Cansel
Bilgili
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Satın Alır Mısınız?
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Güncel Fiyatı 4999.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürün Bilgisi
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürününün Satıcısı, Nanocamcoders 1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 ürününü 4999.9 Tl'den Satılmaktadır.
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Son Yorumlar
4999.9 Tl ye satışta olan 1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Her turlu soruma hizli ve kibarca cevap verdiler. Urun gayet basarili.Tek bir gelistirme onerim var. Urun fiyatina ve kalitesine gore kutusucok basit
benim takildigim bir nokta degil ama takilanlar olabilir.
İsim: G** E**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Nanocamcoders
Yorum: Çok beğendim kurulumu kolay ve asla kamera olduğu belli olmuyor satıcıda çok ilgili aynı gün kargoya verdi
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok kullanışlıdır Rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: S** S**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: daha önceden almadığıma çok pişmanım çok memnunum ve kurulum yaparken okadar ilgililerdi ki sürekli iletişim halinde kurulum yaptı yapamadığımkuramadigim yerlerde arayıp yardımcı oldular hem cihaz hemde satıcıefsane muazzam alın aldırın derim

İsim: A** E**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: kurulumda satıcı çok yardımcı oldu. teşekkürler.güzel ürün
İsim: **** ****
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: %100 fiyat performans olan bir cihaz ilk olarak kurulumu yapamadımsatıcıyla iletişime geçtim 2 dakika içinde bana geri dönüş yapıpçalıştırdılar çok memnun kaldım. Alın aldırın
İsim: G** Y**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: düzenli çalısmıyor ve bir çok kez aradım telefona bıkmadılar kesinlikletavsiye etmiyorum
İsim: H** c**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürüne Dair Sorular
Soru: Hareket algılamalı kayıda başlama özelliği var mıdır?
Cevap: Yok maalesef efendim
Soru: Merhaba kıyafete takılabilen ses ve konum takibi yapabilen bir cihaz var mı. Ya da araba için ses ve konum takibi yapan yine ama uzun süre gidecek elektriğe bağlamadan telefona bağlayabileceğim bir cihaz var mı
Cevap: RF22 olur efendim arama yerine yazın çıkar
Soru: Merhaba, araç için gizli olabilecek büyüklükte ve 15- 20 saat, ses ve görüntü alabileceğim bir kamera varmı? Wi di olmadan
Cevap: FTK91 olur araba için arama yerine yazarak bulabilirsiniz
Soru: merabalar uygulamanın adı nedir aceba
Cevap: Lookcam uygulama ismi
Soru: Wifi olmayan ortamda kullanabılır mıyım? Bakıcı ıcın uygun mudur bu urun
Cevap: Uygundur WiFi olmadan da kullanabilirsiniz
Soru: gece görüş varmı
Cevap: Gece görüşü yoktur
Soru: Kaç derece açısı
Cevap: 120 derece
Soru: aynı cihazdan iki tane alsam aynı telden look cam da iksini de kullanabiliyormuyuz
Cevap: Evet kullanabilirsiniz efendim aynı telde izlenir ikiside
Soru: Salam. Bu sajda çok kalsa mesele evde uzun süre tskıb getsem olurmu?
Cevap: Olur efendim tabiki
Soru: Nano-sn89 olan kamerayı sayfanızda bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Cevap: https://ty.gl/pq8vbzp7n4
Soru: Prize taklılı olmadan 5 gün kayıt yapabılen bir kamera lınki atabılırmısınız ama kameranın küçük olması lazım
Cevap: Wtu89 olur
Soru: Merhabalar şarzı en uzun süre giden bir kameranız var mı?
Cevap: FTK91 veya Wtu89 olabilir arama yerine yazın çıkar
Soru: Sesleri kaç metre kadar sesleri aydın kaydeder? Ve kç gb-lık hafıza kartları gerek bu cihaza?
Cevap: 40 metrekare alanda sesleri kaydeder efendim
Soru: Merhaba gece sesi yazirmı?
Cevap: Sesleri her zaman kaydeder. Gece görüşü yoktur.
