Yasemin
Bilgili
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Satın Alır Mısınız?
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Şuanki Fiyatı Ne Kadar 502.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Detaylı Açıklama
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Ürününün Satıcısı, Asfal Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir ürününü 502.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Kullanıcı Yorumları
502.0 Tl ye satışta olan Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Bazı renkler birbirine çok benziyor, ışığı da pek güçlü değil ama yinede güzel teşekkür ederim.
İsim: N** P**
Tarih: 06 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AsfalAvm
Yorum: MÜKEMMELLL
İsim: H** B**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşıma aldım hediye bayıldı
İsim: y** k**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Harika urun
İsim: N** N**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum:
çok mutluyum harika çıktı instegram hesabımdan ürünü açarkenkullanırken vidyo çekicem sev1_iiilya 
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: İlk başta çok beğenmemiştim renklerini fakat sonradan alıştım vegöndermek istemedim kumandalı ve prizle çalışması da bunda etkiliydigüzel kullanıyorum hala
İsim: S** K**
Tarih: 28 Nisan 2024
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: kumandasını kaybettim napıcam nerden alabilirim
Cevap: Maalesef yedek kumanda yoktur.
Soru: mavi rengi ay ışığı efektini veriyor mu
Cevap: Maalesef olmaz.
Soru: Merhaba. Günbatımı tek renk ile çoklu renk arasında fark var mı acaba? Lens veya ışık arasında. Özellikle gün batımı kaliteli renk istiyorum, renkte kalite farkı varsa tek renk alıcam değilse 16 renk. Teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Cevap: Merhaba 16 renkli olanı almanızı tavsiye ederiz.
Soru: ürün metal mi acaba
Cevap: Merhaba hayır metal değildir.
Soru: Cidden 16 fsrkli renk var mi urunde?
Cevap: Merhaba evet 16 farklı renk seçeneği mevcuttur.
Soru: Ürünü çalıştırmak için pil gerekirmi? yoksa fişli mi
Cevap: Merhaba pili değildir.Fişe bağlı olarak çalışır.
Soru: Merhaba beyaz ve günışığı tengi mevcutmu
Cevap: Merhaba evet mevcuttur.
Soru: Merhaba! kac renk var acaba?
Cevap: Merhaba 16 renklidir.
Soru: merhaba, ürün ne kadarlık bir alanı aydınlatıyor ve 16 renk seçeneği mi var bilgi verir misiniz?
Cevap: Merhaba 16 renklidir. Duvardan uzaklaştıkça aydınlattığı alan artmaktadır.
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Resim Galerisi
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Şuanki Fiyatı Ne Kadar 502.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Detaylı Açıklama
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Ürününün Satıcısı, Asfal Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir ürününü 502.0 Tl'den Satılmaktadır.
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Kullanıcı Yorumları
502.0 Tl ye satışta olan Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Bazı renkler birbirine çok benziyor, ışığı da pek güçlü değil ama yinede güzel teşekkür ederim.
İsim: N** P**
Tarih: 06 Ekim 2024
Yorum: MÜKEMMELLL
İsim: H** B**
Tarih: 23 Mayıs 2024
Yorum: arkadaşıma aldım hediye bayıldı
İsim: y** k**
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Harika urun
İsim: N** N**
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum:

İsim: **** ****
Tarih: 06 Ocak 2024
Yorum: İlk başta çok beğenmemiştim renklerini fakat sonradan alıştım vegöndermek istemedim kumandalı ve prizle çalışması da bunda etkiliydigüzel kullanıyorum hala
İsim: S** K**
Tarih: 28 Nisan 2024
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: kumandasını kaybettim napıcam nerden alabilirim
Cevap: Maalesef yedek kumanda yoktur.
Soru: mavi rengi ay ışığı efektini veriyor mu
Cevap: Maalesef olmaz.
Soru: Merhaba. Günbatımı tek renk ile çoklu renk arasında fark var mı acaba? Lens veya ışık arasında. Özellikle gün batımı kaliteli renk istiyorum, renkte kalite farkı varsa tek renk alıcam değilse 16 renk. Teşekkür ederim iyi çalışmalar.
Cevap: Merhaba 16 renkli olanı almanızı tavsiye ederiz.
Soru: ürün metal mi acaba
Cevap: Merhaba hayır metal değildir.
Soru: Cidden 16 fsrkli renk var mi urunde?
Cevap: Merhaba evet 16 farklı renk seçeneği mevcuttur.
Soru: Ürünü çalıştırmak için pil gerekirmi? yoksa fişli mi
Cevap: Merhaba pili değildir.Fişe bağlı olarak çalışır.
Soru: Merhaba beyaz ve günışığı tengi mevcutmu
Cevap: Merhaba evet mevcuttur.
Soru: Merhaba! kac renk var acaba?
Cevap: Merhaba 16 renklidir.
Soru: merhaba, ürün ne kadarlık bir alanı aydınlatıyor ve 16 renk seçeneği mi var bilgi verir misiniz?
Cevap: Merhaba 16 renklidir. Duvardan uzaklaştıkça aydınlattığı alan artmaktadır.
Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Resim Galerisi

Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir En Uygun Satış Linki

Asfal Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Asfal Kumandalı Ayaklı 16 Renkli Gece Lambası Günbatımı Sunset Işık Tripod 180 Derece Dönebilir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.