Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Satın Alır Mısınız ?

MaviDeniz77

Bilgili
Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ En Düşük Fiyat Nerede?
Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Şu Anki Fiyat Aralığı 318.95 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Ürün Açıklaması

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı. NIC1085- Kumaşı çok güzel ve Cok rahattir. %50 Pamuk + %50 Modal

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Ürününün Satıcısı, Nicoletta Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ ürününü 318.95 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Yorumlar Ve Değerlendirmeler
318.95 Tl ye satışta olan Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Tiril tiril bir kumaşı var yumuşacık yazlık kalıbı da güzel ne büyük ne de küçük tam kalıp
İsim: E** V**
Tarih: 11 Haziran 2024
Beden: Boy:155cm
Satıcı: Nicoletta

Yorum: Doğumuna katıldığım bir arkadaşımdan bu markayı duymuştum hakikaten çok kaliteli ve çok güzel ürünler aldım Eşofman altına kalitesine bayıldım .inşallah ürünlerini almaya ve tavsiye etmeyi ihmal etmeyeceğim
İsim: A** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Beden: Beden:3XL
Satıcı: Nicoletta

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Merhaba boy 158,kilo 95, 52 beden giyiyorum 5xl olur mu?
Cevap: merhaba size 4xl olur

Soru: Merhabalar,M beden tekrar ne zaman satışta olur?🇹🇷
Cevap: merhaba 1 ay sonra gelecektir

Soru: merhaba S beden ürünün uzunluğu ve genişliği kaç sm. bide M bedenin uzunluğu ve genişliği kaç sm ilginiz için teşekkür ederim
Cevap: merhaba yogunluk sebebiyle suan yardımcı olamiyoruz. boy kilo belirtirseniz yardımcı olabiliriz

Soru: merhaba beden güncellemesi olacak mı l xl bedeni
Cevap: merhaba tum renkler ay sonuna gelecektir

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Kadın Yüksek Bel Eşofman Altı Paçası Lastikli Rahat Kalıp Cepli Geniş Beden Aralığı MAVİ En Uygun Satış Linki