KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Goksu

Bilgili
KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi?
KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Mevcut Fiyatı 40750.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Ürün Bilgisi

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Bosch KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı ürününü 40750.0 Tl'den Satılmaktadır.

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında Yapılan Yorumlar
40750.0 Tl ye satışta olan KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: hızlı teslimat hızlı kurulum çok teşekkür ederim Türker home dtmsatıcısından aldım ilgisi ve kurulum hizmeti çok iyiydi. çok teşekkürederim harikasınız
İsim: Z** D**
Tarih: 28 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Türker Home Dtm

Yorum: dolap çok büyük mutfağımın bölümüne sığmadı ama çok güzel çok beğendimmm
İsim: G** K**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Alicandanal

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: toplami kaç litre efendim birde buzluk yukarıda mi aşağıda mi teşekkürler
Cevap: Resmî siteden bakabilirsiniz Efendim

Soru: kusura bakmayın da ürün altındaki açıklama baska yapilan yorumlar başka urun açıklamaları tutarsız olmasa size sorma zahmetine girmem zaten. sattığınız ürünün özelliklerini açıklaması zor olmasa gerek.
Cevap: MERHABA ÜSTTEN BUZLUKLU EFENDİM

Soru: kaç lt acaba
Cevap: 641 lt efendim

Soru: XxL modelimi
Cevap: Evet efendim

Soru: Merhaba kapı eni 80 cm sorun olurmu girermi içeri
Cevap: Dolap eni 86 cm ,dolabın kapısı sökülüp girebilir

Soru: merhabalar elaziga gonderim varmi
Cevap: MERHABALAR EVET EFENDİM

Soru: Merhaba Malatya ya gönderim var mı
Cevap: Evet efendim

Soru: XXL mı ? ölcüler ?

Soru: merhabalar mutfak kapısı genişliği 80 santim geçebilir mi içinden
Cevap: Ürün ölçüleri (YxGxD): 1860 x 860 x 800 mm efendim

Soru: Adıyaman Kahtaya gönderim var mı ? varsa hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Var efendim horoz lojistik

Soru: kapı 80cm merdiven 95 cm bir sıkıntı olur mu
Cevap: Sorun olmaz efendim ama kutudan çıkarmaları gerekebilir.

Soru: Osmaniye ye gönderim yapıyor musunuz

Soru: Motor garantisi kaç yıl
Cevap: Merhabalar 10 yıl

Soru: ürünün kurulumu için ekstra servis çağırmamız gerekiyor mu
Cevap: Biz göndereceğiz efendim servisi

Soru: Hangi şehirden gönderim oluyor onuda öğrenebilir miyim
Cevap: Giresun efendim

Soru: Merhaba dolapta kullanılan kompresör motor markasını öğrenebilir miyim.
Cevap: Merhaba efendim bosch yedek parça üretiminde dünya markası olduğu için bir çok parça kendi üretimidir.

Soru: Ürün geldi ancak evimin içine taşınmadı bu nedenle yetkili servis kurulum yapmadı
Cevap: Yetkili servis taşıma yapmaz maalesef

Soru: acaba ürün çalışırken çok ses yapıyor mu bir bilgi göremedim. bir de binadan taşirken sorun olur mu çelik kapı dar
Cevap: 43 desibel ses seviyesi mevcuttur.Kapınızın genişliği kaç cm

Soru: merhaba en boy ölçüsü nedir birdecderinlik
Cevap: 186x86x84 efendim

Soru: merhaba değerli satıcı bu ürünü mağazada bayide almak istediğimizde 10 yıl motor garantili olarak satılıyor garanti şartları aynı şekilde sizde de geçerli mi yoksa sadece 3 yıl mı garantili garanti şartları nelerdir ürünün mağazadakinden herhangi bir farkı var mıdır teşekkürler
Cevap: Ürünün mağazadan herhangi bir farkı yok.3 yıl normal garanti,10 yıl motor garantisi mevcut

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

KDN86XWE0N Seri 4 Çift Kapılı No Frost Beyaz Buzdolabı En Uygun Satış Linki