4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Alınır Mı-

LeylaSes

Bilgili
4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Tavsiye Eder Misiniz?
4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Şu Anki Satış Fiyatı 4850.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Hakkında yaklaşık .

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Detaylı Bilgi

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Ürününün Satıcısı, OEM 4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir ürününü 4850.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Ürün Hakkındaki Yorumlar
4850.0 Tl ye satışta olan 4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: Bana dönüş yaparsanız sevinirim kameranın birtanesin gece görüşçalışmıyor adaptör 2014 tarihli kalite olarak idare eder ama bunu nasıl çözebiliriz
İsim: a** g**
Tarih: 29 Ekim 2021
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MS E-TİCARET

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: merhaba daha düşük pixel seçeneği var mı birde kamera sayısı 2 adet HDD yüksek arıyorum mevcut mudur
Cevap: Merhaba, tüm ürünler 1080p 2mp

Soru: merhaba kamera seti alacaktım fakat kaldırmissiniz ilani en geç bugün almam lazım
Cevap: Diğer setlerden alabilirsiniz bu setimiz bitti,

Soru: merhaba 5 iç bir dış kamera sistemi ve 1 ay kayıt yapabilir hdd disk setleriniz mevcut mu acaba
Cevap: Maalesef Öyle Bir Setimiz Mevcut Değil. Fakat Sayfamızdan 1 Adet 6'lı Set Ve 2 Tb Hdd Alırsanız 5 Adet İç 1 Adet Dış Mekan Gönderebiliriz. 2 Tb Hdd İle 1 Ay Kayıt Alabilirsiniz

Soru: merhaba bu kamerayi sadece bir yere koyub hic bir kablo falan kosmadan. ve internetsiz telefondan uygulama ile video goruntuyu izlemek mumkunmi?
Cevap: Maalesef Mümkün Değil. Telefondan Uzaktan İzlemek İçin Xmeye Uygulaması İçin İnternet Gerekmektedir.

Soru: dolar eruo düştü hatırlatmak isterim 16.50 TL iken 1350 TL'den satiyordunuz şimdi dolar 13 TL düştü dövize endeksli üründe hala bir indirim göremedim.
Cevap: Bizde güzel ciddi indirimler bekliyoruz, inşallah en kısa zamanda çok güzel fiyatlarla buradayız

Soru: internetsiz çalışır mı? SD kartı pakete dahil mi?
Cevap: Ürünler Ahd (Kablolu) Kameradır Harddisk Paketin İçindedir İnternet Olmadan Çalışır . Telefon Uygulamasından 24 Saat İzlenebilir

Soru: merhaba ben gökhan elektronik teknisyeniyim 2 arkadaşım sizden kamera aldı şimdi yine alicaz fakat sormak istediğim soru kayit cihazı 4k turbo hd xvr olarak mı gönderiyorsunuz ondansa alıcam
Cevap: Evet Kayıt Cihazımız 4K Turbo HD Xvr

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

4 Lü Güvenlik Kamera Seti 1080p Ahd Kamera Seti Gece Izlenebilir En Uygun Satış Linki