Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Bahar

Bilgili
Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Ürün Alınmaya Değer Mi?
Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Anlık Fiyatı 24250.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Teknik Açıklamalar

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Ürününün Satıcısı, copa Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima ürününü 24250.0 Tl'den Satılmaktadır.

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Kullanıcı Yorumları
24250.0 Tl ye satışta olan Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: iyi ki almışım
İsim: A** M**
Tarih: 01 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Galeri Beyaz

Yorum: hızlı kargo hızlı servis 👍
İsim: **** ****
Tarih: 06 Ağustos 2024
Satıcı: kombiklimapark

Yorum: Güzel ürün tavsiye ederim.
Tarih: 24 Ocak 2024
Satıcı: kombiklimapark

Yorum: fiyatına göre çok çok iyi
İsim: R** İ**
Tarih: 02 Aralık 2023
Satıcı: DEMİRCANTİCARET

Yorum: satıcı hızlı ve güvenli serviste başarılı ve saygılı tavsiye eederim
Tarih: 13 Eylül 2023

Yorum: ürün gayet güzel serviste geldi ücretsiz kurulumunu yaptı Herkese tavsiye ederim Baymak kalitesi
İsim: N** K**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Ne ilgilenen var nede uğraşan ben geri iade ediyorum servisi arıyorum biz bakmıyoruz diyor müşteri hizmetlerini arıyorum biz konuştuk gelip montajını 2 hafta sonra gelip kuracağız diyorlar ben memnun değilim bilginiz olsun
İsim: Ahmet E.
Tarih: 09 Temmuz 2024
Satıcı: DESRAD

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Isıtma özelliği var değilmi kışın kullanacağım ısıtma için
Cevap: Merhablar evet efendim ısıtma özelliği mevcuttur iyi günler dileriz..

Soru: Merhaba iç ünite ile dış ünite arasındaki bağlantı borusu boyu kaç metre oluyor bilgi alabilirmiyim
Cevap: Merhaba 4 metre borulamaya kadar dahildir

Soru: yakıt durumu nasıl çok fazla enerji tüketiyor mu
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüzün enerji sını A++ ' dır iyi günler dileriz..

Soru: çanakkale Biga'da servisi varmı
Cevap: Merhaba; tüm Türliye'de servis desteği vardır. İyi günler dileriz.

Soru: elektrik tüketimi fazla mı?
Cevap: Merhaba saatlik elektirik tüketimi 1.18 kw'tır A++ enerji sınıfına sahiptir

Soru: Garanti süresi 5 yıl mıdır?
Cevap: merhabalar efendim geç dönüş yaptığımız için kusura bakmayın Evet efendim Cihazın garanti süresi 5 yıldır.

Soru: Klimanın yüksekliği ne kadar?
Cevap: DERİNLİK 19,8 CM GENİŞLİK 78,8 CM DİR

Soru: merhaba ürünü ben alicam ancak kumandasini gonderim yokmu kumandasiz klima ilk defa duydum servise ekstra parami vericem kumanda için??
Cevap: Klimamız kumandalıdır efendim. Kutusunun içinde mevcut.

Soru: mrh 20 my kare alan için uygunmudur
Cevap: Uygundur efendin

Soru: ses seviyesi nedir
Cevap: merhaba iç ünite 53 db dış ünite 62 db

Soru: kılimayı kurarken duvara delik açılıyormuş bide kışın odayı ısıtırmı
Cevap: Merhaba,klima tesisatı konusunda mümkünse sıva altı tesisat çekilmesini öneriyoruz. Ancak zorunlu durumlarda duvarın delinmesinin bir sakıncası yoktur. Tesisat çekildikten sonra delik açılan yer kapatılmalıdır. Klimalarımız heat pump özelliğe sahip olduğundan dolayı yazın soğutma kışın ısıtabilmektedir.

Soru: merhabalar ürünü sizden almıştık...kumandası kayıp nasıl temin edebiliriz...
Cevap: Merhaba; Copa yetkili servislerinden temin edebilirsiniz. Konuyla ilgili Copa müşteri hizmetlerinden yardım alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: servis takma ücreti varmı
Cevap: merhaba kurulum ücretsizdir.

Soru: Elektirik ne çeker acaba
Cevap: Merhaba saatlik elektirik tüketimi 1.18 kw'tır A++ enerji sınıfına sahiptir

Soru: Isıtma özelliği var değilmi?
Cevap: Merhaba hem ısıtma hem soğutma modu bulunuyor.

Soru: Merhaba. Copa Viva ile Copa Naya serilerinin farkı nedir? Hangisi daha iyidir? Ve servis de dahil mi?
Cevap: Merhabalar efendim cihazlar aynıdır sadece model yani görüntüsü farklıdır. Müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz montaj talebinde bulunabilirsiniz.

Soru: Merhaba lar ürün soğutucu R32 gaz mı, ayrıca kurulum ücretsiz mi
Cevap: Merhaba R32 gazlıdır 4 metre borulamaya kadar dahildir ihtiyaç 4 metreyi geçerse servis ücret alır

Soru: Takma varmı
Cevap: Merhaba montaj servis tarafından yapılmaktadır 4 metre borulamaya kadar montaj dahildir ihtiyaç 4 metreyi geçerse servis ücret talep eder her türlü elektirik ve inşaat işi hariçtir

Soru: Wıfı özellik varmi
Cevap: Merhaba, Wi-fi Bulunmuyor

Soru: s.a. h işler Viva line ve nayaa line modelleri arasında ne fark vardır ustaam
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz ürünler arasında çok fazla bir fark yok Soğutma Kapasitesi naya line 12.283 BTU viva line 11.942 BTU Temel İşlevler naya line modeli Auto Restart Turbo Mod Enerji Tasarrufu Nem Giderici Ayarlanabilir Fan Hava Akım Yön Ayarı Zamanlayıcı Uyku Modu viva line modeli Ekonomik Mod Sessiz Çalışma Turbo Mod Enerji Tasarrufu Zamanlayıcı Uyku Modu

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

Viva Line A++ 12.000 Btu Inverter Klima En Uygun Satış Linki