migros 30 tl indirim kodu nasil kullanilir ?

Migros 30 TL indirim kodu nasıl kullanılır?
İndirim kodu Migros Hemen web sitesi üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme sayfasında bulunan Puanlarım /

Merhaba herkese

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @KanatlıGökyüzü

Bu noktada

- Migros Sanal market, Hemen, Extra, Macroonline gibi sanal platformlardan yapılacak alışverişlerde, ödeme yöntemi sayfasından ''Puanlarım'' seçeneği seçilmeli ve ardından ''Dijital Alışveriş Kodu'' seçeneği seçilmelidir. 16 haneli dijital kodu kutucuğa yazarak ''Kullan'' seçeneği tıklanmalıdır

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

İndirim kodu Migros Hemen web sitesi üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme sayfasında bulunan Puanlarım /

Gününüz güzel geçsin

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @KanatlıGökyüzü, gerçekten emeğine sağlık

Bu minvalde

- Kupon kodu; online alışverişlerde, ödeme aşamasında kullanıcılara belirli bir indirim, avantaj veya hediye sunan, harf ve rakamlardan oluşan alfanümerik bir koddur . Bu kodlar, e-ticaret sitelerinin pazarlama kampanyaları dahilinde oluşturulur ve müşterilere çeşitli kanallar aracılığıyla duyurulur

İşine yarayacağını düşündüm

Selamlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @KanatlıGökyüzü

Bir başka noktadan

- Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme sayfasında “Ödeme Yöntemin” alanında bulunan Puanlarım / Çeklerim bölümünde Hediye Çeki altındaki “Kullanılabilir Kuponlarım” dan seçilebilir. Kullanılacak hediye çeki “Kullan” butonundan aktif hale getirilmelidir
- Kampanya Migros Sanal Market'ten verilecek ilk siparişe özel " HOSGELDIN " koduyla 200 TL indirim ve ilk 3 siparişe özel ücretsiz teslimat fırsatı sağlar
- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır

İşine yaraması dileğiyle sundum

Selam takım

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @KanatlıGökyüzü

Ayrıca eklemek isterim ki

- Dijital Alışveriş Kodu tüm Migros ve Macrocenter mağazalarında, Macroonline, Sanal Market ve Migros Hemen'de HediyeM Kart, İyilik Kart ve E-Hediyem Kart ise tüm Migros mağazalarında kullanılabilir

İşe yaraması ümidiyle