Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı En Düşük Fiyat Nerede ?

Tugba

Bilgili
Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Alınmaya Değer Mi?
Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Şu Anki Satış Fiyatı 165.16 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Memnuniyet Durumu Nedir?

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Hakkında yaklaşık 203 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Teknik Açıklamalar

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Ürününün Satıcısı, Cottonhill Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı ürününü 165.16 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Son Yorumlar
165.16 Tl ye satışta olan Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
203 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Yumuşacık ve çok rahat. Beden tam oldu harika.
İsim: A** İ**
Tarih: 18 Ağustos 2021
Beden: Beden:75
Satıcı: Cottonhill

Yorum: tam beden harika
İsim: T** U**
Tarih: 28 Temmuz 2022

Yorum: Çok güzel tam bedeninizi alabilirsiniz 🌸🌸🌸
İsim: C** K**
Tarih: 27 Eylül 2023
Beden: Beden:85

Yorum: Fiyatına göre kaliteli. Bir beden küçük alabilirsiniz
İsim: **** ****
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: Mürdüm rengini de aldım gerçekten çok güzel bir parça özenle hazırlanmış kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: Aleyna Ö.
Tarih: 08 Temmuz 2021

Yorum: mükemmel bayıldım 80 beden giyiyorum 75 aldım tam oldu
Tarih: 17 Temmuz 2021

Yorum: yumuşacık, tam beden
Tarih: 25 Haziran 2024
Beden: Beden:80

Yorum: yumuşacık çok rahat
Tarih: 13 Ocak 2023
Beden: Beden:90

Yorum: cok rahat bedeninizi alin
İsim: A** G**
Tarih: 01 Eylül 2024

Yorum: Çok güzel yumuşacık
İsim: E** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Ağustos 2024

Yorum: Kumaşı yumuşacık
İsim: İ** A**
Tarih: 15 Eylül 2024
Beden: Boy:152cm

Yorum: ürün güzel yumuşacık ama üst kısmı bana küçük geldi, külot tam oldu
İsim: N** Z**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Beden: Boy:162cm

Yorum: Yumuşacık bayıldım tam kalıp
İsim: Z** A**
Tarih: 07 Temmuz 2022

Yorum: Tam beden alabilirsiniz yumuşacık danteli çok beğendim çok rahat
İsim: M** C**
Beden: 03 Temmuz 2024

Yorum: danteli yumuşacık paketi de özenliydi ve çok güzel duruyor bayıldım
İsim: U** K**
Tarih: 05 Mart 2022

Yorum: Çok harika
İsim: k** ö**
Beden: 05 Eylül 2024

Yorum: dokusu çok yumuşak ve tam beden .
İsim: S** K**
Tarih: 07 Eylül 2023

Yorum: arkadashlar alin aldirin. mukemmel sadece. chok begendim. satici, kargo hizi ve paketleme muhtesem
İsim: a** a**
Tarih: 29 Mart 2022

Yorum: Güzel yumuşacık 🤍🤍🤍🤍🤍
Tarih: 22 Nisan 2022
Beden: Beden:85

Yorum: Çok güzel yumuşacık. Normalde 80/a giyiyorum 85 aldım ama tam oldu. Siyahının da 80ini aldım o da güzel oldu
Tarih: 30 Nisan 2023
Beden: Boy:159cm

Yorum: Yumuşacık çok kaliteli tam beden
İsim: N** E** A**
Tarih: 21 Eylül 2023
Beden: Boy:160cm

Yorum: Fiyatı cok uygun kalitesi harikaa yumuşaklıgı duruşu harika paketli bir şekilde geliyor
Tarih: 10 Temmuz 2021

Yorum: Çok çok güzel kumaşı yumusacık asırı rahat ama 1 beden küçük alınmalı baya esnek
İsim: Aslı A.
Tarih: 05 Temmuz 2021

Yorum: Ürün yumuşacık. Memnun kaldım.
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Boy:172cm

Yorum: yumusak ve rahat, gunluk de kullanilabilir..
Tarih: 03 Temmuz 2021

Yorum: beden olarak bi dengesizlik var.
İsim: A** B**
Tarih: 07 Aralık 2023

Yorum: Takımın 6 rengini aldım, normalde 75 giyiyorum ama hep 80 alıyorum bence bir beden büyük daha güzel duruyor ve daha rahat ediyorum. Bu takımların bu kadar uygun fiyatlı olmasının sebebi ağındaki kumaşın olması gerektiği yerde durmaması. Kumaş çok arkada kalıyor işlevsiz yani. Ama ben yine de severek kullanıyorum.
İsim: E** Ö**
Tarih: 09 Mart 2024
Beden: Boy:168cm

Yorum: Kız arkadaşıma aldım gayet güzel
İsim: B** H** Ö**
Tarih: 11 Nisan 2022

Yorum: yumuşacık danteli ,çok rahat çok begendim
Tarih: 14 Temmuz 2023
Beden: Boy:159cm

