Aysel
Bilgili
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Şu Anki Fiyat Aralığı 1099.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Alanlar Memnun Mu?
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 95 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Teknik Bilgiler
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Benetton ® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı ürününü 1099.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Ürünü Kullananların Görüşleri
1099.9 Tl ye satışta olan ® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
95 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Geçen yıl da başka bir rengini almıştım. Çok memnunum ben. Oldukça hafif ve ayakta duruşu cok iyi. normalde 36,5 _37 giyiyorum. 37 aldım ayağıma tam oldu.
İsim: M** T**
Tarih: 21 Nisan 2022
Beden: Beden:37
Satıcı: Terda Ayakkabı
Yorum: tam beden alabilirsiniz,cok kibar duruyor
İsim: p** s**
Tarih: 16 Ekim 2023
Beden: Boy:167cm
Satıcı: EFAL
Yorum: Kızım icin aldım, memnun kaldı.
İsim: E** Y**
Tarih: 18 Ekim 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: harika bayıldım. alirken umarim resomde göründüğü gibi gelir dedim. daha da guzel. ayak numaram 36 idi 37 aldim ne olur neolmaz diye,biraz genis oldu ama olsun asla iade etmem.
İsim: a** m**
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: henüz giymedim ama çok sevdim gayet güzel 2 çift kızıma 2 çift kendime aldm
İsim: b** t**
Tarih: 26 Nisan 2022
Beden: Beden:36
Yorum: Bayıldımm. Kendi numaranızı alın
İsim: B** C**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: Modagetir
Yorum: Ayakkabı gerçekten güzel ama kalıbı dar gibi belki bir numara büyük alınabilir onun dışında gayet rahat ve güzel
İsim: **** ****
Tarih: 13 Nisan 2022
Yorum: ayakkabıyı çok beğendim alirken kendi numaranızı alın giyince bir tık genişliyor sadece kenarlarındaki şeritlerin çok sağlam durmadigini söyleyebilirim uzun süre giyince açılma yapabilir
İsim: Melike H.
Beden: Beden:38
Yorum: Çok güzel tam numara alın
İsim: S** D**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Beden:39
Yorum: çok rahat tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** c**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: Ürün tam gördüğüm gibi geldi numarası tam oldu çok güzel
İsim: Y** D**
Tarih: 23 Nisan 2022
Yorum: çok güzeldi sadece buyuk geldi iade etmek zorunda kaldım tavsiye ederim yazın harika olur
İsim: T** E**
Tarih: 07 Mayıs 2022
Beden: Beden:40
Yorum: Ürün gayet güzel numarası küçük geldi iade edip 1 numara büyüğünü sipariş ettim
İsim: M** Ç**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: ablama aldım çok güzel ve kaliteli çok çok beğendi
İsim: B** Y**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: Firma olarak ilginiz ve alakanız icin teşekkür ederim.
İsim: Burcu Ö.
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün kalitesi duruşu mükemmel. Yaz kombinlerini tamamlamak için şahane bir ayakkabı tavsiye ederim.
İsim: Neriman A.
Tarih: 18 Eylül 2022
Yorum: çok kaliteli çok güzel bir ürün kızım bayıldı
İsim: s** d**
Tarih: 24 Haziran 2022
Yorum: çookkk iyi çok beğendik
İsim: N** P**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Yorum: ayakkabıyı çok beğendim tavsiye ederim
İsim: K** G**
Tarih: 16 Nisan 2022
Yorum: Ürünü 2 gün içerisinde teslim aldım. Renkler çok tatlı minnoş. Normalde 38 giyiyorum hemen hemen her ayakkabı markasında tam kalıp oluyor. Fakat bunda biraz büyük gibi geldi. Yine de sorun değil. Kullandıkça memnun kalırım umarım
İsim: Y** N** D**
Tarih: 13 Mayıs 2022
Yorum: ürünleri eşim çok beğendi
İsim: K** B**
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: kaliteli rahat güvenilir beğendim
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Nisan 2022
Yorum: benetton kalitesi , alabilirsiniz
İsim: R** K**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Ürün güzel sorunsuz ayağı geniş ve kalıplı olan kişilerdede güzel duruyor satıcıya çok teşekkür ederiz
İsim: R** u**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: çok güzel çok beğendim
İsim: g** a**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Çok tatlı ve çok rahat
İsim: r** T**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: cokkk guzelllllll
İsim: G** Ş**
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: ürün güzel daha önce siyah rengini almıştım başka satıcıdan fakat boyutları aynı değil bu daha yüksek rahat
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: kızıma aldık çokta beğenmedik ince geldi
İsim: a** e**
Tarih: 08 Ekim 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Çok güzel tam istediğim gibi geldi. teşekkürler.
