Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Alınır Mı

Aydan

Bilgili
Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Anlık Fiyatı 486.81 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Kaç Kişi Memnun?

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Ürün Özellikleri

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Ürününün Satıcısı, SOHO Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 ürününü 486.81 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Kullanıcı Yorumları Nasıl?
486.81 Tl ye satışta olan Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Ablama aldım çok beğendik çok rahat bir ayakkabı paketleme de çok güzeldi teşekkür ederiz
İsim: **** ****
Tarih: 27 Kasım 2023
Beden: Boy:158cm
Satıcı: Trendyol

Yorum: ürün topuklu ama çok rahat severek kullaniorm
İsim: H** T** k**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Beden:37

Yorum: Bu kadar mı güzel olur şimdi aldım ancak 1 beden büyük alın diyenlere inanmak lazım mecburen iade ediyorum iade kabul edilince 1 beden büyük alıcam hayran kaldım
İsim: E** Ç**
Tarih: 23 Eylül 2023
Beden: Beden:38

Yorum: Gerçekten ayakta çok şık duran rahat bi ayakkabı👍👍 yorumları okuyup 1 beden büyük almak doğru imiş bilginize
İsim: Ç** Ö**
Tarih: 02 Mayıs 2024

Yorum: yorumlara bakarak bı numara büyük âldim ama keşke almasaydim diyorum büyük geldi ip kisimlaro sarmadı ayağımı ama ayakkabı çok hafif ve güzel tavsiye ederim kendi numaranizi alın bence büyük degil çok hafif taşıyor değişim yapmak istiyorum ama poşeti attım bana yardımcı olursanız çok sevinirim😞
İsim: Ç** B**
Tarih: 27 Mayıs 2024

Yorum: Çok rahat ve şık bir ayakkabı ama kesinlikle bir numara büyük alın. Ben de uyarılara bakarak almıştım.
İsim: F** A**
Tarih: 04 Nisan 2024
Beden: Beden:39

Yorum: Aşırı güzel bir ayakkabı ayakta duruşu muazzam yorumlara bakarak bir numara büyük aldım tam oldu kesinlikle bir numara büyük alın ama kaliteli ve şık bir ayakkabı
İsim: B** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Mayıs 2024

Yorum: Ayakkabı çok güzel ve rahat soho daha önce de aldığım bir marka gözü kapalı alabilirsiniz. Not:Yalnız kalıp bir tık ufak benim biraz arkalardan taştı bir numara büyük alacağım ☺️
İsim: Y** K**
Tarih: 13 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Gerçekten yorumları dikkate aldım 39 giyiyorum 40 numarasını aldım tam oldu 39 alsam giyemicekmişim kalıbı dar ayakta çok güzel duruyor topuğu rahat gayet zamanından 1 gün önce ulaştı 👍herkese çok teşekkürler ❤️
İsim: S** Y**
Tarih: 19 Nisan 2024
Beden: Beden:40

Yorum: hızlı kargo şık rahat hafif
İsim: M** T**
Tarih: 04 Ağustos 2024
Beden: Beden:36

Yorum: ürün gayet güzel ve rahat. eşim çok beğendi.
İsim: C** A** D**
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: çok şık ayakta güzel duruyor kaliteli.
İsim: F** K**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: çok rahat çok güzel
İsim: r** Ö**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Güzel beğendim
İsim: M** K**
Tarih: 25 Eylül 2023

Yorum: çok beğendim
İsim: G** A**
Tarih: 08 Eylül 2023
Beden: Boy:158cm

Yorum: annem için aldım süet olduğu için beğenmedik fakat üründe de süet olduğunu yazıyor zaten bunu bilerek sipariş verin
İsim: Serkan E.
Tarih: 08 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: ortalamaa yara yaptı
İsim: **** ****
Tarih: 09 Temmuz 2024
Beden: Beden:36

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: 37 numara verdik küçük geldı 38 numara gelır mi
Cevap: Merhaba, ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Siyah süet 40 numara için stoklar ORTALAMA olarak ne zaman yenilenir? Bir hafta ya da ay olarak söylemeniz yeterlidir. Teşekkür ederim
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: topukları çok mu yüksek
Cevap: Merhaba, ürünün topuk boyu 9 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 39 numara ne zaman gelir acaba
Cevap: Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz. Ürünlerimizin stokları belirli aralıklarla güncellenmektedir. "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanarak stoklar yenilendiğinde haberdar olabilir, ürünü favorilerinize ekleyerek takip edebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Topuk boyu ne kadar?
Cevap: Merhaba, ürün topuk boyu: 9 cm'dir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Siyah Süet Kadın Dolgu Topuklu Ayakkabı 17841 En Uygun Satış Linki