Mujde
Bilgili
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Tavsiye Eder Misiniz?
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Anlık Fiyatı 13798.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Gerçekten İyi Mi?
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürün Bilgisi
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürününün Satıcısı, ONVO Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv ürününü 13798.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
13798.0 Tl ye satışta olan Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum sorunsuz ve sağlam geldi kurulumdasorunsuzdu. ben çok sevdim teşekkürler emeği geçen herkese
İsim: F** A**
Tarih: 21 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fujisan Teknoloji
Yorum: ürün beklediğimiz gibiydi satıcı çok ilgiliydi
İsim: N** G**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Satıcı: ÇEYİZ İSTANBUL
Yorum: çok güzel sağlam ve bu paraya çok çok iyi
İsim: U** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: harika bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: fiyatına göre gerçekten kaliteli Google TV olması en büyük avantaj
İsim: O** G** G**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel, kaliteli. Fiyati da diğerlerine göre gayet uygun.Herkese tavsiye ediyorum.
İsim: S** G** K**
Tarih: 06 Aralık 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: çok güzel teşekkürler
İsim: Ferhat D.
Tarih: 24 Haziran 2023
Satıcı: Canmarket
Yorum: koli de göçük var kurulum için servisin gelmesini bekliyorum. edit:herşey yolunda tv süper
)
İsim: m** y**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Ürün paketleme mükemmel olmasina rağmen kargo sirketinin yapmış olduğusorunu paylaşmak istiyorum. Aras kargonun tv kutusu olduğunu gore goreayaklariyla kutunun üzerinde gezmesi enteresan bir şey
İsim: F** Ö**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Fiyatına göre çok iyi Google TV ilk açılmada kasma yapıyor arada amageçiyor hemen
İsim: A** C**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: fiyatina göre alinabilecek en iyi tv. yabanci markalara cok yuksek fiyatvermenin anlami yok. pahali markalarla tek farki panel kalitesi. panelicin iki uc kat para vermenin bir anlami yok. rahatsiz eden bi yani yok.
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: TV fiyatına göre güzel bir cihaz. tasarımı güzel ince bir çerçeve vekasa mevcut muadillerine göre. ses güzel bas tiz net. çok açarsanıztabiki karışıyor fakat normalde iyi. TV NİN TEK SORUNU YADA OLUMSUZ YANIKUMANDASI. TAM BİR VASAT. TUŞA BASIYORSUN 3 SANİYE SONRA YADA HİÇ TEPKİYOK. ZORLAYARAK ÇALIŞIYOR. SES AÇIYORSUN BİRKAÇ BASIYORSUN SES SONADOĞRUDevamını Oku
İsim: k** i**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: fiyat performans ürünü sayılır, global markalarla yarışacak kadar iyideğil , yan taraflardan bakılınca ekran sarimtrak görünüyor, . tamkarşıdan ekrana bakilknca da süper denilemez. fiyatına göre bu kadaroluyor. büyük beklentilerle başka markalarla yaristirarak almadım, enuygun fiyatlı buydu ondan aldım. internet baglantisi iyi , her birözelliğineDevamını Oku
İsim: O** T**
Tarih: 30 Kasım 2023
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: Tavsiye üzerine seçtim bu markayı.. güzel bir televizyon.. kurulumukolay..ancak.. kumandasında sesli komut var maus gibi demişlerdi ..öylebir kumanda çıkmadı..
İsim: S** H**
Tarih: 21 Kasım 2023
Yorum: Fiyat/Performans: 5
İsim: Ç** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: Benim O
Yorum: Teşekkürler
Tarih: 24 Eylül 2023
Satıcı: MODERN ELEKTRONİK
Yorum: fiyatına göre özellikleri kalitesi çok iyi.Elektronik işi şans birazda oyüzden dileğim uzun yıllar bozulmaz inşallah ta bu keyfi sürmeye devam ederiz
İsim: M** D**
Tarih: 19 Nisan 2023
Satıcı: SEFA TİCARET DTM
Yorum: Bu özellikte piyasada bulunan diğer tvlerle kıyaslanamaz bir cihaz çok memnunum
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Ekran renk ve çözünürlüğü kötü
İsim: M** K**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: sıkıntı yok ama kargoya biraz daha özen gosterilmeli
İsim: İ** Y**
Tarih: 02 Şubat 2024
Yorum: Ürünün kurulumu yapıldı. Hasarsız ve hızlı bir şekilde de elime ulaştı.Çok memnun kaldım.
