 32/34 aldım tam bedenine göre oldu
İsim: P** Ç** Ş**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Çok diz yapıyor ve giydikçe genişliyor hiç sevmedim
İsim: E** K** B**
Beden: 04 Şubat 2024
Yorum: Rengi tam olarak gri değil daha çok koyu krem rengi olarak bakmalısınız. Ona göre almanızı tavsiye ederim.
İsim: U** Ç**
Tarih: 19 Ekim 2021
Satıcı: modakent
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Hangi mevsimlik
Cevap: Her mevsim giyilebilir. Teşekkürler
Soru: 170 boy 55 kg hangi beden önerirsiniz
Soru: 33 30 paça genişliği nedir acaba
Cevap: Dar paça efendim
Soru: Merhaba tam kendi bedenimizi mi almamız gerekiyor
Soru: Selamlar , görüntü krem gibi ama gri yazılmış. Tam renk nedir acaba
Cevap: Bej efendim.
Soru: gömleğin kodunu alabilir miyim
Soru: 1.77 boy 85 kilo hangi beden olur
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Beden yönlendirmesi tarafımızca yapılamamaktadır. Beden tablomuzuda maalesef platform üzerinden paylaşamamaktayız. Ürün sayfasında bulunan model ölçüleri be beden tablosuna tıklayarak ortalama bilgi edinebilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: ceketi de satıyor musunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz ürün 0110078-71769'dur. Saygılarımızla.
Soru: Ürün skinny mi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz Jake model ürün özellikleri; normal bel, skinny, dar paça’ dır. Saygılarımızla.
Soru: Selam 32/32 ölçü 1-ci 32 boyu gosteriyormu yoksa bel ölçüsünü?
Cevap: Bel Boy efendim
Soru: Merhaba kilom 81 boyum 1.81 hangi bedeni almalıyım?
Soru: Az önce bir erkek pantolonu aldım, mümkünse hediye paketi de gönderebilir misiniz?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Trendyol üzerinden alınan ürünlere hediye paketi ve notu eklenememektedir. Saygılarımızla,
Soru: müşterilere dar paça yazmışsınız ama boru paça olarak gözüküyor
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz Jake model ürün özellikleri normal bel, skinny, dar paçadır. Saygılarımızla.
Soru: Weight 97kg. height 181 cm. waist 98cm . hip 114 cm . Which is my size?
Cevap: Dear valued customer, We thank you for your interest to Mavi. We are sorry to inform you that we are not able to comment on the sizes you need to select from here but you can refer to the size table on the product detail page as it will give you the most accurate information. The sizes of the product depends on its model therefore please kindly pay attention to fit of the product while you are selecting your size. Yours sincerely.
Soru: Ayni kalip baska renk varmi ama ayni olsun kalivu6
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Şu anda mevcut stoklardan yararlanabilirsiniz. Stok/ürün güncellemesi belirli aralıklarla sistem tarafından otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Aralıklarla Trendyol 'u ziyaret etmenizi öneririz. Saygılarımızla,
Soru: Bu pantolonla birlikte çorap sipariş etmiştim çorap gelmemiş çorabıda gönderirseniz sevinirim !
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle Mavi’ye göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Sipariş soruları kısmından destek alabilirsiniz. Saygılarımızla,
Soru: 175 boy 59kilo beden ne almalıyım
Soru: 185 boyundayım 103 kilodayum kaç beden almam lazım
Soru: Merhaba 1.83/70 hangi beden önerirsiniz?
Soru: merhabalar aynı kesim aynı kalim. olmak kaydi ile. diğer renkler varmidir. aynı kodundan takip edeyorum. farkli renk göremiyorum
Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Ürüne Ait Fotoğraflar

Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 En Uygun Satış Linki

Mavi Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mavi Jake Gri Comfort Gabardin Pantolon 0042231024 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.