32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Şu Anki Fiyatı 9100.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Detaylı Bilgi
TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR : _x000D_
İşlemci2 Çekirdek_x000D_
Dahili HD Uydu AlıcısıVar_x000D_
Dahili Karasal Dijital Uydu AlıcıVar_x000D_
Wifi UyumluluğuVar_x000D_
Akıllı TavsiyeVar_x000D_
ÇözünürlükHD-Ready (1366x768)_x000D_
SeriLED_x000D_
Dinamik KontrastMega Dynamic Contrast_x000D_
Panel TipiD-LED_x000D_
Smart TVVar_x000D_
Ekran Boyutu (cm)80 (32")_x000D_
HDR10 Görüntü TeknolojisiVar_x000D_
_x000D_
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Telefunken 32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv ürününü 9100.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürün Hakkındaki Yorumlar
9100.0 Tl ye satışta olan 32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: güzel
İsim: Abdullah Ö.
Tarih: 14 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: fiyat performans cihazı hatta fiyatına göre fazla iyi
İsim: S** T**
Tarih: 26 Temmuz 2022
Satıcı: mrvstorecom
Yorum: Fiyatına göre boyut ve görüntü kalitesi gercekten çok başarılı
İsim: s** ö**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: üründe plastik duvar askısı da olsa daha mükemmel olur
İsim: m** k**
Tarih: 24 Kasım 2022
Satıcı: Kolaysepet
Yorum: Urun basarili ve satici ilgili ancak urun bilgileri ile gelen urunarasinda farklilik vardir. Arastirarak almanizi tavsiye ederim.
İsim: S** Y**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: Tv full hd diyerek satılıyor ama hd ready ayaklar köşede görseldeki tvgelmiyor. Görüntü kalitesi iyi ama yinede beklenen ve gelen aynı değilsatıcı ısrarla fhd desede değil. Satıcı sattığı ürünü bilmesi gerekiyor.Kutu üstünde bile 1366*768 varken hala ısrar etmesi ilginç.
İsim: H** T** Ö**
Tarih: 02 Nisan 2022
Satıcı: BUİHTİYAC
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: urun bluetoot ozelligi varmi
Cevap: Mevcuttur.
Soru: iyi akşamlar, ürün aciklamasinda smart özellik olduğu yazıyor, ürün ozelliklerinde smart yok diyor? hangisine inanmaliyiz?
Cevap: Entegrasyon hatası oluşmuş ürün Uydu Alıcılı düzeltelim efendim
Soru: çözünürlük 1920 1080 mi kesin ona göre alacam veya almıycam farklı şeyler yazılıyor kamdırmacamı var acaba mrk ettim
Cevap: Merhaba maalesef konuyla ilgili detaylı bilgimiz bulunmamaktadır.Sizleri yanlış yönlendirmemek adına teknik destek ve detaylar için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: Görseldekinin aynısı gibi mi ayakları acaba..Farklı olduğunu söylüyorlar,görseldeki gibi gelmiyormuş
Cevap: Merhaba ürün görseldeki gibidir.Ürünler kapalı kolide olduğu için bize fabrikadan iletilen görsel budur.Ürün görselinden farklı çıkar ise direkt iade edebilirsiniz.
Soru: ürün fhd midir. resimde öyle yazıyor ama açıklamalarda değil. çözünürlüğü nedir
Cevap: Merhaba, ürün full hd olup , çözünürlüğü 1920 x 1080. İyi günler dileriz.
Soru: smart özelliği varmı?
Cevap: Evet Efendim.
Soru: mrb internete bağlanıyor mu bide boyu kaç cnm uzunluğu yani
Cevap: merhaba, tv android işletim sistemine sahiptir efendim smart özellikli ve kendinden uydulu, uzunluk 73cm yükseklik 44 cm dir efendim
Soru: bu model televizyonunuzun internetlisi var mı
Cevap: Merhaba hayır yoktur
Soru: Merhaba ayrıca receiver gerekiyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürün dahili uydu alıcılıdır.
Soru: Netflic varmı
Cevap: Merhaba, Netflix vardır.