İsim: H** B** İ**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Eylül 2023
Yorum: Çok çabuk geldi servise hemen geldi. Çok güzel görüntü
İsim: Y** A**
Beden: 31 Mart 2023
Yorum: ürün kargo firması ve servis konusunda çook iyii perşembe sipariş verdimc.tesi ürün geldi kurulumu bile yapıldı teşekkürler menüsüde zor degilkolay şimdilik deneyip görecegiz ürün kutuya göre küçük gibi
İsim: M** B**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Ürün kırık geldi allahtan servis açtı artık kargodannı gelirkenmi oldu bilmiyorum
İsim: Özkan D.
Tarih: 03 Kasım 2023
Satıcı: SANDALBİLİŞİM
Yorum: Gelen ürün kutusunda darbe çizik ve göçükler var. Bugün yirumlardakişikayetleri okuyunca kutuyu inceledim ve resimlerini çektim. Servis 5-12-2023 pazartesi günü gelip montajını yapacağını söyledi bekliyorum.Pazartesi günü kutusu açılınca içindeki TV de hasar olup olmadığını hepbirlikte göreceğiz. BİLGİNİZE
İsim: Ada T.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Aldığım televizyon 3 ay sonra arızalandı İzmirdeki servisi enaz 20 defaaramama rağmen gelmediler hatta telefonu yüzüme kapattılar merkeztelefonunu arayın dediler ancak 20 gün sonra değiştirilmesi için raporgönderdiler, aldığın yerden değiştirilmesi gerektiğini söyledilerbakalım TRENDYOL a5 gün önce başvuru yaptık bekliyoruz bir dahamı ONVO tövbe.
Tarih: 26 Şubat 2024
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba, Bu modelde inatbox uygulaması var mı?
Cevap: Merhaba bu tür uygulamaları indire bilirsiniz. tşk ederiz.
Soru: Merhabalar hocam kumandada ses komutu var mı
Cevap: Merhabalar efendim Google asistanı mevcuttur detaylı bilgi için onvo sitesinden bakabilirsiniz
Soru: Merhaba Akıllı Kumanda varmı?
Cevap: Evet sihirli kumanda vardır ve ses komutludur
Soru: ürün diğer platformlarda 3 yıl garantili sizde neden 2 yıl
Cevap: Efendim sistemin yapmış olduğu birşey garanti süreleri hepsinde aynı
Soru: merhabalar ürün diğer platformlarda 2+1 yıl üretici garantili diyor sizde niye 2 yıl acaba
Cevap: MERHABA BİZDE DE AYNI GARANTİ GEÇERLİDİR (KURULUMU SERVİS YAPARSA +1 YIL EK GARANTİ VERİYOR BUNDAN DOLAYI 2+1 OLARAK KAYITLARA GEÇER) KURULUM SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR TŞK EDERİZ
Soru: merhaba hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Televizyon gibi hassas ürünleri Borusan lojistik ile gönderim sağlamaktayız. Benim O Mağazamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.
Soru: RAM kaç gb? Bunun 65 olanı yok mu?
Cevap: Merhabalar efendim 2 GB tır maalesef 65 i yok 55 inç sayfamızda mevcuttur
Soru: yetkili servis kurulumu zorunlu mu, biz kurduğumuzda garanti dışına çıkar mı?
Cevap: merhabalar yetkili servis kurulumu yapması daha iyi olur
Soru: Sabah 7300 ₺ akşam 7699 ₺ çok merak ediyorum ne olduda akşama kadar bu kadar arttı söylermisiniz
Cevap: Merhaba daha önceki fiyatı yanlış tanımla yapmışız sipariş gelince fark ettik fiyatın yanlış olunduğunu mecburen düzeltmemiz gerekiyordu ondan fiyat değişikliği oldu anlayışınız için tşk ederiz.
Soru: Ürün sizde neden bu kadar fiyatı düşük
Cevap: Merhaba Fiyatlarımız Düşük Kar Marjıyla satıgımız için ugundur. Tşk ederiz
Soru: android sürümü nedir
Cevap: Merhaba andorid 11 sürümü var. tşk ederiz.
