Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Şu Anki Fiyat Aralığı 239.0 Tl'den Satılmaktadır.
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Hakkında yaklaşık 342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürün Özellikleri
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürününün Satıcısı, Sh Mağazacılık Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili ürününü 239.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürün Hakkındaki Yorumlar
239.0 Tl ye satışta olan Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Harika bir korse düzenli kullanımda faydası kesin olur..aşırı dar değil ve ve bel bölgesini komple sarıyor kısa değil.. annemede kendime de aldım severek kullanıyoruz annem 2haftada etkisini görmeye başladı bile..bende spor da kullanıyorum Bayaa terletiyor
İsim: f** m**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Şubat 2022
Satıcı: SH MAĞAZACILIK
Yorum: Beden büyük iade edip küçük beden isteyeceğim
İsim: E** Ç**
Tarih: 20 Aralık 2021
Beden: Beden:XS
Yorum: Kocama aldım. Çok iyi
İsim: A** B**
Tarih: 14 Mart 2024
Beden: Boy:165cm
Yorum: Çok iyi severek kullanıyorum medium almıştım ama artık Büyük gelmeye başladı diğer bedenlere baktığımda da Yorumlarda kötü yazmışlar nereden alacağımı bilmiyorum
İsim: p** y** b**
Tarih: 17 Kasım 2021
Beden: Beden:S/M
Yorum: Güzel bir ürün spor yaparken kullanıyorum çok iyi terletiyor göbek yağlarına son
İsim: H** s** B**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: güzel bir ürün spor yapanlara şidetle tavsiye ediyorum spor salonunda kullanıyoruz ve çok memnunuz. hızlı kargo ve ayrıca hediye için teşekkür ederim
İsim: gülcihan Ö.
Tarih: 22 Eylül 2021
Yorum: Eşim için aldım çok memnun kaldı gemde erken geldi
İsim: T** Z**
Tarih: 31 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: ürün gerçekten çok güzel hediye içinde teşekkür ederim doğumdan sonra kullanıcam inş.
İsim: H** A**
Tarih: 25 Eylül 2021
Yorum: Paketleme çok iyiydi . Çok güzel terletiyor
İsim: Selma Y.
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: sevgilime aldım alırım kullanışlı sürekli kullanıyor 2.kez sipariş verdim hatta
İsim: Y** S**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: ürünü aldım kullandım ve uzun zaman sonra yorum yapmak istedim çünkü özellikle yazın muhteşem terletiyor beğendim satıcı da ilgili kargo hızlıydı tşk ederim
İsim: ö** k**
Tarih: 17 Nisan 2022
Beden: Beden:2XL/3XL
Yorum: teşekkür ederim ürünüm sorunsuz geldi
İsim: R** G**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: kötü değil ama önceki kullandığım kemerlere göre biraz ince malzemesi
İsim: A** Y**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Benim çöpe atıcak param var diyorsanız alın ürünü aldım makinede kesinlikle yıkamamama rağmen soyulmalar kopmalar başladı 2.günde benim çöpe atacak bu kalitesiz 5 para etmez malları satan satıcıya bağış yapıcak param var diyorsanız alın yorum yukarıda gözüksün diye 5 veriyorum
İsim: Ö** K**
Yorum: ürün çok kötü bir ay için de neredeyse kendi kendine parçalanmaya başladı paranız çöpe gider en azından başka bir üründe şansınızı deneyin
İsim: **** ****
Yorum: Xxl istedik smal geldi elim kulanacak
İsim: M** A** K**
Beden: 25 Ocak 2024
Yorum: tesekkur ederim ürünü çok beğendim belimide sıcak tutuyor.
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: süper bir ürün.10 dk kullandim hareket etmediğim halde sıcaklık hissetmeye başladim. herkes kendi bedenini alabilir. fakat fermuarı çekerken yardıma ihtiyaç duyuluyor.
Tarih: 15 Ekim 2021
Beden: Beden:L/XL
Yorum: Muhteşem bi korse arkadaşlar. Orjinal bi ürün gerçekten ve işlevi büyük. Çok iyi terletiyor ve kaşındırmıyor rahatsız etmiyor. Eşim kullanıyor ve belinde incelme oldu şekil almaya başladı kullandıkça. Özellikle spora giderken takıyor daha iyi verim alabilmek için.
İsim: E** A**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Harıka bence ıyı terletıyor erkek arkadasıma aldım
İsim: S** D**
Tarih: 16 Mart 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Beklediğimden çok daha iyi ve kaliteli bi korse...çok rahat,tavsiye ederim...
İsim: S** M**
Tarih: 30 Ocak 2023
Yorum: Çok başarılı. Sporda mükemmel terletiyor.
