Sare
Bilgili
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Satın Alır Mısınız?
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Şuanki Fiyatı Ne Kadar 75.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürün Tanıtımı
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürününün Satıcısı, CLK Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları ürününü 75.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Kullanıcı Geri Bildirimleri
75.0 Tl ye satışta olan Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: Dilek A. A.
Tarih: 14 Şubat 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Tatami Sanal Mağaza
Yorum: Tatamiler tam yerini buldu.
İsim: F** B**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: birleşim noktaları hatalı yükseklikleride birbirleriyle uyumsuz bu şekil kullancam yapcak bişey yok
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: AFFECTİONE TATAMİ
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: adet fiyatı mı yoksa paket fiyatı mı paket fiyatiysa içinde kaç tane var
Cevap: Yarım metre kare alan içindir.
Soru: 70*70 var mı
Cevap: merhaba, yok hocam
Soru: bebekler icin uygun mu
Cevap: Tabi uygundur
Soru: SA bayramınız mubarek olsun öncelikle benim sorum ben bodrum katıma kendime ait spor salonu kuruyorum bu üründen almayı düşünüyorum spor makinalarını bunun üzerine koyunca ezilme olur mu. Üzerine agır bişey koymamak mı gerekir
Cevap: MERHABALAR, EVET EZİLME OLUR BUNUN ÖNÜNE GEÇEMEZSİNİZ
Soru: Merhaba 40 m2 lik bir yer için kaç tane almak gerekir
Cevap: merhaba, 160 adet almanız gerekir
Soru: Odanın bir kenarına ufak oyun alanı yapıcam ölçtüm 150 en 180 boy kaç adet alınması lazım
Cevap: Merhaba 12 adet yeterli olacaktır
Soru: 3×3 kaç tane gider
Cevap: 36 adet gider
Soru: böyle renk renk mi geliyor
Cevap: Merhabalar, bu ilan için karışık renk gönderiyoruz doğrudur
Soru: 3mt 3mt için kaç adet almam gerekiyor
Cevap: merhabalar bu üründen 36 adet almanız gerekiyor 50 × 50
Soru: Merhaba , 1mt- 1.5 mt alan için kaç adet almam gerekiyor
Cevap: merhaba, 6 adet gerekir
Soru: bu fiyata kaç tane var adet fiyatımı yoksa 2li veya 3lümü
Cevap: 1 adet fiyatıdır
Soru: merhaba gri, sarı ve beyaz renkler mevcut mu? renkleri ayrı ayrı cevaplayabilir misiniz?
Cevap: Merhaba gri ve sarı mevcut fakat beyaz olarak üretimi bulunmuyor
Soru: 110 en 2metre kaç tane almam lazim
Cevap: 8 adet alırsanız, 110cm x 210cm kadar alan kaplar kenarlıkları ile
Soru: Merhaba ürün renkleri mevcutmu 9 adet almak istyorum her 3 tanesini farklı renk seçebilirmiyim elinizde hangi renkler vardır?
Cevap: merhaba, 11 rengimiz mevcut, satıcı mağazamız olan Tatami Sanal Mağaza linkinden görebilirsiniz
Soru: 4 metrekare için kaç tane almam gerekir
Cevap: 16 adet gerekir
Soru: merhaba evde cocuk odasinda kullanilabilir mi altinda zamanla rutubet vs olur mu
Cevap: Evde çocuk odasında spor salonun da vb kullanabilirsiniz problem olmaz endişeniz olmasın
Soru: Merhaba tek fiyatı mı 30 TL 4 tane alırsam 120 mi yani
Cevap: merhaba evet
Soru: Bes metre kare için toplam kac adet almalıyız ve nekdr tutar
Cevap: 20 adet almalısınız, fiyat trendyolun günlük kampanyalarına göre değişir, sepete atınca görebilirsiniz.
Soru: Merhabalar bir çocuk odası için kaç adet paket almam gerekiyo bilgilendirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba odanızın m2 sini hesaplamanız gerekmekte 1 m2 4 adet almalısınız.Odanızın en ve boy ölçüsünü iletiniz yardımcı olalım
Soru: 4.30× 2.80 kac adet almam lazım
Cevap: 48 adet gerekir
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürünün Detaylı Resimleri
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Şuanki Fiyatı Ne Kadar 75.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Hakkında yaklaşık 6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürün Tanıtımı
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürününün Satıcısı, CLK Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları ürününü 75.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Kullanıcı Geri Bildirimleri
75.0 Tl ye satışta olan Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
6 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Güzel ve kaliteli bir ürün
İsim: Dilek A. A.