Soru: YouTube varmı
Cevap: Merhaba maalesef konuyla ilgili detaylı bilgimiz bulunmamaktadır.Sizleri yanlış yönlendirmemek adına teknik destek ve detaylar için müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.
Soru: Merhaba, ürün full HD mi, HD ready mi acaba?
Cevap: SADECE HD READY
Soru: verdiğiniz yanıt tatmin etmedi. peki siz bana görseldeki gibi tek bacaklı olan modelden gönderebilir misiniz?
Cevap: Merhaba kutu kapalı olduğu için içindeki ürün tek ayaklı model mi yoksa çift ayaklı mı bu şekilde net bilgi verilerek sizi yönlendirememekteyiz.
Soru: televizyon ekranı 80 cm mi yoksa 106 mı
Cevap: Merhaba; Ürün 32" yani çaprazdan 80cm dir.
Soru: 3D televizyon özelliklerinde smart TV olduğu yazıyor fakat alttaki açıklamalarda smart TV'nin olmadığını yazıyor hangisi doğru gerçek olanı yazar mısın lütfen smart TV var mı yok mu ona göre hemen sipariş vereceğim
Cevap: Smart Tv efendim.
Soru: Merhaba Telefunken 32TF6520 32" 81 ekren uydu alıcılı full Hd samart LED Tv özellikli TV nin alacağımız televizyonun çözünülüğü 1920/1080 olarak görünüyor açıklamarda doğrumu
Soru: Dahili uydu ve wifi varmı..
Cevap: Merhaba dahili uydu ve wifi mevcuttur.
Soru: Merhaba bu üründe Wi-Fi var mı yoksa aparat mı almam gerekiyor
Cevap: Merhaba bu üründe Wi-Fi vardır.
Soru: Benim bugün televizyon almam lazım İstanbuldayım bu mümkünmü
Cevap: Kargolara sürecimiz iki gün sürmektedir efendim.
Soru: televizyon full HD mi yoksa HD ready mi
Cevap: Merhaba hd tv dir efendim
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürüne Ait Fotoğraflar
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Şu Anki Fiyatı 9100.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Detaylı Bilgi
TEKNİK ÖZELLİKLER VE FONKSİYONLAR : _x000D_
İşlemci2 Çekirdek_x000D_
Dahili HD Uydu AlıcısıVar_x000D_
Dahili Karasal Dijital Uydu AlıcıVar_x000D_
Wifi UyumluluğuVar_x000D_
Akıllı TavsiyeVar_x000D_
ÇözünürlükHD-Ready (1366x768)_x000D_
SeriLED_x000D_
Dinamik KontrastMega Dynamic Contrast_x000D_
Panel TipiD-LED_x000D_
Smart TVVar_x000D_
Ekran Boyutu (cm)80 (32")_x000D_
HDR10 Görüntü TeknolojisiVar_x000D_
_x000D_
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürününün Satıcısı, Telefunken 32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv ürününü 9100.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürün Hakkındaki Yorumlar
9100.0 Tl ye satışta olan 32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: güzel
İsim: Abdullah Ö.
Tarih: 14 Ekim 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Yorum: fiyat performans cihazı hatta fiyatına göre fazla iyi
İsim: S** T**
Tarih: 26 Temmuz 2022
Satıcı: mrvstorecom
Yorum: Fiyatına göre boyut ve görüntü kalitesi gercekten çok başarılı

İsim: s** ö**
Tarih: 17 Ocak 2022
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: üründe plastik duvar askısı da olsa daha mükemmel olur
İsim: m** k**
Tarih: 24 Kasım 2022
Yorum: Urun basarili ve satici ilgili ancak urun bilgileri ile gelen urunarasinda farklilik vardir. Arastirarak almanizi tavsiye ederim.
İsim: S** Y**
Tarih: 13 Ağustos 2022
Yorum: Tv full hd diyerek satılıyor ama hd ready ayaklar köşede görseldeki tvgelmiyor. Görüntü kalitesi iyi ama yinede beklenen ve gelen aynı değilsatıcı ısrarla fhd desede değil. Satıcı sattığı ürünü bilmesi gerekiyor.Kutu üstünde bile 1366*768 varken hala ısrar etmesi ilginç.
