43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Fiyatına Göre Alınır Mı?
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Güncel Satış Fiyatı 11890.0 Tl'den Satılmaktadır.
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Gerçekten İyi Mi?
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Teknik Bilgiler
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV ürününü 11890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
11890.0 Tl ye satışta olan 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Ürün elime çok güzel bir şekilde ulaştı paketleme güzeldi herşey içinteşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 08 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: EROĞLU MAĞAZACILIK
Yorum: çok beğendim sağlam ve hızlı geldi
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Ürün harika geldi satıcıya çok teşekkür ediyorum kargoyla geldiği içinsorun çıkabilir diye düşünmüştüm fakat çok güzel paketlenmis servis üçgün de gelip kurdu televizyon görüntüsü herşeyi çok güzel umarım birsorun olmaz ilerde teşekkür ederim gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel sorunsuz elime ulaştı
İsim: h** e**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: haydiAL
Yorum: Eğer almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin bile hemen alın ben aldım çokmemnun kaldım televizyon iyi paketleme iyi ulaşım iyi ve fiyat gayetmakul müşteri temsilcileri kesinlikle sizinle gayet iyiilgileniyor...alanlara da şimdiden hayırlı olsun iyi malın hakkınıyememek lazım

İsim: s** ç**
Tarih: 11 Eylül 2023
Satıcı: İstereyon
Yorum: Gayet güzel ve kaliteli hızlı kargo teşekkürler
İsim: M** T**
Tarih: 14 Haziran 2023
Satıcı: ERKANLAR TİCARET
Yorum: harika bir teslim 4 günde
İsim: M** Ç**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Satıcı: ERDEM MAĞAZALARI
Yorum: beğendim ..
İsim: Nazlı d.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: mükemmel bir ürün çok memnunuz
Tarih: 24 Nisan 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Çook guzel geldiii teşekkür ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 03 Nisan 2023
Satıcı: İNDİRİM365
Yorum: yeni aldım şuan memnunum güzel
İsim: r** k**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: ürün geldi gayet kullanışlı güzel tavsiye ederim
İsim: d** A** k**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: hızlı kargo, ilgili ve durust satıcı.. sorunsuz teslim aldım.. aynısüreci servis sürecinde de bekliyorum ..kesinlikle tavsiye ediyorum..
İsim: M** i**
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: best mağaza
Yorum: beğendim güzel
Tarih: 29 Ocak 2023
Satıcı: Yön AVM
Yorum: gayet güzel beğendik ürünü görüntü kalitesi de iyi
İsim: H** S** Ç**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Ürün sağlam şekilde ve kısa sürede ulaştı, gayet de güzel, fiyat olarakemsallerinden düşük ama oldukça başarılı, ayrıca diğerlerinde garantisüresi 2 yıl iken Profilo 3 yıl garanti veriyor
İsim: R** C**
Tarih: 04 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel geldi görselde ki gibi canlı ve sesi de çok net iletiyor

