Ilayda
Bilgili
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Bu Ürünü Almalı Mı?
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Şu Andaki Fiyatı 193.82 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Teknik Bilgiler
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Ürününün Satıcısı, TAKIPORT Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini ürününü 193.82 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Hakkında Yapılan Yorumlar
193.82 Tl ye satışta olan Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gerçekten aşırı güzel zarif hoş duran bir takı seti resmen aşık oldummm
İsim: N** E**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Beden: Beden:M/S
Satıcı: TAKIPORT
Yorum: çok güzel geldiler paketlemede özenliydi
İsim: Ş** B**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Çok iyi gerçekten bayıldım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hediye için de çok teşekkür ederim
İsim: B** K**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel asla kararma yapmıyor güvenerek alabilirsiniz
İsim: S** K**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: gerçekten çok güzeller ben bayıldım alın aldırın
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: gerçekten çok güzel bayıldım
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzelll

İsim: Helin S. Y.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre fena değil.Paketleme iyi.
İsim: g** ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
Yorum: Hepsi birbirinden güzel . ışıl ışıl hediye paketlerinde geldi. Kalite bakımından orta seviye diyebilirim.
İsim: M** B**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: Ürün aynı görseldeki gibi paketlemenin bu kadar özenli olması da güzeldi teşekkür ederiz
İsim: P** Y**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: A** N** D**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: cok begendim,saticiya cok tesekkur ederim
İsim: D** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: hediye paketi istediğim gibi değildi
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: İnanılmaz güzel çok beğendim baya hediye paketi ile falan gelmişti inşallah kararmaz çoookk güzelll
İsim: B** N** K**
Yorum: ufak bir kararması dışında güzel görünüyor
İsim: B** G**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Ürünler kaliteli görünüyor. Umarım kararma yapmaz. Teşekkürler.
İsim: B** A** Y**
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: elimize olmasa ayarlayabilirmiyiz
Cevap: Cartier ve çivi model 18 cm bileğe kadar uygun diğerleri tüm bilekler için uygun
Soru: mrh gümüs mu?
Cevap: Merhaha efendım gümüş değil gümüş renk sadece
Soru: Fotodaki en sag ve en soldaki bilekligin olcusu nedir
Cevap: 18 cm bileğe kadar uygun efendim
Soru: Merhabalar set şeklinde mi geliyo satın alınca
Cevap: Evet efendim
Soru: Kancalı bileklikler uzatma zinciri haricinfe kac cm
Cevap: 15 cm efendim
Soru: kararma olur mu
Cevap: Merhaba efendim kimyevi bir madde ile temas etmedikçe kararma solma paslanma yapmaz
Soru: kararma yapmadığına eminmisiniz ürünü sioaros ettim zaten bun7n gold versiyonuda bugun elime geçti sadece kararma yapmadigindan em8n ol ak istiyorum güneşte kararımı
Cevap: Merhaba efendim kimyevi bir madde ile temas etmedikçe kararma solma paslanma yapmaz
Soru: çelik mi kararma yapar mı?
Cevap: Çelik metal karşımı kararma yapmaz efendim
Soru: merhaba su ve terle temasında kararma yapmaz değil mi?
Cevap: Yapmaz efendim
Soru: merhaba gorselde ki 5 parça mı geliyor
Soru: merhaba, gönderilecek ürünlerin isimlerini yazar mısınız lütfen? yorumlarda farklı ürünler gözüküyor da
Cevap: Yorumlardaki ile görseldeki ürünler aynı efendim cartier çivi İtalyan zincir su yolu balık sırtı
Soru: Erkek bileğine uyumlu ve kararma yapar mı?
Cevap: Merhaba efendim ayarlanabilirdir her bileğe rahatlıkla kullanabilirsiniz
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Görseller
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Şu Andaki Fiyatı 193.82 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Hakkında yaklaşık 29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Teknik Bilgiler
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Ürününün Satıcısı, TAKIPORT Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini ürününü 193.82 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Hakkında Yapılan Yorumlar
193.82 Tl ye satışta olan Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
29 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: gerçekten aşırı güzel zarif hoş duran bir takı seti resmen aşık oldummm

İsim: N** E**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: çok güzel geldiler paketlemede özenliydi
İsim: Ş** B**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Yorum: Çok iyi gerçekten bayıldım gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hediye için de çok teşekkür ederim

İsim: B** K**
Tarih: 31 Ağustos 2024
Yorum: çok güzel asla kararma yapmıyor güvenerek alabilirsiniz
İsim: S** K**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: gerçekten çok güzeller ben bayıldım alın aldırın
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: gerçekten çok güzel bayıldım
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Çok güzelll

İsim: Helin S. Y.
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: Fiyatına göre fena değil.Paketleme iyi.
İsim: g** ç**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
Yorum: Hepsi birbirinden güzel . ışıl ışıl hediye paketlerinde geldi. Kalite bakımından orta seviye diyebilirim.

İsim: M** B**
Yorum: Ürün aynı görseldeki gibi paketlemenin bu kadar özenli olması da güzeldi teşekkür ederiz
İsim: P** Y**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Güzel ürün
İsim: A** N** D**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Yorum: cok begendim,saticiya cok tesekkur ederim

İsim: D** T**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: hediye paketi istediğim gibi değildi
Yorum: İnanılmaz güzel çok beğendim baya hediye paketi ile falan gelmişti inşallah kararmaz çoookk güzelll
İsim: B** N** K**
Yorum: ufak bir kararması dışında güzel görünüyor
İsim: B** G**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: Ürünler kaliteli görünüyor. Umarım kararma yapmaz. Teşekkürler.
İsim: B** A** Y**
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: elimize olmasa ayarlayabilirmiyiz
Cevap: Cartier ve çivi model 18 cm bileğe kadar uygun diğerleri tüm bilekler için uygun
Soru: mrh gümüs mu?
Cevap: Merhaha efendım gümüş değil gümüş renk sadece
Soru: Fotodaki en sag ve en soldaki bilekligin olcusu nedir
Cevap: 18 cm bileğe kadar uygun efendim
Soru: Merhabalar set şeklinde mi geliyo satın alınca
Soru: Kancalı bileklikler uzatma zinciri haricinfe kac cm
Cevap: 15 cm efendim
Soru: kararma olur mu
Soru: kararma yapmadığına eminmisiniz ürünü sioaros ettim zaten bun7n gold versiyonuda bugun elime geçti sadece kararma yapmadigindan em8n ol ak istiyorum güneşte kararımı
Soru: çelik mi kararma yapar mı?
Cevap: Çelik metal karşımı kararma yapmaz efendim
Soru: merhaba su ve terle temasında kararma yapmaz değil mi?
Cevap: Yapmaz efendim
Soru: merhaba gorselde ki 5 parça mı geliyor
Soru: merhaba, gönderilecek ürünlerin isimlerini yazar mısınız lütfen? yorumlarda farklı ürünler gözüküyor da
Cevap: Yorumlardaki ile görseldeki ürünler aynı efendim cartier çivi İtalyan zincir su yolu balık sırtı
Soru: Erkek bileğine uyumlu ve kararma yapar mı?
Cevap: Merhaba efendim ayarlanabilirdir her bileğe rahatlıkla kullanabilirsiniz
Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Görseller

Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini En Uygun Satış Linki

TAKIPORT Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TAKIPORT Renk Atmaz Özel Gümüş Kaplma 5’li Zirkon Taş & Italyan Zincir Detay Kadın Bileklik Kombini yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.