Saç Bakım Suyu Tavsiye Eder Misiniz ?

Zeliha

Bilgili
Saç Bakım Suyu Alınmaya Değer Mi?
Saç Bakım Suyu Güncel Satış Fiyatı 259.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Saç Bakım Suyu Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Saç Bakım Suyu Hakkında yaklaşık 7359 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Saç Bakım Suyu Ürünün Detayları

Kolay Tarama ve Parlaklık - Tüm Saç Tipleri için210 ml Saç Bakım Suyu - Saçın elastikiyetini arttırarak saç kırıklarını önlemeye yardımcı olur. İşlem görmüş ve yıpranmış saçlara sağlıklı, canlı ve parlak bir görünüm verir. Saçların kolay taranmasını sağlar. Kullanım Önerisi: Saçlarınız temiz iken kullanınız. Kullanmadan önce çalkalayınız. Nemli ya da kuru saça kullanabilirsiniz. Saç bakım suyunu saçlarınızın 10 cm gerisinden sıkınız. Tüm saçınıza saç uçlarınızdan saç diplerine kadar ulaştığından emin olunuz. Ardından durulamaya gerek yoktur. Doğal olarak kurumaya bırakabilir ya da fön makinası ile kurutabilirsiniz.Paraben içermez.Sls, sles ve sülfat içermez.NOT: Saç bakım suyumuz 210 ml'dir. Çalkalandıktan sonra kullanıldığı için kullanım kolaylığı sağlamak adına ürün ambalajı 210 ml'den büyüktür.

Saç Bakım Suyu Ürününün Satıcısı, The Touch By Seda Altın Saç Bakım Suyu ürününü 259.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Saç Bakım Suyu Yorum Ve Değerlendirmeler
259.0 Tl ye satışta olan Saç Bakım Suyu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7359 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Çok çok memnunum indirime girdikçe stokluyorum yumuş yumuşşş oluyor saçlarım. Teşekkürler Seda Altın🤓
İsim: B** K**
Tarih: 02 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: The Touch by Seda Altın

Yorum: Çok severek kullandığım bir ürün, kampanyada stoklamak istedim. Saçlarım çok kolay taranıyor, Çok 🫶 The Touch
İsim: H** Ş**
Tarih: 24 Şubat 2024

Yorum: Stok yaptığım bir ürün cok güzel acıyor saçları
İsim: B** K**
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: İki tane set için de bir tane de ayrı saç bakım suyu alıp stok yaptım. Saçım artık çok kolay taranıyor. teşekkürler Seda Altın 😊 Güncelleme: Bb kremle indirimden alıp stok sayımı arttırdım 😁
İsim: n** m** a**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Kasım 2022

Yorum: Ürün çok çok güzel.Kızım işim aldım hem saçı uzadı hem de gürleşti.Ayrıca parlaklık veriyor.İndirimde aşıp stok yapıyorum
İsim: D** A** C**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: Bakim suyundan önce detoks çayı ve çatlak kremini kullanıyordum. Bakim suyunu neden denemiyorum dedim ve sipariş ettim, hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kargo iş yerime geldi duş almayı beklemeden hemen açtım ve saçlarıma sıktım. Tek kelime ile ha ri ka. Sanırım bunu da stoklayacağım
İsim: G** K**
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: Harika bir kokusu var, bu kokunun parfümü olsa alırım :) Saçların kolay taranmasını sağlıyor ve canlılık veriyor. İndirimdeyken stok yaptım. Seda Altın'ın tüm ürünlerini aldım. Zaman zaman çok güzel kampanyalar yapıyor bence takipte kalın ;)
İsim: İ** Ü**
Tarih: 08 Nisan 2023

Yorum: Saçlarımı çok yumuşak yapıyor. İndirimde baya stok yaptım
İsim: T** Ö**
Tarih: 28 Şubat 2023

Yorum: İndirimde stokluyorum saçı hemencecik açıyor 💕
İsim: e** k**
Tarih: 10 Şubat 2023