Soru: Merhaba, ürünu Yazlikda Kısıb Kullanmak icin düşünuyorum. Sorum Şöyle. Elektrikde Sürekli algılamalari açık mi. yani Hirsız Girdi. Alarm Çaldı. Görüntüyü Online bir Server veya Ugulamada Kayıt alabiliyormu,varsa Kayıtları Uzaksan Silebiliyoruyuz? hareket Sensörlü kayıda geçiyor, geçerken Cepden Uygulamaya Bildiri veya alarm geliyormu? Elektirkler Kesildi, Tekrar gelince Kendiliginden Devreye Giriyormu? Kullanım Sifresini Kendim Belirleye biliyormuyum,çünki Tüm Uygulamalar Kendiliginde 123456 Şifresi, Üretici kendi de sistemizie girebilir yoksa. bu hic Güvenli değil.
Cevap: Hareket sensörlü kayıt yok. Bildirim vs gelmez.
Soru: Kayıt yaparken dışarı herhangi bir ışık verir mi?
Cevap: Vermez efendim
Soru: Merhaba. Açısı nedir? Ses görüntü kalitesi iyimidir?
Cevap: 120 derede açı görüntü kalitesi güzel
Soru: Kamera hangi tarafda oluyor yani kamera alta veya üstemi bakıyor yoksa başındamı kamera
Cevap: Tam karşıya bakar kamera
Soru: İyi günler bunun için indirdiğim lookcam programa daha sonra giriş yaptığımda şifresine eror veriyor ne yapmalıyım giremiyorum
Cevap: 123456 yazın giriş yapar
Soru: Kayıt süresi ne kadar.fişe takılı olduğu sürece mi kaydediyor.detaylı bilgi verirmisiniz
Cevap: 32 GB karta 5 gün kayıt yapılır 128 GB'a kadar destekler fişe takılı olduğu sürece kayıt yapar ve uzaktan izleme yapabilirsiniz sesleri de kaydeder ayrıca
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürün Resimleri
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Güncel Fiyatı 4999.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürün Bilgisi
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürününün Satıcısı, Nanocamcoders 1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 ürününü 4999.9 Tl'den Satılmaktadır.
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Son Yorumlar
4999.9 Tl ye satışta olan 1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Her turlu soruma hizli ve kibarca cevap verdiler. Urun gayet basarili.Tek bir gelistirme onerim var. Urun fiyatina ve kalitesine gore kutusucok basit
İsim: G** E**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Çok beğendim kurulumu kolay ve asla kamera olduğu belli olmuyor satıcıda çok ilgili aynı gün kargoya verdi
İsim: S** Ö**
Tarih: 08 Ağustos 2024
Yorum: Ürün çok kullanışlıdır Rahatlıkla alabilirsiniz
İsim: S** S**
Tarih: 18 Temmuz 2024
Yorum: daha önceden almadığıma çok pişmanım çok memnunum ve kurulum yaparken okadar ilgililerdi ki sürekli iletişim halinde kurulum yaptı yapamadığımkuramadigim yerlerde arayıp yardımcı oldular hem cihaz hemde satıcıefsane muazzam alın aldırın derim

İsim: A** E**
Tarih: 15 Temmuz 2024
Yorum: kurulumda satıcı çok yardımcı oldu. teşekkürler.güzel ürün
İsim: **** ****
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: %100 fiyat performans olan bir cihaz ilk olarak kurulumu yapamadımsatıcıyla iletişime geçtim 2 dakika içinde bana geri dönüş yapıpçalıştırdılar çok memnun kaldım. Alın aldırın
İsim: G** Y**
Tarih: 04 Nisan 2024
Yorum: düzenli çalısmıyor ve bir çok kez aradım telefona bıkmadılar kesinlikletavsiye etmiyorum
İsim: H** c**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2024
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürüne Dair Sorular
Soru: Hareket algılamalı kayıda başlama özelliği var mıdır?