Soru: Bu ürünü 7100₺ ayırdım bugün baktım 7400₺ olmuş iki gün de ne oldu da fiyatı arttı iyi günler.
Cevap: Efendim yeni stoklar girdiği için fiyat artışı olabiliyor
Soru: Antigler oranı % kaç MAT panelmi tv izlerken avizemi tv de görmek istiyorum
Cevap: Merhaba efendim üretici firma danışabilirsiniz
Soru: direksiyon seti bağlanırmı
Cevap: Bu konu hakkında bir bilgim yok efendim
Soru: slm 65 inç olanı varmi
Cevap: 65 inç stoklarımızda bulunmamaktadır
Soru: merhaba kolay gelsin televizyonun net ağırlık ne kadardır
Cevap: Üretici firmanin bildirdiği ağırlık Net 10 kg gross 13.9
Soru: Bu tv smart mı yoksa Android mi daha doğrusu Google play dışında başka sitelerden apk ile program yüklemesi yapılıyormu. Bildiğim kadarıyla onvo TV lerde Android apk yükleme yapılıyor bu modelinde de mevcutmu
Cevap: android onvolarda eğer biliyorsanız yapıyorsa bu modelde de aynısını aynı şekilde yapar
Soru: iyi akşamlar Android işletim sistemi varmı ve Google Play store varmı içinde teşekkürler
Cevap: Evet android işletim sistemine sahiptir ve android sürümü 11.0 dır ayrıca android sistemi yükseltilebilir modellerdendir ve play storede mevcuttur
Soru: telefonu tv ye nası bağlicam
Cevap: uygulamalardan efendım
Soru: Selam hocam bu tv nin uzun ve en olarak ölçüleri nedir acaba bizim tv ünitesine uyum sağlar mı
Cevap: Aleykümselam en73 uzunluğunda 115
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürünün Fotoğrafları
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Anlık Fiyatı 13798.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Gerçekten İyi Mi?
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Hakkında yaklaşık 31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürün Bilgisi
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürününün Satıcısı, ONVO Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv ürününü 13798.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Kullanıcı Değerlendirmeleri
13798.0 Tl ye satışta olan Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
31 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum çok memnunum sorunsuz ve sağlam geldi kurulumdasorunsuzdu. ben çok sevdim teşekkürler emeği geçen herkese

İsim: F** A**
Tarih: 21 Nisan 2023
Yorum: ürün beklediğimiz gibiydi satıcı çok ilgiliydi
İsim: N** G**
Tarih: 01 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel sağlam ve bu paraya çok çok iyi
İsim: U** A**
Tarih: 01 Mart 2024
Yorum: harika bir ürün
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: fiyatına göre gerçekten kaliteli Google TV olması en büyük avantaj
İsim: O** G** G**
Tarih: 13 Şubat 2024
Yorum: Ürün çok güzel, kaliteli. Fiyati da diğerlerine göre gayet uygun.Herkese tavsiye ediyorum.
İsim: S** G** K**
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: çok güzel teşekkürler
İsim: Ferhat D.
Tarih: 24 Haziran 2023
Satıcı: Canmarket
Yorum: koli de göçük var kurulum için servisin gelmesini bekliyorum. edit:herşey yolunda tv süper
İsim: m** y**
Tarih: 24 Nisan 2024
Yorum: Ürün paketleme mükemmel olmasina rağmen kargo sirketinin yapmış olduğusorunu paylaşmak istiyorum. Aras kargonun tv kutusu olduğunu gore goreayaklariyla kutunun üzerinde gezmesi enteresan bir şey
İsim: F** Ö**
Tarih: 28 Mart 2024
Yorum: Fiyatına göre çok iyi Google TV ilk açılmada kasma yapıyor arada amageçiyor hemen
İsim: A** C**
Tarih: 04 Mart 2024
Yorum: fiyatina göre alinabilecek en iyi tv. yabanci markalara cok yuksek fiyatvermenin anlami yok. pahali markalarla tek farki panel kalitesi. panelicin iki uc kat para vermenin bir anlami yok. rahatsiz eden bi yani yok.