İsim: a** g**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Bir gun icinde elime ulaşti, hizli kargo ve guzel paketleme için saticiya tesekkurler. Henuz denemedim ileri zamanda etkisini bildiririm
İsim: R** A**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: muhteşem kullanımı çok rahat
İsim: S** t**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: bi kac gündür kullaniyorum bekledigimden daha iyi bi ürün kesinlikle tavsiye ederim güzel terletiyor cok iyi ben cok beğendim
İsim: H** E** C**
Tarih: 10 Şubat 2023
Yorum: Terlemeye ve sıkı tutmaya yarıyor severek kullanıyorum korseyi
İsim: D** B**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: Ürünü uzun zamandır kullanıyordum çok memnunum. Bu kez nişanlım için aldım, sipariş verdiğimde ertesi gün elimde oldu
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: her bedene uygun ve sıkı sarıyor tercih edilir sporda kullanacagiz
İsim: Z** Ş**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: bu markanın ürünlerini çok severek kullanıyorum ,hepsi vaadettigi tüm özellikleri yerine getiriyor , jellerle beraber destekliyorum baya iyi etki gösteriyor korse tayt sıkılaştıgimi ve inceldigini görebiliyorum
İsim: R** K**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: 56 kiloyum satıcıyla konuşup sm aldım büyük geldi kız kardeşim 70 kilo ona verdim ona da büyük geldi sıkmıyor terletmiyor anlamadım
Tarih: 10 Nisan 2022
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: zayıflatıyormu
Cevap: Merhabalar düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz
Soru: tek bedenmi
Cevap: Merhabalar, standart bedene geçilmiştir , göbek bel çevresi 120 cm kadar uyumludur. Ayarlanabilir kemer ile gevşetebilir yada sıkıştırabilirsiniz.
Soru: ürünün standart olarak en ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba standart uzunluk 28cm, eni bedene göre değişmektedir
Soru: 1.80boy 100 kiloyum hangisini almam gerekir beden olarak
Cevap: Merhabalar, standart bedene geçilmiştir , göbek bel çevresi 120 cm kadar uyumludur. Ayarlanabilir kemer ile gevşetebilir yada sıkıştırabilirsiniz.
Soru: boy 1.70, 80 kiloyum
Soru: merhaba. ürünün eni kac cm acaba?
Cevap: Merhabalar, standart bedene geçilmiştir , eni 20cm, göbek bel çevresi 120 cm kadar uyumludur. Ayarlanabilir kemer ile gevşetebilir yada sıkıştırabilirsiniz.
Soru: S bedenini satın alamıyorum neden tek ebat diyor
Soru: Günaydin beden niye seçe miyoruz ben 96 Klo. Kaç beden alma lazim
Soru: merhaba 67 kiloyum hangi bedeni alabilirim
Soru: kargolu falan kac gram benim icin cok gerekli
Cevap: Merhabalar 1 desi yi geçmez gram olarak net bir bilgimiz yok
Soru: bedenini nasıl seçiyoruz
Soru: Beden ölçü seçeneği göremedim?
Soru: Beden s /m/l olarak alınmıyor standart mıdır
Soru: Merhaba yorumlar da bedene göre alınmış ama beden bilgisi çıkmıyor alırken
Soru: Merhaba ürün boyu kaç cm’dir
Cevap: Merhabalar 28cm boyundadir
Soru: yikanabiliyor mu
Cevap: Merhabalar hayir makineye atılmaz elde temizlenmesi halinde uzun ömürlü kullanabilirsiniz
Soru: Merhaba belim 64 cm s/m bedem için 70 cm yazılmış alsam büyük mü gelir kullanamaz mıyım acaba
Cevap: Merhabalar 3 adet kademeli agraf ve kemeri mevcut ayarlayıp sıkabilir gevsetebilirsiniz size S/M beden uygun olacaktır
Soru: duzenli kullanimda bir ayda kac cm incelme oluyo
Cevap: Merhabalar kişiden kişiye değişiyor spor ile birlikte kullanıldığında gözle görülür şekilde inceldiğinizi görebilirsiniz
Soru: Zayiflatır mı
Cevap: Merhabalar, standart bedendir, göbek bel çevresi 120 cm kadar uyumludur. Ayarlanabilir kemer ile gevşetebilir yada sıkıştırabilirsiniz. Spor ve günlük aktivitelerle duzenli kullanimda etkisini görebilirsiniz
Soru: Merhaba 47 kiloyum s beden büyük mü olur acaba? Yada önerebileceğiniz bir model var mı? Kilom az ama belim 68 cm.
Cevap: Merhabalar biraz büyük gelebilir, dilerseniz sh mağazacılık sayfamiza girip yine termal olan orjinal sweet sauna fermuarli korsemizden S beden siparis verebilirsiniz
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürünün Fotoğrafları
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Şu Anki Fiyat Aralığı 239.0 Tl'den Satılmaktadır.
