Ayse
Bilgili
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Alınmaya Değer Mi?
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Şu Anki Fiyat Aralığı 14599.0 Tl'den Satılmaktadır.
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürünün Detayları
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv ürününü 14599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında Yapılan Yorumlar
14599.0 Tl ye satışta olan 43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürün kısa zamanda sorunsuz geldi.
İsim: M** B**
Tarih: 01 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: Kalitesi güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Satıcı: SPACEAGE
Yorum: sağlam paketlenmiş teşekkür ederim
İsim: E** B**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: gayet sağlam kargolanmış, hiçbir sorun yaşamadık indirimdeyken aldım
İsim: Y** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel kullanışlı tavsiye ederim herkese
İsim: A** a**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Size tek birşey söylüyorum, uzun zamandır televizyon araştırmasıyapıyorum ve şu an aldığım bu televizyon bence şimdiye kadargördüklerimin en iyisi yorumlara baktığınız zaman anlayacaksınızkargolama harikaydı ürün sorunsuz ve kusursuz geldi ve servis çok hızlıbir şekilde gelip yardımcı olarak kurulumu yaptılar
İsim: Mehmet K.
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: daha öncede kullandığım bir marka ekran kalitesi güzel
İsim: E** E**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: fiyatıda performansıda güzel ürün
İsim: B** Z** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Ürün parasına göre güzel. Servis gelip kurdu. Kargonun geç getirmesiharicinde bir sorun yok.
İsim: A** K**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Mega-Home
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba ürün siyahmı yoksa beyazmi
Cevap: Merhaba, ürünün ön çerçeve rengi siyahtır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba hdmi 2.1 mi acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, Arçelik müşteri hizmetlerinden destek ve bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı günler
Soru: kurulum nasıl yapılıyor ucretli mi
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar Beinsports var mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Çözünürlük Pikseli nedir
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüzün çözünürlük pikseli UHD (3.840x2.160)'dir.
Soru: bas konuş özelliği varmi ?
Cevap: 8500 MODELİNDE VAR
Soru: Netflix uygulaması var mı?
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ekran yansitmai bulamiyorum
Soru: peki bunun için ücret ödeniyor mu yetkili servise
Cevap: Servise sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz. 50 inçe kadar olan tvler için ücret alınıyor demişlerdi daha önce.
Soru: duvara asma aparatı içinde mi içinde değilse nasıl temin edeceğiz
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ekran yansıtma varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: askı aparatı mevcut mu
Cevap: Merhaba efendim askı aparatı servis tarafından ücretsiz bir şekilde takılmaktadır montaj yapılırken
Soru: Merhaba. Televizyon beyaz renkli değil mi?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün görseldeki renktedir. Çerçevesi siyahtır. Sağlıklı günler
Soru: ekran yansıtma özelliği varmı
Cevap: Merhaba. Telefonunuzda ekran yansıtma özelliği varsa Tv ye yansıtabilirsiniz.
Soru: urunu ceyiz icin almayi dusunuyorum garantisini gecikmeli baslatabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba tv kurulumu ücretlimi ? ücretsizmi acaba ?
Cevap: Ücretsizdir efendim.
Soru: Kanal geçiş hızı nedir
Soru: Merhaba üründe akıllı kumanda mevcut mu? Bir de duvara asma aparatı var mı?
Soru: Merhaba görsel de siyah görülüyor ama özellik kısmında beyaz yazıyor,hangisi.
Cevap: Siyah efendim
Soru: merhaba, android sürümü kaçtır, ürünün
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürüne Ait Fotoğraflar
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Şu Anki Fiyat Aralığı 14599.0 Tl'den Satılmaktadır.
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında yaklaşık 13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürünün Detayları
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürününün Satıcısı, Grundig 43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv ürününü 14599.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında Yapılan Yorumlar
14599.0 Tl ye satışta olan 43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
13 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: ürün kısa zamanda sorunsuz geldi.
İsim: M** B**
Tarih: 01 Eylül 2024
Yorum: Kalitesi güzel
İsim: A** Ö**
Tarih: 07 Mayıs 2024
Satıcı: SPACEAGE
Yorum: sağlam paketlenmiş teşekkür ederim
İsim: E** B**
Tarih: 15 Şubat 2024
Yorum: gayet sağlam kargolanmış, hiçbir sorun yaşamadık indirimdeyken aldım
İsim: Y** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 12 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel kullanışlı tavsiye ederim herkese

