Cemre
Bilgili
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Alınır Mı?
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Şu Anki Değeri 289.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Kullanıcılar Memnun Mu?
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Hakkında yaklaşık 738 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Ürün Detayları
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Ürününün Satıcısı, Cottonhill Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 ürününü 289.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Kullanıcı Değerlendirmeleri
289.9 Tl ye satışta olan Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
738 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: gerçekten mükemmel tam beden sipariş verebilirsiniz tereddüt etmeden alabilirsiniz.
İsim: Z** Ç**
Tarih: 13 Kasım 2023
Beden: Boy:165cm
Satıcı: Cottonhill
Yorum: 52 kilo m beden aldım tam oldu. Çok güzel renkleri
İsim: D** E**
Tarih: 26 Haziran 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: Göründüğü, qnlatıldığı gibi. Rahat görünüyorlar. Bedenimi aldım. İnşallah kullanımdan sonra da mutlu kalırım.
İsim: D** K**
Tarih: 05 Nisan 2023
Beden: Beden:M
Yorum: Muhteşem kendi bedeninizi ala bilirsiniz
İsim: S** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Ekim 2023
Yorum: baya kaliteli kendi bededinizi alin
İsim: F** N**
Tarih: 23 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** B** Y**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz, renkler tam da gözüktüğü gibi geldi.
İsim: D** S**
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: aşırı rahat ve güzel ürün sadece bir beden küçük alınması gerek
İsim: G** K**
Tarih: 24 Aralık 2023
Yorum: Kızlar o bilindik duyulmuş markalardan almama rağmen denemelik set aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Dokusu , kumaşı harika. Yaz -kış kullanılabilir ve ayrıca yüksek bel olması da avantaj oluyor göbek çevresi daha ince görünüyor. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Mutlaka kendi bedeninizi tercih edin. Beden tablosuna bakın. Satıcıya ayrıca teşDevamını Oku
İsim: E** A** Ç**
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: tam beden aldım belli olmuyor tavsiye ederim dokusu çok güzel renkleri harika
İsim: E** D**
Tarih: 25 Kasım 2023
Beden: Boy:162cm
Yorum: Kesınlıkle alınacak bir ürün tam beden alın
İsim: E** N** B**
Tarih: 09 Kasım 2023
Beden: Boy:163cm
Yorum: eşime aldım çok güzel oldu kalitesi de güzel sadece resimdekinden bir tık köyü geldi ama oda fotoğraf yanıltmasi diye düşünüyorum.. ben kendinden bir beden büyük aldım çok güzel oldu
İsim: B** S**
Tarih: 15 Ekim 2023
Yorum: tek beden olması kötü ama bana oldu. Orta kalitede, iş görür
İsim: **** ****
Tarih: 22 Eylül 2023
Yorum: Tam istediğim gibi geldi teşekkür ederim Tam beden alabilirsiniz
İsim: gonca t.
Tarih: 07 Ekim 2023
Beden: Boy:158cm
Yorum: 164 62, M aldım. Tam oldu. Bel kısmı biraz bol oldu lastiği olsa belki daha sıkı olabilirdi. Renkleri çok güzel, bayıldım. Kendi bedeninizi alın. Umarım yıkadıkça kendilerini salmazlar. Şimdilik 10/10 duruyorlar
İsim: H** İ**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Boy:164cm
Yorum: Güzel beğendim ama bir beden küçük alın
İsim: arzu y.
Tarih: 23 Kasım 2023
Beden: Beden:XL
Yorum: Ürün güzel tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: N** C**
Tarih: 24 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 155 55 kilo m beden aldım küçük kalçam olduğu için bol geldi.ayrica kış ve soğuk havalarda tercih edilecek bi ürün değil çok ince.yüksek bel renkleri çok güzel alacak arkadaşlara hayırlı olsun
İsim: M** Y**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Gayet güzel yumusacık ve kalıbı güzel
Tarih: 18 Ağustos 2023
Beden: Boy:154cm
Yorum: Sadece M bedeni var her bedene uyuyo yazılmış biraz bol ama rahatsız etmedi kumaşı güzel
İsim: T** U**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: Bir beden küçük alabilirsiniz kalıbı geniş
İsim: E** M**
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: Belli olmuyor tam beden
Beden: 08 Ağustos 2023
Yorum: Urun guzel. Ancak bedeninizden bir kucugunu tavsoye edebilirim. Boy 164 kilo 56.5 M beden tam sarmadi.