Yorum: çok begendim yumuşacık kumaşı
İsim: T** ö**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Ürüne İlişkin Sorular

Soru: beden 90 alabilirmiyim
Cevap: Merhabalar, 90 beden olarak ürünü sepetinize ekleyerek sipariş oluşturabilirsiniz. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Siparışımın rengını degıştırebılırmıyım
Cevap: Merhabalar, maalesef trendyol sistemleri gereği değişim yapılmamaktadır. Dilerseniz ürünü iade edebilir ve farklı bir rengini sipariş verebilirsiniz. Sormak istediğiniz her hangi bir sorunuz olursa buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba. Krem renginin yorumlarında danteli farklı diyor. Görseldeki gibi değil mi
Cevap: Merhabalar, Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki dantelin farklılık göstermesi modelin farklı olduğu anlamına gelmemektedir. Görselde gördüğünüz modellerin aynısı gelmektedir. Ancak model içinde kullanılan dantellerimiz yurtdışından ithal edildiği için aynı dantelden her zaman aynı miktarlarda gelmesi mümkün olamamaktadır. Bu sebeple sorduğunuz modelimiz özelinde farklı danteller kullanılmaktadır. Ürünümüzn diğer renklerine tıkladığınızda farklı dantel desenlerini görebilirsiniz. Sormak istediğiniz başka bir konu olursa bize buradan tekrar ulaşabilirisiniz.

Soru: merhaba, push up sütyende 85b giyiyorum. bunda kaç beden almalıyım
Cevap: Merhabalar, Bralet grubu beden ölçülerimiz aşağıdaki gibidir: XS = 70 Göğüs 75-79 cm / Göğüs Altı 63-67 cm S = 75 Göğüs 80-84 cm / Göğüs Altı 68-72 cm M = 80 Göğüs 85-89 cm / Göğüs Altı 73-77 cm L = 85 Göğüs 90-94 cm / Göğüs Altı 78-82 cm XL = 90 Göğüs 95-99 cm / Göğüs Altı 83-87 cm Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhabalar gelinliğin içine giyilir mi uygun mudur ürün?
Cevap: Merhabalar efendim, Dilerseniz tercih edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Tam beden mi? normalde 80b kullaniyorum
Cevap: Merhabalar, Beden ölçülerimiz aşağıdaki gibidir: XS = 70 Göğüs 75-79 cm / Göğüs Altı 63-67 cm S = 75 Göğüs 80-84 cm / Göğüs Altı 68-72 cm M = 80 Göğüs 85-89 cm / Göğüs Altı 73-77 cm L = 85 Göğüs 90-94 cm / Göğüs Altı 78-82 cm XL = 90 Göğüs 95-99 cm / Göğüs Altı 83-87 cm Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba 80/B takıyorum hangi beden almaliyim? alt kilotlat standartmı brdenlimi?
Cevap: Merhabalar efendim, 80 beden tercih edebilirsiniz. Külotlarda üst grupla aynı bedendedir. 80 beden M bedene tekabül etmektedir.

Soru: İyi günler normalde üst 80c giyiyorum boyum 175 kilo 62 hangi beden almalıyım?
Cevap: Merhabalar efendim, Vermiş olduğunuz ölçülere göre M beden uygun olacaktır ancak vücut şeklinize göre değişiklik gösterebilmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 80 beden M mi oluyor o zaman
Cevap: Evet efendim.

Soru: 75 bedenin alt ic camasiri küçük mu
Cevap: Merhabalar efendim, 75 bedenin alt bedeni S bedene tekabül etmektedir.

Soru: 1.65 boy kilo 63 hangi beden almaliyim
Cevap: Merhabalar efendim, Vermiş olduğunuz ölçülere göre 85 beden uygun olacaktır ancak vücut şeklinize göre değişiklik gösterebilmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 42 beden için 90 bedeni olur mu
Cevap: Merhabalar, Bralet grubu beden ölçülerimiz aşağıdaki gibidir: XS = 70 Göğüs 75-79 cm / Göğüs Altı 63-67 cm S = 75 Göğüs 80-84 cm / Göğüs Altı 68-72 cm M = 80 Göğüs 85-89 cm / Göğüs Altı 73-77 cm L = 85 Göğüs 90-94 cm / Göğüs Altı 78-82 cm XL = 90 Göğüs 95-99 cm / Göğüs Altı 83-87 cm Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba 75 beden ne zaman stoğa girer acaba
Cevap: Merhabalar, Ürünlerimizin diğer bedenleri henüz üretim aşamasından çıkamadı. Ne yazık ki henüz net bir tarih veremiyoruz. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: #1148794054 takip nolu ürün kargoya verilmemişti 3 dündür ve 2 ürünüm var kontrol edip dönüş yaparsanız sevinirim?
Cevap: Merhabalar, Siparişiniz bugün gün içerisinde kargoya verilecektir efendim.

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

Kadın Krem Dantelli Transparan Balensiz Sütyen Takımı En Uygun Satış Linki