İsim: A** A**
Tarih: 01 Haziran 2022
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Platformlu mu
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün topuk boyu tahmini 2-3 cm'dir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla.
Soru: 38 numarası gelsinnnnn
Cevap: İyi günler dileriz efendim
Soru: Tam kalıpmidir
Cevap: Değerli Müşterimiz, kalıplarımız standart olup net ayak bedeninize göre ürün seçmeniz tavsiye olunur. Ürün ile ilgili sorun yaşamanız durumunda kullanılmamış ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bilginize Sunarız. Saygılarımızla.
Soru: ürün orjinalmi
Cevap: Merhaba, Terda,Benetton markasının Türkiye'de tek yetkili satıcısı/dağıtıcısıdır. Ürünler hologramli ve orijinal kutusunda tüketiciye ulaştırılmaktadir. İyi günler dileriz.
Soru: 37 numarası ne zmn gelir acaba
Cevap: Değerli Müşterimiz, stoklarımız devamlı olarak yenilenmektedir. Sizleri yanıltmamak adına net bilgi veya tarih belirtilememektedir. Bilginize sunarız. Saygılarımızla.
Soru: 36 numara tekrar stoğa girecekmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, stoklarımız devamlı olarak yenilenmektedir. Sizleri yanıltmamak adına net bilgi veya tarih belirtilememektedir. Bilginize sunarız. Saygılarımızla.
Soru: garantisi varmi
Cevap: İYİ GÜNLER SEVGİLİ MÜŞTERİMİZ, 6 AYDIR. SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.
Soru: 38 numarasını getirebilir misiniz?
Soru: yazlık mi ve indirime girebilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, kampanyalarımız anlık ve dinamik olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Dilerseniz mağazamızı takibe alarak gelecek dönem kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Bilginize Sunarız. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba topuk boyu kaç cm?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürünün topuk boyu tahmini 2-3 cm'dir. Bilginize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla.
Soru: ayagim 35, 36 alsam nolur
Cevap: İYİ GÜNLER SEVGİLİ MÜŞTERİMİZ, UYGUN OLACAKTIR. SAĞLIKLI GÜNLER DİELRİZ.
Soru: pembe rengi yikmu
Cevap: Bu rengi mevcuttur Saygılar
Soru: merhaba numaralar nezmn güncellenecek 36 numarasına acil.ihtiycm.var elinzde varsa ilan acarmisnz
Soru: Tabanı kaç cm
Cevap: Merhaba, taban 2.5 cmdir. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar kalıp nasıl acaba bazen 37 bazen 38 no. giyiyorum değişebiliyor bilgi vermenizi rica ederim
Cevap: Değerli Müşterimiz, kalıplarımız standart olup sorun yaşamanız durumunda kullanılmamış ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bilginize Sunarız. Saygılarımızla.
Soru: ayakkabıdaki pembe renkler softmu parlak olmasını istemiyorumda
Cevap: Pembe ve diğer renk bölümleri hafif parlaktır efendim
Soru: 39 numara kaç santim
Cevap: Merhaba, 24.7 cmdir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 40 numara kaç cm e denk geliyor?
Cevap: Merhaba 25,3 cm dir
Soru: 39 numara ne zaman gelecek
Soru: Ürünün temizliğini nasıl sağlayabiliriz
Cevap: iyi günler sevgili müşterimiz, spor ayakkabı emzileme spreyleri ile temizleyebilrisiniz. sağlıklı günler dileriz.
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Görsel Galerisi
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Şu Anki Fiyat Aralığı 1099.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Alanlar Memnun Mu?
