Nurdan
Bilgili
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı En Düşük Fiyat Nerede?
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Şu Anki Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Detaylı Bilgi
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Nine West PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı ürününü 699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı En Son Yapılan Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürün çok güzel fakat 39 giyiyorum topukluda bu ayakkabının kalıbı çok küçük ayağım girmedi bile bir numara büyük alsam bile teretdütüm var karar veremedim
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Satıcı: FLO
Yorum: çok şık bir beden büyük alırsanız çok rahat
İsim: I** y**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:38
Yorum: 10 numara 5 yıldız derisi çok kaliteli ve duruşu çok şık. ayağı geniş olanlar 1 numara büyük olsun
İsim: d** g**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Ayakkabı efso şık ayakta rahat ama fazla ince topuk alışık olmayanı zorlar
İsim: E** B**
Tarih: 21 Ağustos 2024
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Merak Edilenler
Soru: ürün derimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İlgili ürün suni deridir. Bilginize Sunarız.
Soru: Topuğu kaç cm
Cevap: Değerli müşterimiz, alışverişlerinizde bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün topuk boyu tahmini 9 cm'dir. Bilginize sunar, Saygılarımızla.
Soru: Topuk boyunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Değerli Müşterimiz ; Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz . Ürünün topuk boyu tahmini 9 cm'dir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla.
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Detay Resimler
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Şu Anki Fiyatı 699.0 Tl'den Satılmaktadır.
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Detaylı Bilgi
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Nine West PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı ürününü 699.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı En Son Yapılan Yorumlar
699.0 Tl ye satışta olan PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürün çok güzel fakat 39 giyiyorum topukluda bu ayakkabının kalıbı çok küçük ayağım girmedi bile bir numara büyük alsam bile teretdütüm var karar veremedim
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: çok şık bir beden büyük alırsanız çok rahat
İsim: I** y**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Beden: Beden:38
Yorum: 10 numara 5 yıldız derisi çok kaliteli ve duruşu çok şık. ayağı geniş olanlar 1 numara büyük olsun
İsim: d** g**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Beden:36
Yorum: Ayakkabı efso şık ayakta rahat ama fazla ince topuk alışık olmayanı zorlar
İsim: E** B**
Tarih: 21 Ağustos 2024
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Merak Edilenler
Soru: ürün derimi
Cevap: Değerli Müşterimiz, Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İlgili ürün suni deridir. Bilginize Sunarız.
Soru: Topuğu kaç cm
Cevap: Değerli müşterimiz, alışverişlerinizde bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Ürünün topuk boyu tahmini 9 cm'dir. Bilginize sunar, Saygılarımızla.
Soru: Topuk boyunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Değerli Müşterimiz ; Öncelikle bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz . Ürünün topuk boyu tahmini 9 cm'dir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla.
PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Detay Resimler

PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı En Uygun Satış Linki

Nine West PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nine West PRESCI 3FX Siyah Kadın Topuklu Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.