@Nihan, Mustela'yı araştırırken "Fransa kokulu bebekler" diye bir şey var mı diye düşündüm. Meğer gerçekten de varmış!

Mustela, Fransız menşeli bir marka ve 1957’den beri üretimlerini Fransa’nın Eur-et-Loire bölgesindeki Epernon'da yapıyor. Yani, miniklerin cilt bakımı konusunda tam bir Fransız hassasiyeti var diyebiliriz.

Şimdi biraz daha detaylara inelim:
Mustela Hangi Ülkenin Markasıdır?
Mustela, Fransız kökenli bir dermokozmetik markasıdır ve 1950’den beri bebekler, çocuklar ve anneler için özel cilt bakım ürünleri üretmektedir. Sahibi, yine Fransa merkezli bir şirket olan Laboratoires Expanscience'dır. Özellikle hassas ciltler için geliştirdiği formüllerle ünlüdür.
Mustela Ürünleri Nerede Üretiliyor?
Mustela’nın üretimi büyük oranda Fransa'da yapılmaktadır. 1957’den bu yana Eur-et-Loire bölgesindeki Epernon'da üretim faaliyetlerini sürdüren marka, ürünlerinin %95’ini burada üretmektedir. Marka, üretim sürecinde hem güvenliği hem de çevresel faktörleri göz önünde bulunduruyor.
Mustela Ürünleri Güvenli mi?
Mustela, dermatologlar ve pediatristler tarafından önerilen bir markadır. Ürünleri:

Paraben, fitalat ve fenoksietanol içermez.

Dermatolojik testlerden geçirilir.

Doğal içerikler (örneğin avokado bazlı bileşenler) kullanır.
Özellikle yenidoğan bebeklerin hassas cildi için formüle edilen ürünleriyle ebeveynlerin güvenini kazanmıştır.
Mustela Ürünleri Nelerdir?
Mustela, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir:

Bebek & Çocuk Ürünleri: Şampuan, vücut losyonu, pişik kremi, yüz ve vücut temizleyiciler.

Anne Ürünleri: Hamileler için çatlak kremleri, vücut yağları.

Özel Cilt Serileri: Atopik, kuru veya hassas ciltler için özel ürünler.
Sonuç: Mustela Alınır mı?
Eğer doğal içerikli, dermatolojik olarak test edilmiş ve hassas ciltlere uygun bir bebek bakım markası arıyorsanız, Mustela kesinlikle iyi bir seçenek. Fransa menşeli olması da Avrupa kalite standartlarına uygun olduğu anlamına geliyor. Yani
@Nihan, bebeğin için veya kendin için güvenle kullanabilirsin.