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Hakkında yaklaşık 95 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Teknik Bilgiler
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Ürününün Satıcısı, Benetton ® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı ürününü 1099.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Ürünü Kullananların Görüşleri
1099.9 Tl ye satışta olan ® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
95 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3
Yorum: Geçen yıl da başka bir rengini almıştım. Çok memnunum ben. Oldukça hafif ve ayakta duruşu cok iyi. normalde 36,5 _37 giyiyorum. 37 aldım ayağıma tam oldu.
İsim: M** T**
Yorum: tam beden alabilirsiniz,cok kibar duruyor
İsim: p** s**
Tarih: 16 Ekim 2023
Beden: Boy:167cm
Yorum: Kızım icin aldım, memnun kaldı.
İsim: E** Y**
Tarih: 18 Ekim 2023
Beden: Boy:175cm
Yorum: harika bayıldım. alirken umarim resomde göründüğü gibi gelir dedim. daha da guzel. ayak numaram 36 idi 37 aldim ne olur neolmaz diye,biraz genis oldu ama olsun asla iade etmem.
İsim: a** m**
Tarih: 05 Nisan 2022
Yorum: henüz giymedim ama çok sevdim gayet güzel 2 çift kızıma 2 çift kendime aldm
İsim: b** t**
Tarih: 26 Nisan 2022
Yorum: Bayıldımm. Kendi numaranızı alın

İsim: B** C**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Ayakkabı gerçekten güzel ama kalıbı dar gibi belki bir numara büyük alınabilir onun dışında gayet rahat ve güzel
Tarih: 13 Nisan 2022
Yorum: ayakkabıyı çok beğendim alirken kendi numaranızı alın giyince bir tık genişliyor sadece kenarlarındaki şeritlerin çok sağlam durmadigini söyleyebilirim uzun süre giyince açılma yapabilir
İsim: Melike H.
Yorum: Çok güzel tam numara alın
İsim: S** D**
Tarih: 06 Eylül 2024
Yorum: çok rahat tam numaranızı alabilirsiniz
İsim: M** c**
Tarih: 07 Nisan 2024
Yorum: Ürün tam gördüğüm gibi geldi numarası tam oldu çok güzel
İsim: Y** D**
Tarih: 23 Nisan 2022
Yorum: çok güzeldi sadece buyuk geldi iade etmek zorunda kaldım tavsiye ederim yazın harika olur
İsim: T** E**
Tarih: 07 Mayıs 2022
Beden: Beden:40
Yorum: Ürün gayet güzel numarası küçük geldi iade edip 1 numara büyüğünü sipariş ettim
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: ablama aldım çok güzel ve kaliteli çok çok beğendi

İsim: B** Y**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: Firma olarak ilginiz ve alakanız icin teşekkür ederim.
İsim: Burcu Ö.
Tarih: 22 Nisan 2022
Yorum: Çok güzel bir ürün kalitesi duruşu mükemmel. Yaz kombinlerini tamamlamak için şahane bir ayakkabı tavsiye ederim.
İsim: Neriman A.
Tarih: 18 Eylül 2022
Yorum: çok kaliteli çok güzel bir ürün kızım bayıldı
İsim: s** d**
Tarih: 24 Haziran 2022
Yorum: çookkk iyi çok beğendik
İsim: N** P**
Tarih: 05 Mayıs 2022
Yorum: ayakkabıyı çok beğendim tavsiye ederim
İsim: K** G**
Tarih: 16 Nisan 2022
Yorum: Ürünü 2 gün içerisinde teslim aldım. Renkler çok tatlı minnoş. Normalde 38 giyiyorum hemen hemen her ayakkabı markasında tam kalıp oluyor. Fakat bunda biraz büyük gibi geldi. Yine de sorun değil. Kullandıkça memnun kalırım umarım

İsim: Y** N** D**
Tarih: 13 Mayıs 2022
Yorum: ürünleri eşim çok beğendi
İsim: K** B**
Tarih: 25 Nisan 2022
Yorum: kaliteli rahat güvenilir beğendim
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Nisan 2022
Yorum: benetton kalitesi , alabilirsiniz
İsim: R** K**
Tarih: 06 Nisan 2024
Yorum: Ürün güzel sorunsuz ayağı geniş ve kalıplı olan kişilerdede güzel duruyor satıcıya çok teşekkür ederiz

İsim: R** u**
Tarih: 08 Haziran 2022
Yorum: çok güzel çok beğendim
İsim: g** a**
Tarih: 09 Mayıs 2022
Yorum: Çok tatlı ve çok rahat
İsim: r** T**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: cokkk guzelllllll
İsim: G** Ş**
Tarih: 19 Nisan 2022
Yorum: ürün güzel daha önce siyah rengini almıştım başka satıcıdan fakat boyutları aynı değil bu daha yüksek rahat
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: kızıma aldık çokta beğenmedik ince geldi
İsim: a** e**
Tarih: 08 Ekim 2023
Beden: Boy:165cm
Yorum: Çok güzel tam istediğim gibi geldi. teşekkürler.
