Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Alanlar Memnun Mu

Seyma

Bilgili
Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Fiyatına Göre Alınır Mı?
Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Güncel Fiyatı 399.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Hakkında yaklaşık 359 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4 .

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Ürün Detayları

NOT:üründe şarj kablosu bulunmaktadır adaptör başlığı bulunmamaktadır her türlü telefon şarj başlığı ve usb girişi olan her cihazdan çalıştırılabilir._x000D_
_x000D_
Özellikleri_x000D_
_x000D_
1. 5 çıkışlı pervaneler: Bu nemlendirici, 5 adet fanlı çıkışıyla odanın hızla nemlenmesini sağlar, böylece bebekler ve çocuklar daha rahat bir ortamda zaman geçirir. _x000D_
_x000D_
2. Ultrasonik teknoloji: Ultrasonik buhar üretimi sayesinde odanın nem seviyesini hızla artırır ve içinde bulunduğunuz ortamın havasını daha sağlıklı hale getirir. _x000D_
_x000D_
3. Ayarlanabilir fan hızı: Cihazın fan hızı ayarlanabilir, böylece istediğiniz hava sirkülasyonunu kolayca kontrol edebilirsiniz. _x000D_
_x000D_
4. Ayarlanabilir nem seviyesi: Cihazın ayarlanabilir nem seviyesi özelliği, odanın ihtiyacına göre buhar üretimini düzenlemenize yardımcı olur. _x000D_
_x000D_
5. Sessiz ve etkili: Fanlı nemlendirici sessiz bir şekilde çalışır, bu da bebek ve çocukların uyku düzenini bozmaz. _x000D_
_x000D_
6. Otomatik kapanma: Su seviyesi düştüğünde cihaz otomatik olarak kapanır, güvenli bir kullanım sağlar. _x000D_
_x000D_
7. Kolay temizlik: Cihazın parçaları kolayca çıkarılabilir ve temizlenebilir, böylece hijyenik bir kullanım sunar. _x000D_
_x000D_
Bu 5 çıkışlı pervaneli ultrasonik hava nemlendirici buhar makinası, bebek ve çocuk odalarında ideal nem seviyelerini korumak için mükemmel bir seçenektir. Sağlıklı bir yaşam ortamı oluşturmak ve sevdiklerinizin rahatça nefes almasını sağlamak için bu ürünü tercih edebilirsiniz. Fanlı özelliği sayesinde hem nemlendirme hem de serinletme sağlar, böylece odada ideal bir sıcaklık ve nem seviyesi oluşturabilirsiniz. _x000D_
_x000D_

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Ürününün Satıcısı, HOMY Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici ürününü 399.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici En Son Yapılan Yorumlar
399.0 Tl ye satışta olan Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
359 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.4

Yorum: çok tatlı bir vantilatör buharlı olması harika tam aradığım gibi şu sıcak yaz aylarında yanımdan ayırmiyorum kardeşime de Sipariş verdim fiyatına göre gayet iyi bir performans ürünü kargom hızlı ve sağlam geldi paketleme özenliydi teşekkürler
İsim: S** A**
Tarih: 22 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Zeze İnteraktif

Yorum: ilk kez aldım heyecanla bekliyordum harika bir ürün Kaliteli üstelik çok tatlı iyiki almışım Kargom çok hızlı ve sağlam geldi paketleme özenliydi fotoğrafdaki göründüğü gibi geldi çok teşekkür ederim 🥰🥰
İsim: P** O**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: uzun zamandır almak istediğim bir üründü şu sıcak aylarında o kadar güzel ve ferahlık verdi ki inanılmaz mini ve istediğim yere taşıyabiliyorum kullanımı aşırı kolay ve çok güzel serinlik veriyor 🥰 kargom gerçekten çok hızlı ve sağlam geldi paketleme özenliydi
İsim: P** B**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Renk seçeneklerine ve Buhar üflemesine bayıldık oğlumun odasına almıştım Çok beğendi Bu sıcak günlerde Küçük oda ve yatakoda için ideal bi soğutucu Memnun kaldık güzel paketleme ve hızlı teslimat içşn ayrıca teşekkür ederiz
İsim: Emine Y.
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: İlk defa böyle bir ürün denedim ama çok memnun kaldım daha önce almalıymışım. Nemlendirme konusunda da çok başarılı. taşınabilir olduğu için gittiğim her odaya götürebiliyorum. annemlere de bir tane alacağım.
İsim: **** ****
Tarih: 01 Ağustos 2024

Yorum: Ürün f/p ürünü tabii ama her şeyin fiyatı uçtuğu için bunu söylüyorum. Yoksaki daha uygun olabilir böyle bir ürünün fiyatı. Çok yüksek beklentiniz varsa size uymaz derim. Bulunduğunuz alanı güzelce serinletmeye yetiyor (bilhassa üçüncü kademede). Her şeyi çalışıyor ürünün şu an. İçine nane yağı damlattım ortama hoş bir koku verdi. Ben memnun kaldımDevamını Oku
İsim: M** A**
Tarih: 24 Temmuz 2024

