Sevda
Bilgili
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Bu Ürünü Almalı Mı?
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Anlık Fiyatı 3749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Ürün Açıklaması
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Ürününün Satıcısı, Deyatech Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit ürününü 3749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Yorumlar Ve Değerlendirmeler
3749.0 Tl ye satışta olan Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: urun kakitesi cok iyi. paketlemeye cok özen gostermisler. 1 gunde cokhızlı ulastı elime cok tesekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 11 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DEYATECH
Yorum: çok guzel işimizi fazlasıyla gördü şiddetle tavsiye edilir
İsim: G** C**
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Henüz ürün çekimi yapmadım. Sadece ledleri video çekiminde dalgalanmaoluşturuyor mu diye baktım ve sorunsuz şekilde çekim yapabiliyorum.Ledleri ışık yoğunluğunu ayarlanabilir yapmışlar bu da başka bir artısıoldu. Boyu benim için yeterli hatta ürün çekimlerinde içerisine ekaksesuar da koyabilirim. Hasarsız sorunsuz şekilde hızlı elime ulaştı.
İsim: A** B** İ**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: Beklentimi güzel karşıladı
İsim: B** K**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: İhtiyacımı karşıladı. Hızlı teslimat. Teşekkürler.
İsim: R** N** K**
Tarih: 24 Ağustos 2023
Yorum: Ürünün heryerinden kalite akıyor. Benim tüm ihtiyacımı karşılayacak.Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Eksik bi yanını göremedim ürünün.Kedim ev sanıp içine girmezse iyidir
)
Tarih: 28 Şubat 2023
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba hangi arka plan renkleri var içinde ?
Cevap: Merhaba Efendim 4 adet arka tarafında fon mevcuttur
Soru: Merhaba üründe sadece önden mi çekim yapılıyor üstten çekim imkanı varmıdır
Cevap: Merhaba Efendim, üsttende çekim yapabilirsiniz yukarda deliği vardır açıp çekim yapabiliyorsunuz
Soru: Merhabalar led ışıkları daha fazla arttırmamız mümkün müdür ?
Cevap: Merhaba Efendim Maalesef Bu mümkün değil çünkü ürüne göre dizayn ediliyor
Soru: 60*60 fiyat neden bu kadar yüksek
Cevap: Merhaba Efendim Ürünler Kalite Kalite Degişir Ve Ürünlerde Garanti olması ve en önemlisi TSE Den gecmiş olması 5500 kl ışık degeri olması piyasamızda aynı ebatlarda daha ucuzları var ama hep farklı yolarla piyasa girmiş olmasından dır ve hiç bir özelliği olmayan ürünlerdir
Soru: Merhaba, urunde kac adet LED var, isik gucu Lumen ve isik rengi Kelvin nedir?
Cevap: Merhaba efendim 2 led panel mevcuttur 5500 kl 30w ışık güçü
Soru: Kabinin içindeki yansıtıcı kumaş ismi nedir?
Cevap: Merhaba Reflektör
Soru: merhabalar çanta çekimi için kullanılabilir mi acaba
Cevap: Merhaba efendim rahatlıkla kullanabilirsiniz
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Detaylı Resimler
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Anlık Fiyatı 3749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Ürün Açıklaması
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Ürününün Satıcısı, Deyatech Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit ürününü 3749.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Yorumlar Ve Değerlendirmeler
3749.0 Tl ye satışta olan Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: urun kakitesi cok iyi. paketlemeye cok özen gostermisler. 1 gunde cokhızlı ulastı elime cok tesekkürler.
Tarih: 11 Nisan 2023
Yorum: çok guzel işimizi fazlasıyla gördü şiddetle tavsiye edilir
İsim: G** C**
Tarih: 04 Haziran 2024
Yorum: Henüz ürün çekimi yapmadım. Sadece ledleri video çekiminde dalgalanmaoluşturuyor mu diye baktım ve sorunsuz şekilde çekim yapabiliyorum.Ledleri ışık yoğunluğunu ayarlanabilir yapmışlar bu da başka bir artısıoldu. Boyu benim için yeterli hatta ürün çekimlerinde içerisine ekaksesuar da koyabilirim. Hasarsız sorunsuz şekilde hızlı elime ulaştı.
İsim: A** B** İ**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Yorum: Beklentimi güzel karşıladı
İsim: B** K**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: İhtiyacımı karşıladı. Hızlı teslimat. Teşekkürler.
İsim: R** N** K**
Tarih: 24 Ağustos 2023
Yorum: Ürünün heryerinden kalite akıyor. Benim tüm ihtiyacımı karşılayacak.Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Eksik bi yanını göremedim ürünün.Kedim ev sanıp içine girmezse iyidir
Tarih: 28 Şubat 2023
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Merak Edilen Konular
Soru: Merhaba hangi arka plan renkleri var içinde ?
Cevap: Merhaba Efendim 4 adet arka tarafında fon mevcuttur
Soru: Merhaba üründe sadece önden mi çekim yapılıyor üstten çekim imkanı varmıdır
Cevap: Merhaba Efendim, üsttende çekim yapabilirsiniz yukarda deliği vardır açıp çekim yapabiliyorsunuz
Soru: Merhabalar led ışıkları daha fazla arttırmamız mümkün müdür ?
Cevap: Merhaba Efendim Maalesef Bu mümkün değil çünkü ürüne göre dizayn ediliyor
Soru: 60*60 fiyat neden bu kadar yüksek
Cevap: Merhaba Efendim Ürünler Kalite Kalite Degişir Ve Ürünlerde Garanti olması ve en önemlisi TSE Den gecmiş olması 5500 kl ışık degeri olması piyasamızda aynı ebatlarda daha ucuzları var ama hep farklı yolarla piyasa girmiş olmasından dır ve hiç bir özelliği olmayan ürünlerdir
Soru: Merhaba, urunde kac adet LED var, isik gucu Lumen ve isik rengi Kelvin nedir?
Cevap: Merhaba efendim 2 led panel mevcuttur 5500 kl 30w ışık güçü
Soru: Kabinin içindeki yansıtıcı kumaş ismi nedir?
Cevap: Merhaba Reflektör
Soru: merhabalar çanta çekimi için kullanılabilir mi acaba
Cevap: Merhaba efendim rahatlıkla kullanabilirsiniz
Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Detaylı Resimler

Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit En Uygun Satış Linki

Deyatech Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Deyatech Ürün Çekim Çadırı 60x60cm Mini Stüdyo Softbox Stand Kit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.