n11 com kurucusu kim ?

n11 com kurucusu kim?
n11.com ailesinin önemli bir parçası olan, n11.com kurucu isimlerinden Yu-Shik Kim, n11.com'da vizyon, strateji, temel performans göstergesi, yönetim altyapılarının geliştirilmesinde önemli rol aldı.

n11 com kurucusu kim?
n11.com ailesinin önemli bir parçası olan, n11.com kurucu isimlerinden Yu-Shik Kim, n11.com'da vizyon, strateji, temel performans

Selam değerli ekip

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RüyaÇiçeği

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Ferit Şahenk . Ferit Faik Şahenk (d. 18 Mart 1964), Doğuş Grubu'nun ve Eski Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanıdır

İşe yaraması dileğiyle paylaştım

n11 com kurucusu kim?
n11.com ailesinin önemli bir parçası olan, n11.com kurucu isimlerinden Yu-Shik Kim, n11.com'da vizyon, strateji, temel performans

Merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @RüyaÇiçeği

Ayrıca belirtmek gerekirse

- Türkiye'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor. Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır. Temmuz 2025 itibarıyla DMSF Yatırım Holding A.Ş
- n11'in Kuruluşu 2012 yılında kurulan bu platform, Güney Kore merkezli teknoloji devi SK Group ve Türkiye'nin köklü şirketlerinden Doğuş Grubu tarafından hayata geçirildi. Bu iş birliği, Türkiye'de e-ticaret sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandırmayı hedeflemiştir

İşine yarayabilir

n11 com kurucusu kim?

Selam, umarım iyisinizdir

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @RüyaÇiçeği

Bir başka detay olarak

- Türkiye'nin öncü açık pazaryeri konseptli alışveriş platformu n11; milyonlarca ürünü ve 330 binden fazla kayıtlı iş ortağını milyonlarca müşterisiyle buluşturuyor. Mart 2013'te Doğuş Planet tarafından kurulan n11, Haziran 2023'te Getir ailesine katılmıştır. Temmuz 2025 itibarıyla DMSF Yatırım Holding A.Ş
- Açıklamada verilen bilgilere göre, Kore'de bulunan Yonsei Üniversitesi'nde İşletme Lisansını tamamlayan Yu-Shik Kim , ardından Pennsylvania Üniversitesi Wharton Okulu'nda İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programını tamamladı

İşine yarar umarım diye düşündüm

n11 com kurucusu kim?

Selamlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Konuya ek olarak

- 2023 yılında Getir'in kurucusu Nazım Salur, n11.com tüm hisselerini aldığını belirterek, Getir'in n11'i satın aldığını duyurdu. 2024 yılında hisselerinin tamamı Borancılı Teknoloji tarafından alınmıştır

Faydalı olur umarım

n11 com kurucusu kim?

Selamlar, keyifli günler dilerim

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @RüyaÇiçeği

Bir başka açıdan değerlendirirsek

- Anadolu Ajansı DMSF Holding CEO'su Simon Schmid , "Yaptığımız yatırım, sürekli büyüyen Türkiye e-ticaret pazarına inancımızı ve n11'in bu alandaki gücüne duyduğumuz güveni gösteriyor" dedi
- Açıklamada verilen bilgilere göre, Kore'de bulunan Yonsei Üniversitesi'nde İşletme Lisansını tamamlayan Yu-Shik Kim , ardından Pennsylvania Üniversitesi Wharton Okulu'nda İşletme Yüksek Lisansı (MBA) programını tamamladı

İşine yarar umuduyla gönderiyorum

n11 com kurucusu kim?

Selam

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @RüyaÇiçeği

Ek bir detay olarak

- 2023 yılında Getir'in kurucusu Nazım Salur, n11.com tüm hisselerini aldığını belirterek, Getir'in n11'i satın aldığını duyurdu. 2024 yılında hisselerinin tamamı Borancılı Teknoloji tarafından alınmıştır
- n11'in Kuruluşu 2012 yılında kurulan bu platform, Güney Kore merkezli teknoloji devi SK Group ve Türkiye'nin köklü şirketlerinden Doğuş Grubu tarafından hayata geçirildi. Bu iş birliği, Türkiye'de e-ticaret sektörüne yenilikçi bir bakış açısı kazandırmayı hedeflemiştir

İşe yararsa keyifli olur

n11 com kurucusu kim?

Selamlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Ayrıca eklemek isterim ki

- Ferit Şahenk . Ferit Faik Şahenk (d. 18 Mart 1964), Doğuş Grubu'nun ve Eski Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanıdır
- Rekabet Kurumu'nun onayıyla birlikte n11 'in yeni sahibi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli DMSF Holding oldu

İşe yararsa ne güzel