Makyaj Süngeri Ürün Alınmaya Değer Mi ?

Aysel

Bilgili
Makyaj Süngeri En Düşük Fiyat Nerede?
Makyaj Süngeri Güncel Fiyatı 191.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Makyaj Süngeri Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Makyaj Süngeri Hakkında yaklaşık 13440 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Makyaj Süngeri Ürün Detayları

Makyaj Süngeri Ürününün Satıcısı, Görkito Makyaj Süngeri ürününü 191.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Makyaj Süngeri Ürünü Kullananların Görüşleri
191.9 Tl ye satışta olan Makyaj Süngeri Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13440 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Harika indirimlerde stok yapıcam kesinlikle.
İsim: NERGİS G. İ.
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Kasım 2021
Satıcı: Görkito

Yorum: en iyi makyaj süngeri
İsim: Ç** N** K**
Tarih: 22 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Senelerdir kullandığım tek sünger indirime girdikçe stokluyorum.
İsim: **** ****
Tarih: 15 Kasım 2022

Yorum: Bu güne kadar kadar kullandığım en iyi makyaj süngeri bittikçe stok yapacam
İsim: E** S** L**
Tarih: 22 Mart 2023

Yorum: Çok severek kullaniyorum indirime girdkçe stok
İsim: Y** K**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Müthiş bir makyaj süngeri. Çok abartıldığını düşünüyordum dayanamayıp meraktan aldım. İyi ki de almışım. İyi ki. Herşeyi yüzüme süngerle uyguluyorum artık
İsim: G** S** Ç**
Tarih: 20 Aralık 2022

Yorum: önceden hm süngerini kullanıyordum ama neredeyse tüm bildiğim süngerleri kat be katladı ben kuru kullanıyorum ama iki türlü de o kadar güzel ki indirimde buldukça stok yapıyorum
İsim: S** i**
Tarih: 22 Ocak 2023

Yorum: Senelerdir kullanıyorum alın aldırın ben stok yapıyorum
İsim: tugbaerurul
Tarih: Fenomen
Beden: 24 Mart 2023

Yorum: Stokladığım bi ürün
İsim: G** T**
Beden: 08 Ocak 2023

Yorum: Aldığım ve kullandığım en iyi sünger buymuş fırsat buldukça yedeklemek istiyorum
İsim: M** H**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: Favori makyaj süngerim bittikçe stokluyorum
İsim: S** D**
Beden: 26 Temmuz 2023

Yorum: Bu kaçıncı alışım hatırlamıyorum bile çok memnunum görkito makyaj süngeri olmadan makyajımı yapamam kesinlikle o yüzden hep stokluyorum makyajım gerçekten pürüssüz görünüyor hem ıslak hem kuru kullanıyorum bu zamana kadar kullandığım hiç bir süngere benzemiyor kesinlikle alın pişman olmazsınız
İsim: M** G** T**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Sevdiğim bir makyaj süngeri stok yapıyorum
İsim: N** D**
Beden: 20 Mart 2024

Yorum: ıslanmadan bile yumuşacık çok kaliteli görünüyor indirimde almıştım indirime girerse tekrar stoklarim
İsim: M** S** K**
Tarih: 25 Mayıs 2023

Yorum: Guzel bir sunger. İndiirmde stoklamabilir
İsim: G** O**
Tarih: 25 Haziran 2022

Yorum: Efsaneeeeee aldıgım en iyi sünger stok yapıcam
İsim: d** T**
Tarih: 24 Nisan 2023

Yorum: Kullandığım en iyi sünger, indirim zamanı stokluyorum
İsim: H** Ü**
Tarih: 11 Kasım 2023

Yorum: Sürekli stokluyorum muhteşem 😍
İsim: **** ****
Tarih: 27 Şubat 2024

Yorum: Böyle hızlı teslimat yok. Süngere zaten diyecek bişey yok Görkitonun yeni ürünlerini sabırsızlıkla bekliyorum. 😊 yorumumu güncelliyorum görkito süngerine öyle bi alıştım kii stok yaptım resmen elimin altında bulunsun diye ürünü 4ledim çok güzel çok
İsim: RaBia B.
Tarih: 16 Kasım 2021

Yorum: Gerçekten en güzel makyaj süngeri asla değişmez. Arada stokluyorum
İsim: N** T**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Güzel bir ürün indirime girdiğinde stoklamak için almıştım.
İsim: A** B**
Tarih: 12 Nisan 2023

Yorum: İndirimdeyken stokladım
İsim: P** A**
Tarih: 07 Haziran 2023

Yorum: Üç kutu aldım stoklu gidiyorum beğeniyorum çok ya
İsim: H** D**
Beden: 28 Ağustos 2023

Yorum: Stok yapılacak bir ürün çok iyi
İsim: M** A** Ç**
Beden: 28 Haziran 2023

Yorum: stoklayarak aliyorum indirimden aldim cok güzel
İsim: y** y**
Tarih: 14 Ocak 2024

Yorum: Ürünün kalitesini kullananlar bilir, sizlere tavsiyem muhakkak alın ve aldırın. Yumuşacık kuruyken bile mükemmel.İki tane sünger aldım hediye çanta göndermişler. Çok teşekkür ederim.
İsim: Büşra B.
Tarih: 16 Şubat 2022

