Meral
Bilgili
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Şu Andaki Fiyatı 377.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Gerçekten İyi Mi?
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Detaylı Açıklama
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Ürününün Satıcısı, Trend Alaçatı Stili Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 ürününü 377.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Kullanıcı Geri Bildirimleri
377.99 Tl ye satışta olan Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Ürün tam kalıp.ben çok beğendim.benim gibi yüksek bel sevenler kesinlikle alsın
İsim: Ebru Ş.
Tarih: 09 Haziran 2024
Beden: Boy:167cm
Satıcı: Trendyol - Trend Alaçatı Stili
Yorum: cok güzel ve rahat
İsim: M** C**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ağustos 2024
Yorum: Resimdekiyle alakası yok yorum için 5veriyorım
İsim: **** ****
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Boy:176cm
Yorum: Güzel bir ürün ama ben lacivert beklerken siyah gelmesi şoku yaşadım. Ürünü beğendiğim için iade etmiyorum ama dk edilirse sevinirim. Onun dışında bir sorun yok. Daha giymedim ama umarım dizi çıkan bir ürün değildir.
İsim: Mira S.
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Çok güzel güzel sadece çok toz topluyor
İsim: E** Ş**
Beden: 13 Temmuz 2024
Yorum: Fotoğraftaki gibi değil daha basit duruyor .İade ettim
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Yorum: kargo hızlı geldi, paketleme normal. Ürün kalitesi güzel, teşekkürler.
İsim: M** A** Ü**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Beden: Beden:S
Satıcı: Trendyol
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: % kaçı pamuk?
Cevap: 95% Pamuk, 5% Likra
Soru: S beden uzunluğu kaç santim
Cevap: Merhaba Tüm Ürünlerin En Küçük Beden Ölçüleri Ürün Açıklama Kısmında Yazmaktadır. Artan Her Beden İçin 2 Cm Ekleyerek Kendi Ölçünüzü Bulabilirsiniz. (ÜRÜNLERİMİZDE BEDENLER ARASI BOY FARKI YOKTUR) Keyifli Alışverişler Dileriz. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Soru: 1.60 kg 61 kg kaç beden alayım
Cevap: Merhabalar; L beden almanızı tavsiye ederim. Keyifli alışverişler dilerim. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Soru: 1.65 boy 55 kilo kaç beden olur acaba
Cevap: Merhabalar; M beden almanızı tavsiye ederim. Keyifli alışverişler dilerim. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Soru: merhaba,boyum 175 kilom 80, hangi beden olabilir?
Cevap: Merhaba Tüm Ürünlerin En Küçük Beden Ölçüleri Ürün Açıklama Kısmında Yazmaktadır. Artan Her Beden İçin 2 Cm Ekleyerek Kendi Ölçünüzü Bulabilirsiniz. (ÜRÜNLERİMİZDE BEDENLER ARASI BOY FARKI YOKTUR) Keyifli Alışverişler Dileriz. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Soru: 1.66 boy 59 kg kaç beden almalıyım
Soru: esnek midir 1.60 boy kilom 74 kaç beden olur
Cevap: Merhabalar; XL beden almanızı tavsiye ederim. Keyifli alışverişler dilerim. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Detay Resimler
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Şu Andaki Fiyatı 377.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Gerçekten İyi Mi?
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Detaylı Açıklama
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Ürününün Satıcısı, Trend Alaçatı Stili Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 ürününü 377.99 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Kullanıcı Geri Bildirimleri
377.99 Tl ye satışta olan Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1
Yorum: Ürün tam kalıp.ben çok beğendim.benim gibi yüksek bel sevenler kesinlikle alsın
İsim: Ebru Ş.
Tarih: 09 Haziran 2024
Beden: Boy:167cm
Yorum: cok güzel ve rahat
İsim: M** C**
Beden: 01 Ağustos 2024
Yorum: Resimdekiyle alakası yok yorum için 5veriyorım
Tarih: 05 Eylül 2024
Beden: Boy:176cm
Yorum: Güzel bir ürün ama ben lacivert beklerken siyah gelmesi şoku yaşadım. Ürünü beğendiğim için iade etmiyorum ama dk edilirse sevinirim. Onun dışında bir sorun yok. Daha giymedim ama umarım dizi çıkan bir ürün değildir.
İsim: Mira S.
Tarih: 12 Haziran 2024
Beden: Boy:170cm
Yorum: Çok güzel güzel sadece çok toz topluyor
İsim: E** Ş**
Beden: 13 Temmuz 2024
Yorum: Fotoğraftaki gibi değil daha basit duruyor .İade ettim
Tarih: 04 Temmuz 2024
Beden: Beden:L
Yorum: kargo hızlı geldi, paketleme normal. Ürün kalitesi güzel, teşekkürler.
İsim: M** A** Ü**
Tarih: 27 Temmuz 2024
Beden: Beden:S
Satıcı: Trendyol
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Ürüne İlişkin Sorular
Soru: % kaçı pamuk?
Cevap: 95% Pamuk, 5% Likra
Soru: S beden uzunluğu kaç santim
Soru: 1.60 kg 61 kg kaç beden alayım
Cevap: Merhabalar; L beden almanızı tavsiye ederim. Keyifli alışverişler dilerim. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Soru: 1.65 boy 55 kilo kaç beden olur acaba
Cevap: Merhabalar; M beden almanızı tavsiye ederim. Keyifli alışverişler dilerim. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Soru: merhaba,boyum 175 kilom 80, hangi beden olabilir?
Soru: 1.66 boy 59 kg kaç beden almalıyım
Soru: esnek midir 1.60 boy kilom 74 kaç beden olur
Cevap: Merhabalar; XL beden almanızı tavsiye ederim. Keyifli alışverişler dilerim. (Yanıtımızdan memnun kaldıysanız aşağıdaki beğen butonuna basmanızı rica ederiz.)
Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Detay Resimler

Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 En Uygun Satış Linki

Trend Alaçatı Stili Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Trend Alaçatı Stili Kadın Siyah Yüksek Bel Armalı Bol Paça Eşofman Altı ALC-X12271 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.