İsim: Ç** A**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: cok beğendim. 167 boy 53 kiloyum. bacaklarım üstüme gore biraz daha kalin. m beden tam oldu
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:167cm
Yorum: Cok güzel yumuşacık
İsim: N** Y**
Yorum: Eşim için aldım. çok beyendi... kalite süper
İsim: S** M**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: rahatlar 172 cm 60 kg m beden iyi oldu
İsim: H** A**
Tarih: 09 Ekim 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: mükemmel kalite almak istersiniz tereddüt etmeden almanızı tavsiye ederim
Tarih: 15 Eylül 2024
Yorum: Guzel kaliteli urun
İsim: s** k**
Yorum: ürünleri beğendim
İsim: K** T**
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: üstu varmi
Cevap: Merhabalar efendim, Üst grup crop büstiyer modelimize CTNHLL1752 stok koduyla Trendyol arama motoruna arama yaparak ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hamilelikte kullanilirmi
Cevap: Merhabalar efendim, Tercih eden çok müşterimiz var. Tercih edebilirsiniz.
Soru: Neden small yok ?
Cevap: Merhabalar efendim, Bu ürün özelinde üretimimiz M beden olarak mevcuttur. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Peki teşekkür ederim
Cevap: Rica ederiz efendim, mutlu günler dileriz.
Soru: dikişsiz külot değil mi ?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüz dikişsizdir.
Soru: 5 li paket alsak hepsi vizon rengi istesek oluyor mu
Cevap: Merhabalar, Paketli satılan ürünlerimizde paket içeriğindeki renkler haricinde farklı bir kombinasyon yapamıyoruz. Paketli ürünlerin görselinde ve açıklamasında hangi renkler yer alıyorsa paket içerisinde yalnızca o renkler olabiliyor. Farklı ya da ekstra renk tercihleriniz için tekil olarak satışta olan renklerimizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 157 boy 53 kilo hangi beden olur?
Cevap: Merhabalar efendim, Vermiş olduğunuz ölçülere göre S beden uygun olacaktır ancak vücut şeklinize göre değişiklik gösterebilmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kargo ile gönderim var acaba
Cevap: Merhabalar, Teslimat bölgesine dahil olan lokasyonlar için Trendyol Express ile gönderim yapıyoruz. Diğer bölgelerde de Aras Kargo ile çalışmaktayız. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kolay gelsin ürün geldi teşekkür ederim ama neden renkler farklı resimdeki renklerden sadece bordu var
Cevap: Merhabalar efendim, Renk seçenekleri açıklama kısmında mevcuttur. Bu ürün özelinde bordo üretimimiz bulunmamaktadır.
Soru: merhabalar ürünü nerden gönderiyorsunuz hala gönderi alındı noktasında bi türlü transfer sürecine giremedi.
Cevap: Merhabalar efendim, İstanbul’dan gönderiyoruz.
Soru: merhabalar, yorumlarda renkler arasında kalite ve kumaş kalınlığı farkı olduğu söylenmiş,hepsi aynı kalınlıkta değil mi ,öyle bir sorun olursa almak istemiyorum çünkü
Cevap: Merhabalar, Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki kumaşın farklılık göstermesi modelin farklı olduğu anlamına gelmemektedir. Görselde gördüğünüz modellerin aynısı gelmektedir. Ancak model içinde kullanılan kumaşlarımız yurtdışından ithal edildiği için aynı kumaştan her zaman aynı miktarlarda gelmesi mümkün olamamaktadır. Bu sebeple sorduğunuz modelimiz özelinde aynı kalite de farklı kumaşlar kullanılmaktadır. Sormak istediğiniz başka bir konu olursa bize buradan tekrar ulaşabilirisiniz.