İsim: A** a**
Tarih: 29 Aralık 2023
Yorum: Size tek birşey söylüyorum, uzun zamandır televizyon araştırmasıyapıyorum ve şu an aldığım bu televizyon bence şimdiye kadargördüklerimin en iyisi yorumlara baktığınız zaman anlayacaksınızkargolama harikaydı ürün sorunsuz ve kusursuz geldi ve servis çok hızlıbir şekilde gelip yardımcı olarak kurulumu yaptılar
İsim: Mehmet K.
Tarih: 08 Aralık 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ
Yorum: daha öncede kullandığım bir marka ekran kalitesi güzel
İsim: E** E**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: fiyatıda performansıda güzel ürün
İsim: B** Z** A**
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: Ürün parasına göre güzel. Servis gelip kurdu. Kargonun geç getirmesiharicinde bir sorun yok.
İsim: A** K**
Tarih: 21 Şubat 2024
Satıcı: Mega-Home
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Merak Edilenler Neler?
Soru: merhaba ürün siyahmı yoksa beyazmi
Cevap: Merhaba, ürünün ön çerçeve rengi siyahtır. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba hdmi 2.1 mi acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, Arçelik müşteri hizmetlerinden destek ve bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı günler
Soru: kurulum nasıl yapılıyor ucretli mi
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Merhabalar Beinsports var mı?
Soru: Çözünürlük Pikseli nedir
Cevap: Merhabalar efendim ürünümüzün çözünürlük pikseli UHD (3.840x2.160)'dir.
Soru: bas konuş özelliği varmi ?
Cevap: 8500 MODELİNDE VAR
Soru: Netflix uygulaması var mı?
Soru: ekran yansitmai bulamiyorum
Soru: peki bunun için ücret ödeniyor mu yetkili servise
Cevap: Servise sorarsanız daha net bilgi alabilirsiniz. 50 inçe kadar olan tvler için ücret alınıyor demişlerdi daha önce.
Soru: duvara asma aparatı içinde mi içinde değilse nasıl temin edeceğiz
Cevap: Merhaba, ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: ekran yansıtma varmı
Cevap: Evet var efendim
Soru: askı aparatı mevcut mu
Cevap: Merhaba efendim askı aparatı servis tarafından ücretsiz bir şekilde takılmaktadır montaj yapılırken
Soru: Merhaba. Televizyon beyaz renkli değil mi?
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün görseldeki renktedir. Çerçevesi siyahtır. Sağlıklı günler
Soru: ekran yansıtma özelliği varmı
Cevap: Merhaba. Telefonunuzda ekran yansıtma özelliği varsa Tv ye yansıtabilirsiniz.
Soru: urunu ceyiz icin almayi dusunuyorum garantisini gecikmeli baslatabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, Ürün 2 yıl Türkiye garantilidir. İyi günler dileriz.
Soru: Merhaba tv kurulumu ücretlimi ? ücretsizmi acaba ?
Cevap: Ücretsizdir efendim.
Soru: Kanal geçiş hızı nedir
Soru: Merhaba üründe akıllı kumanda mevcut mu? Bir de duvara asma aparatı var mı?
Soru: Merhaba görsel de siyah görülüyor ama özellik kısmında beyaz yazıyor,hangisi.
Cevap: Siyah efendim
Soru: merhaba, android sürümü kaçtır, ürünün
43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Ürüne Ait Fotoğraflar

43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv En Uygun Satış Linki

Grundig 43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Grundig 43ghu7500b 43” 108 Ekran 4k Uhd Smart Android Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.