43pa315eg Smart Androıd Led Tv Tavsiye Eder Misiniz?
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Güncel Satış Fiyatı 11980.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Detaylı Bilgi
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Ürününün Satıcısı, Profilo 43pa315eg Smart Androıd Led Tv ürününü 11980.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Son Yorumlar
11980.0 Tl ye satışta olan 43pa315eg Smart Androıd Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: şimdilik TV güzel görünüyor, boyutu da ideal. ama fatura da Profiloolduğuna dair en ufak bir belirti yok o konuda bilemedim..
İsim: C** N** C**
Tarih: 23 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: UgurluGelsin
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: enerji tasarrufu hangi sınıf acaba
Cevap: Genellikle tv gurubu hep aynidir enerji tuketiminde ekran buyudukce tuketim artar bu tv tuketim degeri f sinifidir efendim
Soru: kurulum ücretsizmi aynı gün kurulumu yapiliyormu
Cevap: Kurulum ucretsiz bolgenizdeki yetkili servisi ariyosunuz hemen kurabiliyor duvar aski aparati icerisindedir efendim
Soru: iyi günler ürünün uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: 95.5cm genislik 55 cm yukseklik efendim
Soru: Meraba bu televizyonda telefonda izlediğim videoları televizyona yansıta biliyormuyuz
Cevap: Android tv de yutuptan video izlenebilir nefliks var bir cok ozellik mevcut telefondan diger internet kaynaklarindan baglanma secenekleri uygulama secenekleri yukliyerek bi suru islem secenekleri mevcuttur android tv en son gelismis ozellikli tv dir efendim
Soru: Ekran yansitma varmi
Cevap: Ekran yansitma dedigin.anlamadim nasil bir sey bu tv androit efendim
Soru: kayserideki yetkili servise sordum montaj ve kurulum ücrrtsizmi diye onlar su cevabı verdi trrdyoldan aldiniz firmanın bizimle anlasması varda yapiyoruz dediler sizin servisle anlasmanız varmı acaba madur olmayalım
Cevap: Biz Profilo bayisiyiz efendim,kurulum ücretsiz
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Detaylı Resimler
43pa315eg Smart Androıd Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Güncel Satış Fiyatı 11980.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Detaylı Bilgi
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Ürününün Satıcısı, Profilo 43pa315eg Smart Androıd Led Tv ürününü 11980.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Son Yorumlar
11980.0 Tl ye satışta olan 43pa315eg Smart Androıd Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0
Yorum: şimdilik TV güzel görünüyor, boyutu da ideal. ama fatura da Profiloolduğuna dair en ufak bir belirti yok o konuda bilemedim..
İsim: C** N** C**
Tarih: 23 Eylül 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: UgurluGelsin
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar
Soru: enerji tasarrufu hangi sınıf acaba
Cevap: Genellikle tv gurubu hep aynidir enerji tuketiminde ekran buyudukce tuketim artar bu tv tuketim degeri f sinifidir efendim
Soru: kurulum ücretsizmi aynı gün kurulumu yapiliyormu
Cevap: Kurulum ucretsiz bolgenizdeki yetkili servisi ariyosunuz hemen kurabiliyor duvar aski aparati icerisindedir efendim
Soru: iyi günler ürünün uzunluğu kaç cm acaba
Cevap: 95.5cm genislik 55 cm yukseklik efendim
Soru: Meraba bu televizyonda telefonda izlediğim videoları televizyona yansıta biliyormuyuz
Cevap: Android tv de yutuptan video izlenebilir nefliks var bir cok ozellik mevcut telefondan diger internet kaynaklarindan baglanma secenekleri uygulama secenekleri yukliyerek bi suru islem secenekleri mevcuttur android tv en son gelismis ozellikli tv dir efendim
Soru: Ekran yansitma varmi
Cevap: Ekran yansitma dedigin.anlamadim nasil bir sey bu tv androit efendim
Soru: kayserideki yetkili servise sordum montaj ve kurulum ücrrtsizmi diye onlar su cevabı verdi trrdyoldan aldiniz firmanın bizimle anlasması varda yapiyoruz dediler sizin servisle anlasmanız varmı acaba madur olmayalım
Cevap: Biz Profilo bayisiyiz efendim,kurulum ücretsiz
43pa315eg Smart Androıd Led Tv Detaylı Resimler

43pa315eg Smart Androıd Led Tv En Uygun Satış Linki

Profilo 43pa315eg Smart Androıd Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Profilo 43pa315eg Smart Androıd Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.