Yorum: çalışırken kullanıyorum masama koydum lazım olunca eve götürüyorum taşınabilmesi çok iyi suyun içine uçucu yağ damlatıyorum hem mis gibi kokuyo hem de odayı nemlendiriyo

Yorum: hızlı olarak soğutuyor gerçekten çok memnun kaldım taşınabilir olduğu için odadan odaya götürüyorum harika bir ürün

Yorum: ayy çok memnun kaldım her oda ya her aile ferdine bir tane almalı bu sıcaklarda tek kurtarıcı ürün oldu evde başköşede daima yanı dibimde çok memnun kaldım teşekkür ederim
Tarih: 28 Temmuz 2024

Yorum: İşyerimde kullanıyorum çok beğendim baya serinletiyor duruşu da çok tatlı iş arkadaşlarım bayıldı onlar da alacaklar taşınabilir olması da iyi kargom çok özenli gönderilmiş sapasağlam geldi teşekkür ederim
İsim: A** C**

Yorum: aşırı kaliteli ve buharlı minicik çok güzel kargon hızlı ve sağlam geldi aynı zamanda taşınabilir olması mükemmel istediğim yere taşıyabiliyorum ferahlık ve serinlik veriyor şu yaz aylarında kullandığım en iyi ürün
İsim: Y** T**
Tarih: 26 Temmuz 2024

Yorum: renk seçeneği çok fazla sprey bölümleri güzel Gerçekten zamanlayıcısı var bence bugüne kadar en fonksiyonel ürünlerden Bir tanesi çok memnuniyet duyarak kullanıyorum ve ve mutlaka yorum belirtmek istedim iyi ki almışım hediye olarak bile almak istiyorum

Yorum: Şu bunaltıcı yaz sıcaklarında elim ayağım oldu resmen. Boyu küçük olsa da etkisi o kadar iyi ki. Odayı sepserin yapıyor. Bayıldık. Su haznesi de oldukça yeterli. Taşınabilir olması çok rahat tüm gittiğim yerlere götürebiliyorum
İsim: M** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 01 Ağustos 2024

Yorum: Oğlumun odası için aldım severek kullanıyor güzel soğutuyor sıcakta işe yarayan bir ürün
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: iş yerime aldım masa başı çalışanlar için harika Bi ürün buz gibi su püskürtüyo koku haznesi sayesinde ortam mis gibi kokuyo
İsim: B** T**
Tarih: 29 Temmuz 2024
Satıcı: Bowie

Yorum: ürün çok kullanışlı iş yerinde masamda iyi oldu bu sıcaklarda ferahlatiyor satıcıya teşekkür ederim

Yorum: çok memnun kaldığın güzel bir ürün 5 spreyli ve vantilatör buzlu buharlı olmazsa çok iyi ve taşınabilir olması İş yerim içine aldım ve çok memnunum Çok güzel soğutuyor kullanımı pratik ve taşıması çok kolay kalitesini çok beğendim
Tarih: 28 Temmuz 2024

Yorum: ürünün kalitesinden memnun kaldım bu yaz sıcaklarında evde bunalmaktan kurtuldum verdiği serinlik gayet etkili taşınabilir olması çok güzel teşekkür ederim
İsim: ö** a**

Yorum: çok güzel gerçekten çok beğendim üflemesi çok iyi taşınabilir olması dahada güzel istediğim yere götürebiliyorum tam bi ihtiyaç bu sıcaklarda
İsim: A** Y**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: Yaz ayları yanımdan ayırmadığım bir ürün ve taşınabilir ışıklı olması çok hoş çok güzel soğutuyor çok memnunum
İsim: M** K**
Beden: 29 Temmuz 2024

Yorum: ay çok şeker bir ürün mini mini fiyatı hem uygun hem baya taşınabilir güzel bir ürün yaz aylarında yanımdan ayırmayacağım bir ürün
İsim: Y** O**

Yorum: Bence yaz bitmeden herkesin evinde mutlaka bu vantilatörden olmalı aldığım günden beri üreticilerine dua ediyorum Çok güzel serinletiyor Üstelik Havayı da kurutmuyor çok memnun kaldım

Yorum: Üç bilgisayarın olduğu bir masada çalışıyorum klimalar yetersiz kalıyor bu yüzden aldım. taşınabilir estetik duruyor çok güzel serinlik veriyor farklı sprey çeşitleri var zaten. istediğim yere götür. Bir tane de oğlumun odasına nemlendirici özelliğini kullanmak için alıp koyacağım çok beğendim

Yorum: Bu sıcak havalarda taşınabilir ve de buzlu vantilatör olmazsa evde durulmaz. Klimaya gücüm yetmedi haliyle. Bunu ben mutfağa hem odaya heryere taşıyorum . İyi oldu

Yorum: tasinabilmesi çok güzel istedgim yere taşıyorum .harika serinletiyor .beklediğimden daha iyi bir ürün çok beğendim
İsim: İ** n** ç**

