Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim-

PeriYolcu

Bilgili
Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Ürün Alınmaya Değer Mi?
Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Güncel Fiyatı 699.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Kullanıcılar Memnun Mu?

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Hakkında yaklaşık .

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Teknik Detaylar

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Ürününün Satıcısı, Voground Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası ürününü 699.9 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Kullananlar
699.9 Tl ye satışta olan Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: ürünü ikinci defa aldım gayet başarılı
İsim: B** A**
Tarih: 18 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Voground

Yorum: Ürünü bir süredir kullanıyorum, gayet güzel ve rakiplerine göre çok dahauygun fiyatlı. urun tedarikçisi de gayet sabırlı ve sorularınızıiçtenlikle yanıtlıyor, müşteri odaklı olması tercih sebebidir. gayetmemnun kaldığım için de bu yorumu yapıyorum
İsim: E** A**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: iyi kumandası falan var
İsim: Abdurhim T.
Tarih: 22 Ocak 2024

Yorum: Ürün hasarlı geldi ve maalesef plastikten yapılmıştır
İsim: B** M**
Tarih: 25 Mart 2023

Yorum: Ürün kırık geldi çalışmıyor
İsim: A** c** h** U**
Tarih: 18 Mart 2023

Yorum: Ürünün sağ ve sol taraflarındaki siyah çerceve ürünle birliktegönderecek misiniz diye sordum satıcı evet dedi ama göndermedi. Yanigorseldeki fotolar ile aynı birebir gönderilmedi. Ayrıca ürün 3200 ile5500 k arası ama açıklama kısmında vs 2500 ile 9000 k yaziyo bu yalanöyle değil ve ürünü deneme sırasında benim sol kulagim çınlamayabaşladı. Ürünün bDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 12 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel ama satıcı kullanılmış veya açılmış iade olmuş kırık malzemeve eksik gönderdi
İsim: F** S**
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: Ürün kutusu daha önce açılmış ve zarar görmüş. Ürün çok basit birplastikten yapılmış tutma kısmı vs baya dandik hissiyatı veriyor.Kumandası var ama Çince. Ürünün ışık şiddet ayarı, rgb renkalternatifleri, sıcaklık soğukluk ayarı var. Bazı modlarında yanıp sönmeve yumuşak geçiş modu var. Ürünün görseldeki ürünle alakası yok bu aradaama iş görür. ÜrüDevamını Oku
İsim: İ** K**
Tarih: 06 Ekim 2023

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Hakkında Akıllara Takılanlar

Soru: selam ledin kaç rengi vardır? yanii yanip sönen modları ve renkleri toplam ne kadar rengi vardir? kırmızı mavi yeşil pembe beyaz gibi renkleri varmıdır?
Cevap: Merhaba resimdeki renkler mevcut

Soru: Selam merhaba ben fotoğrafçılık ile ilgileniyorum ürün flicker problemi yaşşatır mı ayrıca pil süresi ortalama ne kadar.
Cevap: çözer ve şarj süresi de iyidi r

Soru: merhabalar, ürünün tam uzunluğu mu 50 cm yoksa sadece ışık kısmı mi?
Cevap: Sadece ışık 50 cm efendim

Soru: Kamerada titreme yapar mı?
Cevap: Merhaba yapmaz efendim

Soru: iki adet RGB ışık almıştım ama ikisi'de şimdi şarj almıyor açılmıyor
Cevap: Merhaba ne zmn almıştınız

Soru: merhaba taşıma çantası var mı acaba görseldeki gibi
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: ürüne ne dahildir?
Cevap: Merhaba nasıl efendim

Soru: Kutu içerisinde neler mevcut kumanda olarak içinden çoktan siyahmı yoksa son fotodaki mi iki kumanda gördüm
Cevap: Merhaba siyah kumanda pil oynar başlık LED cantasi

Soru: tripod geliyor mu geliyorsa kaç m uzuyor , ışık kaç lümen
Cevap: Merhaba geliyor efendim 3500 4500 lümen

Soru: ürünün sağ ve sol yanlarındaki siyah çerçeve ürünle birlikte dahil mi??

Soru: tripod var mıydı????
Cevap: Merhaba var efendim

Soru: Kablolumu şarjlı mı
Cevap: Şarjlı efendim

Soru: Merhaba, ürün renkli ışık modunda ken ışık şiddeti ayarlanabiliyor mu? bir de görseldeki ürün birebir mi geliyor, yani dijital ekranlı ve iki adet yönlendirme kanadı olan modeli arıyorum, godoxlardaki gibi.