Soru: merhabalar,tayt altında belli ediyor mu?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüz lazer kesim olup genelde müşterilerimiz iz belli olmaması için tercih ediyor. Hiçbir müşterimizden daha önce şikayet almadık. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba m beden dışında bedeniniz yok mu yada diğer bedenler stokda ne zaman olur xl 2 xl olan
Cevap: Merhabalar efendim, Bu ürün özelinde üretimimiz M beden olarak mevcuttur. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhabalar, külodun ağ kısmı pamuk mudur?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüzün ağ kısmı pamukludur. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar hava alan sağlıklı bir kumaş mıdır?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün İçeriği: %80 Polyamid %20 Elastan kumaştan üretilmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba s beden gelecek mi
Cevap: Merhabalar, maalesef ürünümüzün şu an için seye beden üretimi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu ürünün xl bedeni ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar, Ürünlerimizin diğer bedenleri henüz üretim aşamasından çıkamadı. Ne yazık ki henüz net bir tarih veremiyoruz. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: mankenin üzerjne tam oturmuş m beden mi onlar da
Cevap: Merhabalar, Evet efendim mankenin üzerindeki ürün M bedendir.
Soru: hediyyeniz ve yüksek gönüllülüğünüz için teşekkür ederim. yalnız hər hangi bir çalışan için sorun olsun istemem.
Cevap: Merhabalar efendim, Herhangi bir sorun olmaz. Mutlu günler dileriz.
Soru: Merhaba toparlayıcı özelliği var mı
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüzün biraz toparlayıcı özelliği mevcuttur. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa bize tekrar buradan ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Ürüne Ait Fotoğraflar
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Şu Anki Değeri 289.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Kullanıcılar Memnun Mu?
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Hakkında yaklaşık 738 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Ürün Detayları
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Ürününün Satıcısı, Cottonhill Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 ürününü 289.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Kullanıcı Değerlendirmeleri
289.9 Tl ye satışta olan Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
738 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: gerçekten mükemmel tam beden sipariş verebilirsiniz tereddüt etmeden alabilirsiniz.
İsim: Z** Ç**
Tarih: 13 Kasım 2023
Yorum: 52 kilo m beden aldım tam oldu. Çok güzel renkleri
İsim: D** E**
Tarih: 26 Haziran 2023
Beden: Boy:170cm
Yorum: Göründüğü, qnlatıldığı gibi. Rahat görünüyorlar. Bedenimi aldım. İnşallah kullanımdan sonra da mutlu kalırım.
İsim: D** K**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Muhteşem kendi bedeninizi ala bilirsiniz
İsim: S** A**
Beden: 23 Ekim 2023
Yorum: baya kaliteli kendi bededinizi alin
İsim: F** N**
Tarih: 23 Aralık 2022
Yorum: Çok güzel kendi bedeninizi alabilirsiniz
İsim: B** B** Y**
Tarih: 03 Mart 2024
Yorum: Tam bedeninizi alabilirsiniz, renkler tam da gözüktüğü gibi geldi.
İsim: D** S**
Yorum: aşırı rahat ve güzel ürün sadece bir beden küçük alınması gerek
Tarih: 24 Aralık 2023
Yorum: Kızlar o bilindik duyulmuş markalardan almama rağmen denemelik set aldım ve gerçekten çok memnun kaldım. Dokusu , kumaşı harika. Yaz -kış kullanılabilir ve ayrıca yüksek bel olması da avantaj oluyor göbek çevresi daha ince görünüyor. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz. Mutlaka kendi bedeninizi tercih edin. Beden tablosuna bakın. Satıcıya ayrıca teşDevamını Oku
İsim: E** A** Ç**
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: tam beden aldım belli olmuyor tavsiye ederim dokusu çok güzel renkleri harika
İsim: E** D**
Tarih: 25 Kasım 2023
Beden: Boy:162cm
Yorum: Kesınlıkle alınacak bir ürün tam beden alın
İsim: E** N** B**
Tarih: 09 Kasım 2023
Yorum: eşime aldım çok güzel oldu kalitesi de güzel sadece resimdekinden bir tık köyü geldi ama oda fotoğraf yanıltmasi diye düşünüyorum.. ben kendinden bir beden büyük aldım çok güzel oldu
İsim: B** S**
Tarih: 15 Ekim 2023
Yorum: tek beden olması kötü ama bana oldu. Orta kalitede, iş görür
Tarih: 22 Eylül 2023
Yorum: Tam istediğim gibi geldi teşekkür ederim Tam beden alabilirsiniz
İsim: gonca t.
