12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu-h Split Klima En Düşük Fiyat Nerede ?

MaviDalgalar

Bilgili
9 Ağu 2023
306
1
0
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Satın Alır Mısınız?
12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Şu Anki Satış Fiyatı 24519.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Alanlar Memnun Mu?

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürün Özellikleri

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürününün Satıcısı, Arçelik 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima ürününü 24519.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Kullanıcı Geri Dönüşleri
24519.0 Tl ye satışta olan 12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: ürün 2 gün içerisinde geliyor lakin montaj servisi gelmiyor malesef bekliyoruz sabırla gelmelerini
İsim: **** ****
Tarih: 16 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: KAZANLAR ARÇELİK

Yorum: ürün güzel paketlenmiş ve sağlam hızlı geldi kurulum servis 15 gün sonraya randevu verdi ama 5 gün sonra boşluk olup gelip montajı yaptılar güzel çalışıyor teşekkürler
İsim: Ö** V**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: siparişi oluşturduktan sonra iki günde teslim ettiler teknik servisi kurulumu ücretsizmis ama yanına şartel taktırmak ve elektrigi bağlatmak için 600 TL ücret ödedik teşekkürler
İsim: a** Ö**
Tarih: 02 Eylül 2024
Satıcı: GNS ELEKTRONİK-Arçelik Yetkili Satıcı

Yorum: çok memnunum teşekkürler
İsim: t** k**
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Temmuz 2024

Yorum: teşekkürler kazananlar arçelik
İsim: i** ç**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: satıcı ürünü hızlı bir şekilde gönderdi karton dışına koruma olsaydı daha iyi olurdu kutu kargoda parçalanmış içinde sıkıntılı bir durum gözükmüyor daha montaj yaptırmadık
İsim: R** A**
Tarih: 06 Haziran 2024

Yorum: Ürün eve gelene kadar darmadağın olmuş ayrıca montajı 20 gün sonra
İsim: m** o**
Tarih: 02 Ağustos 2024

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba, HomeWhiz uygulaması için cihaza bir eklenti gerekiyor mu?
Cevap: Merhaba dahili homewhiz yoktur. isterseniz harici taktırabilirsiniz. Arçelik servisinden temin edebilirsiniz

Soru: Kolay gelsin Bu ürünün Klima Motoru montaj ayağı ölçüsü ne ?
Cevap: Genıslık yukseklık derinlik dış ünite ölçüleri sırasıyla 717-483-320

Soru: ses seviyesi kaç db sessiz çalışma özelliği ve wifi varmıdır.
Cevap: Merhabalar Sessiz çalışma modu var efendim dahili wifi yoktur opsiyoneldir isterseniz Arçelik servisinden ücretli wifi kiti taktırabilir siniz

Soru: Antalyaya gönderiminiz varmı
Cevap: Merhaba, Kampanyamız İstanbul iline özeldir.

Soru: Sadece İstanbul’a mı satış var
Cevap: Kampanyamız İstanbul iline özeldir.

Soru: Hem sıcak hem soğutma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, Isıtma ve soğutma mevcuttur.

Soru: motorun derinliği özelliklerinde 230 yazmış bir soruya 320 diye cevap vermişsiniz de acaba motorun derinliği kaç mm
Cevap: 230 cm derinlik efendim

Soru: iç ünite ve dış ünite ses seviyesi nedir
Cevap: 26 48 efendim

Soru: Montaj ücretsiz mi ürün yeni tarihli mi
Cevap: Merhaba, Kurulum ve montaj ücretsizdir.Yeni tarihlidir.

Soru: Merhaba, bu ürün için kaç amper sigorta takılması gerekiyor?
Cevap: Efendim teknik bilgilerle ilgili servisten destek alabilirisniz

Soru: mrb almayı düşünüyorum yanlız borular alüminyum olması beni biraz endişelendiriyor herhangi bir sorun teşkil edermi verimlilik açısından
Cevap: Merhana alemınyum boru kurlum ve esneklıgı konusunda daha avantajlı verımlıgı bakır boruyla aynı

Soru: ürün montaj ında bakır boru kaç m ye kadar ücretsiz kuruyor servis
Cevap: MERHABA BAKIR BORU KULLANMIYOR ARÇELİK SERVİSİ KENDİ ÜRETTİĞİ ALÜMİNYUM BORU KULLANIYOR 10 METREYE KADAR DA ÜCRET İSTMEZ EFENDİM

Soru: merhaba klima montajı için sizmi kayıt olışturuyorsunuz?
Cevap: MERHABA EVET

Soru: selamın aleykum kaç metreye kadar ücretsiz bakır boru veriyorsunuz
Cevap: Aleminyum boru kullanılıyor 12 metre efendim

Soru: Merhabalar, bu modellerin filitrelerini kendim yikayip temizleyebilirmiyim?
Cevap: Evet üst filtrelerini çıkartıp yıkanabilir

Soru: tüm klimaların dış motoru su damlatır diye biliyoruz altına koca koyup bu şekilde yaşayanlar var , bu klimadada bu durum geçerlli mi yoksa yeni bir özelliği var mı damlatma hususunda
Cevap: Klimalar tahliye borusundan su atar tahliye borusunu gidere bağlarsınız yada ucuna kova koyarsınız kışın ısıtma modunda kullandığınızda dış motorundan su damlatabilir yazın soğutma modunda tahliye borusundan verir suyu

Soru: merhaba kac m2 alanı isitabilir yada sogutabilir..
Cevap: Merhaba 23 -25metre kare sogutma ve ısıtms

Soru: Montaj dahil mi extra bir ücret oluyormu kurulumda
Cevap: Montaj dahil efendi ücretsiz montaj

Soru: merhaba garantisi Arçelik mi distirbutor mü
Cevap: Merhaba Arçelik efendim

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima Görsel Galerisi

12325 A Ekolojik Inverter Klima 12.000 Btu/h Split Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü