12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Satın Alır Mısınız?
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Şu Anki Satış Fiyatı 24519.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Alanlar Memnun Mu?
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürün Özellikleri
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürününün Satıcısı, Arçelik 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima ürününü 24519.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Kullanıcı Geri Dönüşleri
24519.0 Tl ye satışta olan 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: ürün 2 gün içerisinde geliyor lakin montaj servisi gelmiyor malesef bekliyoruz sabırla gelmelerini
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAZANLAR ARÇELİK
Yorum: ürün güzel paketlenmiş ve sağlam hızlı geldi kurulum servis 15 gün sonraya randevu verdi ama 5 gün sonra boşluk olup gelip montajı yaptılar güzel çalışıyor teşekkürler
İsim: Ö** V**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: siparişi oluşturduktan sonra iki günde teslim ettiler teknik servisi kurulumu ücretsizmis ama yanına şartel taktırmak ve elektrigi bağlatmak için 600 TL ücret ödedik teşekkürler
İsim: a** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: GNS ELEKTRONİK-Arçelik Yetkili Satıcı
Yorum: çok memnunum teşekkürler
İsim: t** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Temmuz 2024
Yorum: teşekkürler kazananlar arçelik
İsim: i** ç**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: satıcı ürünü hızlı bir şekilde gönderdi karton dışına koruma olsaydı daha iyi olurdu kutu kargoda parçalanmış içinde sıkıntılı bir durum gözükmüyor daha montaj yaptırmadık
İsim: R** A**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: Ürün eve gelene kadar darmadağın olmuş ayrıca montajı 20 gün sonra
İsim: m** o**
Tarih: 02 Ağustos 2024
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, HomeWhiz uygulaması için cihaza bir eklenti gerekiyor mu?
Cevap: Merhaba dahili homewhiz yoktur. isterseniz harici taktırabilirsiniz. Arçelik servisinden temin edebilirsiniz
Soru: Kolay gelsin Bu ürünün Klima Motoru montaj ayağı ölçüsü ne ?
Cevap: Genıslık yukseklık derinlik dış ünite ölçüleri sırasıyla 717-483-320
Soru: ses seviyesi kaç db sessiz çalışma özelliği ve wifi varmıdır.
Cevap: Merhabalar Sessiz çalışma modu var efendim dahili wifi yoktur opsiyoneldir isterseniz Arçelik servisinden ücretli wifi kiti taktırabilir siniz
Soru: Antalyaya gönderiminiz varmı
Cevap: Merhaba, Kampanyamız İstanbul iline özeldir.
Soru: Sadece İstanbul’a mı satış var
Cevap: Kampanyamız İstanbul iline özeldir.
Soru: Hem sıcak hem soğutma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Isıtma ve soğutma mevcuttur.
Soru: motorun derinliği özelliklerinde 230 yazmış bir soruya 320 diye cevap vermişsiniz de acaba motorun derinliği kaç mm
Cevap: 230 cm derinlik efendim
Soru: iç ünite ve dış ünite ses seviyesi nedir
Cevap: 26 48 efendim
Soru: Montaj ücretsiz mi ürün yeni tarihli mi
Cevap: Merhaba, Kurulum ve montaj ücretsizdir.Yeni tarihlidir.
Soru: Merhaba, bu ürün için kaç amper sigorta takılması gerekiyor?
Cevap: Efendim teknik bilgilerle ilgili servisten destek alabilirisniz
Soru: mrb almayı düşünüyorum yanlız borular alüminyum olması beni biraz endişelendiriyor herhangi bir sorun teşkil edermi verimlilik açısından
Cevap: Merhana alemınyum boru kurlum ve esneklıgı konusunda daha avantajlı verımlıgı bakır boruyla aynı
Soru: ürün montaj ında bakır boru kaç m ye kadar ücretsiz kuruyor servis
Cevap: MERHABA BAKIR BORU KULLANMIYOR ARÇELİK SERVİSİ KENDİ ÜRETTİĞİ ALÜMİNYUM BORU KULLANIYOR 10 METREYE KADAR DA ÜCRET İSTMEZ EFENDİM
Soru: merhaba klima montajı için sizmi kayıt olışturuyorsunuz?
Cevap: MERHABA EVET
Soru: selamın aleykum kaç metreye kadar ücretsiz bakır boru veriyorsunuz
Cevap: Aleminyum boru kullanılıyor 12 metre efendim
Soru: Merhabalar, bu modellerin filitrelerini kendim yikayip temizleyebilirmiyim?
Cevap: Evet üst filtrelerini çıkartıp yıkanabilir
Soru: tüm klimaların dış motoru su damlatır diye biliyoruz altına koca koyup bu şekilde yaşayanlar var , bu klimadada bu durum geçerlli mi yoksa yeni bir özelliği var mı damlatma hususunda
Cevap: Klimalar tahliye borusundan su atar tahliye borusunu gidere bağlarsınız yada ucuna kova koyarsınız kışın ısıtma modunda kullandığınızda dış motorundan su damlatabilir yazın soğutma modunda tahliye borusundan verir suyu
Soru: merhaba kac m2 alanı isitabilir yada sogutabilir..
Cevap: Merhaba 23 -25metre kare sogutma ve ısıtms
Soru: Montaj dahil mi extra bir ücret oluyormu kurulumda
Cevap: Montaj dahil efendi ücretsiz montaj
Soru: merhaba garantisi Arçelik mi distirbutor mü
Cevap: Merhaba Arçelik efendim
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Görsel Galerisi
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima En Uygun Satış Linki
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Şu Anki Satış Fiyatı 24519.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Alanlar Memnun Mu?