Tarih: 10 Şubat 2024
Yorum: TV fiyatına göre güzel bir cihaz. tasarımı güzel ince bir çerçeve vekasa mevcut muadillerine göre. ses güzel bas tiz net. çok açarsanıztabiki karışıyor fakat normalde iyi. TV NİN TEK SORUNU YADA OLUMSUZ YANIKUMANDASI. TAM BİR VASAT. TUŞA BASIYORSUN 3 SANİYE SONRA YADA HİÇ TEPKİYOK. ZORLAYARAK ÇALIŞIYOR. SES AÇIYORSUN BİRKAÇ BASIYORSUN SES SONADOĞRUDevamını Oku
İsim: k** i**
Tarih: 28 Ocak 2024
Yorum: fiyat performans ürünü sayılır, global markalarla yarışacak kadar iyideğil , yan taraflardan bakılınca ekran sarimtrak görünüyor, . tamkarşıdan ekrana bakilknca da süper denilemez. fiyatına göre bu kadaroluyor. büyük beklentilerle başka markalarla yaristirarak almadım, enuygun fiyatlı buydu ondan aldım. internet baglantisi iyi , her birözelliğineDevamını Oku
İsim: O** T**
Tarih: 30 Kasım 2023
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: Tavsiye üzerine seçtim bu markayı.. güzel bir televizyon.. kurulumukolay..ancak.. kumandasında sesli komut var maus gibi demişlerdi ..öylebir kumanda çıkmadı..
İsim: S** H**
Tarih: 21 Kasım 2023
Yorum: Fiyat/Performans: 5
İsim: Ç** A**
Tarih: 01 Kasım 2023
Satıcı: Benim O
Yorum: Teşekkürler
Tarih: 24 Eylül 2023
Yorum: fiyatına göre özellikleri kalitesi çok iyi.Elektronik işi şans birazda oyüzden dileğim uzun yıllar bozulmaz inşallah ta bu keyfi sürmeye devam ederiz
İsim: M** D**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: Bu özellikte piyasada bulunan diğer tvlerle kıyaslanamaz bir cihaz çok memnunum
Tarih: 17 Nisan 2023
Yorum: Ekran renk ve çözünürlüğü kötü
İsim: M** K**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: sıkıntı yok ama kargoya biraz daha özen gosterilmeli
İsim: İ** Y**
Tarih: 02 Şubat 2024
Yorum: Ürünün kurulumu yapıldı. Hasarsız ve hızlı bir şekilde de elime ulaştı.Çok memnun kaldım.
İsim: H** B** İ**
Beden: 18 Eylül 2023
Yorum: Çok çabuk geldi servise hemen geldi. Çok güzel görüntü
İsim: Y** A**
Beden: 31 Mart 2023
Yorum: ürün kargo firması ve servis konusunda çook iyii perşembe sipariş verdimc.tesi ürün geldi kurulumu bile yapıldı teşekkürler menüsüde zor degilkolay şimdilik deneyip görecegiz ürün kutuya göre küçük gibi
İsim: M** B**
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Ürün kırık geldi allahtan servis açtı artık kargodannı gelirkenmi oldu bilmiyorum
İsim: Özkan D.
Tarih: 03 Kasım 2023
Satıcı: SANDALBİLİŞİM
Yorum: Gelen ürün kutusunda darbe çizik ve göçükler var. Bugün yirumlardakişikayetleri okuyunca kutuyu inceledim ve resimlerini çektim. Servis 5-12-2023 pazartesi günü gelip montajını yapacağını söyledi bekliyorum.Pazartesi günü kutusu açılınca içindeki TV de hasar olup olmadığını hepbirlikte göreceğiz. BİLGİNİZE
İsim: Ada T.
Tarih: 01 Aralık 2023
Yorum: Aldığım televizyon 3 ay sonra arızalandı İzmirdeki servisi enaz 20 defaaramama rağmen gelmediler hatta telefonu yüzüme kapattılar merkeztelefonunu arayın dediler ancak 20 gün sonra değiştirilmesi için raporgönderdiler, aldığın yerden değiştirilmesi gerektiğini söyledilerbakalım TRENDYOL a5 gün önce başvuru yaptık bekliyoruz bir dahamı ONVO tövbe.
Tarih: 26 Şubat 2024
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: Merhaba, Bu modelde inatbox uygulaması var mı?
Cevap: Merhaba bu tür uygulamaları indire bilirsiniz. tşk ederiz.