Tarih: 07 Ekim 2023
Yorum: 164 62, M aldım. Tam oldu. Bel kısmı biraz bol oldu lastiği olsa belki daha sıkı olabilirdi. Renkleri çok güzel, bayıldım. Kendi bedeninizi alın. Umarım yıkadıkça kendilerini salmazlar. Şimdilik 10/10 duruyorlar
İsim: H** İ**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Güzel beğendim ama bir beden küçük alın
İsim: arzu y.
Tarih: 23 Kasım 2023
Yorum: Ürün güzel tam bedeninizi alabilirsiniz.
İsim: N** C**
Tarih: 24 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: 155 55 kilo m beden aldım küçük kalçam olduğu için bol geldi.ayrica kış ve soğuk havalarda tercih edilecek bi ürün değil çok ince.yüksek bel renkleri çok güzel alacak arkadaşlara hayırlı olsun
İsim: M** Y**
Tarih: 19 Ocak 2024
Yorum: Gayet güzel yumusacık ve kalıbı güzel
Tarih: 18 Ağustos 2023
Beden: Boy:154cm
Yorum: Sadece M bedeni var her bedene uyuyo yazılmış biraz bol ama rahatsız etmedi kumaşı güzel
İsim: T** U**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: Bir beden küçük alabilirsiniz kalıbı geniş
İsim: E** M**
Tarih: 21 Eylül 2023
Yorum: Belli olmuyor tam beden
Beden: 08 Ağustos 2023
Yorum: Urun guzel. Ancak bedeninizden bir kucugunu tavsoye edebilirim. Boy 164 kilo 56.5 M beden tam sarmadi.
İsim: Ç** A**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: cok beğendim. 167 boy 53 kiloyum. bacaklarım üstüme gore biraz daha kalin. m beden tam oldu
Tarih: 03 Haziran 2023
Beden: Boy:167cm
Yorum: Cok güzel yumuşacık
İsim: N** Y**
Yorum: Eşim için aldım. çok beyendi... kalite süper
İsim: S** M**
Tarih: 25 Haziran 2022
Yorum: rahatlar 172 cm 60 kg m beden iyi oldu
İsim: H** A**
Tarih: 09 Ekim 2023
Beden: Boy:172cm
Yorum: mükemmel kalite almak istersiniz tereddüt etmeden almanızı tavsiye ederim

Yorum: Guzel kaliteli urun
İsim: s** k**
Yorum: ürünleri beğendim
İsim: K** T**
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: üstu varmi
Cevap: Merhabalar efendim, Üst grup crop büstiyer modelimize CTNHLL1752 stok koduyla Trendyol arama motoruna arama yaparak ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hamilelikte kullanilirmi
Cevap: Merhabalar efendim, Tercih eden çok müşterimiz var. Tercih edebilirsiniz.
Soru: Neden small yok ?
Soru: Peki teşekkür ederim

Cevap: Rica ederiz efendim, mutlu günler dileriz.
Soru: dikişsiz külot değil mi ?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüz dikişsizdir.
Soru: 5 li paket alsak hepsi vizon rengi istesek oluyor mu
Cevap: Merhabalar, Paketli satılan ürünlerimizde paket içeriğindeki renkler haricinde farklı bir kombinasyon yapamıyoruz. Paketli ürünlerin görselinde ve açıklamasında hangi renkler yer alıyorsa paket içerisinde yalnızca o renkler olabiliyor. Farklı ya da ekstra renk tercihleriniz için tekil olarak satışta olan renklerimizi sepetinize ekleyebilirsiniz. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: 157 boy 53 kilo hangi beden olur?
