Peri
Bilgili
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Şimdiki Fiyatı Ile 895.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Kaç Kişi Memnun?
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Teknik Bilgiler
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Ürününün Satıcısı, cazipshop 40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı ürününü 895.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Ürünü Kullananların Görüşleri
895.0 Tl ye satışta olan 40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5
Yorum: Çok başarılı
İsim: S** K**
Tarih: 08 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CAZİPSHOP
Yorum: Ürün güzel fakat bu kadar yüksek bir fiyatlık durumu yok en fazla 250-300 verilir buna. Ben 750 tl aldım yani fiyatından dolayı tavsiye etmiyorum…
İsim: Fatih G.
Tarih: 29 Aralık 2023
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhaba üstten çekim yapabilmek için yuvarlak bir kapak kısmı var mı acaba sadece ene son fotoğrafta o şekilde gözüküyor diğerlerinde yok
Cevap: Merhabalar 40x40 ebatımızda üstten çekim için yuvarlak kapak mevcuttur efendim
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Ürüne Ait Resimler
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Şimdiki Fiyatı Ile 895.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Kaç Kişi Memnun?
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Hakkında yaklaşık 2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5 .
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Teknik Bilgiler
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Ürününün Satıcısı, cazipshop 40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı ürününü 895.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Ürünü Kullananların Görüşleri
895.0 Tl ye satışta olan 40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
2 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.5
Yorum: Çok başarılı
İsim: S** K**
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: Ürün güzel fakat bu kadar yüksek bir fiyatlık durumu yok en fazla 250-300 verilir buna. Ben 750 tl aldım yani fiyatından dolayı tavsiye etmiyorum…
İsim: Fatih G.
Tarih: 29 Aralık 2023
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Merhaba üstten çekim yapabilmek için yuvarlak bir kapak kısmı var mı acaba sadece ene son fotoğrafta o şekilde gözüküyor diğerlerinde yok
Cevap: Merhabalar 40x40 ebatımızda üstten çekim için yuvarlak kapak mevcuttur efendim
40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Ürüne Ait Resimler

40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı En Uygun Satış Linki

cazipshop 40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
cazipshop 40X40CM Lightbox LED Işıklı Portatif Ürün Çekim Çadırı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.