Zerrin
Bilgili
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Satın Alır Mısınız?
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Şu Anki Değeri 289.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Memnuniyet Durumu Nedir?
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Hakkında yaklaşık 5459 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürün Detayları
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürününün Satıcısı, GRIMELANGE Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt ürününü 289.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Kullanıcı Geri Dönüşleri
289.99 Tl ye satışta olan Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5459 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: 178 boy 65 kiloya m beden aldım çok duruyo rengi aşırı iyi
İsim: M** A**
Tarih: 12 Haziran 2022
Beden: Beden:M
Satıcı: GRIMELANGE
Yorum: Çok güzel tam beden alın
İsim: B** E**
Tarih: 31 Aralık 2022
Beden: Beden:L
Yorum: tam beden alabilirsiniz
İsim: B** a**
Tarih: 21 Haziran 2022
Beden: Beden:XXL
Yorum: çok rahat. kendi bedeninizi alın.
İsim: e** a**
Tarih: 25 Temmuz 2022
Beden: Beden:XL
Yorum: 1.78,80 kiloyum,normalde M ve L giyerim,fakat yorumlara bakıp S siparis ettim,hafif salaş guzel oldu
İsim: n** k**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Beden: Beden:S
Yorum: mükemmel ürün tavsiye ederim tam olsun isterseniz 1 küçük, bol isterseniz bedeninizi alın
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: güzel bir ürün bir beden küçüğü güzel durdu
İsim: M** Ç**
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: Üürünün kalitesi çok güzel. 185cm/95kg L beden tam istediğim gibi oldu.
İsim: K** Y**
Tarih: 25 Mart 2022
Yorum: Grimelange kalitesi. gerçekten süper bir ürün. kendi bedeninizi alın derim alacaksanız.
İsim: A** N** G**
Tarih: 08 Mayıs 2022
Yorum: güzel rahat ama bir beden küçük alin
İsim: M** D**
Tarih: 21 Ağustos 2022
Yorum: 174 70kg M beden aşırı bol oldu S tercih edebilirsiniz
İsim: K** G**
Tarih: 06 Ekim 2021
Yorum: Fiyat performans olarak çok iyi ürün, indirimden almıştım 1 aydır giyiyorum gayet iyi. 1 beden büyük alınabilir
İsim: A** M** S**
Tarih: 02 Ocak 2023
Yorum: Çok kaliteli tişört herkese tavsiye ederim. Boy 187 82kg L beden tam oldu
İsim: Y** Ö**
Tarih: 28 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel ürün. Tam bedeninizi tavsiye ediyorum.
İsim: İbrahim A.
Tarih: 02 Temmuz 2022
Yorum: sevgilime aldim bedeni tam oldu teşekkürler
İsim: E** Ç**
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: kalitesi çok güzel 80 kiloya l beden aldım hafif salaş oldu
İsim: e** d** D**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Çok iyi tam bede alın
İsim: R** Ö**
Tarih: 30 Aralık 2022
Yorum: 1.78 - 75 kg biri olarak S beden aldım tam üzerime göre oldu tavsiyem ev temizliği için oversize olsun istemiyorsanız bir beden küçük alın.
İsim: Y** Y**
Tarih: 23 Mart 2022
Yorum: Gayet iyi kendi bedeninizi alın.
İsim: **** ****
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Boy:150cm
Yorum: Güzel tam beden
İsim: A** S**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Ürün gerçekten çok kaliteli bir kumaşa sahipti, 180 altındaysaniz ve çok kilolu değilseniz s beden alabilirsiniz. 75-76 kilo üzerinde iseniz ise m beden alabilirsiniz ama yine bol ve uzun durabilir
İsim: C** Ç**
Tarih: 06 Haziran 2022
Yorum: Üstüme tam oldu kendi bedeninizi almanızı öneririm
İsim: N** E** Ç**
Yorum: kumaşı çok gzl 185 boyunda 85 kilo m beden aldım oversize bir parça
Tarih: 24 Mart 2022
Yorum: Duruşu çok güzel 104 kg erkek arkadasıma l beden aldık gayet oversize durdu
İsim: K** S**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: M** M**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: Oğluma aldım. Çok beğendi. Zaten gerçekten pamuklu olduğu için tercih ettiğim marka. 182 boy 95 kilo XL aldım. Salaş sevdiği için XL tercih ettik.