İsim: H** T** Ö**
Tarih: 02 Nisan 2022
Satıcı: BUİHTİYAC
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: urun bluetoot ozelligi varmi
Cevap: Mevcuttur.
Soru: iyi akşamlar, ürün aciklamasinda smart özellik olduğu yazıyor, ürün ozelliklerinde smart yok diyor? hangisine inanmaliyiz?
Cevap: Entegrasyon hatası oluşmuş ürün Uydu Alıcılı düzeltelim efendim
Soru: çözünürlük 1920 1080 mi kesin ona göre alacam veya almıycam farklı şeyler yazılıyor kamdırmacamı var acaba mrk ettim
Soru: Görseldekinin aynısı gibi mi ayakları acaba..Farklı olduğunu söylüyorlar,görseldeki gibi gelmiyormuş
Cevap: Merhaba ürün görseldeki gibidir.Ürünler kapalı kolide olduğu için bize fabrikadan iletilen görsel budur.Ürün görselinden farklı çıkar ise direkt iade edebilirsiniz.
Soru: ürün fhd midir. resimde öyle yazıyor ama açıklamalarda değil. çözünürlüğü nedir
Cevap: Merhaba, ürün full hd olup , çözünürlüğü 1920 x 1080. İyi günler dileriz.
Soru: smart özelliği varmı?
Cevap: Evet Efendim.
Soru: mrb internete bağlanıyor mu bide boyu kaç cnm uzunluğu yani
Cevap: merhaba, tv android işletim sistemine sahiptir efendim smart özellikli ve kendinden uydulu, uzunluk 73cm yükseklik 44 cm dir efendim
Soru: bu model televizyonunuzun internetlisi var mı
Cevap: Merhaba hayır yoktur
Soru: Merhaba ayrıca receiver gerekiyor mu ?
Cevap: Merhaba, ürün dahili uydu alıcılıdır.
Soru: Netflic varmı
Cevap: Merhaba, Netflix vardır.
Soru: YouTube varmı
Soru: Merhaba, ürün full HD mi, HD ready mi acaba?
Cevap: SADECE HD READY
Soru: verdiğiniz yanıt tatmin etmedi. peki siz bana görseldeki gibi tek bacaklı olan modelden gönderebilir misiniz?
Cevap: Merhaba kutu kapalı olduğu için içindeki ürün tek ayaklı model mi yoksa çift ayaklı mı bu şekilde net bilgi verilerek sizi yönlendirememekteyiz.
Soru: televizyon ekranı 80 cm mi yoksa 106 mı
Cevap: Merhaba; Ürün 32" yani çaprazdan 80cm dir.
Soru: 3D televizyon özelliklerinde smart TV olduğu yazıyor fakat alttaki açıklamalarda smart TV'nin olmadığını yazıyor hangisi doğru gerçek olanı yazar mısın lütfen smart TV var mı yok mu ona göre hemen sipariş vereceğim
Cevap: Smart Tv efendim.
Soru: Merhaba Telefunken 32TF6520 32" 81 ekren uydu alıcılı full Hd samart LED Tv özellikli TV nin alacağımız televizyonun çözünülüğü 1920/1080 olarak görünüyor açıklamarda doğrumu
Soru: Dahili uydu ve wifi varmı..
Cevap: Merhaba dahili uydu ve wifi mevcuttur.
Soru: Merhaba bu üründe Wi-Fi var mı yoksa aparat mı almam gerekiyor
Cevap: Merhaba bu üründe Wi-Fi vardır.
Soru: Benim bugün televizyon almam lazım İstanbuldayım bu mümkünmü
Cevap: Kargolara sürecimiz iki gün sürmektedir efendim.
Soru: televizyon full HD mi yoksa HD ready mi
Cevap: Merhaba hd tv dir efendim
32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv Ürüne Ait Fotoğraflar

32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Smart Led Tv En Uygun Satış Linki

Telefunken 32tf6520 32
Telefunken 32tf6520 32'' 82 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Smart Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.