İsim: M** S**
Tarih: 19 Aralık 2022
Yorum: ürün çok güzel görüntü kaliteside güzel
İsim: s** a**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: gayet güzel bir ürün bir günde teslim edildi satıcıya teşekkür ederim.
Tarih: 13 Ağustos 2022
Satıcı: Mevlana Ticaret
Yorum: Ürün güzel biz beğendik bu fiyata android olmasi bizim için önemliydi.Bence fiyat performans ürünü.
İsim: k** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2022
Yorum: güzel yazilim hızlı
İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Eylül 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: İndrmdeykn alındı çok uyguna geldi teşekkür ederim
İsim: E** Ş**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün memnun kaldık 106 ekran diye kurulum üçreti istiyorlaralıştık artık burası türkiye her fırsatı değerlendiriliyor ahlakmeselesi neyse artık
İsim: C** G**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: ürün sağlam ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. televizyon Androidözelliği çok güzel çalışıyor. hiç takılmadan videoları çalıştırıyor.internete giriyor. her işimiz hallediyor tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** B**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: ürünü çok beğendim bu fiyata bu performans çok iyi bu kadarınıbeklemiyordum çok güzel ilgilendiler. tek sorunu orda yazdığı gibi 109değil 108 ekran
İsim: H** A**
Tarih: 09 Haziran 2024
Yorum: Sağlam bir şekilde kargosu ulaşdu
İsim: y** s**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: Anneme hediye aldım gayet yeterli profilo kalitesi şu an için sorun yoksesi kalitesi çok iyi sipariş verip ertesi gün teslim edildi çokteşekkür ederim
İsim: Y** T**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok iyi mağaza çok ilgili hemen kargoladı sorunsuz elime ulaştıservis tarafından kurulumu yapıldı
İsim: Y** E**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: cok kaliteli, çok beğendik.
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: cok güzel bir ürün memnun kaldım tesekkurler
İsim: K** K**
Tarih: 15 Ocak 2024
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba netflix ve youtube izle ne biliyor musun girişi var mı ek birşey mi almak gerekiyor
Cevap: Hepsi içinde var efendim
Soru: Android mi uygulama indirebiliyor muyuz
Cevap: EVET EFENDİM ANDROİD UYGULAMA İNDİREBİLİRSİNİZ
Soru: duvar aparatı varmı acaba
Cevap: VAR EFENDİM İÇİNDE ÜCRETSİZ MONTAJ
Soru: Kumanda dahil mi
Cevap: Kumanda askı aparatı içinde efendim
Soru: TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN
Cevap: RİCA EDERİZ EFENDİM HAYIRLI OLSUN
Soru: 4k ve Bluetooth özellikli mi acaba
Cevap: Profilo 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Ürün tipi: LED TV Seri: FULL HD SMART UYDU ALICILI Ekran tipi (panel): LED Ekran boyutu (inç / cm): 43 inç / 109 cm Çözünürlük: Full HD (1920 x 1080) Dinamik kontrast oranı: Yüksek Kontrast Desteklene video formatı: MPEG-1?MPEG-2 ?MPEG4?H.264 vs Smart TV: ANDROID TV Ses çıkış gücü: 2x8W RF Girişi (Karasal/Kablo): Var RF Girişi (Uydu): Var HDMI girişi sayısı: 3 USB girişi sayısı: 2 PC girişi (VGA): Yok Komponent girişi (Y/Pb/Pr): Yok Kompozit girişi (AV): Var Kulaklık çıkışı: Var Ethernet (LAN): Var Dahili WiFi: Var Dijital ses çıkışı: Var Ortalama güç tüketimi: 70W Stand-by güç tüketimi: 0,5W Ürün boyutları (cm) - standlı (yükseklik x genişlik x derinlik): 601x955x208mm Ürün boyutları (cm) - standsız (yükseklik x genişlik x derinlik): 554x955x84mm Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır. Ürün Özellikleri Görüntüleme Teknolojisi LED Ekran Boyutu 43" / 109 Ekran Garanti Tipi Profilo Garantili Garanti Süresi 3 Yıl Smart TV Var Dahili Uydu Alıcı Var Görüntü Kalitesi Full HD Renk Siyah Wi-Fi Var Kurulum Gerekli mi? Evet Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080 Model Yılı
Soru: Merhaba telefon yansıtma özelliği var mı
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: işletim sistemi android mi ve ürünün yanında masa üstü icin ayak ile duvara montaj aparatı geliyor mu?
Cevap: Merhabalar ürün android ve ayakları cıkıyor ama askı aparatı çıkmıyor
Soru: Merhaba Netflix ve ya YouTube kurulu mu. Yoksa biz mi kuruyoruz. Kumanda da direk Netflix tuşu var mı
Cevap: Merhaba kumandanın üstünde bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: play store uygulaması var mı
Cevap: Yoktur efendim
Soru: tv yi getiren kişiler sadece kurulumunumu yapıyor yoksa montajınıdamı yapılıyor
Cevap: Ücretsiz kurulum var efendim yetkili servis getirenler sadece bırakıyor
Soru: kurulum ücreti nedir
Cevap: Merhaba kurulum bedava. içinden askı aparatı çıkmıyor almak isterseniz servisten ücret karşılığında alabilirsiniz. İyi günler.
Soru: Bluetooth varmi birde kumandasi sesli mi acaba
Cevap: Bluetooth özelliği sadece kumanda ile eşleşme için çalışmaktadır kumandamız sesli komut özelliklidir cihaz ile bluetooh özellikli diğer cihazlar çalışmaz
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: A enerji sınıfıdır
Soru: hangi kargoya vericeksiniz
Cevap: Merhaba Horoz Lojistik ile çalışmaktayız efendim.
Soru: TV nin içinden duvara aski aparatı cikiyomu
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: dahili wifi mıdır
Cevap: Evet efendim.
Soru: Mağazadan kendimiz gelsek alsak Trendyol dışı fiyat ne olur?
Cevap: MAALESEF SADECE İNTERNET SATIŞI YAPMAKTAYIZ
Soru: merhaba, biz bu televizyonu kullanıyoruz. normalde maçları izleyebiliyorduk.fakat sinyal yok uyarisi veriyor artik. internetteki kaynaklarda da profilo tv ye uygun bilgilendirici video bulamadım. aklıma tek bu çözüm geldi. acaba şifreli kanal ayarını nasıl çözebiliriz bir bilginiz var mı? teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, 444 77 66 dan teknik bilgi alabilirsiniz.
Soru: ustam playstation 5 için kullanılır mı elimdeki tvyi o yüzden satıyorum gecikmeli geliyor görüntü bunda öyle bir sorun olur mu soruma olur yanıtını verdiniz kullanılır anlamında mı olur dediniz yoksa sorun olur anlamında mı olur dediniz
Cevap: KULANILIR EFENDİM ANDROID TV BU SMART BURDA VERİYORUZ
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Detaylı Resimler
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Güncel Satış Fiyatı 11890.0 Tl'den Satılmaktadır.
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Gerçekten İyi Mi?
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Hakkında yaklaşık 132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Teknik Bilgiler
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Ürününün Satıcısı, Profilo 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV ürününü 11890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Kullanıcı Geri Dönüşleri
11890.0 Tl ye satışta olan 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
132 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Ürün elime çok güzel bir şekilde ulaştı paketleme güzeldi herşey içinteşekkür ederim