İsim: A** A**
Tarih: 01 Haziran 2022
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: Platformlu mu
Soru: 38 numarası gelsinnnnn
Cevap: İyi günler dileriz efendim
Soru: Tam kalıpmidir
Cevap: Değerli Müşterimiz, kalıplarımız standart olup net ayak bedeninize göre ürün seçmeniz tavsiye olunur. Ürün ile ilgili sorun yaşamanız durumunda kullanılmamış ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bilginize Sunarız. Saygılarımızla.
Soru: ürün orjinalmi
Cevap: Merhaba, Terda,Benetton markasının Türkiye'de tek yetkili satıcısı/dağıtıcısıdır. Ürünler hologramli ve orijinal kutusunda tüketiciye ulaştırılmaktadir. İyi günler dileriz.
Soru: 37 numarası ne zmn gelir acaba
Soru: 36 numara tekrar stoğa girecekmi
Soru: garantisi varmi
Cevap: İYİ GÜNLER SEVGİLİ MÜŞTERİMİZ, 6 AYDIR. SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.
Soru: 38 numarasını getirebilir misiniz?
Soru: yazlık mi ve indirime girebilir mi?
Cevap: Değerli Müşterimiz, kampanyalarımız anlık ve dinamik olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Dilerseniz mağazamızı takibe alarak gelecek dönem kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz. Bilginize Sunarız. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba topuk boyu kaç cm?
Soru: ayagim 35, 36 alsam nolur
Cevap: İYİ GÜNLER SEVGİLİ MÜŞTERİMİZ, UYGUN OLACAKTIR. SAĞLIKLI GÜNLER DİELRİZ.
Soru: pembe rengi yikmu
Cevap: Bu rengi mevcuttur Saygılar
Soru: merhaba numaralar nezmn güncellenecek 36 numarasına acil.ihtiycm.var elinzde varsa ilan acarmisnz
Soru: Tabanı kaç cm
Cevap: Merhaba, taban 2.5 cmdir. İyi günler dileriz.
Soru: merhabalar kalıp nasıl acaba bazen 37 bazen 38 no. giyiyorum değişebiliyor bilgi vermenizi rica ederim
Cevap: Değerli Müşterimiz, kalıplarımız standart olup sorun yaşamanız durumunda kullanılmamış ürünü 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. Bilginize Sunarız. Saygılarımızla.
Soru: ayakkabıdaki pembe renkler softmu parlak olmasını istemiyorumda
Cevap: Pembe ve diğer renk bölümleri hafif parlaktır efendim
Soru: 39 numara kaç santim
Cevap: Merhaba, 24.7 cmdir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba 40 numara kaç cm e denk geliyor?
Cevap: Merhaba 25,3 cm dir
Soru: 39 numara ne zaman gelecek
Soru: Ürünün temizliğini nasıl sağlayabiliriz
Cevap: iyi günler sevgili müşterimiz, spor ayakkabı emzileme spreyleri ile temizleyebilrisiniz. sağlıklı günler dileriz.
® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Görsel Galerisi

® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı En Uygun Satış Linki

Benetton ® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Benetton ® | Bn-30625-3374 Beyaz Pembe - Kadın Spor Ayakkabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.