n11 birden fazla kupon kullanilir mi ?

Halide

Bilgili
n11 birden fazla kupon kullanılır mı?
Her sepette sadece 1 adet Ürün / Sepet / Mağaza kuponu kullanabilirsiniz. n11 üye hesaplarına yüklenen kuponlar kullanıcı özelinde farklılık gösterebilmektedir. Siparişinizin tamamını iptal ya da iade etmeniz durumunda kuponun süresi devam ediyor ise kullandığınız kupon hesabınıza geri yüklenir.

Her sepette sadece 1 adet Ürün / Sepet / Mağaza kuponu kullanabilirsiniz. n11 üye hesaplarına yüklenen kuponlar

Günaydın

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Buna paralel olarak

- Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra alt tarafta çıkan Puanı Sorgula butonuna basarak kartınızdaki puanları görebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz puan tutarını girebilir veya tümünü kullanabilirsiniz

İşine yararsa memnun olurum

Her sepette sadece 1 adet Ürün / Sepet / Mağaza kuponu kullanabilirsiniz. n11 üye hesaplarına yüklenen kuponlar

Gününüz güzel geçsin

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Halide

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- 12.00-16.59 saatleri arasında ; 600 TL değerindeki kupon 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 1.500 adet ile sınırlıdır. 1.000 TL değerindeki kupon 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 750 adet ile sınırlıdır
- Sepette Fiyat İndirim Nasıl Yapılır ? Mağaza yönetim panelinizde bulunan Pazarlama Yönetimi'ndeki Sepette İndirim Yönetimi ekranını seçin. Sepette İndirim Oluştur'a tıklayarak, kampanya oluşturmaya hemen başlayabilirsiniz. Sepette Fiyat İndirimi yapmak için İndirim Türü olarak Sepette Fiyat İndirimi'ni seçin

İşe yararsa sevincim büyük olur

Selam dostlarım

@Halide okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

İlaveten

- Ancak bazen nakit, hediye kartından daha çok tercih edilir. Neyse ki, kartınızı nakde çevirmek için yapabileceğiniz birkaç şey var. Hediye kartınızı satabilir, nakite çevirebilir veya hediye kartınızı kullanarak paradan tasarruf etmenizi sağlayacak puanlar kazanabilirsiniz
- Kazanılan kuponlar devredilemez, aynı alışverişte birden fazla kupon kullanılamaz . Kuponlar toplandıkları anda kullanıcı hesabına tanımlanır. Kuponlar aktif oldukları tarihten itibaren detaylarında belirtilen kullanım süresi boyunca geçerli olacaktır. Bu sürenin sonunda kullanılmamış kuponlar geçersiz hale gelecektir
- Kredi kartının limiti yetersiz olduğunda, Çoklu Kredi Kartı ödeme yöntemiyle sipariş tutarını iki farklı kredi kartı kullanarak ödeme imkanına sahipsin . Bu yöntemle, sipariş tutarının bir kısmını bir kredi kartıyla, kalan kısmını ise başka bir kredi kartıyla ödeyebilirsin

İşine yaraması beni memnun eder

Selam değerli arkadaşlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Halide

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Kredi kartının limiti yetersiz olduğunda, Çoklu Kredi Kartı ödeme yöntemiyle sipariş tutarını iki farklı kredi kartı kullanarak ödeme imkanına sahipsin . Bu yöntemle, sipariş tutarının bir kısmını bir kredi kartıyla, kalan kısmını ise başka bir kredi kartıyla ödeyebilirsin

Kolay gelsin

Selam değerli arkadaşlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Halide

Buna ilaveten

- 12.00-16.59 saatleri arasında ; 600 TL değerindeki kupon 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 1.500 adet ile sınırlıdır. 1.000 TL değerindeki kupon 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 750 adet ile sınırlıdır

İşine yararsa harika

Herkese selam

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Halide

Bir ekleme yapmak gerekirse

- Kuponlar, parça parça kullanılamaz veya tekrarlı kullanım yapılamaz. Kupon kodları tek seferde kullanılabilir
- Kuponu nasıl kullanırım? Hesabına yüklenen kuponu ödeme aşamasında seçmen yeterli. Sepetim sayfasında Kuponlarım & UçUç Puanım alanından kuponu seçerek indirimli alışveriş yapabilirsin . Kuponlar, n11'de yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez

İşine yaramasını umuyorum

Selam herkese

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @Halide

Bu hususta ek olarak

- Sepette Fiyat İndirim Nasıl Yapılır ? Mağaza yönetim panelinizde bulunan Pazarlama Yönetimi'ndeki Sepette İndirim Yönetimi ekranını seçin. Sepette İndirim Oluştur'a tıklayarak, kampanya oluşturmaya hemen başlayabilirsiniz. Sepette Fiyat İndirimi yapmak için İndirim Türü olarak Sepette Fiyat İndirimi'ni seçin

İşine yararsa sevinirim