Tarih: 08 Şubat 2024
Yorum: çok beğendim sağlam ve hızlı geldi
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: Ürün harika geldi satıcıya çok teşekkür ediyorum kargoyla geldiği içinsorun çıkabilir diye düşünmüştüm fakat çok güzel paketlenmis servis üçgün de gelip kurdu televizyon görüntüsü herşeyi çok güzel umarım birsorun olmaz ilerde teşekkür ederim gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz
Tarih: 30 Aralık 2023
Yorum: Ürün gayet güzel sorunsuz elime ulaştı
İsim: h** e**
Tarih: 21 Ekim 2023
Satıcı: haydiAL
Yorum: Eğer almayı düşünüyorsanız hiç düşünmeyin bile hemen alın ben aldım çokmemnun kaldım televizyon iyi paketleme iyi ulaşım iyi ve fiyat gayetmakul müşteri temsilcileri kesinlikle sizinle gayet iyiilgileniyor...alanlara da şimdiden hayırlı olsun iyi malın hakkınıyememek lazım

İsim: s** ç**
Tarih: 11 Eylül 2023
Yorum: Gayet güzel ve kaliteli hızlı kargo teşekkürler
İsim: M** T**
Tarih: 14 Haziran 2023
Yorum: harika bir teslim 4 günde
İsim: M** Ç**
Tarih: 07 Mayıs 2023
Yorum: beğendim ..
İsim: Nazlı d.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: mükemmel bir ürün çok memnunuz
Tarih: 24 Nisan 2023
Satıcı: BİRTEK AVM
Yorum: Çook guzel geldiii teşekkür ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: 03 Nisan 2023
Satıcı: İNDİRİM365
Yorum: yeni aldım şuan memnunum güzel
İsim: r** k**
Tarih: 22 Mart 2023
Yorum: ürün geldi gayet kullanışlı güzel tavsiye ederim
İsim: d** A** k**
Tarih: 20 Mart 2023
Yorum: hızlı kargo, ilgili ve durust satıcı.. sorunsuz teslim aldım.. aynısüreci servis sürecinde de bekliyorum ..kesinlikle tavsiye ediyorum..
İsim: M** i**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: beğendim güzel
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: gayet güzel beğendik ürünü görüntü kalitesi de iyi
İsim: H** S** Ç**
Tarih: 23 Ocak 2023
Yorum: Ürün sağlam şekilde ve kısa sürede ulaştı, gayet de güzel, fiyat olarakemsallerinden düşük ama oldukça başarılı, ayrıca diğerlerinde garantisüresi 2 yıl iken Profilo 3 yıl garanti veriyor
İsim: R** C**
Tarih: 04 Ocak 2023
Yorum: Çok güzel geldi görselde ki gibi canlı ve sesi de çok net iletiyor

