Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Tavsiye Edilen Yer Neresi

Cigdem

Bilgili
Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Şimdiki Fiyatı Ile 124.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Hakkında yaklaşık 2348 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9 .

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Ürün Özellikleri

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Ürününün Satıcısı, BERS AKSESUAR Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti ürününü 124.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Kullananlar
124.9 Tl ye satışta olan Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2348 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.9

Yorum: Eşim için aldım beklediğimden daha kaliteli duruyorlar
İsim: Y** E** Ş**
Tarih: 06 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BERS AKSESUAR

Yorum: ürün çok hoş ve güzel duruyo çok beğendim ben ayrıca hediyeniz için de teşekkür ederim bers aksesuar ❤️
İsim: E** Y**
Tarih: 22 Eylül 2022

Yorum: Kendi bedeninizi tercih edebilirsiniz
İsim: Z** s** Ş**
Tarih: 02 Aralık 2022

Yorum: hem kendime hem arkadaşıma aldim cok kullanışlı ve zarif
İsim: **** ****
Tarih: 08 Ekim 2022

Yorum: harika bileklikler
İsim: b** c**
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: kızıma.aldim çok beğendi
İsim: A** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 06 Eylül 2023

Yorum: Çok şık teşekkürler
İsim: A** Y**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Boy:150cm

Yorum: Çok beğendim zarif duruyor
İsim: M** s** T**
Tarih: 17 Nisan 2023

Yorum: Gerçekten çok beğendim çok zarif duruyo
İsim: S** Y**
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: Güzel bileklik teşekkürler
İsim: Y** K**
Tarih: 08 Haziran 2023

Yorum: Fiyatına göre gayet iyi, birkaç gündür sürekli takıyorum kararma henüz yok, ayrıca alerjik bir reaksiyonda olmadı. Benim için çok önemli, teşekkür ederim
İsim: Besime o. Ç.
Tarih: 13 Nisan 2023

Yorum: Ürünler gerçekten çok güzel geldi teşekkür ederim minik hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim 😂
İsim: İlayda S. B.
Tarih: 11 Kasım 2022

Yorum: Duruşu bu şekilde gayet güzel kaliteli bileklikler. Hediyeniz için de teşekkür ederim :)
İsim: G** A**
Tarih: 16 Kasım 2022

Yorum: anneme hediye almıştım çok beğendi
İsim: E** S** A**
Tarih: 03 Temmuz 2023

Yorum: Ürün güzel kararma yapmadı. Güzel paketlenmiş. Teşekkürler.
İsim: A** A**
Tarih: 19 Temmuz 2023
Beden: Boy:158cm

Yorum: Cok sık ürünler
İsim: R** k**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: hızlı kargo içi teşekkür ederim ertesi gün ulaştı ürünler dandik durmuyor gayet güzeller kelepçesi sıkı ve sağlam
İsim: M** A**
Tarih: 20 Ekim 2022

Yorum: arkadaşıma hediye aldım ve çok beğendi teşekkür ederim
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: bayıldım çok güzel tam geldi
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Çok beğendim hediye için teşekkür ederim 🥰
Tarih: 01 Kasım 2022

Yorum: gayet iyiydi ucunede bayıldım hediye geldi çok güzeller
İsim: B** Ü**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: ürünler çok güzel ayrıca hediye içinde teşekkür ederim
Tarih: 05 Nisan 2023

Yorum: çok şık duruyor kolda alinabilir
İsim: R** D**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: urunleriniz çok güzel ve kullanışlı ayrıca hediye için de teşekkür ederim
İsim: L** B**
Tarih: 11 Ocak 2023

Yorum: çok zarif duruyor kullanışlı hediyeniz için de ayrıca teşekkür ederim ☺️
Tarih: 27 Şubat 2023

Yorum: harika bı ürün hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederim
Tarih: 23 Mart 2023

Yorum: Paketleme güzel ve özenliydi. Güzel hediyeniz için de teşekkür ederim.
İsim: R** K**
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: ürün çok şık duruyor hediye için teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 16 Mart 2023

Yorum: çokkk güzelll çok şık durdu. Hediyeniz içinde teşekkürler.
İsim: S** Ş**
Tarih: 17 Ekim 2022

Yorum: hediye olarak aldık çok beğendiler
İsim: Ş** B** A**
Tarih: 02 Nisan 2023

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Ürün celik mi bijuteri mi
Cevap: Ürünlerimizi su ter kimyasal etkenlerden koruyarak daha uzun süre rengini korunmasını sağlayabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz

Soru: 3 birdenmi geliyor
Cevap: evet efendim

Soru: ayaralanabiliyormu
Cevap: Zincir bilekliklerimizde uzatma zinciri mevcuttur. 15-20 cm arası kadar ayarlanabilir ölçüdedir. Kelepçe bilekliklerimiz ise dıştan dışa 18cm içten içe 16cm ebatındadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: Hangi kargo
Cevap: Trendyol expeess ile gönderim sağlıyoruz efendim teşekkür ederiz