Yorum: Saçlarım ince telli ve dalgalı olduğu için tararken güçlük çekiyordum bu ürün sayesinde tek tarak darbesiyle saçlarımı açıyorum çok memnunum.Hemen iki adet daha alıp stok yaptım kızıma da kullanıyorum e daha ne olsun 😊 teşekkürler Seda hanım 🙏
İsim: A** P**
Tarih: 30 Kasım 2022

Yorum: Seda altın kalitesi der susarım. Yaptığı her ürün mü güzel olur. Saçlar hem mis gibi kokuyor aşık oldum kokusuna, hem de çabucak taranıyor. İndirime girdikçe stok yapıyorum. Teşekkürler Seda altın. Daha çok ürün yap daha çok alalım :)
İsim: **** ****
Tarih: 03 Ağustos 2023

Yorum: İLK KULLANIMDA HARIKA SONUÇ BAYILDIMMMMMM👍👍HEMEN STOK YAPILMALI TAVSİYE FELAN ETMEYI BIRAK HEMEN KOŞUN ALIN IPEK GIBI SACLARIM OLDU YUMUŞACIK SUAN ASK YASIYORUM SIZDE HIC DUSUNMEYIN ALIN😉
İsim: C** D**
Tarih: 17 Kasım 2022

Yorum: arkadaşlar kargom gelir gelmez saçlarımı yıkadım ,ve benim saçlarım gür duştan sonra taranamayacak halde çok saç kremi spreyi kullandım bbunu da denemek istedim ve denedim çok memnun kaldım ve saç uclarindan taramaya başlamadan tepeden taradım duş tan çıkmış olan saçımı çok güzel yumuşacık acitmadan tarandı taramayla çok uğraşmadim , normalde saçıDevamını Oku
İsim: R** E**
Tarih: 01 Nisan 2023

Yorum: ilk çıktığı günden beri denesem mi diye düşünüp düşünüp aman ya ne farkı olabilir ki diye vazgeçtiğim bi üründü. dün kampanyada görünce siparis verdim bugün teslim edildi. gelir gelmez denedim. ucuz pahalı birçok ürün denemiş, hele hele şu aralar saçları keçe gibi oldugu için canı aşırı sıkkın biri olarak söylüyorum, bu şey kesinlikle MÜKEMMEL🤩 saDevamını Oku
İsim: G** I**
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: seda altin dedigi kadar var yine kampanya yapmış 2 tane daha kaptım çok memnun kaldim saçlarım çok uzun oldugunda dolayi bununla taramak çok guzell iyi ki böyle güzel urunler yapıyorsunuz
İsim: Tuğba s.
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Bitmeden aldığım indirimdeyken stokladıgım bir ürün ve saçımda işlem olmasına rağmen çooook aşırı memnun kaldığım bir ürün herkesin alıp denemesini isterim şiddetle tavsiye ediyorum 🌸
İsim: N** D**
Tarih: 20 Mart 2023

Yorum: Çok sevip stok yaptığım bir ürün oldu saçlarımı çok güzel açıyor ve parlatıyor tavsiye ederim
İsim: N** G**
Tarih: 18 Aralık 2022

Yorum: kızım için ve kendin için aldım kizimin saçları gür ve fazla olduğu için denemediğim ürün kalmamisti çok memnun kaldık teşekkürler
İsim: ö** g** k**
Tarih: 11 Mart 2023

Yorum: Harika ötesi🫶🏻tarak saçlarımdan akıyor resmen , hele o kokusu lalala ☺️ fırsat buldukça stok yapıyorum çok seviyorum çok 🤭
İsim: Kübra K.
Tarih: 15 Mart 2023

Yorum: o kadar güzel ki saçlarıma ıslakken uyguluyorum . hemen taranıyor muhteşem bi parlaklık veriyor . kokusuda gayet hoş . gözü kapalı alabilirsiniz . hatta indirimlerde direkt stok yapmalı
İsim: m** E**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Arkadaşlar ben böyle bir ürün görmedim!!! Saçlarımı görüyorsunuz baya işlemi olan bir saç, 1. Fotoğraf duştan çıktığım an ikincisi taramadan önce kuruttum direk, üçüncüsü ise tarayıp kuruttuğum.. muazzam bir ürün, keratin botox düşünüyordum saçıma çünkü kuruttuktan sonra aşırı bi kabarma oluyodu, bu ürün hayatımı kurtardı resmen harika!! KabarıklığDevamını Oku
İsim: E** B**
Tarih: 08 Kasım 2022

