Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U-29 E En Ucuzu Nerede Bulunur ?

Inci

Bilgili
Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Bu Ürünü Almalı Mı?
Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Şuanki Fiyatı Ne Kadar 318.12 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Kaç Kişi Memnun?

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Hakkında yaklaşık 143 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Detaylı Açıklama

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Ürününün Satıcısı, Shaka Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E ürününü 318.12 Tl'den Satılmaktadır.

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Hakkında Yapılan Yorumlar
318.12 Tl ye satışta olan Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
143 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: çok beğendim fiyatina göre şık
İsim: G** T**
Tarih: 24 Temmuz 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Shaka

Yorum: çok güzel bir ürün hem kendime hem arkadaşıma aldım bayıldım. kargo da hızlıydı ayrıca hediyeniz için teşekkür ederim ☺️
İsim: **** ****
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: ürüne bayıldım. boyutları çok güzel kalite olarak da gayet iyi fiyat performans ürünü 🌺
İsim: B** K**
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: Çanta çok güzel, derisi yumuşacık ve çok şık ve spor duruyor, bayıldım
Tarih: 30 Ağustos 2024

Yorum: Çok beğendim çok şık indirimden aldım içinden küçük çanta da çıkıyor
İsim: M** R**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: yengem için aldım gayet güzel ama fermuarlı olmaması biraz tereddütte bıraksa da beğendik
İsim: S** T**
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: süper bir ürün alın aldırın kullanışlı 5yıldız
İsim: E** A**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: güzel çanta. anneme aldım. fiyatına göre iyi ama biraz daha kaliteli olabilirdi.
İsim: D** t**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: Anneme hediye aldım çok beğendi. Derisi gayet güzel. Kargo biraz gecikti ondan dolayı 1 yıldız düşük verdim
İsim: S** E**
Tarih: 13 Ağustos 2024

Yorum: Krem rengini almıştım çok beğendim kahvesini de söyledim
İsim: I** B**
Tarih: 08 Ocak 2024

Yorum: kargom hızlı bi şekilde elime ulaştı gayet memnunum içi kaliteli,büyük ve kullanışlı içiniz rahat alabilirsiniz
İsim: M** B**
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: Gerçekten güzel bir çanta sevdik
İsim: D** K**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: gayet güzel boyutu filan iyi sadece fermuarlı olsa daha iyi olurdu
İsim: s** b**
Tarih: 03 Eylül 2024

Yorum: çok şık indirimde 176 liraya aldım çantanın çok benzerini 300e almıştım olması gerek fiyat bu bence ve çok kaliteli yumuşak deri parasını hakediyor
İsim: H** G**
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: Çok özensiz paketlenmiş bu yüzden kargoda kırılmış onun haricinde rengi fotoğrafta göründüğü gibi ve çok kullanışlı bir çanta
Tarih: 01 Şubat 2024

Yorum: cok guzelllllllll
Tarih: 29 Şubat 2024

Yorum: Çok kullanışlı bir çanta
İsim: D** S**
Tarih: 15 Mart 2024

Yorum: Beklediğimden çok daha iyi bayıldımm!✨
İsim: D** Ş**
Tarih: 24 Haziran 2024

Yorum: çok güzel oldu
Tarih: 12 Mayıs 2024

Yorum: Severek kullanıyorum
İsim: A** C** Ç**
Tarih: 06 Aralık 2023

Yorum: Oldukça güzel ve kullanışlı
İsim: D** A**
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Muhtesemmmm
İsim: Z** B**
Tarih: 19 Mayıs 2024

Yorum: çok beğendim çok güzel rengide harika
İsim: A** A**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Bayıldım tam istediğim boyut ve baya kalıtelı ya hıc böyle beklemiyordum
İsim: E** D**
Tarih: 26 Ocak 2024

Yorum: İçerisinde küçük bir çanta da var ayrıca hediye de göndermişler çok teşekkürler..
İsim: M** O**
Tarih: 13 Şubat 2024

Yorum: muhteşem ötesi çok güzel beyendik
Tarih: 10 Haziran 2024

Yorum: Çok kullanışlı kaliteli
İsim: E** U**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: Çok kaliteli ve zarif bir ürün baya iyi
İsim: F** K**
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: çok güzel kumaşı
İsim: N** M**
Tarih: 06 Mayıs 2024

Yorum: çok güzel kullanışlı çanta
İsim: b** d**
Tarih: 01 Mart 2024

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Bu modelle shk 108 arasındaki fark nedir
Cevap: Merhaba ölçü farkı bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: 15.6 inch laptop sığarmı?
Cevap: Merhaba çantamızın ölçüsü isminde ve ürün özellikleri kısmında açıklamalı şekilde yazmaktadır sizler eşyalarınızı ölçerek daha doğru karar verebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz. 🌸

Soru: bordo rengi neden yok
Cevap: Merhaba, üretimde yapım aşamasındadır. Üretime bağlı olduğu için net bir tarih verememekteyiz. Ürünü favorilere ekleyip takipte kalmanızı tavsiye ederiz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz. 🌸

Soru: Bunun siyahı yok mu
Cevap: Merhaba, üretim de yapım aşamasındadır. Üretime bağlı olduğu için net bir tarih verememekteyiz ürünü favorilere ekleyip takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

Soru: boyitları nedir acaba ve kumaşı nasil tok duruyir mu
Cevap: Merhaba, ürün özellikleri kısmında ölçü bilgileri yer almaktadır.

Soru: açana çapraz bağlantısı var mı?
Cevap: Merhaba yoktur

Soru: Merhaba içine bilgisayar ve kitap sığar mi
Cevap: Merhaba çantamızın ölçüsü isminde ve ürün özellikleri kısmında açıklamalı şekilde yazmaktadır sizler eşyalarınızı ölçerek daha doğru karar verebilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz. 🌸

Soru: içinde küçük cantasi da var mı?
Cevap: Merhaba, ürünümüz makyaj çantası ile gönderilmektedir. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz

Soru: Merhaba derisi yumuşak mı sert mi
Cevap: Merhaba yumuşak dokudur.

Soru: görseldeki çantanın boyutu ne?
Cevap: Merhaba, üretim de yapım aşamasındadır. Üretime bağlı olduğu için net bir tarih verememekteyiz ürünü favorilere ekleyip takipte kalmanızı tavsiye ederiz.

Soru: Merhaba! Üründe yorumlarda hep bi kokudan bahsediyorlar ne kokusudur üründeki acaba
Cevap: Merhaba üretim kokusudur havalandırabilirsiniz.

Soru: merhaba ürünün kırmızı rengi var mıdır ?
Cevap: Merhaba, üretimde yapım aşamasındadır. Üretime bağlı olduğu için net bir tarih verememekteyiz. Ürünü favorilere ekleyip takipte kalmanızı tavsiye ederiz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. İyi günler dileriz. 🌸

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Taba Shk76 Çıtçıtlı Fitil Askılı Suni Deri Makyaj Çantalı Büyük Boy Kadın El Ve Omuz Çantası U:29 E En Uygun Satış Linki