Cevap: Merhabalar efendim, Vermiş olduğunuz ölçülere göre S beden uygun olacaktır ancak vücut şeklinize göre değişiklik gösterebilmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bize buradan tekrar ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: hangi kargo ile gönderim var acaba
Cevap: Merhabalar, Teslimat bölgesine dahil olan lokasyonlar için Trendyol Express ile gönderim yapıyoruz. Diğer bölgelerde de Aras Kargo ile çalışmaktayız. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kolay gelsin ürün geldi teşekkür ederim ama neden renkler farklı resimdeki renklerden sadece bordu var
Cevap: Merhabalar efendim, Renk seçenekleri açıklama kısmında mevcuttur. Bu ürün özelinde bordo üretimimiz bulunmamaktadır.
Soru: merhabalar ürünü nerden gönderiyorsunuz hala gönderi alındı noktasında bi türlü transfer sürecine giremedi.
Cevap: Merhabalar efendim, İstanbul’dan gönderiyoruz.
Soru: merhabalar, yorumlarda renkler arasında kalite ve kumaş kalınlığı farkı olduğu söylenmiş,hepsi aynı kalınlıkta değil mi ,öyle bir sorun olursa almak istemiyorum çünkü
Cevap: Merhabalar, Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki kumaşın farklılık göstermesi modelin farklı olduğu anlamına gelmemektedir. Görselde gördüğünüz modellerin aynısı gelmektedir. Ancak model içinde kullanılan kumaşlarımız yurtdışından ithal edildiği için aynı kumaştan her zaman aynı miktarlarda gelmesi mümkün olamamaktadır. Bu sebeple sorduğunuz modelimiz özelinde aynı kalite de farklı kumaşlar kullanılmaktadır. Sormak istediğiniz başka bir konu olursa bize buradan tekrar ulaşabilirisiniz.
Soru: merhabalar,tayt altında belli ediyor mu?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüz lazer kesim olup genelde müşterilerimiz iz belli olmaması için tercih ediyor. Hiçbir müşterimizden daha önce şikayet almadık. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba m beden dışında bedeniniz yok mu yada diğer bedenler stokda ne zaman olur xl 2 xl olan
Soru: Merhabalar, külodun ağ kısmı pamuk mudur?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüzün ağ kısmı pamukludur. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhabalar hava alan sağlıklı bir kumaş mıdır?
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün İçeriği: %80 Polyamid %20 Elastan kumaştan üretilmektedir. Sormak istediğiniz herhangi bir soru olursa bizimle buradan tekrar iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba s beden gelecek mi
Cevap: Merhabalar, maalesef ürünümüzün şu an için seye beden üretimi bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bu ürünün xl bedeni ne zaman gelir
Cevap: Merhabalar, Ürünlerimizin diğer bedenleri henüz üretim aşamasından çıkamadı. Ne yazık ki henüz net bir tarih veremiyoruz. Stok geldiğinde haberdar olmak isterseniz "Gelince Haber Ver" özelliğini kullanıp takip edebilirsiniz İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: mankenin üzerjne tam oturmuş m beden mi onlar da
Cevap: Merhabalar, Evet efendim mankenin üzerindeki ürün M bedendir.
Soru: hediyyeniz ve yüksek gönüllülüğünüz için teşekkür ederim. yalnız hər hangi bir çalışan için sorun olsun istemem.
Cevap: Merhabalar efendim, Herhangi bir sorun olmaz. Mutlu günler dileriz.
Soru: Merhaba toparlayıcı özelliği var mı
Cevap: Merhabalar efendim, Ürünümüzün biraz toparlayıcı özelliği mevcuttur. Sormak istediğiniz herhangi bir şey olursa bize tekrar buradan ulaşabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 Ürüne Ait Fotoğraflar

Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 En Uygun Satış Linki

Cottonhill Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5
Cottonhill Yüksek Bel Basic Lazer Kesim Bikini Külot 5'li Paket - 2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.