Zara
Bilgili
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Şu Anki Değeri 849.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Kullanıcılar Memnun Mu?
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Detaylı Açıklama
_x000D_
EZERE Taşınabilir Ev Ofis Hava Nemlendirici Soğutucu Masaüstü Fan_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
EZERE Taşınabilir Ev Ofis Hava Nemlendirici Soğutucu Masaüstü Fan Sıcak yaz günleriniz için kaçırılmayacak inovasyon harikası bir ürün >_x000D_
Evde ofiste çeşitli amaçlarla kullanıma uygun >_x000D_
5 Spreyli soğutma fanıyla yaz aylarında serinlik, >_x000D_
Kış aylarında nemlendirici, >_x000D_
7 farklı ışı moduyla geceleri bir gece lambası >_x000D_
Koku ekleme bölmesi sayesinde odalarınız için aromaterapi >_x000D_
600 ml Geniş Su Kapasitesine sahip hazne >_x000D_
Type-C Hızlı Şarj Desteği >_x000D_
Taşınabilir Ergonomik Tasarım >_x000D_
Rahatsız etmeyen ultra sessiz çalışma modu >_x000D_
3 farklı çalışma hızı >_x000D_
Temizlemesi kolay kullanıcı dostu tasarım >_x000D_
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:_x000D_
1. Lütfen musluk suyu veya maden suyu ekleyin. Yoğunluğu nedeniyle püskürtme bölmesinden daha fazla su damlaması olacağı için saf su veya filtrelenmiş su eklemeyiniz. _x000D_
2. Güç kaynağının(USB Kablosunu takacağınız adaptör) akımı 2 Amperden büyük veya eşit olmalıdır, aksi takdirde güç kaynağı yetersizliğinden ürün çalışmaz. _x000D_
TEKNİK ÖZELLİKLER _x000D_
Ürün Ölçüleri:21cm x 5cm x 26cm_x000D_
Çıkış gücü: 5W_x000D_
Giriş gücü: 2.0A_x000D_
Kablo uzunluğu: 1.2m_x000D_
Güç kaynağı:Type-C_x000D_
Sprey anahtarı: 1-3-5_x000D_
Su deposu kapasitesi: 600ml_x000D_
Atomizasyon hacmi: 45ml/h-225 ml/h_x000D_
Sprey süresi: 2.5-12 saat_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Ürününün Satıcısı, poebgo Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı ürününü 849.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Ürünü Kullananların Görüşleri
849.9 Tl ye satışta olan Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: Bu sıcak havalarda cok guzel ferahlik veriyor. 3 fan ayari 5 buhar cikisi otomatik kapama özelliği ve sessiz oluşu hoşuma gitti. Geceleride ışıkları çok güzel duruyor.Paketlemiside özenliydi üründen çok memnun kaldim.
İsim: g** y**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: POEBGO TİCARET
Yorum: dün sipariş verdim bu gün geldi. paketleme güzel. masa başı çalışan biri olarak oldukça komforlu.
İsim: E** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: aynı anda hem püskürtüp hem fanı çalıştırılmıyormuş su akıtıyormuş üfleme gücü fena değil bir tık büyük beklediğimden ama sıkıntı değil ben düz fanı için aldım ama ortam soğutmasını beklemeyin masada oturan kişi karşısına koyar serin serin oturur o kadar
İsim: H** D**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Ürün gayet şık ve işlevsel bu yaz aylarında imdadıma yetişti.Açık havada bile fazlasıyla etkili ürünü tavsiye ederim. Fiyat performans çok güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: çok beğendim herkese tavsiye ederim
İsim: A** C**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Ben çok memnun kaldım
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: ürün temiz bir şekilde geldi. şarjlı değil prizde çalışıyor.laptop ya da pc için uygun bir ürün ev ortamını serinletmez.
İsim: Ö** B**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Şuan hava 24 derece bir-iki saat kadar çalıştırdım 2-3 metre yanında olursanız çok iyi PC başında olduğum için bana yetiyor fakat oda soğutma konusunda baya düşük kargoda iyi ve hızlıydı
İsim: İ** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: insan bi şarj başlığı koyar yanına. sadece kablo koymuşlar neremize takalım tövbe tövbe ya
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: şarjlı sanıyordum adaptörü çekince küt gidiyor pil filanda çıkmadı aynı zamanda
İsim: C** Ü**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: kapağı kırık geldi
İsim: ö** i**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Merak Edilen Konular
Soru: powerbank yanında hediye ediyor musunuz?