Yorum: Ürünü ilk kullanımda bile inanılmaz etkili. Geçtiğimiz günlerde ombre yapılmış,açıcı ile zarar görmüş yıpranmış saçlarımı tek hamlede tarayabildim. Seda Altın’ın bütün ürünlerini kullanan biri olarak saç bakım suyunun da beni şaşırtmayacağını biliyordum🤩o zamannnn stoklansınnn 🫶🏻alın aldırınn
İsim: i** s**
Tarih: 20 Ocak 2023

Yorum: Allaahımmm kokusu tam umutlarımı yeşerten koku muhhteşşşemm💕💕💕 verdıgı parlalık yumusaklıklıgada bayıldım stoklamak için indirimi bekliyorum🤓 bu 2.siparişim bayıldım bayıldım stok yaptım bence en acilinden serumu falanda cıkmalı
İsim: EBRU Ş.
Tarih: 22 Kasım 2022

Yorum: Saçlarımı bebek gibi yapıyor hem kokusu hemde saç açma özelliği istisnasız stok yapmalık ürün
İsim: Sena K.
Tarih: 20 Mart 2023

Yorum: Muhteşem saçlarım yumuşacık oldu..tararken çok güzel açtı saçlarımı..indirime girdikçe stok yapacağım..
İsim: T** Y**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: Senelerdir yur dışı dahil bir çok markanın güneş koruyucu kremini kullandım, bu markaya tesadüfen denk geldim. ve çok güzel bir indirimdeyken yakaladım. iki adet aldım adet fiyatı 56₺ denk geldi. ürünün en güzel özelliği yüksek koruyuculuğu ve çok güzel nemlendiriyor olması. cildiniz kuruysa özellikle tavsiyemdir. kullandığım diğer markalarla kıyasDevamını Oku
İsim: D** D**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Seda Altın farkı der susarım. muhteşem bir ürün. Saç kremi kullanmama gerek kalmıyor anında yumuşacık yapıyor saçı. bittikçe alacağım nadir ürünlerden 🤌🤌🏼
İsim: Ö** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Aralık 2022

Yorum: guzel urun indirimdeyken stok yapilmalik
İsim: g** k**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: övmelere doyamadigim bir ürün sevgili Seda Altının harikalar yarattığı eserlerinden birisi aşırı güzel aşırı hoş kokulu indirim zamanında 4 tane daha alıp stok yaptım gün icinde sürekli sıkıp kullanabilirsiniz kokusu da kalıcı
İsim: T** E**
Tarih: 18 Aralık 2022

Yorum: Kampanya döneminde aldım hizli teslim edildi. Fakat deneme fırsatım olmadı. 1 yaş bebeğim var saçlarımı taramak bir yana duş almaya fırsatım olmuyor. yine duş alamamaktan işlemli, keçeye dönmüş saçımı sabahın köründe taramak aklıma geldi ve denedim. sonuç harika. The touch koleksiyonuma bi ürün daha eklendi o zaman stoklayalim 😊
İsim: R** A** H**
Tarih: 12 Kasım 2022

Saç Bakım Suyu Merak Edilen Konular

Soru: Merhabalar kakao krem stoklarınıza ne zaman girer acaba? Arkadaşlarım çok beğendi saç suyuyla birlikte kakao krem hediye edeceğim her birine. Lütfen çabuk gelsin 🙏🤗
Cevap: Merhaba ne yazık ki stoklar yakın zamanda güncellenmeyecektir :(

Soru: saçı kabartıyor mu bir de erkekler için kullanımı uygun mu
Cevap: Merhaba tabii ki uygundur. Saçı kabartmaz.

Soru: merhabalar bu ürünün ısı koruma etkisi varmıdır
Cevap: Merhaba ısı koruma etkisi mevcuttur gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Soru: Merhaba.Şampuan ne zaman stok olur?
Cevap: Merhaba şampuan haftaya stoklarımızda olacaktır

Soru: 12 yaşa uygunmudur
Cevap: Merhabalar Efendim Doktorunuza danışabilirsiniz.