İsim: M** S**
Tarih: 19 Aralık 2022
Yorum: ürün çok güzel görüntü kaliteside güzel
İsim: s** a**
Tarih: 12 Kasım 2022
Yorum: gayet güzel bir ürün bir günde teslim edildi satıcıya teşekkür ederim.
Tarih: 13 Ağustos 2022
Satıcı: Mevlana Ticaret
Yorum: Ürün güzel biz beğendik bu fiyata android olmasi bizim için önemliydi.Bence fiyat performans ürünü.
İsim: k** Ç**
Tarih: 06 Ağustos 2022
Yorum: güzel yazilim hızlı
İsim: A** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Eylül 2024
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: İndrmdeykn alındı çok uyguna geldi teşekkür ederim
İsim: E** Ş**
Tarih: 13 Eylül 2024
Yorum: Güzel ürün memnun kaldık 106 ekran diye kurulum üçreti istiyorlaralıştık artık burası türkiye her fırsatı değerlendiriliyor ahlakmeselesi neyse artık

İsim: C** G**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Yorum: ürün sağlam ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. televizyon Androidözelliği çok güzel çalışıyor. hiç takılmadan videoları çalıştırıyor.internete giriyor. her işimiz hallediyor tam bir fiyat performans ürünü.
İsim: S** B**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Yorum: ürünü çok beğendim bu fiyata bu performans çok iyi bu kadarınıbeklemiyordum çok güzel ilgilendiler. tek sorunu orda yazdığı gibi 109değil 108 ekran
İsim: H** A**
Tarih: 09 Haziran 2024
Yorum: Sağlam bir şekilde kargosu ulaşdu
İsim: y** s**
Tarih: 06 Haziran 2024
Yorum: Anneme hediye aldım gayet yeterli profilo kalitesi şu an için sorun yoksesi kalitesi çok iyi sipariş verip ertesi gün teslim edildi çokteşekkür ederim
İsim: Y** T**
Tarih: 30 Mayıs 2024
Yorum: Ürün çok iyi mağaza çok ilgili hemen kargoladı sorunsuz elime ulaştıservis tarafından kurulumu yapıldı
İsim: Y** E**
Tarih: 14 Mart 2024
Yorum: cok kaliteli, çok beğendik.
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: cok güzel bir ürün memnun kaldım tesekkurler
İsim: K** K**
Tarih: 15 Ocak 2024
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Sıkça Sorulan Sorular
Soru: merhaba netflix ve youtube izle ne biliyor musun girişi var mı ek birşey mi almak gerekiyor
Cevap: Hepsi içinde var efendim
Soru: Android mi uygulama indirebiliyor muyuz
Cevap: EVET EFENDİM ANDROİD UYGULAMA İNDİREBİLİRSİNİZ
Soru: duvar aparatı varmı acaba
Cevap: VAR EFENDİM İÇİNDE ÜCRETSİZ MONTAJ
Soru: Kumanda dahil mi
Cevap: Kumanda askı aparatı içinde efendim
Soru: TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZ İÇİN
Cevap: RİCA EDERİZ EFENDİM HAYIRLI OLSUN
Soru: 4k ve Bluetooth özellikli mi acaba
Cevap: Profilo 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Ürün tipi: LED TV Seri: FULL HD SMART UYDU ALICILI Ekran tipi (panel): LED Ekran boyutu (inç / cm): 43 inç / 109 cm Çözünürlük: Full HD (1920 x 1080) Dinamik kontrast oranı: Yüksek Kontrast Desteklene video formatı: MPEG-1?MPEG-2 ?MPEG4?H.264 vs Smart TV: ANDROID TV Ses çıkış gücü: 2x8W RF Girişi (Karasal/Kablo): Var RF Girişi (Uydu): Var HDMI girişi sayısı: 3 USB girişi sayısı: 2 PC girişi (VGA): Yok Komponent girişi (Y/Pb/Pr): Yok Kompozit girişi (AV): Var Kulaklık çıkışı: Var Ethernet (LAN): Var Dahili WiFi: Var Dijital ses çıkışı: Var Ortalama güç tüketimi: 70W Stand-by güç tüketimi: 0,5W Ürün boyutları (cm) - standlı (yükseklik x genişlik x derinlik): 601x955x208mm Ürün boyutları (cm) - standsız (yükseklik x genişlik x derinlik): 554x955x84mm Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir. Bu ürün indirim kampanyasına dahil değildir. Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır. Ürün Özellikleri Görüntüleme Teknolojisi LED Ekran Boyutu 43" / 109 Ekran Garanti Tipi Profilo Garantili Garanti Süresi 3 Yıl Smart TV Var Dahili Uydu Alıcı Var Görüntü Kalitesi Full HD Renk Siyah Wi-Fi Var Kurulum Gerekli mi? Evet Çözünürlük (Piksel) 1920 x 1080 Model Yılı
Soru: Merhaba telefon yansıtma özelliği var mı
Cevap: VAR EFENDİM
Soru: işletim sistemi android mi ve ürünün yanında masa üstü icin ayak ile duvara montaj aparatı geliyor mu?
Cevap: Merhabalar ürün android ve ayakları cıkıyor ama askı aparatı çıkmıyor
Soru: Merhaba Netflix ve ya YouTube kurulu mu. Yoksa biz mi kuruyoruz. Kumanda da direk Netflix tuşu var mı
Cevap: Merhaba kumandanın üstünde bulunmaktadır. İyi günler dileriz.
Soru: play store uygulaması var mı
Cevap: Yoktur efendim
Soru: tv yi getiren kişiler sadece kurulumunumu yapıyor yoksa montajınıdamı yapılıyor
Cevap: Ücretsiz kurulum var efendim yetkili servis getirenler sadece bırakıyor
Soru: kurulum ücreti nedir
Cevap: Merhaba kurulum bedava. içinden askı aparatı çıkmıyor almak isterseniz servisten ücret karşılığında alabilirsiniz. İyi günler.
Soru: Bluetooth varmi birde kumandasi sesli mi acaba
Cevap: Bluetooth özelliği sadece kumanda ile eşleşme için çalışmaktadır kumandamız sesli komut özelliklidir cihaz ile bluetooh özellikli diğer cihazlar çalışmaz
Soru: enerji sınıfı nedir
Cevap: A enerji sınıfıdır
Soru: hangi kargoya vericeksiniz
Cevap: Merhaba Horoz Lojistik ile çalışmaktayız efendim.

Soru: TV nin içinden duvara aski aparatı cikiyomu
Cevap: EVET EFENDİM
Soru: dahili wifi mıdır
Cevap: Evet efendim.
Soru: Mağazadan kendimiz gelsek alsak Trendyol dışı fiyat ne olur?
Cevap: MAALESEF SADECE İNTERNET SATIŞI YAPMAKTAYIZ
Soru: merhaba, biz bu televizyonu kullanıyoruz. normalde maçları izleyebiliyorduk.fakat sinyal yok uyarisi veriyor artik. internetteki kaynaklarda da profilo tv ye uygun bilgilendirici video bulamadım. aklıma tek bu çözüm geldi. acaba şifreli kanal ayarını nasıl çözebiliriz bir bilginiz var mı? teşekkürler.
Cevap: Merhabalar, 444 77 66 dan teknik bilgi alabilirsiniz.
Soru: ustam playstation 5 için kullanılır mı elimdeki tvyi o yüzden satıyorum gecikmeli geliyor görüntü bunda öyle bir sorun olur mu soruma olur yanıtını verdiniz kullanılır anlamında mı olur dediniz yoksa sorun olur anlamında mı olur dediniz
Cevap: KULANILIR EFENDİM ANDROID TV BU SMART BURDA VERİYORUZ
43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Detaylı Resimler

43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV En Uygun Satış Linki

Profilo 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo 43PA315EG 43" 109 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Android LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.