43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Bu Ürünü Almalı Mı?
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Anlık Fiyatı 14999.0 Tl'den Satılmaktadır.
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yaklaşık 48 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Detaylı Açıklama
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürününün Satıcısı, TCL 43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv ürününü 14999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
14999.0 Tl ye satışta olan 43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
48 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Çok güzel ve şık duruyor. Müşteri hizmetlerini arayınca gelip kurulumudayaptılar aynı gün içinde ayrıca Google a giriyor olması da ekstrasi.Alınabilir kesinlikle
İsim: D** T**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: tv nin kutusu darbe almış yırtık ve ezik geldi
İsim: m** d**
Tarih: 23 Eylül 2024
Satıcı: TRV_TEKNOLOJİ
Yorum: tcl kaliteli
İsim: G** O**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Mayıs 2024
Satıcı: THE NORTH STORE
Yorum: Ürün başarılı, Teknosa satıcıdan aldık..
İsim: T** G** B**
Tarih: 01 Nisan 2024
Satıcı: Teknosa
Yorum: Güzel görüntü
İsim: **** ****
Tarih: 17 Mart 2024
Satıcı: F2G_Tech
Yorum: sorunsuz geldi. servis verilen saatte ve günde kurulumu yaptı. tsklr
İsim: M** A** k**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Güzel ürün . Google tv çok güzel çok hızlı bazı ufak tefek sıkıntılarvar ama muhtemelen işletim sistemi ve uygulamalar arası uyumdan . Kargoda sıkıntısız geldi . Kurulumu da yapıldı bir günde .
İsim: R** K**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: Y** G**
Tarih: 14 Şubat 2024
Satıcı: ÖZBEL TİCARET
Yorum: Televizyon çok güzel, hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı, teşekkür ederim
İsim: H** Ü**
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: ozellikle tcl ye bilkoma cok tesekkur ederim hem ilgilenmeleri hemkalite.kargo mukemmel borusan lojistik. kuruluma gelen servisede teskkurederim.hersey cok guzel.
İsim: y** k**
Tarih: 12 Aralık 2023
Satıcı: Benim O
Yorum: İnternet varsa hersey çok kolay... tv + zaten vardı 5 cihazda kullanımhakkı olması sebebiyle tv ye rahatlıkla yükledik... google tv olmasışansımıza oldu .. Google tv olması uydu ,kablo, ekstra kablo gibimalzemelere gerek bırakmıyor... Büyüklük ideal..
İsim: K** g**
Tarih: 06 Aralık 2023
Satıcı: VATAN BİLGİSAYAR
Yorum: Tam bir fiyat performans canavarı. Google tv özelliği epey kullanışlı.hiçbir olumsuzluk yaşamadım. ekip güzelce kurdu ve gitti.
İsim: G** I**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Ürün Gerçekten Çok İyi. Ayni Zamanda Android İşletim Sistemi KullanıyorGörüntü Harika Arayüz Karmaşık biraz. Yanlız Annem Yaşlı Olduğu İçinKullanamadı Kumandada sayisal Tuşlar Olmamasi da kötü oldu annemkullanamadı o yüzden iade etmek zorunda kaldım.
İsim: F** T**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: gayet iyi tv
İsim: H** Ç**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Yorum: Ilk açılışta biraz yavaş açılıyor ana menü ekranı biraz yavaş ama idareeder beğendim
İsim: M** A** A**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Ürün güzel lakin şu anlık kullanımımda ethernet kablosu bağlıyken wifiyebağlanamıyorum. Wifiye bağlanabilmek için ethernet kablosunu çıkarmakzorunda kalıyorum. Eğer ethernet ile bağlı iseniz tcl home uygulamasınıkullanamıyorsunuz. Onun içinse wifiye bağlı olmak zorunda. Televizyonasağdan soldan veya karşıdan baktığınızda renk farklılığı oluşuyor onDevamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Ürün güzeli renkler canlı, servisi ile ilgili kötü yorumlar duymayabaşladım inşallah başımız ağrımaz.
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Aldıktan sonra 2 bin zamnladı ama gayet şık televizyon
İsim: F** N** M**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Ürünü henüz kurmadım ancak hasarsız, kusursuz bir kutuyla teslim aldım.Fiyat performans oranıyla öne çıkan özellikleri var, umarım kalitesiylede diğer markalardan üstündür. Tr'de zaten genelde alt kalitedekiversiyonlar veya özelliktekiler satılıyor veya üretiliyor. Daha öncealdığım yerli bir markanın iki ürününde de kısa sürede panel arızasıyaşamışDevamını Oku
İsim: Özgür U.