Cevap: Yok maalesef efendim
Soru: Merhaba kıyafete takılabilen ses ve konum takibi yapabilen bir cihaz var mı. Ya da araba için ses ve konum takibi yapan yine ama uzun süre gidecek elektriğe bağlamadan telefona bağlayabileceğim bir cihaz var mı
Cevap: RF22 olur efendim arama yerine yazın çıkar
Soru: Merhaba, araç için gizli olabilecek büyüklükte ve 15- 20 saat, ses ve görüntü alabileceğim bir kamera varmı? Wi di olmadan
Cevap: FTK91 olur araba için arama yerine yazarak bulabilirsiniz
Soru: merabalar uygulamanın adı nedir aceba
Cevap: Lookcam uygulama ismi
Soru: Wifi olmayan ortamda kullanabılır mıyım? Bakıcı ıcın uygun mudur bu urun
Cevap: Uygundur WiFi olmadan da kullanabilirsiniz
Soru: gece görüş varmı
Cevap: Gece görüşü yoktur
Soru: Kaç derece açısı
Cevap: 120 derece
Soru: aynı cihazdan iki tane alsam aynı telden look cam da iksini de kullanabiliyormuyuz
Cevap: Evet kullanabilirsiniz efendim aynı telde izlenir ikiside
Soru: Salam. Bu sajda çok kalsa mesele evde uzun süre tskıb getsem olurmu?
Cevap: Olur efendim tabiki
Soru: Nano-sn89 olan kamerayı sayfanızda bulamadım yardımcı olabilir misiniz
Cevap: https://ty.gl/pq8vbzp7n4
Soru: Prize taklılı olmadan 5 gün kayıt yapabılen bir kamera lınki atabılırmısınız ama kameranın küçük olması lazım
Cevap: Wtu89 olur
Soru: Merhabalar şarzı en uzun süre giden bir kameranız var mı?
Cevap: FTK91 veya Wtu89 olabilir arama yerine yazın çıkar
Soru: Sesleri kaç metre kadar sesleri aydın kaydeder? Ve kç gb-lık hafıza kartları gerek bu cihaza?
Cevap: 40 metrekare alanda sesleri kaydeder efendim
Soru: Merhaba gece sesi yazirmı?
Cevap: Sesleri her zaman kaydeder. Gece görüşü yoktur.
Soru: Merhaba, ürünu Yazlikda Kısıb Kullanmak icin düşünuyorum. Sorum Şöyle. Elektrikde Sürekli algılamalari açık mi. yani Hirsız Girdi. Alarm Çaldı. Görüntüyü Online bir Server veya Ugulamada Kayıt alabiliyormu,varsa Kayıtları Uzaksan Silebiliyoruyuz? hareket Sensörlü kayıda geçiyor, geçerken Cepden Uygulamaya Bildiri veya alarm geliyormu? Elektirkler Kesildi, Tekrar gelince Kendiliginden Devreye Giriyormu? Kullanım Sifresini Kendim Belirleye biliyormuyum,çünki Tüm Uygulamalar Kendiliginde 123456 Şifresi, Üretici kendi de sistemizie girebilir yoksa. bu hic Güvenli değil.
Cevap: Hareket sensörlü kayıt yok. Bildirim vs gelmez.
Soru: Kayıt yaparken dışarı herhangi bir ışık verir mi?
Cevap: Vermez efendim
Soru: Merhaba. Açısı nedir? Ses görüntü kalitesi iyimidir?
Cevap: 120 derede açı görüntü kalitesi güzel
Soru: Kamera hangi tarafda oluyor yani kamera alta veya üstemi bakıyor yoksa başındamı kamera
Cevap: Tam karşıya bakar kamera
Soru: İyi günler bunun için indirdiğim lookcam programa daha sonra giriş yaptığımda şifresine eror veriyor ne yapmalıyım giremiyorum
Cevap: 123456 yazın giriş yapar
Soru: Kayıt süresi ne kadar.fişe takılı olduğu sürece mi kaydediyor.detaylı bilgi verirmisiniz
Cevap: 32 GB karta 5 gün kayıt yapılır 128 GB'a kadar destekler fişe takılı olduğu sürece kayıt yapar ve uzaktan izleme yapabilirsiniz sesleri de kaydeder ayrıca
1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Ürün Resimleri

1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 En Uygun Satış Linki

Nanocamcoders 1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Nanocamcoders 1k * 1080p Gizli Mini Wifi Adaptör Güvenlik Kamerası Mikro Güvenlik Gizli Nano Kamera Adp01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.