360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Ürün Alınmaya Değer Mi-

Fadime

Bilgili
360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Şu Anki Fiyat Aralığı 4725.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Hakkında yaklaşık 19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Açıklama Ve Özellikler

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Ürününün Satıcısı, Smith 360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera ürününü 4725.0 Tl'den Satılmaktadır.

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Kullanıcı Yorumları Nasıl?
4725.0 Tl ye satışta olan 360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
19 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: teşekkürler süper kamera çok beğendim
İsim: Tezcan ç.
Tarih: 21 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Sarftech_2

Yorum: Saglam kullanışlı tavsiye ederim fiyat performansı deil daha fazlasını hakediyor
İsim: **** ****
Tarih: 14 Aralık 2023

Yorum: Çok özelliği var görüntüsü kalitesi iyi
İsim: M** Ö**
Tarih: 01 Ocak 2024

Yorum: tam bir fiyat performans ürünü, kurulumunun cok basit olmasi mikemmel :)
İsim: s** s**
Tarih: 23 Aralık 2023

Yorum: görüntüsü fiyatına gore idare eder
İsim: H** Ş**
Tarih: 13 Kasım 2023

Yorum: hic kullanisli deil malesf
İsim: M** K**
Tarih: 03 Kasım 2023

Yorum: ürün güzel kullanışlı lakin garanti belgesi içinden cıkmadı 1tNe dahasipariş vericeğim
İsim: y** s**
Tarih: 16 Kasım 2023

Yorum: ürünü aldım teşekkür ederim kamerayı reset atmanız gerekiyor yoksatelefonu baglayamazsiniz.
İsim: m** y**
Tarih: 10 Kasım 2023

Yorum: ALDIĞIM ÜRÜN DÜN ARIZA YAPTI ..NASIL ÇÖZÜM BULABİLIRİM
İsim: A** k**
Tarih: 06 Ocak 2024

Yorum: geldi kutusunu açtık daha fişe soktuk yanık kokusu geldi calışmıyor uzakdurun para çöp oldu
İsim: Ü** s**
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: Ürünün özellikleri güzel ama çalışmadı iade yada değişim yapmak istiyorum
İsim: **** ****
Tarih: 28 Ekim 2023

Yorum: merhaba kurulumu yapamadım maalesef internetten baktım yinedebağlanmıyor iki adet almıştım biri zaten hiç çalışmadı diğerindebagliyamadim geri iade etmek istiyorum
İsim: H** İ**
Tarih: 11 Eylül 2023
Satıcı: BİES TEKNO

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: evden uzaklaşınca yada işimiz çıkınca market va gibi bir yere gidince telefondan takip edebiliyor muyuz kamerayı bilgi verir misiniz lütfen
Cevap: Edersiniz efendim

Soru: hangi program ile çalışıyor
Cevap: Yoose efendim

Soru: cihazın kendi hafızası varmı bana 1-2 gün kayit
Cevap: Kendi hafızası yok efendim

Soru: hareket algıladığında telefona.bildirim geliyor mu acaba
Cevap: Evet efendim geliyor

Soru: izleme mesafesi nekadar işlerinden evi izleyebilirmiyim mesela izmirden İstanbulu izleyebilirmiyim
Cevap: Kameranın olduğu yerde wifi olduğu surece her yerden izlersiniz

Soru: Ürünü kurduktan sonra sürekli internet bağlantısı gerekir mi? İnternet olmayan bir yerde kullanmak istiyorum.
Cevap: Gerekiyor efendim

Soru: wifi ne kadar uzaklıktan çekiyor
Cevap: Merhaba ev mesafesi efendim

Soru: Ürün wifi de görünmüyor bağlantısını yapamadık du du sesi gelmiyor sadece kamera motor kontrolü yapıyor
Cevap: YouTube vidio var efendim

Soru: Wi-Fi olmasa izleyemem mi yoksa kayıt mı yapmaz
Cevap: Wifi olmadan izlemeyezsiniz efendim

Soru: wifi ye bağlamak gerekiyor mu
Cevap: evet efendim gerekiyor

Soru: wifi bağlanmıyor ne yapmalıyım
Cevap: YouTube video var efendim

Soru: Android telefonlar kullanabiliyor mu
Cevap: Tabiki efendim

Soru: Ürünün arızası için gönderdim fakat halan bir dönüş olmadı.Lütfen bilgi verebilirmisiniz.
Cevap: Yarın bakalım efendim

Soru: merhaba, elektrikler gidince kayıt almaya devam ediyor mu acaba wifi çalıştığı süre içerisinde mi kayıt alır?
Cevap: Etmez efendim

Soru: Kaç Gb hafiza karti destekliyor? Bir de hafiza doldukca otomatik silerek yenileyebiliyor mu?
Cevap: Evet otamatik gün gün siliyor

Soru: Selam yoose dediğimiz programla sd card olmadan bağlı olduğu internet ile buluta kayıt yapıyor mu?
Cevap: Bulut da kayıt yapmak için satın almanız gerekiyor

Soru: merhaba ürün 360 derece dönme özelliği elle mi yapılıyor.uzaktan kumanda edebiliyor muyuz
Cevap: Hareket takip var telefonla da çevirebilirsiniz

Soru: Bir kamerayi kac tane telefonda izlana bilir? Yani kac kisi takip eda bilir? SD olmasada calisirmi?
Cevap: 2 kişi izler efendim

Soru: kurulum yapamadım bana yardımcı olursanız sevinirim yoksa cihazı geri ıyadesını ıstıcen
Cevap: Merhaba YouTube da vidio var efendim

Soru: Kameraya herhangi bir kablo gerekiyor mu
Cevap: Merhaba kutu içerisinden çıkmaktadır efendim

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

360° Wifi Bebek Ev Ofis Güvenlik Gece Görüşlü Sensörlü Harekete Duyarlı 1080p İç IP Kamera En Uygun Satış Linki