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: Televizyonda vertical banding sorunu var. Maç izlerken siyah dikeyşeritler gözüküyor. Gri ekranda da belli oluyor. Paneli daha kalitelibir televizyon almanızı öneririm
İsim: M** Y**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: ürünü hiç beğenmedim görüntü kalitesi çok kötü değiştirmek istedimkurulum yapıldıktan sonra servis raporu olmadan değiştiremezsin dedilerçok pişmanım c serisini alamak gerekiyor muş yani Q led olanın alamkgerekiyormuş benimki TCL P735 ultra hd smart led diye geçiyor ama hiçiyi değil değiştirmek istiyorum.
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı ve korunaklı teslim edildi servis randevu saatinde gelip kurdusorun yaşamadık.Televizyok çok güzel beklentimizi karşıladı .
İsim: A** Ü**
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: DC Tekno Moda
Yorum: ürünü kayınvalideme aldık kısa sürede sağlam şekilde ulaştı hemen ertesigün de kurulumu gerçekleşti biz çok memnun kaldık satıcıyıda ürünü detavsiye ederim.
İsim: A** K**
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: COVERİUMM
Yorum: Televizyon çok iyi kalitesi geçişleri fakat android sistemi gömülü birsistem yani play store gibi birşey yok aklınızda bulunsun öyle bir ürünalacaksanız bu o değil
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ve kurulumu yapıldı.
İsim: M** B**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: kargo geç geldi ama ürün çok güzel
İsim: F** E**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Ürün kırık geldi. Kurulum için geldiklerinde anlasıldı ve bizdenkaynaklı olmadığını söylediler. Fotografını çekip sistemden gönderdilerve değişim onayı geldi. Onayı, iade kodu oluşturup yükledim fakatTrendyol asistan beni Teknosa müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Teknosamüşteri hizmetlerini aradım mail atmami istediler onlarada gönderdim.Hergün meDevamını Oku
İsim: S** Ş**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: ürünü aldım ama umarım pişman olmam arka planda gölgeleme var umarım bubir sorun değildir
İsim: Hanefi K.
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Satıcı ilgili hızlı kargo. Ürün hakkında aynı düşüncede değilim ilkçalıştırıldığında 20 saniye sonra görüntü geliyor kanal geçişleribekliyor . Çözünürlük 3840 x 2160 - 4K Ultra HD gibi durmuyor 55 inç tvvar 3 yıl önce aldığım kalınlık olarak ondan daha kalın duruyor .12.911 TL Aldım Fiyat olarak bence yüksek . Servis talebindebulunduktan sonraDevamını Oku
İsim: H** G**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel ancak kargo ve paketleme pek iyi değil en azından bana gelen öyle.
İsim: S** B**
Tarih: 31 Aralık 2023
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba (optik kablo) dijital ses çıkışı varmı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe optik ses çıkışı mevcuttur. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar HDMI girişi var mıdır acaba? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar HDMI mevcut
Soru: bu ürün android varmı android olmasını istemiyorum
Cevap: merhaba android özelliklidir. iyi günler dileriz
Soru: Servisi var mı
Cevap: Ürün koç grunbunun garantisindedir.
Soru: askı aparatı mevcutmudur kurulum ücretsizöi
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, TCL Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. TCL müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Askı aparatı kutudan çıkmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba p735 ve p735g modeli arasında ne gibi farklar var
Cevap: Değerli Müşterimiz, P735 Android P735 Google Android işletim sistemi sahiptir. Aralarında ciddi bir fark olmamakla beraber Google Android modeli daha günceldir. Saygılarımızla.
Soru: çerçeveli mi cercevesiz mi cercevelilerdw model isminde belirtiliyor mu
Cevap: Ürün çerçeveli olup ekranın sağ sol ve üst çerçeve kalınlığı 1.1 mm olup alt kısmında bulunan plastik parçanın kalınlığı 12.6 mm ölçülerndedir. ürünün MODELİ 43P735 dir.
Soru: ekran yansıtma varmı?
Cevap: Merhaba, Evet yansıtabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: Ps 5 uyumlumu bqglanirmi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz. Ps5 ve diğer konsolları bağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dilerz.
Soru: Merhaba,hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz efendim
Soru: Merhaba Ürün hangi şehirden gönderiliyor.
Cevap: Merhaba, Ankara'dan gönderiliyor.
Soru: vifi bulutut USB giriside varmı kendinden uydulumu
Cevap: Merhaba degerli musterimiz wifi usb girisi kendinden uydusu mevcuttur.
Soru: Hdm girişi var demi
Cevap: Merhaba. Hdmi girişi mevuttur. Saygılarımızla
Soru: Merhaba ürün geldiğinde kurulumu kim yapıyor acaba ?
Cevap: Merhaba, Tcl müşteri hizmetleri üzerinden kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: merhaba bunlarda görüntü yansıtma özelliği varmi
Cevap: Merhaba, 43P735 modelinde görüntü yansıtabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: ucretsiz kurulum icin servis gelecekmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, TCL marka TV kurulumları bilkom servisleri tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. TCL müşteri hizmetlerini arayarak randevu alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: kumandadan sesli komut verilebiliyor mu? internetten aldigim teknik özelliklerde sesli veya sessiz 2 farkli kumanda olabildigi yaziyor..
Cevap: Merhabalar kumanda da seski komut özelliği var efendim
Soru: merhabalar... mevcut tv nin çerçeve kalığlığı nedir acaba .. ben fotoğraflı yorumlarda gördüğüm tv lerle buradaki satın alacağım tv nin farkları vard
Cevap: Merhaba, TCL tarafından iletilen verilerde çerçeve kalınlığı belirtilmemiştir. Saygılarımızla.
Soru: Kurulum ücreti varmı
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, TCL Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. Tcl müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Kurulum ücreti varmıdır?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürünün Detaylı Resimleri
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Anlık Fiyatı 14999.0 Tl'den Satılmaktadır.
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yaklaşık 48 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Detaylı Açıklama
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürününün Satıcısı, TCL 43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv ürününü 14999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Yorum Ve Değerlendirmeler
14999.0 Tl ye satışta olan 43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
48 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Çok güzel ve şık duruyor. Müşteri hizmetlerini arayınca gelip kurulumudayaptılar aynı gün içinde ayrıca Google a giriyor olması da ekstrasi.Alınabilir kesinlikle

İsim: D** T**
Tarih: 17 Mayıs 2024
Yorum: tv nin kutusu darbe almış yırtık ve ezik geldi
İsim: m** d**
Tarih: 23 Eylül 2024
Yorum: tcl kaliteli
İsim: G** O**
Tarih: Elite Üye
Beden: 09 Mayıs 2024
Yorum: Ürün başarılı, Teknosa satıcıdan aldık..
İsim: T** G** B**
Tarih: 01 Nisan 2024
Yorum: Güzel görüntü
Tarih: 17 Mart 2024
Yorum: sorunsuz geldi. servis verilen saatte ve günde kurulumu yaptı. tsklr
İsim: M** A** k**
Tarih: 21 Şubat 2024
Yorum: Güzel ürün . Google tv çok güzel çok hızlı bazı ufak tefek sıkıntılarvar ama muhtemelen işletim sistemi ve uygulamalar arası uyumdan . Kargoda sıkıntısız geldi . Kurulumu da yapıldı bir günde .
İsim: R** K**
Tarih: 20 Şubat 2024
Yorum: Çok güzel bir ürün
İsim: Y** G**
Tarih: 14 Şubat 2024
Satıcı: ÖZBEL TİCARET
Yorum: Televizyon çok güzel, hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı, teşekkür ederim
İsim: H** Ü**
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: ozellikle tcl ye bilkoma cok tesekkur ederim hem ilgilenmeleri hemkalite.kargo mukemmel borusan lojistik. kuruluma gelen servisede teskkurederim.hersey cok guzel.
İsim: y** k**
Tarih: 12 Aralık 2023
Yorum: İnternet varsa hersey çok kolay... tv + zaten vardı 5 cihazda kullanımhakkı olması sebebiyle tv ye rahatlıkla yükledik... google tv olmasışansımıza oldu .. Google tv olması uydu ,kablo, ekstra kablo gibimalzemelere gerek bırakmıyor... Büyüklük ideal..
İsim: K** g**
Tarih: 06 Aralık 2023
Yorum: Tam bir fiyat performans canavarı. Google tv özelliği epey kullanışlı.hiçbir olumsuzluk yaşamadım. ekip güzelce kurdu ve gitti.
İsim: G** I**
Tarih: 30 Kasım 2023
Yorum: Ürün Gerçekten Çok İyi. Ayni Zamanda Android İşletim Sistemi KullanıyorGörüntü Harika Arayüz Karmaşık biraz. Yanlız Annem Yaşlı Olduğu İçinKullanamadı Kumandada sayisal Tuşlar Olmamasi da kötü oldu annemkullanamadı o yüzden iade etmek zorunda kaldım.