İsim: S** K**
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: bedeniniz neyse onu alın
Tarih: 12 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 180 77 S beden tam oturdu gayet güzel
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: Ürün pamuklu ve gerçekten çok güzel fakat oversize olmasına bakmayın kendi bedeninizi alın kalitesi mükemmel değişim olmadığı için iade edip kendi bedenimi alıcam
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: Rengi, dokusu, kumaşı çok güzel. Biz çok sevdik. Bir beden küçük alabilirsiniz.
İsim: B** D** Ç**
Tarih: 03 Kasım 2022
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: boy 172 kilo 72
Cevap: L beden uygundur,
Soru: 1 90 boy 105 kg salaş dursun istiyorum hangi beden
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre XXL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Mereba 183 95kq?
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 186 73kg hangi beden uygun olur
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.60 boy 70 kilo
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre M beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 178cm 105 kilo hangi beden almalıyım oversize durması için
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre XXL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: %100 pamuk mu
Cevap: Merhabalar, evet %100 pamuktur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 185 boy 70 kg hangi beden
Soru: 175boy 90kilo salaş durmasını istiyorum. hangi beden onerirsiniz
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre XL beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: merhabalar 1.90 boy 94 kilo hangi beden uygundur?
Soru: boy 178 kilo 80 hangi beden uygundur
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 180 boy 87 kilo hangi beden
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre L beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 185 boy 80 kilo hangi beden tercih etmeliyim
Soru: 174 boy 85 kilo hangi beden uygub olur acaba
Soru: 174 boy 68 kilo
Soru: merhaba kiremit rengi ne zaman gelir ya da var mı elinizdei
Cevap: Merhabalar, ürünlerimizin stokları sürekli olarak kontrol edilip güncellenmektedir. Çok yakında tekrardan stok güncellenecektir. Dilerseniz ürün sayfasında ki " Gelince Haber Ver " butonunu kullanarak ürün stoklara eklendiğinde bildirim alabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: 178 57 hangi beden
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.72 87 kilo hangi beden almalıyım?
Soru: 172 boy a 85 kg a hangi beden olur teşekkürler
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürün Görselleri
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Şu Anki Değeri 289.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Memnuniyet Durumu Nedir?
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Hakkında yaklaşık 5459 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürün Detayları
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürününün Satıcısı, GRIMELANGE Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt ürününü 289.99 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Kullanıcı Geri Dönüşleri
289.99 Tl ye satışta olan Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5459 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7
Yorum: 178 boy 65 kiloya m beden aldım çok duruyo rengi aşırı iyi
İsim: M** A**
Tarih: 12 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel tam beden alın
Tarih: 31 Aralık 2022
Yorum: tam beden alabilirsiniz
İsim: B** a**
Tarih: 21 Haziran 2022
Yorum: çok rahat. kendi bedeninizi alın.
İsim: e** a**
Tarih: 25 Temmuz 2022
Yorum: 1.78,80 kiloyum,normalde M ve L giyerim,fakat yorumlara bakıp S siparis ettim,hafif salaş guzel oldu
İsim: n** k**
Tarih: 04 Temmuz 2022
Yorum: mükemmel ürün tavsiye ederim tam olsun isterseniz 1 küçük, bol isterseniz bedeninizi alın
Tarih: 15 Ocak 2023
Yorum: güzel bir ürün bir beden küçüğü güzel durdu
Tarih: 21 Mayıs 2022
Yorum: Üürünün kalitesi çok güzel. 185cm/95kg L beden tam istediğim gibi oldu.
İsim: K** Y**
Tarih: 25 Mart 2022
Yorum: Grimelange kalitesi. gerçekten süper bir ürün. kendi bedeninizi alın derim alacaksanız.
İsim: A** N** G**
Tarih: 08 Mayıs 2022
Yorum: güzel rahat ama bir beden küçük alin
İsim: M** D**
Yorum: 174 70kg M beden aşırı bol oldu S tercih edebilirsiniz
İsim: K** G**
Tarih: 06 Ekim 2021
Yorum: Fiyat performans olarak çok iyi ürün, indirimden almıştım 1 aydır giyiyorum gayet iyi. 1 beden büyük alınabilir
İsim: A** M** S**
Tarih: 02 Ocak 2023
Yorum: Çok kaliteli tişört herkese tavsiye ederim. Boy 187 82kg L beden tam oldu
İsim: Y** Ö**
Tarih: 28 Şubat 2023
Yorum: Çok güzel ürün. Tam bedeninizi tavsiye ediyorum.
