Senay
Bilgili
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Anlık Fiyatı 7500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Alanlar Memnun Mu?
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Ürün Özellikleri
_x000D_
_x000D_
Dynamic Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu 750Watt Yürüyüş Bandı (İnterspor Garantili) _x000D_
_x000D_
Uzaktan Kumandalı _x000D_
_x000D_
Yeni Nesil Yağlama Gerektirmeyen Bant ! _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Taşıma Kapasitesi: 90kg _x000D_
_x000D_
Hız: 0-6 km/saat _x000D_
_x000D_
Yürüyüş Alanı: 42cm x 120cm _x000D_
_x000D_
Motor Gücü: 750W Energy Saving System (Tasarruflu Özel Motor) _x000D_
_x000D_
Bant: Yağlama gerektirmeyen, kendinden reçineli özel bant sistemi. (Koşu bandı yağlama derdine son verir) _x000D_
_x000D_
Kinomap, Zwift gibi uygulamalar ile uyumlu bluetooth aplikasyon _x000D_
_x000D_
Gösterge: Dijital _x000D_
_x000D_
_x000D_
Ultra ince tasarımı sayesinde koltuk altı ya da kapı arkası gibi yerlerde rahatlıkla saklayabilirsiniz. _x000D_
_x000D_
İnterspor Tarafından İthal Edilmiş Olup Tüm Yedek Parça ve Servis Hizmetleri İnterspor Tarafından Sağlanmaktadır. _x000D_
_x000D_
81 İlde 100'den fazla noktada teknik servis _x000D_
_x000D_
2 Yıl Garanti _x000D_
_x000D_
Not: Bandın alt kısmında banda ait ek yeri bulunmakta olup tüm ev tipi koşu bantlarında bu şekilde ek yeri vardır. Bu bir kusur veya hata değildir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, Dynamic Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı ürününü 7500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
7500.0 Tl ye satışta olan Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: Şaka mı yapıyorsunuz… ben sizden koşu bandı istedim. Siz bana saç şekillendirici gönderiyorsunuz. Hatanızı düzeltmenizi bekliyorum
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Seçkin Pazarlama
Yorum: çok güzel bir ürün
İsim: A** A** Y**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: ApaStorE
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Genişlik kaç cm
Cevap: youtubeda vıddeoları mevcut
Soru: ? Açıklayıcı olmadı yazınız
Cevap: Merhaba lar tabiki
Soru: Merhaba bu modelin kollu olan slim HB modelini almak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Cevap: bızde yok urun
Soru: Merhaba zemin türü nedir
Cevap: Zemin turu tartan zemin
Soru: Taşıma kapasitesi nedir
Cevap: 95kg dir efendim
Soru: merhaba ürün özelliklerinde yazmiyor satıcı olarak cevap verirseniz sevinirim ürün kaç HP üründe eğim özelliği varmı ve ürün esnek zeminmi?
Cevap: youtube efendım
Soru: Biz aldık bu ürünü ama E 2 motor arıza isigi yanıyor bnlatlari sıktık köşelerinden gevşettik ama yine de çalışmıştık kolay kurulum videosu falan yokmu
Cevap: Merhabalar il.ilce neresi
Soru: Açıklamalarda neden belirtilmemiş .diz eklem ağrıları önlemek için yeterlimidir peki
Cevap: Yeridir doğrudur
Soru: Merhaba koşarken tutma yeri var mı yoksa sadece bant şeklinde mi?
Cevap: SADECE BANT SEKILINDE KOLLU MODELLDE VAR
Soru: Merhabalar bu üründe tutunacak bir kol var mı
Cevap: aklınıza takılan tum sorulara orda cevap bulabılırsınız
Soru: Hangi uygulamayı indiriyoruz
Cevap: Merhaba qr kodla bakabilriisniz
Soru: bu ürünü kızım sizden aldı ancak kumandasını kaybettik kumandası varmı tek satiliyormu nasıl alabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevap: efendım servıs ıle gorusup urunu temın edebılırsınız
Soru: Merhabalar bu üründe tutunacak kol var mı?
Cevap: youtubeda urun vıdeoları var efendım
Soru: T500 ile t800 farkı nedir
Cevap: T500 daha kalitelidir
Soru: eğimi var mı
Cevap: youtube dan dety vıdeoları ızleyebılırsınız efendım
Soru: Ürünün kendi ağırlığı nedir
Cevap: 10kg kadardir hafifidir
Soru: merhabalar uzaktan kumanda harici çalıştırabiliyor muyuz
Cevap: hayır efendım
Soru: Yerden yüksekliği ne kadar
Cevap: Merhababa resimler net ölçüler vardir ama
Soru: led gostergesinde neyi gösteriyor
Cevap: bu konuda detaylı bılgıler youtube da mevcut
Soru: baslangic programi kac
Cevap: youtubeda detaylı vıdeo mevcut efendım
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Detay Resimler
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Anlık Fiyatı 7500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Alanlar Memnun Mu?
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0 .
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Ürün Özellikleri
_x000D_
_x000D_
Dynamic Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu 750Watt Yürüyüş Bandı (İnterspor Garantili) _x000D_
_x000D_
_x000D_
Yeni Nesil Yağlama Gerektirmeyen Bant ! _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Taşıma Kapasitesi: 90kg _x000D_
_x000D_
Hız: 0-6 km/saat _x000D_
_x000D_
Yürüyüş Alanı: 42cm x 120cm _x000D_
_x000D_
Motor Gücü: 750W Energy Saving System (Tasarruflu Özel Motor) _x000D_
_x000D_
Bant: Yağlama gerektirmeyen, kendinden reçineli özel bant sistemi. (Koşu bandı yağlama derdine son verir) _x000D_
_x000D_
Kinomap, Zwift gibi uygulamalar ile uyumlu bluetooth aplikasyon _x000D_
_x000D_
Gösterge: Dijital _x000D_
_x000D_
_x000D_
Ultra ince tasarımı sayesinde koltuk altı ya da kapı arkası gibi yerlerde rahatlıkla saklayabilirsiniz. _x000D_
_x000D_
İnterspor Tarafından İthal Edilmiş Olup Tüm Yedek Parça ve Servis Hizmetleri İnterspor Tarafından Sağlanmaktadır. _x000D_
_x000D_
81 İlde 100'den fazla noktada teknik servis _x000D_
_x000D_
2 Yıl Garanti _x000D_
_x000D_
Not: Bandın alt kısmında banda ait ek yeri bulunmakta olup tüm ev tipi koşu bantlarında bu şekilde ek yeri vardır. Bu bir kusur veya hata değildir._x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Ürününün Satıcısı, Dynamic Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı ürününü 7500.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Kullanıcı Yorumları Nasıl?
7500.0 Tl ye satışta olan Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.0
Yorum: Şaka mı yapıyorsunuz… ben sizden koşu bandı istedim. Siz bana saç şekillendirici gönderiyorsunuz. Hatanızı düzeltmenizi bekliyorum
İsim: **** ****
Tarih: 13 Eylül 2024
Satıcı: Seçkin Pazarlama
Yorum: çok güzel bir ürün

