MaviRüya
Bilgili
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Tavsiye Edilen Yer Neresi?
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Şu Anki Değeri 22999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Ürün Bilgisi
Vestfrost VF 9000 BTU A+ Isıtma ve Soğutma İnverter Klima3 YIL Vestel Türkiye GarantisindeÜrün ÖzellikleriSeri:Nature Plus InverterRenk:BeyazBTU Değeri:9000Enerji Sınıfı :A+46 °C ``de Soğutma:Var-10 °C ``de Isıtma:VarStandby Tüketimi:2 WattR410A Çevreci Gaz:VarSoğutma Gazı:R410A Çevreci GazDijital DC Inverter Teknolojisi:VarUltra Sessiz Çalışma:VarDisplay:LED DisplayUltra Sessiz Uyku Modu:VarTurbo Çalışma:VarBuz Çözme Özelliği:Var+BTU Özelliği:Var6 Kademeli İç Ünite Fan Hızı:VarSıcaklık Göstergesi:VarArıza Durumunda Çalışma:VarNem Alma Fonksiyonu:VarIsıtma/Soğutma/Nem Alma/Fan/Auto İşletim Konumları:VarOtomatik Sıcaklık Kontrolü:Varİç Ünite Aşırı Isınma Koruması:VarOtomatik Fan Hızı Ayarı:Var24 Saat Ayarlanabilen Zamanlayıcı:VarHata Teşhis ve Otomatik Koruma Fonksiyonu:VarKompresörü Koruyan 3 Dakikalık Gecikmeli Çalışma:VarRestart(Elk Kesintisinde Oto Yeniden Başlatma Özl):VarLCD Uzaktan Kumanda:VarYüksek-Düşük Voltaj Koruması:VarDüşük Kalkış Akımı:VarOtomatik ya da Manuel Kanatçık Ayarı:VarYatay Hava Salınımı:Varİyonizer:VarKoku Giderici Filtre:VarÇıkarılıp Yıkanabilen Ön Filtre:VarEnerji Sınıfı (Soğutma):A+Nominal Kapasite (BTU/h):9000 (3800 - 12720)SEER (W/W):5,7Nominal Kapasite (BTU/h):9500 (3700 - 14220)SCOP(W/W):3,8İç Ünite Boyutları (YxGxD) (mm):298 x 817 x 208Dış Ünite Boyutları (YxGxD) (mm):532 x 720 x 2453 YIL Vestel Türkiye Garantisinde
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Vestfrost VF 9000 BTU A+ Inverter Klima ürününü 22999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
22999.0 Tl ye satışta olan VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Teslimat ve teknik servis çok hızlıydı. Tavsiye ederim teşekkürler.
İsim: h** H**
Tarih: 15 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: her şey mükemmel geldi Ekipman çok iyi çalışıyor, kurulum çok profesyoneldi, bayıldım
İsim: **** ****
Tarih: 16 Şubat 2023
Satıcı: EVKOLİK
Yorum: dış ünite çok ses yapıyor tavsiye etmem
İsim: Metin K.
Tarih: 30 Mart 2024
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Merak Edilen Konular
Soru: ürünün en ve boyunu ogrenebilir miyim
Cevap: İÇ ÜNİTE Genişlik 817 mm Yükseklik 298 mm Derinlik 208 mm DIŞ ÜNİTE Dış Ünite Genişlik 720 mm Dış Ünite Yükseklik 532 mm Dış Ünite Derinlik 245 mm
Soru: 46m2lik bir alanı ısıtıp,sogutabilir kapasitede mi?
Cevap: 46 m2 ye yetmez minimum 12.000 btu iyi bir performans icin 18.000 btu almaniz gerekmektedir.
Soru: ben bunu alınca yanında o kocaman balkona koyulan motorunuda veriyor musunuz
Cevap: mecburen veriyoruz cunki o motorla çalisiyor
Soru: Merhaba servis mevcut mu ücretsiz mi
Cevap: merhaba. kurulum ücretsizdir.
Soru: Merhabalar bu fiyatta iç dış ünite herşeyi tam doğrumudur
Cevap: merhaba. evet tam takım şeklindedir.
Soru: Merhabalar üründe ısıtma mevcut mudur
Cevap: Evet efendim.
Soru: tesekkur ederim kargo hangisi
Cevap: Borusan Lojistik ile göndeririz. Biz teşekkür ederiz..