Soru: Merhaba ışık gücü kaç watt
Cevap: 220 w ışık

Soru: Selam sürekli prizde kullanıabilir mi ?
Cevap: Merhaba ürün şarjlı

Soru: Gece çekimlerinde ve iç çekimlerde modeli aydınlatmak için uygun mu acaba ?

Soru: Merhaba bunu alırken tripod veriliyor üstünde?

Soru: Merhabalar, ürünün çakar özelliği var mı acaba ? Yani sürekli yanıp sönme

Soru: tripodla birgemi gonderiliyor?

Soru: Yan kanatlar varmı pakette ? Alıcıların fotolarında kanat göremedim
Cevap: Merhaba var efendim

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası Görsel Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Vgrd Rgb Renkli Stick Light 19.68 Inç El Led Işık Değnek 95 2500k-9000k Fotoğraf Stüdyosu Lambası En Uygun Satış Linki

Vgrd RGB Renkli Stick Light 19.68 İnç El LED Işık Değnek: Alınmaya Değer Mi?

Evet, fotoğrafçılık dünyasında ışık önemli bir faktördür! Bu ürün, özellikle video çekimleri, portre fotoğrafçılığı ya da stüdyo ışıklandırması için kullanışlı bir seçenek olabilir. Ancak fiyatı biraz can sıkıcı, 699,9 TL civarlarında, o yüzden bunu almadan önce birkaç önemli noktayı gözden geçirmek gerekiyor.

Ürün İncelemesi ve Kullanıcı Yorumları:

Vgrd RGB renkli stick light hakkında yapılan yorumlarda, ürünün oldukça güçlü bir renk spektrumuna sahip olduğu belirtilmiş. Kullanıcılar, renk sıcaklık ayarları ve RGB renk seçenekleriyle özelleştirilebilen ışıklarını beğeniyor. Fakat her ürün gibi, bu model de bazı olumsuz yorumlarla karşılaşmış.

Bazı kullanıcılar, ürünün plastik yapısından rahatsız olmuş ve kumandasının Çince olduğunu belirtmiş. Ayrıca, kutusunun daha önce açıldığı ve ürünün hasar gördüğü yönünde şikayetler de mevcut. Ancak, bu gibi durumların genellikle satıcı ve ürün sevkiyatına bağlı olabileceğini unutmayalım.

Teknik Detaylar ve Özellikler:

- Işık Sıcaklığı: 2500k ile 9000k arasında ayarlanabilir, bu da farklı aydınlatma ihtiyaçları için oldukça geniş bir aralık sunuyor.

- RGB Modları: Renkli ışık alternatifleri ile yaratıcı çekimler için oldukça uygun.

- Kumanda Özelliği: Kumanda sayesinde ışık şiddeti ve renk değiştirme oldukça kolay.

- Şarjlı Kullanım: Kablolu değil, şarjlı; bu da hareket özgürlüğü sağlıyor.

- Tripod ve Taşıma Çantası: Ürünle birlikte tripod ve taşıma çantası da geliyor, bu da taşınabilirlik açısından avantaj.

Satıcı ve Fiyat:

Satıcı Voground, Trendyol üzerinden ürünü 699.9 TL’ye sunuyor. Bu fiyat aralığında benzer ürünlere kıyasla daha uygun olabilir ancak ürünün kalitesi ve gönderim durumu kullanıcılar tarafından karışık bir şekilde yorumlanmış.

Alınmalı Mı?:

Eğer fotoğrafçılık ya da video çekimleri yapıyorsanız ve bütçeniz de bu ürün için uygunsa, Vgrd RGB Stick Light oldukça pratik bir seçenek olabilir. Ancak, bazı olumsuz yorumlardan dolayı ürünü alırken dikkatli olmanızı öneririm. Özellikle ürün hasarlı ya da eksik gelirse, satıcıyla iletişime geçmek gerekebilir.

Sonuç olarak, fiyat/performans açısından avantajlı olabilir ama dikkatli bir alışveriş yapmak önemli. Eğer yüksek kalite arayışındaysanız, belki biraz daha fazla bütçe ayırıp başka modelleri de değerlendirebilirsiniz.