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Hakkında yaklaşık 342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürün Özellikleri
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürününün Satıcısı, Sh Mağazacılık Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili ürününü 239.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürün Hakkındaki Yorumlar
239.0 Tl ye satışta olan Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
342 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Harika bir korse düzenli kullanımda faydası kesin olur..aşırı dar değil ve ve bel bölgesini komple sarıyor kısa değil.. annemede kendime de aldım severek kullanıyoruz annem 2haftada etkisini görmeye başladı bile..bende spor da kullanıyorum Bayaa terletiyor
İsim: f** m**
Beden: 21 Şubat 2022
Yorum: Beden büyük iade edip küçük beden isteyeceğim
İsim: E** Ç**
Tarih: 20 Aralık 2021
Yorum: Kocama aldım. Çok iyi

İsim: A** B**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: Çok iyi severek kullanıyorum medium almıştım ama artık Büyük gelmeye başladı diğer bedenlere baktığımda da Yorumlarda kötü yazmışlar nereden alacağımı bilmiyorum
İsim: p** y** b**
Tarih: 17 Kasım 2021
Yorum: Güzel bir ürün spor yaparken kullanıyorum çok iyi terletiyor göbek yağlarına son
İsim: H** s** B**
Tarih: 08 Temmuz 2023
Yorum: güzel bir ürün spor yapanlara şidetle tavsiye ediyorum spor salonunda kullanıyoruz ve çok memnunuz. hızlı kargo ve ayrıca hediye için teşekkür ederim

İsim: gülcihan Ö.
Tarih: 22 Eylül 2021
Yorum: Eşim için aldım çok memnun kaldı gemde erken geldi
İsim: T** Z**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: ürün gerçekten çok güzel hediye içinde teşekkür ederim doğumdan sonra kullanıcam inş.
İsim: H** A**
Tarih: 25 Eylül 2021
Yorum: Paketleme çok iyiydi . Çok güzel terletiyor
İsim: Selma Y.
Tarih: 10 Mart 2024
Yorum: sevgilime aldım alırım kullanışlı sürekli kullanıyor 2.kez sipariş verdim hatta
İsim: Y** S**
Tarih: 18 Mayıs 2024
Yorum: ürünü aldım kullandım ve uzun zaman sonra yorum yapmak istedim çünkü özellikle yazın muhteşem terletiyor beğendim satıcı da ilgili kargo hızlıydı tşk ederim
İsim: ö** k**
Tarih: 17 Nisan 2022
Beden: Beden:2XL/3XL
Yorum: teşekkür ederim ürünüm sorunsuz geldi
İsim: R** G**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: kötü değil ama önceki kullandığım kemerlere göre biraz ince malzemesi
Yorum: Benim çöpe atıcak param var diyorsanız alın ürünü aldım makinede kesinlikle yıkamamama rağmen soyulmalar kopmalar başladı 2.günde benim çöpe atacak bu kalitesiz 5 para etmez malları satan satıcıya bağış yapıcak param var diyorsanız alın yorum yukarıda gözüksün diye 5 veriyorum
İsim: Ö** K**
Yorum: ürün çok kötü bir ay için de neredeyse kendi kendine parçalanmaya başladı paranız çöpe gider en azından başka bir üründe şansınızı deneyin
Yorum: Xxl istedik smal geldi elim kulanacak
İsim: M** A** K**
Beden: 25 Ocak 2024
Yorum: tesekkur ederim ürünü çok beğendim belimide sıcak tutuyor.
Tarih: 05 Ocak 2023
Yorum: süper bir ürün.10 dk kullandim hareket etmediğim halde sıcaklık hissetmeye başladim. herkes kendi bedenini alabilir. fakat fermuarı çekerken yardıma ihtiyaç duyuluyor.
Tarih: 15 Ekim 2021
Yorum: Muhteşem bi korse arkadaşlar. Orjinal bi ürün gerçekten ve işlevi büyük. Çok iyi terletiyor ve kaşındırmıyor rahatsız etmiyor. Eşim kullanıyor ve belinde incelme oldu şekil almaya başladı kullandıkça. Özellikle spora giderken takıyor daha iyi verim alabilmek için.
İsim: E** A**
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: Harıka bence ıyı terletıyor erkek arkadasıma aldım
İsim: S** D**
Tarih: 16 Mart 2024
Beden: Boy:164cm
Yorum: Beklediğimden çok daha iyi ve kaliteli bi korse...çok rahat,tavsiye ederim...
İsim: S** M**
Tarih: 30 Ocak 2023
Yorum: Çok başarılı. Sporda mükemmel terletiyor.

