KumdanKale
Bilgili
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz En Düşük Fiyat Nerede?
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Güncel Fiyatı 2695.33 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Hakkında yaklaşık 1107 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Detaylı Açıklama
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Ürününün Satıcısı, KUMTEL KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz ürününü 2695.33 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Kullanıcı Değerlendirmeleri
2695.33 Tl ye satışta olan KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1107 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ürün çok kısa sürede elime ulaştı ve harika paketlenmiş. Teşekkür ederim
İsim: p** k**
Tarih: 28 Ocak 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BORAKS
Yorum: ürün gayet güzel ve çok şık duruyor gayet kullanışlı bir ürün benceüstünün cam olmasıni çok sevdim lekeler kolaylıkla çıkıyor
İsim: N** Ü**
Tarih: 27 Ekim 2023
Satıcı: Trendyol
Yorum: anneme aldım gayet qüzel tavsiye ederim
İsim: Ö** A**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: güzel
İsim: M** F**
Tarih: Elite Üye
Beden: 10 Temmuz 2023
Yorum: Sorunsuz ulaştı teşekkür ederim
İsim: g** k**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Paketleme çok ıyıydı teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: Biraz tereddüt ettim alırken ancak çok sağlam paketliydi servis de hemengeldi ilgilendi çok memnun kaldım
İsim: Z** G** B**
Tarih: 23 Nisan 2023
Yorum: Anneme aldım çok beğendi
İsim: S** Y**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Çok şık ve kullanışlı mutfağa ayrı hava kattı çok memnunuz gönülrahatlığı ile alabilirsiniz
İsim: Ç** Ç**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Sorunsuz geldi kullanıyoruz memnunuz
İsim: E** Y**
Tarih: 25 Ocak 2023
Yorum: Evime aldım çok memnun kaldım
İsim: Kudret B.
Yorum: anneme aldık şık şimdilik sorunsuz kullanıyor
İsim: Ö** K**
Tarih: 02 Ocak 2023
Satıcı: Happy Center
Yorum: Güzel kullanışlı kirada oturduğum içiN aldım alınabilir
İsim: E** A**
Tarih: 15 Ekim 2022
Yorum: Cok memnun kaldik gayet basarili bir ocak tavsiye ederim
İsim: M** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Yorum: ürün gayet güzel geldi paketlemeside güzeldi emeğinize sağlık
İsim: Ö** B**
Tarih: 18 Haziran 2022
Yorum: çok hızlı ve sağlam teslim edildi teşekkürler Trendyol
Yorum: sağlam ve çok güzel paketlenmis olarak elime ulaştı,çok güzel vekaliteli ürün
İsim: Zeliha K.
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: çok guzel ürün hediye için teşekkürler
İsim: Esra B.
Tarih: 14 Haziran 2022
Yorum: Harika bir ürün tavsiye ediyorum
paketlemeside süperdi
Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Ocak çok güzel şık
İsim: s** u**
Tarih: 19 Şubat 2022
Yorum: Hem anneme hem kendime aldım hiçbir sorun yok doğalgazlı kullanıyoruzçok memnunuz
İsim: F** T**
Tarih: 30 Aralık 2021
Yorum: Ürün güzel hoş duruyor gereksiz para vermeye gerek yok
İsim: A** Y**
Beden: 02 Ekim 2024
Yorum: Çok şık oldu vede servis 2. Gün gelip kurulumu yaptı teşekkürler…
İsim: G** A**
Tarih: 02 Ekim 2024
Yorum: silince iz bırakmaması güzel ama iki gözü çalışmıyor. yetkili servise bildireceğim
İsim: I** O**
Yorum: Arkadaşlar ürünü uygun diye alıyoruz ama 15 gün oldu ve halen serviskurmaya gelmedi. Kumtel merkezine kaç kere şikayet kaydı oluşturduğumhalde her defasında bu sefer göndereceğiz deyip yine göndermiyorlar.Paranızla rezil olmak istiyorsanız KUMTEL ürünlerini alın.
İsim: A** G**
Yorum: ocağımdan şuan çok memnunum servis 2 gün içinde geldi kurdu randevuvermiyorlar servis için gelmeden önce arıyorlar sadece kiracı olduğumiçin pahalı ocak almadım bu ocak beklentimi karşıladı f/p
İsim: K** T**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Beğendim. Çok güzel
İsim: F** Z** B**
Tarih: 30 Eylül 2024
Yorum: Birden bire güm diye patladı 2 aylık Ocak ve 2 yaşında bebeğimaltındaydı kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 haftadır arıyorum ve karşımdamuhatap bulamıyorum
İsim: Armine P.
Yorum: şimdilik bir sıkıntı yok özenli paketlenmiş beğendim
Tarih: 29 Eylül 2024
Yorum: gayet iyi kullanışlı
İsim: Y** k**
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Akıllarda Kalan Sorular