İsim: İbrahim A.
Tarih: 02 Temmuz 2022
Yorum: sevgilime aldim bedeni tam oldu teşekkürler
İsim: E** Ç**
Tarih: 21 Kasım 2022
Yorum: kalitesi çok güzel 80 kiloya l beden aldım hafif salaş oldu

İsim: e** d** D**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Çok iyi tam bede alın
İsim: R** Ö**
Tarih: 30 Aralık 2022
Yorum: 1.78 - 75 kg biri olarak S beden aldım tam üzerime göre oldu tavsiyem ev temizliği için oversize olsun istemiyorsanız bir beden küçük alın.
İsim: Y** Y**
Tarih: 23 Mart 2022
Yorum: Gayet iyi kendi bedeninizi alın.
Tarih: 03 Mayıs 2023
Beden: Boy:150cm
Yorum: Güzel tam beden
İsim: A** S**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Ürün gerçekten çok kaliteli bir kumaşa sahipti, 180 altındaysaniz ve çok kilolu değilseniz s beden alabilirsiniz. 75-76 kilo üzerinde iseniz ise m beden alabilirsiniz ama yine bol ve uzun durabilir
İsim: C** Ç**
Tarih: 06 Haziran 2022
Yorum: Üstüme tam oldu kendi bedeninizi almanızı öneririm
İsim: N** E** Ç**
Yorum: kumaşı çok gzl 185 boyunda 85 kilo m beden aldım oversize bir parça
Tarih: 24 Mart 2022
Yorum: Duruşu çok güzel 104 kg erkek arkadasıma l beden aldık gayet oversize durdu
İsim: K** S**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: Çok güzel bedeninizi alın
İsim: M** M**
Tarih: 28 Aralık 2022
Yorum: Oğluma aldım. Çok beğendi. Zaten gerçekten pamuklu olduğu için tercih ettiğim marka. 182 boy 95 kilo XL aldım. Salaş sevdiği için XL tercih ettik.
İsim: S** K**
Tarih: 26 Haziran 2022
Yorum: bedeniniz neyse onu alın
Tarih: 12 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 180 77 S beden tam oturdu gayet güzel
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: Ürün pamuklu ve gerçekten çok güzel fakat oversize olmasına bakmayın kendi bedeninizi alın kalitesi mükemmel değişim olmadığı için iade edip kendi bedenimi alıcam
Tarih: 10 Mayıs 2022
Yorum: Rengi, dokusu, kumaşı çok güzel. Biz çok sevdik. Bir beden küçük alabilirsiniz.
İsim: B** D** Ç**
Tarih: 03 Kasım 2022
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürünü Hakkında Sorulan Sorular
Soru: boy 172 kilo 72
Cevap: L beden uygundur,
Soru: 1 90 boy 105 kg salaş dursun istiyorum hangi beden
Soru: Mereba 183 95kq?
Soru: 186 73kg hangi beden uygun olur
Soru: 1.60 boy 70 kilo
Soru: %100 pamuk mu
Cevap: Merhabalar, evet %100 pamuktur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 185 boy 70 kg hangi beden
Soru: 175boy 90kilo salaş durmasını istiyorum. hangi beden onerirsiniz
Soru: merhabalar 1.90 boy 94 kilo hangi beden uygundur?
Soru: boy 178 kilo 80 hangi beden uygundur
Soru: 180 boy 87 kilo hangi beden
Soru: 185 boy 80 kilo hangi beden tercih etmeliyim
Soru: 174 boy 85 kilo hangi beden uygub olur acaba
Soru: 174 boy 68 kilo
Soru: merhaba kiremit rengi ne zaman gelir ya da var mı elinizdei
Cevap: Merhabalar, ürünlerimizin stokları sürekli olarak kontrol edilip güncellenmektedir. Çok yakında tekrardan stok güncellenecektir. Dilerseniz ürün sayfasında ki " Gelince Haber Ver " butonunu kullanarak ürün stoklara eklendiğinde bildirim alabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: 178 57 hangi beden
Cevap: Merhabalar, ölçülerinize göre S beden tercih edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: 1.72 87 kilo hangi beden almalıyım?
Soru: 172 boy a 85 kg a hangi beden olur teşekkürler
Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Ürün Görselleri

Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt En Uygun Satış Linki

GRIMELANGE Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GRIMELANGE Jett Erkek Oversize Fit %100 Pamuk Kalın Dokulu Koyu Yeşil T-shirt yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.