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Detaylı Resimler
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Şu Anki Değeri 22999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Hakkında yaklaşık 3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Ürün Bilgisi
Vestfrost VF 9000 BTU A+ Isıtma ve Soğutma İnverter Klima3 YIL Vestel Türkiye GarantisindeÜrün ÖzellikleriSeri:Nature Plus InverterRenk:BeyazBTU Değeri:9000Enerji Sınıfı :A+46 °C ``de Soğutma:Var-10 °C ``de Isıtma:VarStandby Tüketimi:2 WattR410A Çevreci Gaz:VarSoğutma Gazı:R410A Çevreci GazDijital DC Inverter Teknolojisi:VarUltra Sessiz Çalışma:VarDisplay:LED DisplayUltra Sessiz Uyku Modu:VarTurbo Çalışma:VarBuz Çözme Özelliği:Var+BTU Özelliği:Var6 Kademeli İç Ünite Fan Hızı:VarSıcaklık Göstergesi:VarArıza Durumunda Çalışma:VarNem Alma Fonksiyonu:VarIsıtma/Soğutma/Nem Alma/Fan/Auto İşletim Konumları:VarOtomatik Sıcaklık Kontrolü:Varİç Ünite Aşırı Isınma Koruması:VarOtomatik Fan Hızı Ayarı:Var24 Saat Ayarlanabilen Zamanlayıcı:VarHata Teşhis ve Otomatik Koruma Fonksiyonu:VarKompresörü Koruyan 3 Dakikalık Gecikmeli Çalışma:VarRestart(Elk Kesintisinde Oto Yeniden Başlatma Özl):VarLCD Uzaktan Kumanda:VarYüksek-Düşük Voltaj Koruması:VarDüşük Kalkış Akımı:VarOtomatik ya da Manuel Kanatçık Ayarı:VarYatay Hava Salınımı:Varİyonizer:VarKoku Giderici Filtre:VarÇıkarılıp Yıkanabilen Ön Filtre:VarEnerji Sınıfı (Soğutma):A+Nominal Kapasite (BTU/h):9000 (3800 - 12720)SEER (W/W):5,7Nominal Kapasite (BTU/h):9500 (3700 - 14220)SCOP(W/W):3,8İç Ünite Boyutları (YxGxD) (mm):298 x 817 x 208Dış Ünite Boyutları (YxGxD) (mm):532 x 720 x 2453 YIL Vestel Türkiye Garantisinde
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Ürününün Satıcısı, Vestfrost VF 9000 BTU A+ Inverter Klima ürününü 22999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Kullanıcı Değerlendirmeleri
22999.0 Tl ye satışta olan VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
3 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Teslimat ve teknik servis çok hızlıydı. Tavsiye ederim teşekkürler.
İsim: h** H**
Tarih: 15 Şubat 2022
Yorum: her şey mükemmel geldi Ekipman çok iyi çalışıyor, kurulum çok profesyoneldi, bayıldım
İsim: **** ****
Tarih: 16 Şubat 2023
Satıcı: EVKOLİK
Yorum: dış ünite çok ses yapıyor tavsiye etmem
İsim: Metin K.
Tarih: 30 Mart 2024
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Merak Edilen Konular
Soru: ürünün en ve boyunu ogrenebilir miyim
Cevap: İÇ ÜNİTE Genişlik 817 mm Yükseklik 298 mm Derinlik 208 mm DIŞ ÜNİTE Dış Ünite Genişlik 720 mm Dış Ünite Yükseklik 532 mm Dış Ünite Derinlik 245 mm
Soru: 46m2lik bir alanı ısıtıp,sogutabilir kapasitede mi?
Cevap: 46 m2 ye yetmez minimum 12.000 btu iyi bir performans icin 18.000 btu almaniz gerekmektedir.
Soru: ben bunu alınca yanında o kocaman balkona koyulan motorunuda veriyor musunuz
Cevap: mecburen veriyoruz cunki o motorla çalisiyor
Soru: Merhaba servis mevcut mu ücretsiz mi
Cevap: merhaba. kurulum ücretsizdir.
Soru: Merhabalar bu fiyatta iç dış ünite herşeyi tam doğrumudur
Cevap: merhaba. evet tam takım şeklindedir.
Soru: Merhabalar üründe ısıtma mevcut mudur
Cevap: Evet efendim.
Soru: tesekkur ederim kargo hangisi
Cevap: Borusan Lojistik ile göndeririz. Biz teşekkür ederiz..
VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Detaylı Resimler

VF 9000 BTU A+ Inverter Klima En Uygun Satış Linki

Vestfrost VF 9000 BTU A+ Inverter Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Vestfrost VF 9000 BTU A+ Inverter Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.