Soru: selamün aleyküm kolay gelsin ben yeni tezgah yaptırıyorum ustaya ölçüleri sordum hepsi aynı dedi alsam olurmu acaba
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: Genişlik : 60 cm, derinlik : 52 cm olarak belirtilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba tüp ile kullanıma uygun mu
Cevap: Merhaba, ürün doğalgazlı fakat LPG dönüşümü yapılarak tüp ile kullanılabiliyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba tezgaha gömmek için uyumlu değil mi? Bir de biz tüple kullanacağız. Tüpe takılıyor mu?
Cevap: Merhaba, bu ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. Ürün doğalgazlı fakat LPG dönüşümü yapılarak tüp ile kullanılabiliyor. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: gaz emniyetli mi gazı kesiyor mu
Cevap: merhaba, gaz emniyet sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tüp e uyumlu mu ?
Cevap: Merhaba, ürün doğalgazlı fakat LPG dönüşümü yapılarak tüp ile kullanılabiliyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tezgah üstü olarak kulanilirmi
Cevap: Merhaba ürün ankastre ocaktır. Teknik servis ile görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba benim tezgah mermerim kesik değil servis mermeri kesip öyle montaj yapabilir mı
Cevap: Merhaba, ankastre olarak kullanılmaktadır. Ürün doğalgazlı fakat LPG dönüşümü yapılarak tüp ile kullanılabiliyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba gömme kısmın ölçüsü nedir cam kısmının ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: Genişlik : 60 cm, derinlik : 52 cm olarak belirtilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bizim ölçü 49 60 geliyor olur mu
Soru: merhabalar. acaba. biz kurabilir miyiz yoksa diğer beyaz eşyalar gibi servisi mi beklemek lazim
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ürün ilk geldiğinde doğal gazmı tüplü sisteme göremi geliyor
Soru: tüplü ye uygun mu
Soru: Merhaba eski ocak gömme onun yerine olur mu yani her ocak uyumlu mu oluyor o gömme kısma?
Cevap: Merhaba, bu ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: LPG dönüşümünü kim yapıyor.
Cevap: Merhaba ürün ankastre ocaktır. Teknik servis ile görüşme sağlayarak montaj yaptırabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: dönüşüm ücreti ne kadar lpgy
Cevap: Merhaba, konu hakkında teknik servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Benim tezgaha gömülecek yerin net ölçüleri 49x56 cm. Bu ürün uyarmı.
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: Genişlik : 60 cm, derinlik : 52 cm olarak belirtilmektedir. Bu ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürün sadece doğalgaz kullanımı için uygun, mutfak tüpüne uyarlanabiliyor mu?
Soru: Merhaba ürünün ayakları var mı yoksa direk tezgaha mı gömülü
Cevap: Merhaba ürün ankastre ocaktır. Teknik servis ile görüşme sağlayarak montaj yaptırabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ankastre yok mermer delik değil mermer üstünde kullanabilir miyiz
Cevap: Merhaba, ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba mermeri deldirmeden de ürünü kullanabilir miyiz tezgahın üstünde?
Cevap: Merhaba, ankastre olarak kullanılmaktadır. Ürün doğalgazlı fakat LPG dönüşümü yapılarak tüp ile kullanılabiliyor. İlginiz için teşekkür ederiz.
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Görsel Galerisi
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Güncel Fiyatı 2695.33 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Kullanıcı Yorumları Nasıl?
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Hakkında yaklaşık 1107 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Detaylı Açıklama
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Ürününün Satıcısı, KUMTEL KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz ürününü 2695.33 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Kullanıcı Değerlendirmeleri
2695.33 Tl ye satışta olan KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1107 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Ürün çok kısa sürede elime ulaştı ve harika paketlenmiş. Teşekkür ederim
İsim: p** k**
Tarih: 28 Ocak 2022
Yorum: ürün gayet güzel ve çok şık duruyor gayet kullanışlı bir ürün benceüstünün cam olmasıni çok sevdim lekeler kolaylıkla çıkıyor
İsim: N** Ü**
Tarih: 27 Ekim 2023
Yorum: anneme aldım gayet qüzel tavsiye ederim

