32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Güncel Satış Fiyatı 5999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Kullanıcı Yorumları Nasıl?
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürün Hakkında Bilgi
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürününün Satıcısı, Regal 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu ürününü 5999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu En Son Yapılan Yorumlar
5999.0 Tl ye satışta olan 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: sağlam geldi çok güzel ikinciye aldım memnunum
İsim: N** E**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İstereyon
Yorum: güzel paketlenmiş sağlam bir şekilde geldi kurulumu kolaydi görüntükalitesi iyi full HD desteği var kumanda kontrolü kolay ancak androidsürümü bazı uygulamaları desteklemesi hayal kırıklığı yarattı
İsim: V** O**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Servis kurulum için 950 tl istiyor
İsim: S** Ş**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: 32 inç olan TV lerin içinde en iyi fiyat performans TV lerden birtanesi. Bu Televizyon konusunda işin ehli olan arkadaşın önerisi ilealdım. Ekran kalitesi ve malzeme çok iyi. Ürünü aldığımda satıcıarayarak cep telefonuna gelen kodu isteyerwk TV yi Vestel üzerinde çıkışyaparak aynı gün kargoya verildi. kargoyu her iki tarafını köpük iledestekleyerekDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: Kargo televizyonugetirdiği zaman video çekerek kutuyu açtım ve baktımkitelevizyonun ekranındaki bazı jelatinler kaldırılmış bazılarıdakaldırıldıktan sonra acemice yapıştırılmış. Ayrıca ayakların vekumandanın poşetide yortılmıştı. Bende İstereyon firmasını aradım vekullanılmış bi ürünü bana göderdiklerini söyledim ama tabiki firma böylebişey olamazDevamını Oku
İsim: H** Ö**
Tarih: 01 Temmuz 2024
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürüne İlişkin Sorular
Soru: YouTube özelliği varmi
Cevap: var efendim
Soru: Bluetooth özelliği varmı. Bu özellik sayesinde cep telefonundaki videoyu bu TV de izleyebilirmiyim.
Cevap: Evet efendim.
Soru: Bu tv'de cozunurluk 1920×1080 mi
Cevap: Evet efendim
Soru: kablosuz wi-fi varmı
Cevap: evet efendim.
Soru: kurulumu kim yapıyor? ayrıca ücret alınıyor mu?
Cevap: Kurulum ücretlidir efendim.Dilerseniz sizde kurabilirsiniz.
Soru: Vestel firmasının garantisi altında mı ? biz kurar isek garanti dışı kalmaz mı?
Cevap: evet vestel garantilidir. Ürünü video çekerek kolisini açarak kurulum yapabilirsiniz garanti dışına çıkmayacaktır.
Soru: askı aparati varmı
Cevap: ücretli efendim.
Soru: Nasil servise qerek olmadan kurulum yapiliyor vestel qarantisi altindaysa vestel qelip kurulumu yapiyo hatta karqo vestel servise birakio randevu alip kurulum yapiolar vestel marka alinca boyle bi kurulum sistemi mi varmis
Cevap: Evet dediğiniz büyük tiviler için geçerli
Soru: internete bağlanıyormu
Cevap: evet internete bağlanıyor
Soru: Televizyon hangi işletim sistemi ve versiyonunu kullanıyor?
Cevap: İşletim Sistemi QUI. Smart Özellikler
Soru: Full Hd Tv lerde çözünürlük 1920 x 1080 olmuyor mu? Regal 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Tv de sizdeki açıklamalarda 1366 x 768 yazıyor Diğer sitelerde 1920 x 1080 Ayrıca garanti süresi sizde 3 yıl yazıyor diğer sitelerde 2 yıl yazıyor sizdeki fazla olan bir yıl ücretli mi
Cevap: 2 yıldır efendım garantı suresı yanlıs yazılmıs olmalı dıger bılgılerde ne yazıyorsa odur
Soru: Kurulum nasıl oluyor servis mi çağırmak gerekiyor
Cevap: Kendiniz video eşliğinde paketi açıp kurabilirsiniz servise gerek yok efendim
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürün Görselleri
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Güncel Satış Fiyatı 5999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Kullanıcı Yorumları Nasıl?
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2 .