Soru: kaç santim
Cevap: Zincir bilekliklerimizde uzatma zinciri mevcuttur. 15-20 cm arası kadar ayarlanabilir ölçüdedir. Kelepçe bilekliklerimiz ise dıştan dışa 18cm içten içe 16cm ebatındadır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Soru: urun çelikmi?
Cevap: Ürünlerimizi su ter kimyasal etkenlerden koruyarak daha uzun süre rengini korunmasını sağlayabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz çelik kaplamadır

Soru: Sanırım ürün çelik değil neden çelik yazdınız açıklar mısınız? Trendyolda yalan detaylar vermek yasak bunu bilmiyor musunuz?
Cevap: Ürünlerimizi su ter kimyasal etkenlerden koruyarak daha uzun süre rengini korunmasını sağlayabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz

Soru: kararma yapar mi

Soru: bilezik şeklinde olan takı ayarlanabiliyor mu

Soru: müşteri hizmetleri numarasi nedir nasıl aricam
Cevap: Platformda mevcut efendim

Soru: Halhal olarak kullanılabilir mi?
Cevap: zincir bileklikler kullanılır kelepçe maalesef efendim sayfamızda halhal çeşitleri mevcut teşekkür ederiz

Soru: bileğe ayarlanabilir mi

Soru: Kararıyor mu?

Soru: kalitelimi? paslanıyormu?

Soru: kararma oluyor mu

Soru: kararma olurmu

Soru: Bileklikler çelik mi ?

Soru: Erkeklere göre uygun mudur?
Cevap: Kadınlar için efendim

Soru: Kelepçenin en küçük boyutu kaç cm oluyor?

Soru: Hangi kargo
Cevap: Merhabalar TY EXPRESS kargo ile çalışmaktayız. 15.00 a kadar verilen siparişleriniz aynı gün kargolanır. TY EXPRESS in ulaşamadığı noktalardaki gönderimler surat kargo ile gerçekleşmektedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı Ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti En Uygun Satış Linki

Kadın Gümüş Kaplama Kelepçe Balıksırtı ve Tırtıl Model Kombin Bileklik Seti Hakkında Her Şey!

Selam @Cigdem,

Bileklik seti konusu açmışsın, harika bir tercih! Bu ürün gerçekten hem şık hem de kaliteli bir görünüme sahip. Trendyol'da 124.9 TL'ye satıldığını görünce, "Vay be!" dedim. Hem kaliteli hem de fiyat açısından çok uygun.

Ürünün özelliklerine gelince, gümüş kaplama ve dayanıklı olmasıyla kullanıcıları oldukça memnun etmiş. Bu bileklik seti, 3'lü kombin haliyle, genellikle günlük kullanımda ve özel günlerde de tercih edilebiliyor. Kelepçe ve zincir bileklik kombinasyonu da gerçekten zarif bir dokunuş sağlıyor.

Yorumlar kısmına göz attığımda, kullanıcılar genellikle zarif duruşunu ve kararmama özelliğini vurgulamış. Kargo hızlı, paketleme özenli ve satıcı çok ilgili. Ek olarak, kullanıcılar birçoğu hediye olarak almış ve hepsi de çok memnun kalmış.

Bunu alırken aklındaki bazı soruları da görmek istedim. Mesela, bilekliklerin ayarlanabilir olması kullanıcıları rahat ettiriyor. Zincir bilekliklerde uzatma zinciri mevcut, bu sayede bileğinizin ölçüsüne uygun şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Kelepçeler de standart 18 cm dıştan dışa ölçüye sahip, ama ek olarak 16 cm içten içe ölçüsüyle de kullanışlı bir seçenek.

Ürünle ilgili gelen bazı yorumlarda "kararma yapar mı?" diye sorulmuş ama kullanıcılar çoğunlukla su, ter ve kimyasal maddelerden korunarak uzun süre renginin korunabildiğini belirtiyor. Bu özellik, alerjik reaksiyonlardan endişe duyanlar için de önemli.

Tabii, fiyat performans açısından değerlendirdiğimizde, gerçekten çok uygun bir seçenek. Kararmadan uzun süre kullanabilmeniz, şıklığı ve kalitesi göz önüne alındığında kesinlikle tercih edilesi bir ürün.

En iyi satış linkini bulabilmek için Trendyol'a göz atabilirsin, çünkü satıcı ve ürün bilgisiyle de gayet güvenilir görünüyor. Hadi bakalım, umarım bu bilgilerle işine yarar!

Ve bir öneri: Eğer farklı bileklik setlerine göz atmak istersen, başka kombinler de mevcut. Hangi tarzı sevdiğine göre seçim yapabilirsin, belki bir sonraki sefer için!

Kolay gelsin! 😊