Yorum: Çok çok çok sevdiğim makyaj süngeri. Benim için henüz bir muadili yok. Keskin hatları ile göz altı burun kenarı her yere çok güzel uygulama yapabilirsiniz. Çok memnundum indirimdeyken stok yaptım. Hediye olarak the sun project deneme paketi göndermişler teşekkürler görkito kito kito 💃
İsim: M** A**
Tarih: 10 Kasım 2022

Yorum: Bir süredir kullanıyorum çok memnunum indirimde görünce yedekledim
İsim: E** A**
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: bu kadar iyi çıkacağını beklemiyordum indirime girdiğinde kesinlikle stok yapcam mutlaka almalısınız
İsim: M** O**
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Severek kullanıyorum indirimde stokladım
İsim: M** G**
Beden: 04 Mayıs 2023

Makyaj Süngeri Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Merhaba hangi kargo ile çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Aras Kargo ile çalışmaktayız. Sevgiler, Görkito ekibi

Soru: Hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Aras kargo ile çalışıyoruz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba. Biraz önce bir kaç parça ürün sipariş ettim. Hediye makyaj çantası gönderiyor musunuz:)
Cevap: Merhaba, Evet kampanyamız devam ediyor, en az 2 ürün alana Kilitli Şeffaf Çanta hediyemiz olarak gönderilecektir. Kampanya kullanımı her sipariş için 1 adet ile sınırlıdır. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: İki tane sipariş verdim yanlışlık olmasın lütfen
Cevap: Merhaba, Özenle paketlenerek gönderilecektir. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba, urunu ilk kullanimda islatiyormuyduk? Toksa direk kullaniyormuyuz. Biraz sert geldi ilk kullanimda.
Cevap: Merhaba, ilk kullanımda hijyen gereği ılık su ve sabunla, nazik hareketlerle yıkamanızı yıkamanızı öneririz. Sonrasında tercihinize bağlı olarak nemli veya kuru kullanıma uygundur. Kullandıktan sonra yine hijyen gereği yıkayıp tamamen kuruyana kadar kapalı alana koyulmamalıdır. İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, Aras Kargo ile gönderim yapıyoruz. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: Merhaba trendyola özel makyaj çantası hediyesinin devam ettiği yazıyor 2 ürün satın aldım çanta gelecek mi?
Cevap: Merhaba, Evet kampanyamız devam ediyor, en az 2 ürün alana Kilitli Şeffaf Çanta hediyemiz olarak gönderilecektir. Kampanya kullanımı her sipariş için 1 adet ile sınırlıdır. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba ürünle beraber hediye gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba, şu an için hediye gönderimimiz bulunmamaktadır. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba hayırlı işler hangi kargo ile gönderim yapıyosunuz acaba
Cevap: Merhaba, Trendyol Express Kargo ile gönderim yapıyoruz. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: Merhaba hangi kargoyla geliyor
Cevap: Merhaba, Trendyol Express Kargo ile gönderim yapıyoruz. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: yanında hediye kampanyası devam ediyor mu
Cevap: Merhaba, Kampanyamız sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: merhaba centesol krem neden yok?
Cevap: Merhaba, şu an net bir tarih veremiyoruz. Ancak, stoklarımızın en kısa sürede yenileneceğinden emin olabilirsiniz. Ürünümüzü favorilerinize ekleyerek 'Gelince haber ver' butonunu kullanabilir ve stoklarımız yenilendiğinde anında bildirim alabilirsiniz. İlginiz için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: Merhaba, Aras Kargo ile gönderim yapıyoruz. İlginize teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz

Soru: Lila ve bu renk arasında bi fark var mı?
Cevap: Merhaba, Yalnızca renkleri farklıdır. Yapıları aynıdır. İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba, stoklar güncellenecek mi?
Cevap: Merhaba, Şu an için net bir tarih iletemiyoruz. Ancak en kısa sürede stoklarımız yenilenecektir. "Gelince haber ver" butonuna tıklayıp ürünümüzü favorilerinize eklemeniz halinde stoklarımız yenilendiğinde anında bildirim alabilirsiniz. :) İlginiz için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: Fiyat düşer mi
Cevap: Merhaba, Şu an için bu konuda net bir bilgi veremiyoruz. Sık sık kampanyalarımız olmaktadır. Bizi takipte kalın :) İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Canta kampanyasi devam ediyor mu?
Cevap: Merhaba, Kampanyamız sona erdi. İlginiz için teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

Soru: Merhaba, ne zaman tekrar stoğa girer acaba. Teşekkürler.
Cevap: Merhaba, Şu an için net bir tarih iletemiyoruz. Ancak en kısa sürede stoklarımız yenilenecektir. "Gelince haber ver" butonuna tıklayıp ürünümüzü favorilerinize eklemeniz halinde stoklarımız yenilendiğinde anında bildirim alabilirsiniz. :) İlginiz için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle, Görkito Ekibi

Soru: Merhaba ürünlerinizi hangi kargoyla gönderiyorsunuz acaba
Cevap: Merhaba, Gönderimlerimizi Aras Kargo ile yapıyoruz. Sevgilerimizle, Görkito

Makyaj Süngeri Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

Makyaj Süngeri En Uygun Satış Linki