n11 cabuk hosgeldin kuponu nasil kullanilir ?

Elif Nur

Bilgili
n11 çabuk Hoşgeldin kuponu nasıl kullanılır?
Sepetim sayfasında Kuponlarım/Kupon Seç adımlarını izleyerek indirimli alışveriş yapabilirsin. Kuponlar, n11'de yapılan diğer kampanya ve indirim kodları ile birleştirilemez. Kuponlar, parça parça kullanılamaz veya tekrarlı kullanım yapılamaz. Kupon kodları tek seferde kullanılabilir.

Sepetim sayfasında Kuponlarım/Kupon Seç adımlarını izleyerek indirimli alışveriş yapabilirsin. Kuponlar, n11'de

Selamlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @Elif Nur, gerçekten emeğine sağlık

Bu minvalde

- 12.00-16.59 saatleri arasında ; 600 TL değerindeki kupon 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 1.500 adet ile sınırlıdır. 1.000 TL değerindeki kupon 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 750 adet ile sınırlıdır
- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır
- Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra alt tarafta çıkan Puanı Sorgula butonuna basarak kartınızdaki puanları görebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz puan tutarını girebilir veya tümünü kullanabilirsiniz

İşine yarar umarım, kolay gelsin

Sepetim sayfasında Kuponlarım/Kupon Seç adımlarını izleyerek indirimli alışveriş yapabilirsin. Kuponlar, n11'de

Herkese selam

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @Elif Nur

Ek bir örnek olarak

- Ödeme sayfasında kart bilgilerinizi girdikten sonra alt tarafta çıkan Puanı Sorgula butonuna basarak kartınızdaki puanları görebilirsiniz. Kullanmak istediğiniz puan tutarını girebilir veya tümünü kullanabilirsiniz
- 12.00-16.59 saatleri arasında ; 600 TL değerindeki kupon 10.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 1.500 adet ile sınırlıdır. 1.000 TL değerindeki kupon 15.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir ve kuponların kullanımı ilk 750 adet ile sınırlıdır
- Kampanyadan yararlanablmek için daha önce ENUYGUN.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden hiç otobüs bileti alınmamış olması gerekir. İndirim kodu, ENUYGUN.com mobil uygulamasındaki ödeme sayfasında yer alan “İndirim Kodu Kullan” alanına girerek kullanılır

İşine yaraması dileğiyle ekliyorum

İyi akşamlar

@Elif Nur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu tamamlayıcı bir bilgi olarak

- n11 'de kendi indirim kuponlarınızı oluşturabilirsiniz. Satış ofisi sayfanızda, pazarlama yönetimi meüsünün altında ürün indirim kuponları sekmesine tıklayın. Yeni bir kupon oluşturmak için kupon oluştur butonuna tıklayın. En fazla ne kadar kupon dağıtacağınıza Max. kupon sayısı kısmından tanımlıyorsunuz
- İptal ve iade edilen siparişlerde kupon kazanımı olmayacaktır. İlk alışverişe özel 250 TL ve üzeri 150 TL kuponundan yararlanabilmek için “SELAM150” kupon kodunun sepet sayfasında tanımlanıp kullanılması gereklidir. 2.ve 3. alışverişe özel kuponları sepet sayfasında “Uygula” butonuna tıkladıktan sonra kullanılabilir

İşine yaraması temennisiyle

Selam dostlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna paralel olarak

- Kupon kodu; online alışverişlerde, ödeme aşamasında kullanıcılara belirli bir indirim, avantaj veya hediye sunan, harf ve rakamlardan oluşan alfanümerik bir koddur . Bu kodlar, e-ticaret sitelerinin pazarlama kampanyaları dahilinde oluşturulur ve müşterilere çeşitli kanallar aracılığıyla duyurulur
- Türkiye'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor. Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır. Temmuz 2025 itibarıyla DMSF Yatırım Holding A.Ş

İşine yarar umarım, kolay gelsin

benzerkonular_benzer_konular