Soru: merhabalar kivircik saçlar için uygun mudur? bukle kaybına yol açar mi ?
Cevap: Merhaba keratin içerikli olduğu için buklelerde düzleşmeye sebep olabilir :)

Soru: Merhaba, çocukluğumdan beri gür kabarık dalgalı güzel ama bakımı çok zor saça sahibim denemediğim ürünler kalmıyor haliyle bütçe de zorlanıyor, iyi ki sizinle tanıştık ürünlerinize zaten güveniyoruz tüm aileyi alıştırdık size 😍 bakım suyunu da dört gözle bekledik, ürününüzü kullanıp öncesi sonrası atıcam muhakkak şimdiden hayat kurtardığına inanıyorum iyi çalışmalar 💝💐
Cevap: Merhaba güveniniz için çok teşekkür ederiz memnun kalmanız dileğiyle 😊

Soru: merhaba şampuanınızı alacaktım ancak bulamıyorum Stok mu kalmadı
Cevap: Merhaba önümüzdeki ay stoklarımız güncellenecektir :)

Soru: Merhaba ürünü nasıl kullanmam gerek ? Kuru saça mı yoksa duştan çıktıktan sonra nemli saça mı? Birde ürünü kullandıktan sonra kuruma makinası ile kurutmaya gerek var mı ? Teşekkürler
Cevap: Merhaba, Kullanım Önerisi: Saçlarınız temiz iken kullanınız. Kullanmadan önce çalkalayınız. Nemli ya da kuru kullanabilirsiniz. Saç bakım suyunu saçlarınızın 10 cm gerisinden sıkınız. Tüm saçınıza saç uçlarınızdan saç diplerine kadar ulaştığından emin olunuz. Ardından durulamaya gerek yoktur. Doğal olarak kurumaya bırakabilir ya da fön makinası ile kurutabilirsiniz.

Soru: burda ne zmn ikinci ürün 1tl olacak
Cevap: Merhaba kesin bir tarih veremiyoruz ne yazık ki

Soru: Cevap vericek misiniz acaba ?
Cevap: Merhaba gün içerisinde dönüş sağlanacaktır.

Soru: Merhaba şampuan ne zaman stoğa girecek acaba
Cevap: Merhaba haziran ayında stoklarımız güncellenecektir.

Soru: Seda hanimin kendi sitesinden aldigim icin burdan değerlendirme yapamiyorm o yuzden bu kisma yazmak istedim.boyali, ince telli, taranip düz fön cekilirken dahi geri karisan sorunlu bir sacim var ne zaman kuafore gitsem ya sacimi evde tariyorum kuaforde yikatmak zorunda kaldiysam da heep kendim tariyorum ama bu bakim suyu bebbek gibi yapti sacimi emegi gecen herkese cok cok cok tesekkur ederim.kokusu harika benim sacim ayni seda hanimin saci gibi oldu düz,parlak ve tek firca darbesiyle aciliyor 😍 herkese oneririm tesekkurler 💐
Cevap: Merhaba memnun kalmanıza çok sevindik güzel yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederiz 🥰🥰🙏🏻

Soru: Şampuan stoğu ne zaman güncellenir acaba?
Cevap: Merhaba önümüzdeki ay güncellenecektir.

Soru: şampuanıda kullanmamiz sartmi etkisini görebilmek için
Cevap: Merhaba tek saç bakım suyumuzu da kullanabilirsiniz ancak birlikte kullanıldığında daha etkilidir.

Soru: Merhabalar saç bakım suyu kaç ml acaba
Cevap: Merhaba 210 ml'dir.

Soru: Erkeklerde kullana bilirmi?
Cevap: Evet efendim

Soru: Elektriklenmeye etkisi var mı
Cevap: Merhaba, düzenli kullanımda etkilidir

Soru: Saç diplerine uygulanabilir diyor fakat kaşıntı yapıyor normal mi
Cevap: Merhaba içerisindeki herhangi bir bileşene karşı alerjiniz olabilir mi?

Soru: Ürün kaç ml
Cevap: Merhaba 210 ml’dir

Saç Bakım Suyu Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Saç Bakım Suyu En Uygun Satış Linki