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürün Özellikleri
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürününün Satıcısı, Arçelik 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima ürününü 24519.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Kullanıcı Geri Dönüşleri
24519.0 Tl ye satışta olan 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: ürün 2 gün içerisinde geliyor lakin montaj servisi gelmiyor malesef bekliyoruz sabırla gelmelerini
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: ürün güzel paketlenmiş ve sağlam hızlı geldi kurulum servis 15 gün sonraya randevu verdi ama 5 gün sonra boşluk olup gelip montajı yaptılar güzel çalışıyor teşekkürler
İsim: Ö** V**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: siparişi oluşturduktan sonra iki günde teslim ettiler teknik servisi kurulumu ücretsizmis ama yanına şartel taktırmak ve elektrigi bağlatmak için 600 TL ücret ödedik teşekkürler
İsim: a** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: GNS ELEKTRONİK-Arçelik Yetkili Satıcı
Yorum: çok memnunum teşekkürler
İsim: t** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Temmuz 2024
Yorum: teşekkürler kazananlar arçelik
İsim: i** ç**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: satıcı ürünü hızlı bir şekilde gönderdi karton dışına koruma olsaydı daha iyi olurdu kutu kargoda parçalanmış içinde sıkıntılı bir durum gözükmüyor daha montaj yaptırmadık
İsim: R** A**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: Ürün eve gelene kadar darmadağın olmuş ayrıca montajı 20 gün sonra
İsim: m** o**
Tarih: 02 Ağustos 2024
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: Merhaba, HomeWhiz uygulaması için cihaza bir eklenti gerekiyor mu?
Cevap: Merhaba dahili homewhiz yoktur. isterseniz harici taktırabilirsiniz. Arçelik servisinden temin edebilirsiniz
Soru: Kolay gelsin Bu ürünün Klima Motoru montaj ayağı ölçüsü ne ?
Cevap: Genıslık yukseklık derinlik dış ünite ölçüleri sırasıyla 717-483-320
Soru: ses seviyesi kaç db sessiz çalışma özelliği ve wifi varmıdır.
Cevap: Merhabalar Sessiz çalışma modu var efendim dahili wifi yoktur opsiyoneldir isterseniz Arçelik servisinden ücretli wifi kiti taktırabilir siniz
Soru: Antalyaya gönderiminiz varmı
Cevap: Merhaba, Kampanyamız İstanbul iline özeldir.
Soru: Sadece İstanbul’a mı satış var
Cevap: Kampanyamız İstanbul iline özeldir.
Soru: Hem sıcak hem soğutma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Isıtma ve soğutma mevcuttur.
Soru: motorun derinliği özelliklerinde 230 yazmış bir soruya 320 diye cevap vermişsiniz de acaba motorun derinliği kaç mm
Cevap: 230 cm derinlik efendim
Soru: iç ünite ve dış ünite ses seviyesi nedir
Cevap: 26 48 efendim
Soru: Montaj ücretsiz mi ürün yeni tarihli mi
Cevap: Merhaba, Kurulum ve montaj ücretsizdir.Yeni tarihlidir.
Soru: Merhaba, bu ürün için kaç amper sigorta takılması gerekiyor?
Cevap: Efendim teknik bilgilerle ilgili servisten destek alabilirisniz
Soru: mrb almayı düşünüyorum yanlız borular alüminyum olması beni biraz endişelendiriyor herhangi bir sorun teşkil edermi verimlilik açısından
Cevap: Merhana alemınyum boru kurlum ve esneklıgı konusunda daha avantajlı verımlıgı bakır boruyla aynı
Soru: ürün montaj ında bakır boru kaç m ye kadar ücretsiz kuruyor servis
Cevap: MERHABA BAKIR BORU KULLANMIYOR ARÇELİK SERVİSİ KENDİ ÜRETTİĞİ ALÜMİNYUM BORU KULLANIYOR 10 METREYE KADAR DA ÜCRET İSTMEZ EFENDİM
Soru: merhaba klima montajı için sizmi kayıt olışturuyorsunuz?
Cevap: MERHABA EVET
Soru: selamın aleykum kaç metreye kadar ücretsiz bakır boru veriyorsunuz
Cevap: Aleminyum boru kullanılıyor 12 metre efendim
Soru: Merhabalar, bu modellerin filitrelerini kendim yikayip temizleyebilirmiyim?
Cevap: Evet üst filtrelerini çıkartıp yıkanabilir
Soru: tüm klimaların dış motoru su damlatır diye biliyoruz altına koca koyup bu şekilde yaşayanlar var , bu klimadada bu durum geçerlli mi yoksa yeni bir özelliği var mı damlatma hususunda
Cevap: Klimalar tahliye borusundan su atar tahliye borusunu gidere bağlarsınız yada ucuna kova koyarsınız kışın ısıtma modunda kullandığınızda dış motorundan su damlatabilir yazın soğutma modunda tahliye borusundan verir suyu
Soru: merhaba kac m2 alanı isitabilir yada sogutabilir..
Cevap: Merhaba 23 -25metre kare sogutma ve ısıtms
Soru: Montaj dahil mi extra bir ücret oluyormu kurulumda
Cevap: Montaj dahil efendi ücretsiz montaj
Soru: merhaba garantisi Arçelik mi distirbutor mü
Cevap: Merhaba Arçelik efendim
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Görsel Galerisi
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima En Uygun Satış Linki
Arçelik 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Arçelik 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com