İsim: Ö** A**
Tarih: 05 Ekim 2023
Yorum: güzel
İsim: M** F**
Beden: 10 Temmuz 2023
Yorum: Sorunsuz ulaştı teşekkür ederim

İsim: g** k**
Tarih: 19 Haziran 2023
Yorum: Paketleme çok ıyıydı teşekkür ederim
Tarih: 16 Mayıs 2023
Yorum: Biraz tereddüt ettim alırken ancak çok sağlam paketliydi servis de hemengeldi ilgilendi çok memnun kaldım

İsim: Z** G** B**
Tarih: 23 Nisan 2023
Yorum: Anneme aldım çok beğendi
İsim: S** Y**
Tarih: 14 Mart 2023
Yorum: Çok şık ve kullanışlı mutfağa ayrı hava kattı çok memnunuz gönülrahatlığı ile alabilirsiniz

İsim: Ç** Ç**
Tarih: 13 Şubat 2023
Yorum: Sorunsuz geldi kullanıyoruz memnunuz
İsim: E** Y**
Yorum: Evime aldım çok memnun kaldım
İsim: Kudret B.
Yorum: anneme aldık şık şimdilik sorunsuz kullanıyor
İsim: Ö** K**
Tarih: 02 Ocak 2023
Satıcı: Happy Center
Yorum: Güzel kullanışlı kirada oturduğum içiN aldım alınabilir
İsim: E** A**
Tarih: 15 Ekim 2022
Yorum: Cok memnun kaldik gayet basarili bir ocak tavsiye ederim
İsim: M** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2022
Yorum: ürün gayet güzel geldi paketlemeside güzeldi emeğinize sağlık
İsim: Ö** B**
Yorum: çok hızlı ve sağlam teslim edildi teşekkürler Trendyol
Yorum: sağlam ve çok güzel paketlenmis olarak elime ulaştı,çok güzel vekaliteli ürün
İsim: Zeliha K.
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: çok guzel ürün hediye için teşekkürler
İsim: Esra B.
Tarih: 14 Haziran 2022
Yorum: Harika bir ürün tavsiye ediyorum

