migros 400 tl hediye ceki nasil kullanilir ?

Migros 400 TL Hediye Çeki nasıl kullanılır?
Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme adımında bulunan Hediye Çekleri /

Selam sevgili topluluk

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @Naime

Buna paralel olarak

- Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme adımında bulunan Hediye Çekleri / Puanlar bölümünde Hediye Çeki alanına girilmedir. Kullanılacak hediye çekinin girişi yapıldıktan sonra “Ekle ve Kullan” butonundan aktif hale getirilmelidir. Aksi takdirde indirim geçerli olmayacaktır
- Evet, hem online hediye kartı hem de mağaza kullanımı mümkündür

İşine yarar umarım

Migros Sanal Market mobil uygulaması üzerinden alışveriş yapılıyor ise; ödeme adımında bulunan Hediye Çekleri /

Selam, nasılsınız?

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @Naime

Bir ekleme yapmak gerekirse

- ✓ Migros Sanal Hediye Çeki bir ödeme aracı olacağından, Cash&Carry hariç olmak üzere tüm Türkiye'de mevcut Migros mağazalarından ve Sanal Market'ten yapılan tüm alışverişlerde toplu alkol ve tütün alımı hariç ürün kısıtlaması olmaksızın geçerlidir

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Merhaba

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir dipnot olarak

- Dijital Alışveriş Kodu tüm Migros ve Macrocenter mağazalarında, Macroonline, Sanal Market ve Migros Hemen'de HediyeM Kart, İyilik Kart ve E-Hediyem Kart ise tüm Migros mağazalarında kullanılabilir

İşe yarar umuduyla paylaşıyorum

Selamlar

@Naime, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Market kartlarının ve benzeri hediye çeklerinin personele verilmesi, ücret gideri olarak değerlendirilir . Personele verilen çekin tutarı, “net ücret” kapsamındadır
- Kullanılacak hediye çeki “Kullan” butonundan aktif hale getirilmelidir . Aksi takdirde indirim geçerli olmayacaktır. - Kampanyadan bir müşteri sadece 1 kez faydalanabilir ve kampanya kodu sadece bir satın alma işleminde kullanılabilir. - İndirim elektronik ve altın kategorisinde geçerli değildir

İşine yarar diye ekledim