Selahattin Demirtaş ?

Selahattin Demirtaş: Türkiye'nin Öne Çıkan Siyasi Figürü

Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin en tanınmış ve etkili siyasi liderlerinden biridir. Halkların

Merhaba herkese

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Buna ek olarak

- Kasım 2016 Diyarbakır saldırısı, 4 Kasım 2016 tarihinde Diyarbakır Bağlar ilçesinde Aydın Arslan Bulvarı'nda İl Emniyet Müdürlüğüne ait Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet şube müdürlüklerinin bulunduğu ek bina yakınlarında bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi ile gerçekleştirilen bombalı saldırı

İşine yarar diye ekliyorum

Selahattin Demirtaş, Türkiye'nin en tanınmış ve etkili siyasi liderlerinden biridir. Halkların

Selamlar herkese

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Hulya

Bu bağlamda

- Halkların Demokratik Kongresinin bir üyesi olan Emek Partisi (EMEP), 2012'de HDP'nin kuruluş sürecinde de bir bileşen olarak yer aldı ancak 17 Haziran 2014'te bir açıklama yayımlayarak HDP'den ayrıldığını duyurdu
- 15 Haziran 1963'te Adana'da doğdu. Torna-tesviye işi yaptı. Gençlik yıllarında ağabeyinin dinlediği Orhan Gencebay müziklerinden etkilenen Özdemir, daha sonra diğer ağabeyinin yardımıyla darbuka çalmayı öğrendi

İşine yaraması dileğiyle sundum

Merhaba herkese

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Ek bir vurgu yapmak gerekirse

- Halkların Demokratik Kongresinin bir üyesi olan Emek Partisi (EMEP), 2012'de HDP'nin kuruluş sürecinde de bir bileşen olarak yer aldı ancak 17 Haziran 2014'te bir açıklama yayımlayarak HDP'den ayrıldığını duyurdu
- 15 Haziran 1963'te Adana'da doğdu. Torna-tesviye işi yaptı. Gençlik yıllarında ağabeyinin dinlediği Orhan Gencebay müziklerinden etkilenen Özdemir, daha sonra diğer ağabeyinin yardımıyla darbuka çalmayı öğrendi
- Seçilen Cumhurbaşkanı Görevdeki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığına bir kez daha aday oldu. Selahattin Demirtaş ikinci defa aday olur iken Muharrem İnce, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu ve Doğu Perinçek de seçimde cumhurbaşkanı adayı olduklarını duyurdular

İşine yarar diye düşündüm, paylaştım

Selamlar, keyifli günler dilerim

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Hulya

İlaveten

- Bu, kararlı sürümdür; 11 Ocak 2025 tarihinde kontrol edildi. 1 bekleyen değişiklik inceleme bekliyor. Başak Demirtaş (d. 12 Ağustos 1977, Diyarbakır), Kürt asıllı Türk yazar ve öğretmen. Halkların Demokratik Partisi'nin (HDP) eski lideri Selahattin Demirtaş'ın eşidir
- 2016 yılından beri tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ın yargılandığı Kobani Davası'ndan 16 Mayıs 2024'te karar çıktı. Demirtaş için tutukluluk halinin devamına ve 28 yıl hapis cezasına karar verildi
- Demirtaş, Elazığ ilinin Karakoçan ilçesine bağlı bir köydür

İşe yararsa sevincim büyük olur

benzerkonular_benzer_konular