Tarih: 03 Mart 2022
Yorum: Ocak çok güzel şık
İsim: s** u**
Tarih: 19 Şubat 2022
Yorum: Hem anneme hem kendime aldım hiçbir sorun yok doğalgazlı kullanıyoruzçok memnunuz
İsim: F** T**
Tarih: 30 Aralık 2021
Yorum: Ürün güzel hoş duruyor gereksiz para vermeye gerek yok
İsim: A** Y**
Beden: 02 Ekim 2024
Yorum: Çok şık oldu vede servis 2. Gün gelip kurulumu yaptı teşekkürler…
İsim: G** A**
Yorum: silince iz bırakmaması güzel ama iki gözü çalışmıyor. yetkili servise bildireceğim
İsim: I** O**
Yorum: Arkadaşlar ürünü uygun diye alıyoruz ama 15 gün oldu ve halen serviskurmaya gelmedi. Kumtel merkezine kaç kere şikayet kaydı oluşturduğumhalde her defasında bu sefer göndereceğiz deyip yine göndermiyorlar.Paranızla rezil olmak istiyorsanız KUMTEL ürünlerini alın.
İsim: A** G**
Yorum: ocağımdan şuan çok memnunum servis 2 gün içinde geldi kurdu randevuvermiyorlar servis için gelmeden önce arıyorlar sadece kiracı olduğumiçin pahalı ocak almadım bu ocak beklentimi karşıladı f/p
İsim: K** T**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: Beğendim. Çok güzel
İsim: F** Z** B**
Yorum: Birden bire güm diye patladı 2 aylık Ocak ve 2 yaşında bebeğimaltındaydı kesinlikle tavsiye etmiyorum 3 haftadır arıyorum ve karşımdamuhatap bulamıyorum
İsim: Armine P.
Yorum: şimdilik bir sıkıntı yok özenli paketlenmiş beğendim
Yorum: gayet iyi kullanışlı
İsim: Y** k**
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Akıllarda Kalan Sorular
Soru: selamün aleyküm kolay gelsin ben yeni tezgah yaptırıyorum ustaya ölçüleri sordum hepsi aynı dedi alsam olurmu acaba
Soru: Merhaba tüp ile kullanıma uygun mu
Soru: Merhaba tezgaha gömmek için uyumlu değil mi? Bir de biz tüple kullanacağız. Tüpe takılıyor mu?
Cevap: Merhaba, bu ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. Ürün doğalgazlı fakat LPG dönüşümü yapılarak tüp ile kullanılabiliyor. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: gaz emniyetli mi gazı kesiyor mu
Cevap: merhaba, gaz emniyet sistemi mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: tüp e uyumlu mu ?
Soru: tezgah üstü olarak kulanilirmi
Cevap: Merhaba ürün ankastre ocaktır. Teknik servis ile görüşme sağlayarak bilgi alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba benim tezgah mermerim kesik değil servis mermeri kesip öyle montaj yapabilir mı
Soru: merhaba gömme kısmın ölçüsü nedir cam kısmının ölçüsü nedir
Soru: merhaba bizim ölçü 49 60 geliyor olur mu
Soru: merhabalar. acaba. biz kurabilir miyiz yoksa diğer beyaz eşyalar gibi servisi mi beklemek lazim
Soru: Merhaba ürün ilk geldiğinde doğal gazmı tüplü sisteme göremi geliyor
Soru: tüplü ye uygun mu
Soru: Merhaba eski ocak gömme onun yerine olur mu yani her ocak uyumlu mu oluyor o gömme kısma?
Cevap: Merhaba, bu ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: LPG dönüşümünü kim yapıyor.
Soru: dönüşüm ücreti ne kadar lpgy
Soru: Benim tezgaha gömülecek yerin net ölçüleri 49x56 cm. Bu ürün uyarmı.
Cevap: Merhaba, ürün boyutları: Genişlik : 60 cm, derinlik : 52 cm olarak belirtilmektedir. Bu ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: Merhaba ürün sadece doğalgaz kullanımı için uygun, mutfak tüpüne uyarlanabiliyor mu?
Soru: Merhaba ürünün ayakları var mı yoksa direk tezgaha mı gömülü
Soru: Ankastre yok mermer delik değil mermer üstünde kullanabilir miyiz
Cevap: Merhaba, ürün tezgaha gömmeli olarak kullanıma uygundur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba mermeri deldirmeden de ürünü kullanabilir miyiz tezgahın üstünde?
KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Görsel Galerisi

KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz En Uygun Satış Linki

KUMTEL KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUMTEL KO-40 TAHDF Camlı Ankastre Ocak - Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.