İsim: F** T**
Tarih: 19 Ağustos 2024
Yorum: gayet iyi tv
İsim: H** Ç**
Tarih: 02 Temmuz 2024
Yorum: Ilk açılışta biraz yavaş açılıyor ana menü ekranı biraz yavaş ama idareeder beğendim
İsim: M** A** A**
Tarih: 16 Nisan 2024
Yorum: Ürün güzel lakin şu anlık kullanımımda ethernet kablosu bağlıyken wifiyebağlanamıyorum. Wifiye bağlanabilmek için ethernet kablosunu çıkarmakzorunda kalıyorum. Eğer ethernet ile bağlı iseniz tcl home uygulamasınıkullanamıyorsunuz. Onun içinse wifiye bağlı olmak zorunda. Televizyonasağdan soldan veya karşıdan baktığınızda renk farklılığı oluşuyor onDevamını Oku
İsim: B** A**
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Ürün güzeli renkler canlı, servisi ile ilgili kötü yorumlar duymayabaşladım inşallah başımız ağrımaz.
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Aldıktan sonra 2 bin zamnladı ama gayet şık televizyon
İsim: F** N** M**
Tarih: 15 Ocak 2024
Yorum: Ürünü henüz kurmadım ancak hasarsız, kusursuz bir kutuyla teslim aldım.Fiyat performans oranıyla öne çıkan özellikleri var, umarım kalitesiylede diğer markalardan üstündür. Tr'de zaten genelde alt kalitedekiversiyonlar veya özelliktekiler satılıyor veya üretiliyor. Daha öncealdığım yerli bir markanın iki ürününde de kısa sürede panel arızasıyaşamışDevamını Oku
İsim: Özgür U.
Tarih: 07 Ocak 2024
Yorum: Televizyonda vertical banding sorunu var. Maç izlerken siyah dikeyşeritler gözüküyor. Gri ekranda da belli oluyor. Paneli daha kalitelibir televizyon almanızı öneririm
İsim: M** Y**
Tarih: 16 Aralık 2023
Yorum: ürünü hiç beğenmedim görüntü kalitesi çok kötü değiştirmek istedimkurulum yapıldıktan sonra servis raporu olmadan değiştiremezsin dedilerçok pişmanım c serisini alamak gerekiyor muş yani Q led olanın alamkgerekiyormuş benimki TCL P735 ultra hd smart led diye geçiyor ama hiçiyi değil değiştirmek istiyorum.
Tarih: 19 Mayıs 2024
Yorum: Hızlı ve korunaklı teslim edildi servis randevu saatinde gelip kurdusorun yaşamadık.Televizyok çok güzel beklentimizi karşıladı .
İsim: A** Ü**
Tarih: 17 Nisan 2024
Satıcı: DC Tekno Moda
Yorum: ürünü kayınvalideme aldık kısa sürede sağlam şekilde ulaştı hemen ertesigün de kurulumu gerçekleşti biz çok memnun kaldık satıcıyıda ürünü detavsiye ederim.
İsim: A** K**
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: COVERİUMM
Yorum: Televizyon çok iyi kalitesi geçişleri fakat android sistemi gömülü birsistem yani play store gibi birşey yok aklınızda bulunsun öyle bir ürünalacaksanız bu o değil
Tarih: 21 Ağustos 2024
Yorum: Sorunsuz bir şekilde elime ulaştı ve kurulumu yapıldı.
İsim: M** B**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: kargo geç geldi ama ürün çok güzel
İsim: F** E**
Tarih: 07 Haziran 2024
Yorum: Ürün kırık geldi. Kurulum için geldiklerinde anlasıldı ve bizdenkaynaklı olmadığını söylediler. Fotografını çekip sistemden gönderdilerve değişim onayı geldi. Onayı, iade kodu oluşturup yükledim fakatTrendyol asistan beni Teknosa müşteri hizmetlerine yönlendirdi. Teknosamüşteri hizmetlerini aradım mail atmami istediler onlarada gönderdim.Hergün meDevamını Oku
İsim: S** Ş**
Tarih: 24 Mayıs 2024
Yorum: ürünü aldım ama umarım pişman olmam arka planda gölgeleme var umarım bubir sorun değildir
İsim: Hanefi K.
