Cemre
Bilgili
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Şu Anki Satış Fiyatı 249.9 Tl'den Satılmaktadır.
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Açıklama Ve Özellikler
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Ürününün Satıcısı, Genel Markalar 2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi ürününü 249.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
249.9 Tl ye satışta olan 2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Beklediğimden biraz küçük geldi ama kullanışlı bir ürün akşamkaranlıkta çektiğimde çok özenmedim görseldeki gibi çekim oldu özenliçekimde daha profesyonel bir görüntü yakayabilirsiniz
İsim: N** T** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Uygun Market
Yorum: şahane bir ürün fevkalade
İsim: n** ö**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Fiyatına göre çok çok güzel bana da küçük bişey lazımdı zaten beğendim
İsim: Öznur G. G.
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: parfüm çekimi için aldım gayet güzel
İsim: A** k**
Tarih: 16 Ocak 2024
Yorum: iyi tesekurler
İsim: K** D** e** e**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Göründüğü gibi benim için yeterli büyüklükte kargoda bi yeri çatlamıştısatıcı değiştirebileceğini söyledi o yüzden teşekkür ediyorum
İsim: z** e** b**
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: 1 siyah 1 beyaz fon gelmesi gerekirken 2 siyah fon gönderildi. ben bir okadar kargo parası verip fon arayacağım bir de. zamanım olsa iade ederdim.
İsim: T** E**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: Çok küçük iade ettim
İsim: NEHİR F. T.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Yorum: İş görür beğendim pratik
İsim: A** m** A**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Ürünün içeriğinde olması gereken beyaz şablon yoktu ne yazıkki alanınbeyaz olması yine de orijinal bir kalitede olmasına engel oluyordiyebilirim iki adet siyah çıktı keşke biri beyaz olsaydı diyeceksinizsiz de benim gibi
İsim: E** Ö**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ürün kargo yapmadan önce incelenmedi galiba kenar çıtçıt bozuk , şimdibide iade kargo ile uğraşmak zorundayım bu durumdan hiç hoşlanmıyorum.
İsim: İ** B**
Yorum: ürün katlanarak geldiği için korunaklı bir şekilde paketlenmediği içinyamulmus ve çekim yaparken arka tarafta delikler kötü duruyor
İsim: oğuzhan d.
Tarih: 12 Ocak 2023
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Merak Edilenler Neler?
Soru: bu ürünün ebatı nedir?
Cevap: açıklama ksımındaki gibidir efendim.
Soru: Led den kaynaklı ışık kırılıyormu acaba?
Cevap: Hayır efendim.
Soru: Merhaba ğrotez tırnak çekimleri için uygunmudur boyut
Cevap: evet efendim uygun.
Soru: merhaba üründe kablo ve adaptör de mevcutmu
Cevap: Merhaba kablo ile gönderilmektedir efendim
Soru: Çanta çekimi için uygun mudur acaba
Cevap: hayır efendim boyuları uygun değildir.
Soru: iki tane siyah fon gönderilmiş. Ben bir tanesi beyaz diye tercih ettim sizi
Cevap: Ürün kendinden beyazdır efendim
Soru: merhaba yorumlarda 2 siyah fon geldi yazmislar elinizde beyaz fonda varmi?
Cevap: Yok efendim
Soru: Işığı var mı?
Cevap: evet efendim.
Soru: Ben siyah olanını almak istiyorum varmı
Cevap: Merhaba efendim ürün beyaz renktedir 2 adet siyah fon gönderilmektedir. Onlarla çekim yapabilirsiniz
Soru: Ürün 2 adet fon ile geldi ancak ikisi de siyah. Biri beyaz olması gerekmiyor muydu?
Cevap: Merhaba fakrika üretimi bu şekilde efendim
Soru: Üst tarafı açılıyormu kapak gibi üst kısmından çekim yapabiliyormuyuz
Cevap: büyük var efendim onunki açılıyor bu küçük olan.
Soru: merhaba içinde LED ışıkta mevcutmu. yoksa sadece kutu ve fon mu geliyor
Cevap: Merhaba kendi led ışığı mevcut efendim
Soru: 2adet ürünmü geliyor
Cevap: 2 adet arka fon geliyor efendim.
Soru: ayakkabı çekimi olurmu bunla
Cevap: hayır efendim bunların büyükleri var 40 x 40 cm mağazamızda ondan almanızı rica ederiz.
Soru: merhabalar boyutları yazılmamış yazabilir misiniz
Cevap: Merhaba 23*24 cm efendim
Soru: Merhabalar. Ürün siyah ve beyaz fon olarak geliyor değil mi?
Cevap: Merhaba ürün kendi beyazdır ekstra olarak siyah fon gönderilir efendim
Soru: Biri siyah biri beyaz di mi
Cevap: Merhaba iki adet siyah efendim
Soru: Günaydın beyaz fonlu istiyorum elinizde varmı acaba? Görselde siyah görünüyor.
Cevap: ürün 2 adet fon ile geliyor efendim beyaz ve siyah.
Soru: urun geldi iyi hos da icinde siyah beyaz iki adet siyah geldi abi hicmi urunlere bakmazsiniz ya ben simdi gerimi gönderiyim urunu
Cevap: efendim ürün ekstra iki adet siyah fonla gönderilmektedir
Soru: iyi günler resim varmi resimde görüldüğü gibi deyilmi
Cevap: Evet efendim.
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Detaylı Fotoğraflar
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Şu Anki Satış Fiyatı 249.9 Tl'den Satılmaktadır.
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Hakkında yaklaşık 27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Açıklama Ve Özellikler
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Ürününün Satıcısı, Genel Markalar 2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi ürününü 249.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Kullanıcı Geri Dönüşleri
249.9 Tl ye satışta olan 2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
27 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: Beklediğimden biraz küçük geldi ama kullanışlı bir ürün akşamkaranlıkta çektiğimde çok özenmedim görseldeki gibi çekim oldu özenliçekimde daha profesyonel bir görüntü yakayabilirsiniz
İsim: N** T** A**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: şahane bir ürün fevkalade
İsim: n** ö**
Tarih: 01 Haziran 2024
Yorum: Fiyatına göre çok çok güzel bana da küçük bişey lazımdı zaten beğendim
İsim: Öznur G. G.
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: parfüm çekimi için aldım gayet güzel
İsim: A** k**
Yorum: iyi tesekurler
İsim: K** D** e** e**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Göründüğü gibi benim için yeterli büyüklükte kargoda bi yeri çatlamıştısatıcı değiştirebileceğini söyledi o yüzden teşekkür ediyorum