İsim: A** A** Y**
Tarih: 20 Ağustos 2024
Satıcı: ApaStorE
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: Genişlik kaç cm
Cevap: youtubeda vıddeoları mevcut
Soru: ? Açıklayıcı olmadı yazınız
Cevap: Merhaba lar tabiki
Soru: Merhaba bu modelin kollu olan slim HB modelini almak istiyorum nasıl yardımcı olabilirsiniz?
Cevap: bızde yok urun
Soru: Merhaba zemin türü nedir
Cevap: Zemin turu tartan zemin
Soru: Taşıma kapasitesi nedir
Cevap: 95kg dir efendim
Soru: merhaba ürün özelliklerinde yazmiyor satıcı olarak cevap verirseniz sevinirim ürün kaç HP üründe eğim özelliği varmı ve ürün esnek zeminmi?
Cevap: youtube efendım
Soru: Biz aldık bu ürünü ama E 2 motor arıza isigi yanıyor bnlatlari sıktık köşelerinden gevşettik ama yine de çalışmıştık kolay kurulum videosu falan yokmu
Cevap: Merhabalar il.ilce neresi
Soru: Açıklamalarda neden belirtilmemiş .diz eklem ağrıları önlemek için yeterlimidir peki
Cevap: Yeridir doğrudur
Soru: Merhaba koşarken tutma yeri var mı yoksa sadece bant şeklinde mi?
Cevap: SADECE BANT SEKILINDE KOLLU MODELLDE VAR
Soru: Merhabalar bu üründe tutunacak bir kol var mı
Cevap: aklınıza takılan tum sorulara orda cevap bulabılırsınız
Soru: Hangi uygulamayı indiriyoruz
Cevap: Merhaba qr kodla bakabilriisniz
Soru: bu ürünü kızım sizden aldı ancak kumandasını kaybettik kumandası varmı tek satiliyormu nasıl alabiliriz yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevap: efendım servıs ıle gorusup urunu temın edebılırsınız
Soru: Merhabalar bu üründe tutunacak kol var mı?
Cevap: youtubeda urun vıdeoları var efendım
Soru: T500 ile t800 farkı nedir
Cevap: T500 daha kalitelidir
Soru: eğimi var mı
Cevap: youtube dan dety vıdeoları ızleyebılırsınız efendım
Soru: Ürünün kendi ağırlığı nedir
Cevap: 10kg kadardir hafifidir
Soru: merhabalar uzaktan kumanda harici çalıştırabiliyor muyuz
Cevap: hayır efendım
Soru: Yerden yüksekliği ne kadar
Cevap: Merhababa resimler net ölçüler vardir ama
Soru: led gostergesinde neyi gösteriyor
Cevap: bu konuda detaylı bılgıler youtube da mevcut
Soru: baslangic programi kac
Cevap: youtubeda detaylı vıdeo mevcut efendım
Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Detay Resimler

Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı En Uygun Satış Linki

Dynamic Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Dynamic Walkfitpad T500 Enerji Tasarruflu Yağlama Gerektirmeyen Koşu Bandı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.