Soru: Merhabalar hocam kumandada ses komutu var mı
Cevap: Merhabalar efendim Google asistanı mevcuttur detaylı bilgi için onvo sitesinden bakabilirsiniz
Soru: Merhaba Akıllı Kumanda varmı?
Cevap: Evet sihirli kumanda vardır ve ses komutludur
Soru: ürün diğer platformlarda 3 yıl garantili sizde neden 2 yıl
Cevap: Efendim sistemin yapmış olduğu birşey garanti süreleri hepsinde aynı
Soru: merhabalar ürün diğer platformlarda 2+1 yıl üretici garantili diyor sizde niye 2 yıl acaba
Cevap: MERHABA BİZDE DE AYNI GARANTİ GEÇERLİDİR (KURULUMU SERVİS YAPARSA +1 YIL EK GARANTİ VERİYOR BUNDAN DOLAYI 2+1 OLARAK KAYITLARA GEÇER) KURULUM SERVİS TARAFINDAN ÜCRETSİZ YAPILMAKTADIR TŞK EDERİZ
Soru: merhaba hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz
Cevap: Değerli Müşterimiz, Televizyon gibi hassas ürünleri Borusan lojistik ile gönderim sağlamaktayız. Benim O Mağazamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.
Soru: RAM kaç gb? Bunun 65 olanı yok mu?
Cevap: Merhabalar efendim 2 GB tır maalesef 65 i yok 55 inç sayfamızda mevcuttur
Soru: yetkili servis kurulumu zorunlu mu, biz kurduğumuzda garanti dışına çıkar mı?
Cevap: merhabalar yetkili servis kurulumu yapması daha iyi olur
Soru: Sabah 7300 ₺ akşam 7699 ₺ çok merak ediyorum ne olduda akşama kadar bu kadar arttı söylermisiniz
Cevap: Merhaba daha önceki fiyatı yanlış tanımla yapmışız sipariş gelince fark ettik fiyatın yanlış olunduğunu mecburen düzeltmemiz gerekiyordu ondan fiyat değişikliği oldu anlayışınız için tşk ederiz.
Soru: Ürün sizde neden bu kadar fiyatı düşük
Cevap: Merhaba Fiyatlarımız Düşük Kar Marjıyla satıgımız için ugundur. Tşk ederiz
Soru: android sürümü nedir
Cevap: Merhaba andorid 11 sürümü var. tşk ederiz.
Soru: Bu ürünü 7100₺ ayırdım bugün baktım 7400₺ olmuş iki gün de ne oldu da fiyatı arttı iyi günler.
Cevap: Efendim yeni stoklar girdiği için fiyat artışı olabiliyor
Soru: Antigler oranı % kaç MAT panelmi tv izlerken avizemi tv de görmek istiyorum
Cevap: Merhaba efendim üretici firma danışabilirsiniz
Soru: direksiyon seti bağlanırmı
Cevap: Bu konu hakkında bir bilgim yok efendim
Soru: slm 65 inç olanı varmi
Cevap: 65 inç stoklarımızda bulunmamaktadır
Soru: merhaba kolay gelsin televizyonun net ağırlık ne kadardır
Cevap: Üretici firmanin bildirdiği ağırlık Net 10 kg gross 13.9
Soru: Bu tv smart mı yoksa Android mi daha doğrusu Google play dışında başka sitelerden apk ile program yüklemesi yapılıyormu. Bildiğim kadarıyla onvo TV lerde Android apk yükleme yapılıyor bu modelinde de mevcutmu
Cevap: android onvolarda eğer biliyorsanız yapıyorsa bu modelde de aynısını aynı şekilde yapar
Soru: iyi akşamlar Android işletim sistemi varmı ve Google Play store varmı içinde teşekkürler
Cevap: Evet android işletim sistemine sahiptir ve android sürümü 11.0 dır ayrıca android sistemi yükseltilebilir modellerdendir ve play storede mevcuttur
Soru: telefonu tv ye nası bağlicam
Cevap: uygulamalardan efendım
Soru: Selam hocam bu tv nin uzun ve en olarak ölçüleri nedir acaba bizim tv ünitesine uyum sağlar mı
Cevap: Aleykümselam en73 uzunluğunda 115
Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv Ürünün Fotoğrafları

Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv En Uygun Satış Linki

ONVO Ov50f950 50
ONVO Ov50f950 50'' Frameless Ultra Hd Google Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.