İsim: z** e** b**
Tarih: 28 Kasım 2023
Yorum: 1 siyah 1 beyaz fon gelmesi gerekirken 2 siyah fon gönderildi. ben bir okadar kargo parası verip fon arayacağım bir de. zamanım olsa iade ederdim.
İsim: T** E**
Tarih: 15 Kasım 2023
Yorum: Çok küçük iade ettim
İsim: NEHİR F. T.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Yorum: İş görür beğendim pratik
İsim: A** m** A**
Tarih: 21 Ocak 2023
Yorum: Ürünün içeriğinde olması gereken beyaz şablon yoktu ne yazıkki alanınbeyaz olması yine de orijinal bir kalitede olmasına engel oluyordiyebilirim iki adet siyah çıktı keşke biri beyaz olsaydı diyeceksinizsiz de benim gibi
İsim: E** Ö**
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: Ürün kargo yapmadan önce incelenmedi galiba kenar çıtçıt bozuk , şimdibide iade kargo ile uğraşmak zorundayım bu durumdan hiç hoşlanmıyorum.
İsim: İ** B**
Yorum: ürün katlanarak geldiği için korunaklı bir şekilde paketlenmediği içinyamulmus ve çekim yaparken arka tarafta delikler kötü duruyor
İsim: oğuzhan d.
Tarih: 12 Ocak 2023
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Merak Edilenler Neler?
Soru: bu ürünün ebatı nedir?
Cevap: açıklama ksımındaki gibidir efendim.
Soru: Led den kaynaklı ışık kırılıyormu acaba?
Cevap: Hayır efendim.
Soru: Merhaba ğrotez tırnak çekimleri için uygunmudur boyut
Cevap: evet efendim uygun.
Soru: merhaba üründe kablo ve adaptör de mevcutmu
Cevap: Merhaba kablo ile gönderilmektedir efendim
Soru: Çanta çekimi için uygun mudur acaba
Cevap: hayır efendim boyuları uygun değildir.
Soru: iki tane siyah fon gönderilmiş. Ben bir tanesi beyaz diye tercih ettim sizi
Cevap: Ürün kendinden beyazdır efendim
Soru: merhaba yorumlarda 2 siyah fon geldi yazmislar elinizde beyaz fonda varmi?
Cevap: Yok efendim
Soru: Işığı var mı?
Cevap: evet efendim.
Soru: Ben siyah olanını almak istiyorum varmı
Cevap: Merhaba efendim ürün beyaz renktedir 2 adet siyah fon gönderilmektedir. Onlarla çekim yapabilirsiniz
Soru: Ürün 2 adet fon ile geldi ancak ikisi de siyah. Biri beyaz olması gerekmiyor muydu?
Cevap: Merhaba fakrika üretimi bu şekilde efendim
Soru: Üst tarafı açılıyormu kapak gibi üst kısmından çekim yapabiliyormuyuz
Cevap: büyük var efendim onunki açılıyor bu küçük olan.
Soru: merhaba içinde LED ışıkta mevcutmu. yoksa sadece kutu ve fon mu geliyor
Cevap: Merhaba kendi led ışığı mevcut efendim
Soru: 2adet ürünmü geliyor
Cevap: 2 adet arka fon geliyor efendim.
Soru: ayakkabı çekimi olurmu bunla
Cevap: hayır efendim bunların büyükleri var 40 x 40 cm mağazamızda ondan almanızı rica ederiz.
Soru: merhabalar boyutları yazılmamış yazabilir misiniz
Cevap: Merhaba 23*24 cm efendim
Soru: Merhabalar. Ürün siyah ve beyaz fon olarak geliyor değil mi?
Cevap: Merhaba ürün kendi beyazdır ekstra olarak siyah fon gönderilir efendim
Soru: Biri siyah biri beyaz di mi
Cevap: Merhaba iki adet siyah efendim
Soru: Günaydın beyaz fonlu istiyorum elinizde varmı acaba? Görselde siyah görünüyor.
Cevap: ürün 2 adet fon ile geliyor efendim beyaz ve siyah.
Soru: urun geldi iyi hos da icinde siyah beyaz iki adet siyah geldi abi hicmi urunlere bakmazsiniz ya ben simdi gerimi gönderiyim urunu
Cevap: efendim ürün ekstra iki adet siyah fonla gönderilmektedir
Soru: iyi günler resim varmi resimde görüldüğü gibi deyilmi
Cevap: Evet efendim.
2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Detaylı Fotoğraflar

2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi En Uygun Satış Linki

Genel Markalar 2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar 2 Adet Arka Fonlu Led Işıklı Ürün Çekim Çadırı Mini Fon Fotoğraf Stüdyosu Ledli Işık Perdesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.