New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

Didem

Bilgili
New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Satın Alır Mısınız?
New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Şu Anki Fiyat Aralığı 32099.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Kaç Kişi Memnun?

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9 .

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Ürün Bilgisi

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Ürününün Satıcısı, Arçelik New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) ürününü 32099.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Kullanıcı Geri Dönüşleri
32099.0 Tl ye satışta olan New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.9

Yorum: ÇOK MEMNUNUM .TAVSİYE EDERİM
İsim: Elif Y.
Tarih: 20 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KACARLAR

Yorum: 3 aydır kullanıyorum gayet memnunum.
İsim: **** ****
Tarih: 09 Ocak 2023
Satıcı: Buybuy

Yorum: kaliteli sorunsuz. ama priz için ekstra bir şeyler almak gerekti.sigortalı olması gerekiyormus.
Tarih: 06 Kasım 2021

Yorum: teşekkürler
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Aralık 2023
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: satıcı çok ilgiliydi ürünü sağlam teslim aldım
İsim: E** P**
Tarih: 22 Eylül 2023
Satıcı: KACARLAR

Yorum: urun 4 gün de geldi çok memnun kaldık tavsiye ederim hızlı kargoteşekkürler kaliteli
Tarih: 03 Nisan 2022

Yorum: Daha montajını yaptırmadım ancak satıcı 1 saat içinde kargoya teslimetti cuma günü sipariş ettim cumartesi öğlen geldi. Teşekkürler
İsim: Özgür Ç.
Tarih: 29 Eylül 2021

Yorum: ürün elimize ulaştı daha kurulum yapılmadı
Tarih: 13 Mayıs 2024
Satıcı: İstanbul Ankastre

Yorum: Zaten Arçelik. Henüz kurulmadı. Ev inşaatta. Ama üründen eminim.
Tarih: 27 Ocak 2022
Satıcı: Teknolojik

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Ürüne İlişkin Sorular

Soru: merhabalar ürünü satin aldiktan sonra servis ucretsiz kurulum yapiyor mu?
Cevap: Merhaba, evet yetkili servis ücresiz olarak kurulum yapıyor.

Soru: merhaba ben bulaşık makinası ve ankastre set birlikte almak istiyorum bunun yanında hediye olarak ne veriyosunuz
Cevap: Merhabalar konu hakkında detaylı bilgileri canlı destekden alabilirsiniz ?

Soru: fırının içi normal emayemi,yada granit emaye mi yoksa titanyum emayemi
Cevap: Detaylı bilgiye arçelik sitesin kodu yazıp bakabilirsiniz efendim

Soru: Peki bu modelin aynısı beyaz cam yani olanının wok özelliği olanı var mı
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, modellerimiz sayfamızda mevcuttur.

Soru: ankastre firin eni boyu genişliği nedir
Cevap: 60 cm fırın 60 cm davlumbaz 65 cm ocak standar olculerdır gırıdıgı yer hepsınde aynı

Soru: Merhaba davlumbaızmız çekmiyor filtresinş nasıl temin edebiliriz siz mi takıyorsunuz
Cevap: merhabalar yetkili servisten filtre temin edebilirsiniz ?

Soru: aspiratör bacaya mı takılması gerekiyor borusuyla
Cevap: Merhaba,baca çıkışınız varsa davlumbazın boru le bacaya bağlanması gerekir, baca çıkışı yoksa karbon filtre ile bacasız kullanabilirsiniz.

Soru: buharla temizleme özelliği varmı
Cevap: Evet efendim mevcut

Soru: merhaba, bir kaç sorum olacak. davlumbaz yerinde eski davlumbazım mevcut yetkili servis sökmek için ek ücret istiyor mu? Ocağım ise gömmeli değil normal tezgah bunun için ise kurulumu için geldiklerinde bir sorun yaşar mıyım ve herhangi bir sorunda Arçelik yetkili servis ilgilenecek değil mi? şimdiden teşekkürler.
Cevap: merhabalar davlumbaz içn ek ücret istemektedir ayrıca tezgahın kesili olması gereirk

Soru: merhaba kaç fonksiyonludur
Cevap: 8 fonksiyonlu efendim

Soru: Ürünü kurdurmayip sonra kurduRSAK OLURMU 6 7AYSONRA
Cevap: Ürünü siz ne zaman isterseniz ozaman servise çağrı açıp kurulumunu yapabiliyorsunuz.

Soru: Evet efendim
Cevap: Ürün size ulaşır ama 15-20 günü bulabilir teslimat bilginiz olsun

Soru: Yeni bir bur eve kurulum yapılacak ocak davlumbaz kaç cm olduğu önemli mi
Cevap: merhabalar önemli ocak ızgara ile davlumbaz 65 cm mesafe olmalı ocaklar 65 cm genişliğinde

Soru: merhaba ocak gözleri arası kaç cm boşluk var
Cevap: Merhaba, ocak gözler arasındaki mesafeyi bilmiyoruz efendeim.

Soru: ocak genisligi kac cm
Cevap: 65 CM efendim

Soru: merhabalar, buharlı pişirme için suyunu nerden koyuyoruz?
Cevap: Haznesi mevcut

Soru: Merhaba bu setin ölçülerini yazabilir misiniz, sığacak gibi ise alacağım. Teşekkürler iyi çalışmnalar
Cevap: Merhaba, firin yukseklik 595 mm Genişlik 594 mm Derinlik 567 mm Ocak Derinlik 52.4 cm Genişlik 64.6 cm Yükseklik Davlumbaz : Derinlik 38.6 cm Genişlik 59.6 cm Yükseklik

Soru: dijtalimi ...
Cevap: Merhabalarevet

Soru: Gri renki warmidir
Cevap: Merhaba Sayın Müşterimiz, Sayfamızda model ve renkler mevcuttur.

Soru: davlumbaz bacalımı
Cevap: Evet efendim

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

New Star Beyaz Cam Ankastre Set ( ADE 606 B - OCD T 651 EB - AFC 340 B ) En Uygun Satış Linki