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürün Hakkında Bilgi
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürününün Satıcısı, Regal 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu ürününü 5999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu En Son Yapılan Yorumlar
5999.0 Tl ye satışta olan 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.2
Yorum: sağlam geldi çok güzel ikinciye aldım memnunum
İsim: N** E**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: güzel paketlenmiş sağlam bir şekilde geldi kurulumu kolaydi görüntükalitesi iyi full HD desteği var kumanda kontrolü kolay ancak androidsürümü bazı uygulamaları desteklemesi hayal kırıklığı yarattı
İsim: V** O**
Tarih: 03 Temmuz 2024
Yorum: Servis kurulum için 950 tl istiyor
İsim: S** Ş**
Tarih: 04 Eylül 2024
Yorum: 32 inç olan TV lerin içinde en iyi fiyat performans TV lerden birtanesi. Bu Televizyon konusunda işin ehli olan arkadaşın önerisi ilealdım. Ekran kalitesi ve malzeme çok iyi. Ürünü aldığımda satıcıarayarak cep telefonuna gelen kodu isteyerwk TV yi Vestel üzerinde çıkışyaparak aynı gün kargoya verildi. kargoyu her iki tarafını köpük iledestekleyerekDevamını Oku
İsim: M** K**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Yorum: Kargo televizyonugetirdiği zaman video çekerek kutuyu açtım ve baktımkitelevizyonun ekranındaki bazı jelatinler kaldırılmış bazılarıdakaldırıldıktan sonra acemice yapıştırılmış. Ayrıca ayakların vekumandanın poşetide yortılmıştı. Bende İstereyon firmasını aradım vekullanılmış bi ürünü bana göderdiklerini söyledim ama tabiki firma böylebişey olamazDevamını Oku
İsim: H** Ö**
Tarih: 01 Temmuz 2024
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürüne İlişkin Sorular
Soru: YouTube özelliği varmi
Cevap: var efendim
Soru: Bluetooth özelliği varmı. Bu özellik sayesinde cep telefonundaki videoyu bu TV de izleyebilirmiyim.
Cevap: Evet efendim.
Soru: Bu tv'de cozunurluk 1920×1080 mi
Cevap: Evet efendim
Soru: kablosuz wi-fi varmı
Cevap: evet efendim.
Soru: kurulumu kim yapıyor? ayrıca ücret alınıyor mu?
Cevap: Kurulum ücretlidir efendim.Dilerseniz sizde kurabilirsiniz.
Soru: Vestel firmasının garantisi altında mı ? biz kurar isek garanti dışı kalmaz mı?
Cevap: evet vestel garantilidir. Ürünü video çekerek kolisini açarak kurulum yapabilirsiniz garanti dışına çıkmayacaktır.
Soru: askı aparati varmı
Cevap: ücretli efendim.
Soru: Nasil servise qerek olmadan kurulum yapiliyor vestel qarantisi altindaysa vestel qelip kurulumu yapiyo hatta karqo vestel servise birakio randevu alip kurulum yapiolar vestel marka alinca boyle bi kurulum sistemi mi varmis
Cevap: Evet dediğiniz büyük tiviler için geçerli
Soru: internete bağlanıyormu
Cevap: evet internete bağlanıyor
Soru: Televizyon hangi işletim sistemi ve versiyonunu kullanıyor?
Cevap: İşletim Sistemi QUI. Smart Özellikler
Soru: Full Hd Tv lerde çözünürlük 1920 x 1080 olmuyor mu? Regal 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Tv de sizdeki açıklamalarda 1366 x 768 yazıyor Diğer sitelerde 1920 x 1080 Ayrıca garanti süresi sizde 3 yıl yazıyor diğer sitelerde 2 yıl yazıyor sizdeki fazla olan bir yıl ücretli mi
Cevap: 2 yıldır efendım garantı suresı yanlıs yazılmıs olmalı dıger bılgılerde ne yazıyorsa odur
Soru: Kurulum nasıl oluyor servis mi çağırmak gerekiyor
Cevap: Kendiniz video eşliğinde paketi açıp kurabilirsiniz servise gerek yok efendim
32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu Ürün Görselleri

32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu En Uygun Satış Linki

Regal 32R75F01 32
Regal 32R75F01 32'' Ekran Smart Full HD TV Uyumlu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.