Yorum: kendime yaptığım en güzel iyilik iyiki almışım şu sıcak havalarda arabamda ve evimde hep yanımda olacak ☺️ çok teşekkürler 😍
İsim: t** v**
Beden: 28 Temmuz 2024

Yorum: harika bir ürün. günümün serin geçmesini sağlıyor. taşınabilir olmasi tercih sebebim. memnun kaldım
İsim: m** c** ö**
Beden: 22 Temmuz 2024

Yorum: Taşınabilir olması çok güzel mutfakta özellikle yemek yaparken yanıma alıyorum serinletiyor her eve lazım
İsim: E** y**

Yorum: aşırı kaliteli ürün yaz aylarında kurtarıcım resmen taşınabilir olması güzel

Yorum: Biz karavanımız için aldık. Tam yetti. Tüm karavanı soğumaya yetti. Oldukça memnun kaldık. Led ışığı da ortama müthiş hava katıyor. Boyutu küçük olsa da oldukça yeterli geldi bize. Çok teşekkür ederiz

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Ürüne Dair Sorular

Soru: elektrikli mi
Cevap: Evet efendim kablolu çalışır

Soru: ölçüleri ne kadar
Cevap: Boy 23 cm En 17 cm efendim

Soru: kaç metre kare soğutuyor
Cevap: ortalama 25-50 mkare arası efendim

Soru: kaç metre kare yeri sogutabilir
Cevap: ortalama 25 metre kare efendim

Soru: güzel soğutma yapıyormu
Cevap: Buz kullanımında mini klima diyebilicek kadar güzel yapıyor efendim

Soru: Bir şey daha soracaktım. şarjlı mı?
Cevap: Merhaba hayır şarjlı değildir fişe yada powerbanka bağlamanız gerekmektedir efendim

Soru: Ürün hakkında daha fazla bilgi almak istiyorum teşekkür ederim
Cevap: 600 ml su hazneli usb kablolu 5 adet buhar çıkışlıdır efendim

Soru: merhaba bu ürünü şu koyma haznesine buz konulabilir mi yani su doldurma yeri var suyumu buhar yapıyor serinletici bir özelliği varmı normal vantilatör dışında şu koyma haznesi ne işe yarar
Cevap: Merhaba efendim elbette buz koyularak durumu daha serin hale getirebilirsiniz

Soru: ölçü leri denir
Cevap: 23/17 efendim

Soru: ürünün hammaddesi nedir
Cevap: Merhaba sert plastik efendim

Soru: Adıyaman da hava 45 derce oturma odasını ratlikla suguturmu
Cevap: Odanın büyüklüğüyle alakalı efendim

Soru: merhaba içine buz ya da soğuk su koyulmadan yalnızca vantilatör olarak da çalışabiliyor mu?
Cevap: Evet efendim çalıştırabilirsiniz

Soru: bilgisayar masasında kullanacağim, su damlatiyor mu hazneye su koyunca? eğer bulunduğu yere su kaçırıyorsa bütün ekipman gider benim, böyle bir riski yoksa alıcam.
Cevap: Hazne içinde su bırakmadığınız sürece sorun olmaz çünkü 5 ayrı kanal olduğu için önüne bu şekilde geçebilirsiniz efendim

Soru: sürekli buz koymamizmi gerekiyor
Cevap: Soğuk suda olur efendim

Soru: şunu öğrenmek istiyorum, araç içinde bulunan usb takılabilirmi. usb girişi varmı araç içi. yoksa direk elektiriklemi çalılşır. poverbankta priz yeri yok nasıl onla çalışır. lütfen acilen cevap usb kablosu varmı yokmu araç içinde çalışırmı değilmi syg
Cevap: USB Typc-e olan her girişin olduğu yerde çalıştırabilirsiniz. Ürün şarjlı değil Usb kablo takılır olmadan çalışmaz. Dilerseniz araba dilerseniz ev dilerseniz pc veya powerbanka takıp çalıştırabilirsiniz efendim

Soru: s.a bunda usb giriş varmı şarj edilebilirmi. buz olmasada çalışırmı. araçtada şarj olurmu veya evde elk şarj edilirse kaç saatt gider.sağlam garantilimi
Cevap: Usb-Typce ile heryerde çalıştırıp kullanabilirsiniz ürün şarjlı değildir

Soru: ürünü alalı 3 gün oldu pervane düğmesinde temassizlik yapiyor
Cevap: Trendyol asistan üzerinden talep oluşturun hızlıca kontrolünü sağlayalım efendim

Soru: Su koymadan ya da buz koymadan çalışır mı
Cevap: Merhaba evet sadece vantilatör olarak kullanabilirsiniz efendim

Soru: USB kablosu ile mi çalışıyor
Cevap: Evet efendim ürün şarjlı değildir

Soru: Merhaba içine konulan su kaç saat gidiyor
Cevap: Ortalama 90 dakika efendim

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Smart Taşınabilir Işıklı 5 Spreyli Vantilatör Buzlu Buharlı Vantilatör Mini Fan Nemlendirici En Uygun Satış Linki