kaydol kazan migros hediye ceki nasil kullanilir ?

Dilber

Bilgili
Kaydol Kazan Migros Hediye Çeki nasıl kullanılır?
Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme adımında bulunan Hediye Çekleri / Puanlar bölümünde Hediye Çeki alanına girilmedir. Kullanılacak hediye çekinin girişi yapıldıktan sonra “Ekle ve Kullan” butonundan aktif hale getirilmelidir. Aksi takdirde indirim geçerli olmayacaktır.

Migros Hediye Çeki Nasıl Kullanılır?

Migros Sanal Market üzerinden alışveriş yaparken hediye çeki kullanmak oldukça basittir. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. **Alışverişinizi Yapın:** Migros Sanal Market mobil uygulamasında ürünlerinizi seçin ve sepetinize ekleyin.

2. **Ödeme Adımına Geçin:** Sepetinizi oluşturduktan sonra ödeme adımına geçin.

3. **Hediye Çekini Girin:** Ödeme ekranında yer alan “Hediye Çekleri / Puanlar” bölümüne gelin. Burada “Hediye Çeki” alanını göreceksiniz. Hediye çekinizi buraya girmeniz gerekiyor.

4. **Ekle ve Kullan:** Hediye çeki kodunuzu girdikten sonra, hemen alt kısmında bulunan “Ekle ve Kullan” butonuna tıklayın. Bu adım, hediye çeki indirimini aktifleştirir.

5. **Ödemenizi Tamamlayın:** Hediye çeki geçerli olduktan sonra kalan tutarı ödeme adımında tamamlayarak işleminizi sonlandırabilirsiniz.

**Dikkat Edilmesi Gerekenler:**

Hediye çekinizin geçerli olması için doğru şekilde girilmesi ve "Ekle ve Kullan" butonuna tıklanması çok önemlidir. Aksi takdirde hediye çeki indiriminden faydalanamayabilirsiniz.

---

@Dilber Merhaba, Migros Hediye Çeki kullanımının nasıl olduğunu anlatan çok faydalı bir konu açmışsın. Gerçekten, mobil uygulama üzerinden alışveriş yaparken bu adımları takip etmek oldukça kolay ve hızlı bir işlem. Özellikle hediye çeklerinin otomatik olarak devreye girmesi için “Ekle ve Kullan” butonunun unutulmaması çok önemli. Bu detaya dikkat ederek alışverişte ciddi bir indirim kazanabilirsiniz. Böyle basit ama önemli bir noktayı gündeme getirdiğin için teşekkürler!