Tarih: 15 Mart 2024
Yorum: Satıcı ilgili hızlı kargo. Ürün hakkında aynı düşüncede değilim ilkçalıştırıldığında 20 saniye sonra görüntü geliyor kanal geçişleribekliyor . Çözünürlük 3840 x 2160 - 4K Ultra HD gibi durmuyor 55 inç tvvar 3 yıl önce aldığım kalınlık olarak ondan daha kalın duruyor .12.911 TL Aldım Fiyat olarak bence yüksek . Servis talebindebulunduktan sonraDevamını Oku
İsim: H** G**
Tarih: 09 Mart 2024
Yorum: Ürün güzel ancak kargo ve paketleme pek iyi değil en azından bana gelen öyle.
İsim: S** B**
Tarih: 31 Aralık 2023
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: merhaba (optik kablo) dijital ses çıkışı varmı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Üründe optik ses çıkışı mevcuttur. Saygılarımızla.
Soru: Merhabalar HDMI girişi var mıdır acaba? Teşekkürler
Cevap: Merhabalar HDMI mevcut
Soru: bu ürün android varmı android olmasını istemiyorum
Cevap: merhaba android özelliklidir. iyi günler dileriz
Soru: Servisi var mı
Cevap: Ürün koç grunbunun garantisindedir.
Soru: askı aparatı mevcutmudur kurulum ücretsizöi
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, TCL Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. TCL müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Askı aparatı kutudan çıkmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: merhaba p735 ve p735g modeli arasında ne gibi farklar var
Cevap: Değerli Müşterimiz, P735 Android P735 Google Android işletim sistemi sahiptir. Aralarında ciddi bir fark olmamakla beraber Google Android modeli daha günceldir. Saygılarımızla.
Soru: çerçeveli mi cercevesiz mi cercevelilerdw model isminde belirtiliyor mu
Cevap: Ürün çerçeveli olup ekranın sağ sol ve üst çerçeve kalınlığı 1.1 mm olup alt kısmında bulunan plastik parçanın kalınlığı 12.6 mm ölçülerndedir. ürünün MODELİ 43P735 dir.
Soru: ekran yansıtma varmı?
Cevap: Merhaba, Evet yansıtabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: Ps 5 uyumlumu bqglanirmi
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz. Ps5 ve diğer konsolları bağlayabilirsiniz. Keyifli alışverişler dilerz.
Soru: Merhaba,hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz?
Cevap: Merhaba horoz lojistik ile gönderim yapıyoruz efendim
Soru: Merhaba Ürün hangi şehirden gönderiliyor.
Cevap: Merhaba, Ankara'dan gönderiliyor.
Soru: vifi bulutut USB giriside varmı kendinden uydulumu
Cevap: Merhaba degerli musterimiz wifi usb girisi kendinden uydusu mevcuttur.
Soru: Hdm girişi var demi
Cevap: Merhaba. Hdmi girişi mevuttur. Saygılarımızla
Soru: Merhaba ürün geldiğinde kurulumu kim yapıyor acaba ?
Cevap: Merhaba, Tcl müşteri hizmetleri üzerinden kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla
Soru: merhaba bunlarda görüntü yansıtma özelliği varmi
Cevap: Merhaba, 43P735 modelinde görüntü yansıtabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: ucretsiz kurulum icin servis gelecekmi
Cevap: Değerli Müşterimiz, TCL marka TV kurulumları bilkom servisleri tarafından ücretsiz olarak yapılmaktadır. TCL müşteri hizmetlerini arayarak randevu alabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: kumandadan sesli komut verilebiliyor mu? internetten aldigim teknik özelliklerde sesli veya sessiz 2 farkli kumanda olabildigi yaziyor..
Cevap: Merhabalar kumanda da seski komut özelliği var efendim
Soru: merhabalar... mevcut tv nin çerçeve kalığlığı nedir acaba .. ben fotoğraflı yorumlarda gördüğüm tv lerle buradaki satın alacağım tv nin farkları vard
Cevap: Merhaba, TCL tarafından iletilen verilerde çerçeve kalınlığı belirtilmemiştir. Saygılarımızla.
Soru: Kurulum ücreti varmı
Cevap: Merhaba, Ürün; Sıfır kapalı kutu, TCL Türkiye garantili ve garanti süresi 2 yıldır. Tcl müşteri hizmetlerini arayarak ücretsiz kurulum yaptırabilirsiniz. Saygılarımızla.
Soru: Kurulum ücreti varmıdır?
Cevap: Merhaba, kurulum hizmeti ile ilgili markanın müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz. İyi günler dileriz.
43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Ürünün Detaylı Resimleri

43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv En Uygun Satış Linki

TCL 43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TCL 43P735GTV 43" 108 Ekran 4k Uhd Google Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.