Tarih: 14 Şubat 2023
Yorum: Tatamiler tam yerini buldu.
İsim: F** B**
Tarih: 12 Şubat 2024
Yorum: birleşim noktaları hatalı yükseklikleride birbirleriyle uyumsuz bu şekil kullancam yapcak bişey yok
İsim: **** ****
Tarih: 10 Ekim 2023
Satıcı: AFFECTİONE TATAMİ
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: adet fiyatı mı yoksa paket fiyatı mı paket fiyatiysa içinde kaç tane var
Cevap: Yarım metre kare alan içindir.
Soru: 70*70 var mı
Cevap: merhaba, yok hocam
Soru: bebekler icin uygun mu
Cevap: Tabi uygundur
Soru: SA bayramınız mubarek olsun öncelikle benim sorum ben bodrum katıma kendime ait spor salonu kuruyorum bu üründen almayı düşünüyorum spor makinalarını bunun üzerine koyunca ezilme olur mu. Üzerine agır bişey koymamak mı gerekir
Cevap: MERHABALAR, EVET EZİLME OLUR BUNUN ÖNÜNE GEÇEMEZSİNİZ
Soru: Merhaba 40 m2 lik bir yer için kaç tane almak gerekir
Cevap: merhaba, 160 adet almanız gerekir
Soru: Odanın bir kenarına ufak oyun alanı yapıcam ölçtüm 150 en 180 boy kaç adet alınması lazım
Cevap: Merhaba 12 adet yeterli olacaktır
Soru: 3×3 kaç tane gider
Cevap: 36 adet gider
Soru: böyle renk renk mi geliyor
Cevap: Merhabalar, bu ilan için karışık renk gönderiyoruz doğrudur
Soru: 3mt 3mt için kaç adet almam gerekiyor
Cevap: merhabalar bu üründen 36 adet almanız gerekiyor 50 × 50
Soru: Merhaba , 1mt- 1.5 mt alan için kaç adet almam gerekiyor
Cevap: merhaba, 6 adet gerekir
Soru: bu fiyata kaç tane var adet fiyatımı yoksa 2li veya 3lümü
Cevap: 1 adet fiyatıdır
Soru: merhaba gri, sarı ve beyaz renkler mevcut mu? renkleri ayrı ayrı cevaplayabilir misiniz?
Cevap: Merhaba gri ve sarı mevcut fakat beyaz olarak üretimi bulunmuyor
Soru: 110 en 2metre kaç tane almam lazim
Cevap: 8 adet alırsanız, 110cm x 210cm kadar alan kaplar kenarlıkları ile
Soru: Merhaba ürün renkleri mevcutmu 9 adet almak istyorum her 3 tanesini farklı renk seçebilirmiyim elinizde hangi renkler vardır?
Cevap: merhaba, 11 rengimiz mevcut, satıcı mağazamız olan Tatami Sanal Mağaza linkinden görebilirsiniz
Soru: 4 metrekare için kaç tane almam gerekir
Cevap: 16 adet gerekir
Soru: merhaba evde cocuk odasinda kullanilabilir mi altinda zamanla rutubet vs olur mu
Cevap: Evde çocuk odasında spor salonun da vb kullanabilirsiniz problem olmaz endişeniz olmasın
Soru: Merhaba tek fiyatı mı 30 TL 4 tane alırsam 120 mi yani
Cevap: merhaba evet
Soru: Bes metre kare için toplam kac adet almalıyız ve nekdr tutar
Cevap: 20 adet almalısınız, fiyat trendyolun günlük kampanyalarına göre değişir, sepete atınca görebilirsiniz.
Soru: Merhabalar bir çocuk odası için kaç adet paket almam gerekiyo bilgilendirseniz sevinirim
Cevap: Merhaba odanızın m2 sini hesaplamanız gerekmekte 1 m2 4 adet almalısınız.Odanızın en ve boy ölçüsünü iletiniz yardımcı olalım
Soru: 4.30× 2.80 kac adet almam lazım
Cevap: 48 adet gerekir
Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Ürünün Detaylı Resimleri

Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları En Uygun Satış Linki

CLK Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CLK Tatami Minder 50*50 Cm 13 Mm Kalınlık Yer Döşemesi Oyun Alanları yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.