İsim: a** g**
Tarih: 03 Şubat 2023
Yorum: Bir gun icinde elime ulaşti, hizli kargo ve guzel paketleme için saticiya tesekkurler. Henuz denemedim ileri zamanda etkisini bildiririm
İsim: R** A**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: muhteşem kullanımı çok rahat
İsim: S** t**
Tarih: 18 Mayıs 2022
Yorum: bi kac gündür kullaniyorum bekledigimden daha iyi bi ürün kesinlikle tavsiye ederim güzel terletiyor cok iyi ben cok beğendim
İsim: H** E** C**
Tarih: 10 Şubat 2023
Yorum: Terlemeye ve sıkı tutmaya yarıyor severek kullanıyorum korseyi
İsim: D** B**
Tarih: 01 Mayıs 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: Ürünü uzun zamandır kullanıyordum çok memnunum. Bu kez nişanlım için aldım, sipariş verdiğimde ertesi gün elimde oldu
İsim: S** Ç**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: her bedene uygun ve sıkı sarıyor tercih edilir sporda kullanacagiz
İsim: Z** Ş**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: bu markanın ürünlerini çok severek kullanıyorum ,hepsi vaadettigi tüm özellikleri yerine getiriyor , jellerle beraber destekliyorum baya iyi etki gösteriyor korse tayt sıkılaştıgimi ve inceldigini görebiliyorum
İsim: R** K**
Tarih: 10 Mayıs 2023
Yorum: 56 kiloyum satıcıyla konuşup sm aldım büyük geldi kız kardeşim 70 kilo ona verdim ona da büyük geldi sıkmıyor terletmiyor anlamadım
Tarih: 10 Nisan 2022
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Sorulan Sorular Ve Cevaplar
Soru: zayıflatıyormu
Cevap: Merhabalar düzenli kullanımda etkisini görebilirsiniz
Soru: tek bedenmi
Soru: ürünün standart olarak en ölçüsü nedir
Cevap: Merhaba standart uzunluk 28cm, eni bedene göre değişmektedir
Soru: 1.80boy 100 kiloyum hangisini almam gerekir beden olarak
Soru: boy 1.70, 80 kiloyum
Soru: merhaba. ürünün eni kac cm acaba?
Cevap: Merhabalar, standart bedene geçilmiştir , eni 20cm, göbek bel çevresi 120 cm kadar uyumludur. Ayarlanabilir kemer ile gevşetebilir yada sıkıştırabilirsiniz.
Soru: S bedenini satın alamıyorum neden tek ebat diyor
Soru: Günaydin beden niye seçe miyoruz ben 96 Klo. Kaç beden alma lazim
Soru: merhaba 67 kiloyum hangi bedeni alabilirim
Soru: kargolu falan kac gram benim icin cok gerekli
Cevap: Merhabalar 1 desi yi geçmez gram olarak net bir bilgimiz yok
Soru: bedenini nasıl seçiyoruz
Soru: Beden ölçü seçeneği göremedim?
Soru: Beden s /m/l olarak alınmıyor standart mıdır
Soru: Merhaba yorumlar da bedene göre alınmış ama beden bilgisi çıkmıyor alırken
Soru: Merhaba ürün boyu kaç cm’dir
Cevap: Merhabalar 28cm boyundadir
Soru: yikanabiliyor mu
Cevap: Merhabalar hayir makineye atılmaz elde temizlenmesi halinde uzun ömürlü kullanabilirsiniz
Soru: Merhaba belim 64 cm s/m bedem için 70 cm yazılmış alsam büyük mü gelir kullanamaz mıyım acaba
Cevap: Merhabalar 3 adet kademeli agraf ve kemeri mevcut ayarlayıp sıkabilir gevsetebilirsiniz size S/M beden uygun olacaktır
Soru: duzenli kullanimda bir ayda kac cm incelme oluyo
Cevap: Merhabalar kişiden kişiye değişiyor spor ile birlikte kullanıldığında gözle görülür şekilde inceldiğinizi görebilirsiniz
Soru: Zayiflatır mı
Cevap: Merhabalar, standart bedendir, göbek bel çevresi 120 cm kadar uyumludur. Ayarlanabilir kemer ile gevşetebilir yada sıkıştırabilirsiniz. Spor ve günlük aktivitelerle duzenli kullanimda etkisini görebilirsiniz
Soru: Merhaba 47 kiloyum s beden büyük mü olur acaba? Yada önerebileceğiniz bir model var mı? Kilom az ama belim 68 cm.
Cevap: Merhabalar biraz büyük gelebilir, dilerseniz sh mağazacılık sayfamiza girip yine termal olan orjinal sweet sauna fermuarli korsemizden S beden siparis verebilirsiniz
Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Ürünün Fotoğrafları

Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili En Uygun Satış Linki

Sh Mağazacılık Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Sh Mağazacılık Unisex Termal Bel Korse %100 Orjinal Sauna Yağ Yakıcı Terleme Kemeri Bel Ve Göbek Bölgesinde Etkili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.