Cevap: Hayir efendim
Soru: iyi gunler ürünün siyah rengi var mı?
Cevap: Merhaba. Malesef tek renk beyaz
Soru: hangi kargoyu firmasıyla yolluyosunuz ve nerden kargoya veriyosunuz
Cevap: Mng istanbul
Soru: Ara kablo ilemi çalışıyor yoksa kablosuz mu ben kamp çadırı içerisine düşünüyorum
Cevap: Kabloyla kullaniliyor efendim. Powerbank ile kullanabilirsinz. Urun sarjli degildir
Soru: Hareket ediyorum yani çalışırken fan sağa sola dönüyormu
Cevap: Hayir yukari asagiya hareket ediyor. Ama otomatik degil.
Soru: Bi odayı soğuturmu
Cevap: Merhaba. Hayir efendim 3 metreye kadar serinletir. Klima degildir fan'dir.
Soru: bu koymadan soguk su koyarsak serin hava üfler mi
Cevap: Abartilcak kadar buz gibi hava vermez efendm. Tatli bir serinligi olur
Soru: Seslimi çalışır .Ses durumu nasil
Cevap: Oyle rahatsiz edici bir sesi yoktur. Full de sessiz deil tabiki.
Soru: ürünün ebatı nedir
Cevap: Yukseklik 26cm Genislik 21cm En 5.5 cm gorsellerinde olculeri mevcuttur.
Soru: Buzunu nasıl temin ederiz .Buz serinliği arttirirmi
Cevap: Merhaba normal buz koyucksiniz efendim. Tabiki serinligi birazcik arttiriyor.
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Detaylı Fotoğraflar
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Şu Anki Değeri 849.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Kullanıcılar Memnun Mu?
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Detaylı Açıklama
_x000D_
EZERE Taşınabilir Ev Ofis Hava Nemlendirici Soğutucu Masaüstü Fan_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
EZERE Taşınabilir Ev Ofis Hava Nemlendirici Soğutucu Masaüstü Fan Sıcak yaz günleriniz için kaçırılmayacak inovasyon harikası bir ürün >_x000D_
Evde ofiste çeşitli amaçlarla kullanıma uygun >_x000D_
5 Spreyli soğutma fanıyla yaz aylarında serinlik, >_x000D_
Kış aylarında nemlendirici, >_x000D_
7 farklı ışı moduyla geceleri bir gece lambası >_x000D_
Koku ekleme bölmesi sayesinde odalarınız için aromaterapi >_x000D_
600 ml Geniş Su Kapasitesine sahip hazne >_x000D_
Type-C Hızlı Şarj Desteği >_x000D_
Taşınabilir Ergonomik Tasarım >_x000D_
Rahatsız etmeyen ultra sessiz çalışma modu >_x000D_
3 farklı çalışma hızı >_x000D_
Temizlemesi kolay kullanıcı dostu tasarım >_x000D_
ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:_x000D_
1. Lütfen musluk suyu veya maden suyu ekleyin. Yoğunluğu nedeniyle püskürtme bölmesinden daha fazla su damlaması olacağı için saf su veya filtrelenmiş su eklemeyiniz. _x000D_
2. Güç kaynağının(USB Kablosunu takacağınız adaptör) akımı 2 Amperden büyük veya eşit olmalıdır, aksi takdirde güç kaynağı yetersizliğinden ürün çalışmaz. _x000D_
TEKNİK ÖZELLİKLER _x000D_
Ürün Ölçüleri:21cm x 5cm x 26cm_x000D_
Çıkış gücü: 5W_x000D_
Giriş gücü: 2.0A_x000D_
Kablo uzunluğu: 1.2m_x000D_
Güç kaynağı:Type-C_x000D_
Sprey anahtarı: 1-3-5_x000D_
Su deposu kapasitesi: 600ml_x000D_
Atomizasyon hacmi: 45ml/h-225 ml/h_x000D_
Sprey süresi: 2.5-12 saat_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Ürününün Satıcısı, poebgo Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı ürününü 849.9 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Ürünü Kullananların Görüşleri
849.9 Tl ye satışta olan Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6
Yorum: Bu sıcak havalarda cok guzel ferahlik veriyor. 3 fan ayari 5 buhar cikisi otomatik kapama özelliği ve sessiz oluşu hoşuma gitti. Geceleride ışıkları çok güzel duruyor.Paketlemiside özenliydi üründen çok memnun kaldim.
İsim: g** y**
Tarih: 03 Ağustos 2024
Yorum: dün sipariş verdim bu gün geldi. paketleme güzel. masa başı çalışan biri olarak oldukça komforlu.
İsim: E** K**
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: aynı anda hem püskürtüp hem fanı çalıştırılmıyormuş su akıtıyormuş üfleme gücü fena değil bir tık büyük beklediğimden ama sıkıntı değil ben düz fanı için aldım ama ortam soğutmasını beklemeyin masada oturan kişi karşısına koyar serin serin oturur o kadar
İsim: H** D**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: Ürün gayet şık ve işlevsel bu yaz aylarında imdadıma yetişti.Açık havada bile fazlasıyla etkili ürünü tavsiye ederim. Fiyat performans çok güzel
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: çok beğendim herkese tavsiye ederim
İsim: A** C**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Yorum: Ben çok memnun kaldım
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: ürün temiz bir şekilde geldi. şarjlı değil prizde çalışıyor.laptop ya da pc için uygun bir ürün ev ortamını serinletmez.
İsim: Ö** B**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: Şuan hava 24 derece bir-iki saat kadar çalıştırdım 2-3 metre yanında olursanız çok iyi PC başında olduğum için bana yetiyor fakat oda soğutma konusunda baya düşük kargoda iyi ve hızlıydı
İsim: İ** K**
Tarih: 12 Ağustos 2024
Yorum: insan bi şarj başlığı koyar yanına. sadece kablo koymuşlar neremize takalım tövbe tövbe ya
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Ağustos 2024
Yorum: şarjlı sanıyordum adaptörü çekince küt gidiyor pil filanda çıkmadı aynı zamanda
İsim: C** Ü**
Tarih: 17 Ağustos 2024
Yorum: kapağı kırık geldi
İsim: ö** i**
Tarih: 14 Ağustos 2024
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Merak Edilen Konular
Soru: powerbank yanında hediye ediyor musunuz?
Cevap: Hayir efendim
Soru: iyi gunler ürünün siyah rengi var mı?
Cevap: Merhaba. Malesef tek renk beyaz
Soru: hangi kargoyu firmasıyla yolluyosunuz ve nerden kargoya veriyosunuz
Cevap: Mng istanbul
Soru: Ara kablo ilemi çalışıyor yoksa kablosuz mu ben kamp çadırı içerisine düşünüyorum
Cevap: Kabloyla kullaniliyor efendim. Powerbank ile kullanabilirsinz. Urun sarjli degildir
Soru: Hareket ediyorum yani çalışırken fan sağa sola dönüyormu
Cevap: Hayir yukari asagiya hareket ediyor. Ama otomatik degil.
Soru: Bi odayı soğuturmu
Cevap: Merhaba. Hayir efendim 3 metreye kadar serinletir. Klima degildir fan'dir.
Soru: bu koymadan soguk su koyarsak serin hava üfler mi
Cevap: Abartilcak kadar buz gibi hava vermez efendm. Tatli bir serinligi olur
Soru: Seslimi çalışır .Ses durumu nasil
Cevap: Oyle rahatsiz edici bir sesi yoktur. Full de sessiz deil tabiki.
Soru: ürünün ebatı nedir
Cevap: Yukseklik 26cm Genislik 21cm En 5.5 cm gorsellerinde olculeri mevcuttur.
Soru: Buzunu nasıl temin ederiz .Buz serinliği arttirirmi
Cevap: Merhaba normal buz koyucksiniz efendim. Tabiki serinligi birazcik arttiriyor.
Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Detaylı Fotoğraflar

Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı En Uygun Satış Linki

poebgo Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
poebgo Taşınabilir Ev Ofis Hava Vantilatörü Nemlendirici Fan Ve Buhar Makinesi Rgb Işıklı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.