150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit En Düşük Fiyat Nerede-

Zerrin

Bilgili
150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Ürün Alınmaya Değer Mi?
150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Güncel Satış Fiyatı 2099.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3 .

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Ürün Özellikleri

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Ürününün Satıcısı, FototekFotograf 150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit ürününü 2099.0 Tl'den Satılmaktadır.

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Ürün Hakkındaki Yorumlar
2099.0 Tl ye satışta olan 150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.3

Yorum: portre için siparis verdim. beklediğimden büyük geldi. çubukları birazkalitesiz ama fiyata göre çok iyi. memnun kaldım. kargo hızlı pajetlemede güzeldi. teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 08 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fototek

Yorum: Henüz kullanmaya başlamadım çok kaliteli ve güzel görünüyor
İsim: b** k**
Tarih: 22 Mayıs 2024

Yorum: Gerçekten harika beklediğimden daha iyi çıktı ve özenle paketlenmişti.Teşekkürler 🙏🏻
İsim: B** K**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Çok başarılı bir ürün
İsim: A** A**
Tarih: 15 Şubat 2024

Yorum: Çok araştırdım tereddüt ettim alırken ama tek kelimeyle harika, içinizrahat alabilirsiniz ayrıca malzemeler eksiksiz ve sağlam geldi boyutugörebilmeniz için fotoğrafı ekliyorum
İsim: N** Ç**
Tarih: 27 Ocak 2024

Yorum: ürün boyu çok kısa bilmeden aldık normal çekim yada detay çekimi içinideal ama tam boy manken çekimi için kısa kalıyor
İsim: F** Z** M**
Tarih: 16 Aralık 2022

Yorum: ürün güzel ancak bana küçük geliyor
İsim: e** e** i**
Tarih: 06 Mart 2022

Yorum: Fon baya kırış kırış çizikli geldi resimde üç mandal var gelen iki tane,perde ağır geliyor aparat için desteklemek şart.
İsim: H** C**
Tarih: 06 Ağustos 2024

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Merhaba boyu en fazla ne kadar yükseliyor mankenli çekimlerde boyunu geçer mi yoksa kısa mı kalır
Cevap: Merhaba Efendim 2 metreyi geçer

Soru: Merhaba, fonun metre ölçüsü olarak daha büyük olanı var mı?
Cevap: Merhaba Efendim maalesef bu üründe yok. siz hangi çekimler için kullanmayı düşünüyorsunuz?

Soru: Vesikalık çekimi için uygun mudur , fotoğrafta parlama yapar mı
Cevap: Merhaba Efendim evet uygundur ışığı doğru açıdan verirseniz yapmaz

Soru: Merhaba standi ile birlikte mi gönderiyorsunuz birinci fotoğrafta göründüğü gibi?
Cevap: Merhaba Efendim evet stantla beraber kit olarak geliyor

Soru: Merhaba pasta patlatma ve 1 yaş çekimleri için kullanıma uygunmu
Cevap: Merhaba Efendim evet uygun tam ekranda göründüğü gibi oluyor kurulunca boyutları da zaten yazıldığı gibi

Soru: Merhaba sizi bulamıyorum acil görüsmemiz lazım beni arar mısınız
Cevap: Merhaba tabiki

Soru: Merhaba butiğimiz var manken çekimi için perde yeride kaplar mı kısamı kalır
Cevap: Merhaba Efendim canlı manken boyutları için biraz kısa kalabilir

Soru: Merhaba siyah rengi var mı
Cevap: Merhaba Efendim bu ürünün siyahı yok maalesef perde şeklinde olanın var

Soru: merhabalar butik çekimleri için stant istiyorum aşkı ile çekime uygunmudur
Cevap: Merhaba Efendim bu ürün içerisinde pvc fon ve standı var görselde gördüğünüz şekilde kuruluyor 2 adet de mandalı var asabilmeniz için

Soru: daha ufağı var mı standın? masa üstü çekim yapacağım.
Cevap: Merhaba Efendim masaüstü için uygun olmayabilir. Çekim çadırları var isterseniz

Soru: Merhaba erkek kıyafet çekimi için uygunmudur birde bu tam beyazmı ?
Cevap: Merhaba Efendim evet uygundur tamamı ile beyaz

Soru: Merhaba boydan video reels cekimleri icin kullanıcam yürüme bandı üzerinde. Arkaplan olarak düsündüm. Bpyum 162 topukluyla cektigim zaman 170-72 falan olur sizce daha mı büyük bakayım
Cevap: Merhaba bahsettiğiniz boy ölçülerine göre bu üründe gerekeni karşılar genişliği de 150 cm zaten oradan da yeterli olur

Soru: Merhaba manken çekimi ve ayakkabı çekimi yapacağız üstüne basılmasında sorun olurmu ve manken çekimi için yeterli midir alanım 200x200
Cevap: Merhaba Efendim normalde uygun çekebilirsiniz fakat altta kalan kısma bir insan basarsa pvc kırılabilir kırışabilir yani

Soru: Merhaba 100cmx150cm stoklarınızda göremedim,T-Stand temin edebilir misiniz?
Cevap: Merhaba Efendim iki boy fon da aynı standı kullanıyor 100x200 pvc fon ve 150x200 pvc olarak var

Soru: Merhaba oda içerisine güneş yansıması geldiği işin fotoğraflarım güzel çıkmıyor. Bu ürünü fon olarak kullansam sorunumu çözer mi?
Cevap: Merhaba Efendim evet çözülür pvc malzeme olduğu için yansıtmaz

Soru: merhaba bu modelin siyah rengi mevcut mudur?
Cevap: Merhaba Efendim maalesef

Soru: Boy mu 160 oluyor daha uzunu yok mu
Cevap: Merhaba Efendim daha uzun olabiliyor yükseklik olarak

Soru: Merhabalar, pvc fon parlama yapıyor mu?
Cevap: Merhaba Efendim yapmaz

Soru: Merhaba. bu ürünün T standı yüksekliği ayarlanabiliyor mu?
Cevap: Merhaba Efendim evet tabiki

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

150x200cm Beyaz Pvc Fon 160x240cm T Stand Kit Stüdyo Çekim Seti White Fund Kit En Uygun Satış Linki